|
|
#4861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
ojj..dawno się tu nie udzielałam, więc nadszedł czas ^^
You know me better than I know myself. | Znasz mnie lepiej niż ja sama znam siebie. Don't take my heart and put it on a shelf. | Nie zabieraj mojego serca i nie odkładaj go na półkę. Always someone else.. | Zawsze ktoś inny.. The next girl who will Make your cold heart melt. | Następna dziewczyna która sprawi, że Twoje zimne serce się rozpuści. I'm gonna give my love to someone else. | Zamierzam dać moją miłość komuś innemu. I held your hand It felt like a movie . | Trzymałam Twoją rękę, to uczucie jak w filmie. Now I'm stuck under a rainy cloud But you don't seem to care . | Teraz tkwie pod deszczową chmurą, ale wydaje się, że Ciebie to nie obchodzi. I'm tired of wasting all my time . | Jestem zmęczona straceniem całego mojego czasu. reszta potem, bo się spieszę na spotkanie z kumpelą.. ![]() buśś dla Was. ^^ |
|
|
|
#4862 |
|
Zadomowienie
|
Prosze bardzo.
![]() --- - - - - ------------------- - - 1.A ona?.Ona z tego już wyrosła.. 2.Popołudniowa depresja.. 3.To tamtej nocy ożył świat. 4.Rano zatarłes ślady jednym krótkim "żegnaj".. 5.Zabrało rozum pierwszy raz.. 6.Jazda do nieba,i spadanie w dół.. 7.Żeby został jeden ślad.. 8.Miłośc to bzdura,istnieje w filmach i tanich lektórach.. 9.Pojdziesz w te strone,a w tamta ja.. 10.Może dziś nas ciagle stać,na więcej.. 11.Chodz ze mna,na pare chwil.. 12.Mam tak jak ty marzenia.. 13.Chodz przez te drzwi-są otwarte.. 14.A tam za szyba cuda z marzen swiat.. 15.Tylko zamkniety dla nas jest.. 16.Tylko pyl rozwiewa wiart.. 17.Kto inny budzi sie przy Tobie.. 18.I że Obiecuje Ci uśmiech przy porannej kawie.. 19.i nie zostało nic z naszych marzen,i snów.. 20.Reszta zalezy od gwiazd. 22.Mijają mnie nie nazwane dni.. 23.Znalazłam sposob na swoj świat.. 24.Chwytamy sie okruchów zycia.. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2008-12-30 o 14:14 |
|
|
|
#4863 |
|
Raczkowanie
|
bajeczka_snk - wszystkiego najlepszego :*
W zwierciadle ploty obraz zakłamany.
Śmiertelny jad w ustach. Szczypta pikanterii. Chociaż sama ledwo stała wtedy na parkiecie Tamten typek mówił, że mógł ją przelecieć. Telefon milczy, nagle wszyscy zajęci ! Nie mów andronów, farmazonów ani bzdur ! Gdy zadzwonisz zatkam uszy. Wyłącz dźwięk bo szkoda uszu na te same wciąż bajki o Tobie. I myślisz, że mnie znasz ? Że jestem jedną z papierowych gwiazd ? W Internecie możesz pluć mi w twarz ? A gdy cię widzę – milczysz, udając głaz bo nie poznajesz nas ! Słodko-ostra jak miód z pieprzem. Wóda, vogue’i, narkotyki, do samej ziemi kolczyki I staniki zamiast bluzek, bycie na luzie Złoto, srebro, bransoletki, słoma z butów, kabaretki Make-up i styl, same metki
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2008-12-30 o 14:58 |
|
|
|
#4864 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak zwykle cudowne oO" . powinnam jesteś NAJlepsza ; )). I w ogóle nie nadążam za Wami. I zawsze wychodzę stąd z kieszeniami pełnymi... opisów, tak się od Was nakradnę . HYHY ! CukrowaPanna, powinnam, sygitaaa, styrana, nieliczylamwcalesie, Frizzelicious, nastychick, anyszowska . bez Was to forum nie miało by takich CUDOWNYCH opisów < 33 No i coś ode mnie : Myślałam, że obojętnością mogę uciec od rzeczywistości i problemów, jednak tak się nie da . Jestem masochistką - ranie sama siebie ale będę to robić dalej . : ( Brudne słowa, bez przepraszam . I nigdy nie dam się nikomu w taki sposób jak oddałam Tobie . Jak jestem wściekła to tylko nienawidzę. Nie ma we mnie szacunku . Zgubiłam się rysując przestrzeń . Wyjdź z siebie, stań obok i oceń sytuacje obiektywnym nieistniejącym okiem. Samoocena wbita w ziemie. Cholerna niechęć wobec nadziei , która tylko wabi i budzi zaufanie po czym wbija nóż w plecy. I przestań mi "chodzić" po głowie ! Nieświadomość rani najmocniej . Mam mało czasu. Ale i tak "będziesz" mój To jak stracić własną duszę lub własne serce .
|
|
#4865 |
|
Raczkowanie
|
dłonie pulsujące nienawiścią, zwijam swą rozpacz w pięści.
boimy się siebie nawzajem. intymny sen dwojga obcych sobie ludzi. słowa moje przeciwko mnie, miłość nieidealna. czekam na życie. na ciebie więc. moja pustka pachnie cukrem. boję się pokazać siebie. bo tyle we mnie zła. chciałbym, powiedział. chciałabym, odrzekła. nie padło nigdy więcej słów. znamy się bardzo tak. a nie znamy wcale. krzyczę o dotyk. ten inny, duchem przesiąknięty. dramat na szpilkach. kroki nieudolne. powiem tylko "zgubiłam się". innych myśli nie usłyszysz. myśli z głowy wyszarpane, świstki mnie. Jeśli masz marzenia, musisz je chronić. Jeśli jesteś dobrą piłką, to im silniej cię uderzą, tym wyżej się wzniesiesz. Bez szczęśliwego dzieciństwa całe życie jest kalekie. Czy wierzysz jeszcze w dobrowolnie rozpylające się drobiny szczęścia ? Purpurowa torebka z uczuciami zamyka się. Nie ma nic bardziej cichego niż dźwięk rozłamujących się serc.
|
#4866 |
|
Raczkowanie
|
Diva069 - dziękuje :) Twoje też świetne !!! Kilka zabieram :*
Paulina9122 - Cudne ! Ironia, cierpka jak aronia. Kiedy Ziemia znów o 24 h się obróci. Bogini pieniądza cię omami jak narkotyk. Najważniejsze było zachować swój obraz. Na pojedynek z życiem ruszam sama. Smutek pocieszany, strach wyprzytulany. Mam prawo więc odczuwać słabość i lęk. Słońce we mnie wzrasta – cień jak życie budzi się na wiosnę. Bo kiedy mnie najdzie ekspresja nie mogę się zatrzymać. Raz wyciszona, raz hardkorowa. Muzyka elektryzująca jak prąd. Ledwie co chce mi się oddychać. Nie rób z siebie debila. Na Twój widok mnie wykręca. Przyprawiasz mnie o atak serca. To moje imię ma na ramieniu !
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2008-12-30 o 14:59 |
|
|
|
#4867 |
|
Raczkowanie
|
A jak bardzo mnie kochasz?
Nie potrzebuję Cię wcale, a wcale ! Powiedz mi. Czy nadal chciałbyś mnie znać? Zostań, bo jak nikt, przynosisz mi powietrze. Optymizm siedzi na Twoim ramieniu, dlatego musisz być blisko. Najdziwniejesze w miłości od pierwszego wejrzenia : że zdarza się ludziom, którzy się znali od lat. Dzisiaj kolorowo jest tylko w telewizji.
|
|
#4868 |
|
Rozeznanie
|
oczy tej małej, jak dwa błękity
myśli tej małej - białe zeszyty a on był dla niej jak młody Bóg żebyż on jeszcze kochać mógł.' a jutro razem już będziemy pić wódke. i bądź blisko mnie, pokochaj. love story się włącza. pełna obaw. dziś tylko Ty mógłbyś ukoić strach dawniej wypełniałeś pustke mego ja podaruj mi mój gniew jesteś wrogiem dla pytań mych co dalej bo gdy nieba nie ma i Ciebie nie ma Nas już nie ma ktoś obiecał miłość mi ktoś zamknął przed Nami drzwi. bądź dziś nawet mym piekłem ale nie unikaj mnie cii. bo już nie uwierzy w to a ona ciągle patrzy wstecz za siebie nie oceniaj chłodnym okiem miłość mą gorącą czekam na Ciebie.
|
#4869 |
|
Raczkowanie
|
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie Trochę przesadnie, pobyć sam Wejść na drzewo i patrzeć w niebo Tak zwyczajnie, tylko że Tutaj też wiem kolejny raz Nie mam szans być kim chcę Dzień jest za krótki, a noc należy do nas. Chemiczny świat, pachnący szarością. Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść. Ja też ! Nasze zmarłe dusze tańczą we mgle.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#4870 |
|
Rozeznanie
|
* Chłopak na pilota ; p !
* Prócz Ciebie nie ma mnie dla nikogo . * I przestałam już wierzyć w cuda . * Mam dość tych kolejnych kłamstw ! Bajkę tę na pamięć znam ! * Dziś zaskoczę Cię wielkim 'mam Cię w dupie'.
|
|
#4871 |
|
Zadomowienie
|
i tylko pozostała mi nasze wspólne zdjęcie.
już nie łudzę się że to ma sens. przestań mówić. patrzysz niby wprost jednak obok gdzieś. mówisz cicho coś ale ja nie słyszę cię. choć przez chwilę popatrz jeszcze wstecz, proszę. nie proszę o nic więcej tylko te chwile w pamięci mieć jak zdjęcie. oddech weź, już najgorsze jest za tobą. deszcz na twych skroniach, cóż więcej mogłabym chcieć. czasem brak mi tchu, gdy nie ma cię obok mnie. pewności jakby mniej. kolejny będzie dzień.i kolejny.i kolejny. biegnij tam.! ale gdzie.? tam gdzie jest szczęście. a teraz zamknij oczy swe i dotknij mnie. zobacz jestem tu, cały z tobą, cały twój. tak trudno jest zrozumieć że ciebie nie ma dla mnie. _ Szalonego i Udanego Sylwestra Moje Lejdi. ;**
|
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję. < 333
Odgrywanie roli wspaniałomyślnego nadaje się w sam raz dla tych, którzy boją się przyjąć odpowiedzialność za własne życie. O ileż prościej jest wierzyć w swoją szlachetność niż stawiać czoło innym i walczyć o swoje prawa. O ileż wygodniej jest wysłuchać obelgi i nie obrazić się zamiast zdobyć się na odwagę i rzucić do walki z silniejszym przeciwnikiem. Można przecież zawsze udać, że rzucony w nas kamień chybił celu. I tylko nocą gdy zostajemy sami ze sobą, a nasi bliscy smacznie śpią - tylko nocą możemy w ciszy zapłakać nad własnym tchórzostwem. życie może się zmienić na lepsze w jednej łaskawej chwili, niemal jakby cudem. Może się wydarzyć coś tak doniosłego, możesz spotkać kogoś tak niezwykłego, może spłynąć na ciebie takie objawienie, że to cię po prostu odwróci w innym kierunku, zmieni cię na zawsze.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
|
#4873 |
|
Raczkowanie
|
` miało być tak pięknie, miało nie wiać w oczy nam ` .
|
#4874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4875 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję. dziękuję. dziękuję. za wszystkie miłe słowa. (;
Onax3 ah < 3 ----------------------- przytul mnie życie. prasujesz pomięte moje sny. karmisz mnie ciepłym słowem. Piersi jej skapitulowały w nudzie zdawkowych pieszczot. nikniemy w oczach. to jest moje niebo. nie chcę mieć innego. nie każdy płacz przynosił ukojenie... przecież wiesz, nikt nie chce być samotny. bardzo mocno uwikłany. Wierze w ciała zmartwychwstanie, poprzez czułość, przez kochanie. przyszło do mnie twoje ciało. ktoś zapala mnie miłością. świat należy do nas. odeszło. odpłynęło... stoję. i zaciskam swe pięści do krwi. mam być wdzięczna? za co, pytam się! gdzie się podziewałeś przez całe moje życie? Ale twoje serce ciągle tam jest, woła, by je wypuścić na wolność, by odnaleźć życie o jakim mówią twoje pragnienia. myślę, że na nas czas nie zaczeka. zaburzenia emocjonalne. tajemnica? mogę poznać twoją? ludzkie ambicje. udawane. przecież nie ma nic złego w marzeniach. Zanim cię poznałem, moje życie przypominało bezksiężycową noc. Mrok rozpraszały jedynie nieliczne gwiazdy przyjaźni i rozsądku. A potem pojawiłaś się ty. Przecięłaś to ciemne niebo niczym meteor. Nagle wszystko nabrało barw i sensu. Kiedy znikłaś, kiedy meteor skrył się za horyzontem, znów zapanowały ciemności. Otoczyła mnie czerń. Nic się nie zmieniło, poza tym, że twoje światło mnie poraziło. Nie widziałem już gwiazd. Wszystko straciło sens. i nawet niebo wydaje się być tak niedaleko! słowa pisane szeptem. lubię smak twych słów. są słowa, którymi można zranić. głos twój jakiś chłodniejszy. wzrok już nie ten sam... zasypiam. czy nie czujesz do mnie żalu? schowam cię. nie chcę uronić ani krzty ciebie. kilka ciepłych i kilka gorzkich chwil. rozsypane myśli, słowa... tylko mnie kochaj, dobrze? nie płacz nigdy więcej. jedna chwila. wybacz, nie potrafię ci zaufać... sumienie miał czyste. nieużywane. gdzie są? gdzie są jej marzenia?
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2008-12-30 o 16:31 |
|
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
i jak mam wierzyć w miłość skoro ona przestała wierzyć we mnie...
niewidzialna chcialam sie stac i zatrzymac w miesjcu czas
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
____________ nierozmowni, jakby właśnie próbowali sobie przypomnieć co im się śniło każda noc jest echem dnia, kopią jawy nienawidzę Ciebie za to, że Cię kocham spokój, który z pozoru zachowuję jest piekielnie niebezpieczny nadaję kształt moim myślom jestem krucha jak wydmuszka, pękam pod ciężarem trosk masz mnie podaną na tacy. Skosztujesz?
|
|
#4878 |
|
Raczkowanie
|
'Lubię mówić z Tobą'. !
Perspektywa cudownej przyszłości gdzieś uciekła... Pośród mroku... The sky is crying... Być nikim dla kogoś, kto jest dla Ciebie wszystkim...^^ Staram sie nie łapać dołów... _________________________ _________________________ _________________ dziewczynki, a takie, ze 'niezafajnie' jest? i jakies takie z "?" ;D na koncu zeby zmobilizować ;d do zagadania, to diabelskie nasienie ?;p : **.!
|
|
#4879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Twoich kilka tez 'zabieram' ________________ ..jedna miłość by lepiej się żyło. "z czasem się okaże, że to właśnie to... '..Gdy wyda się, że wydaje się to wszystkoo.. ' " jestem zuchwały, bezczelny, zachłanny i co? od kiedy pamiętam, chciałem zobaczyć wszystko!" Tylko w tym dorosłym życiu dziś jest niedojrzały dzieciak " W powietrzu czuję, czegoś mi brakuje . ! " tylko raz w życiu wybacza się takie rzeczy zaopiekuj się mną jabłko zawsze czuło mięte do wiśni więcej optymizmu. rozkoszuj się chwilą zmieszałam się nie rezygnuj z marzeń miłość, pokój, dwa pokoje.
|
|
|
#4880 |
|
Rozeznanie
|
Czarnula4 i Kee - Perfekcyjnie
Masz fałszywe wyobrażenie o mnie i o tym co robię. Tylko niespełniona miłość może być romantyczna. Ty inteligencji wyuczyłeś się, ja inteligentna urodziłam się ![]() Daję Ci siebie. W zamian poproszę namiar na szczęście. Całe życie jakoś tak czekałam na Ciebie, choć nie wiem nawet czy istniejesz ... Wszystko już o niej wie tani anioł stróż. Ścieram swój uśmiech ze starych zdjęć ... My nie dzieli się przez trzy, z innymi koleżankami. To z całych sił tylko pociąg trzaska złudzeniami. W czarnej godzinie mocniej wtulę się w koc ... Nie fajnie jej z tym. Nie pytaj czy jej fajnie. ... może niewypowiedzianych słów dziś nie będzie żal. Ty wychodzisz. Łatwa kobieta trzyma Twoją dłoń. ... może w oczach jej znowu będziesz szukał mnie.
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem czy były czy nie były, pokopałam w zbiorach i wrzucam śmiszne
![]() Na jedną kobietę przypada jeden gej i pół psychopaty ![]() Gargamel i czarownica to juz przeszłość... teraz dzieci sie Super Nianią straszy... Ja napisałam to z nudów a inni przeczytają z głupoty ![]() Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ![]() Pijany dwa razy krócej żyje, ale dwa razy więcej widzi ![]() Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia ![]() Świecąc przykładem poprawiasz bilans energetyczny kraju ![]() Dobry sposób na popełnienie samobójstwa: skoczyć ze swojego EGO na IQ Dziewczyny są ambitne - nie poprzestają na małym. ![]() Polakom gratulujemy Polek ![]() Sylwester. Rozum mówi nie pij, lecz silna wola zwycięża ![]() 80 % kobiet juz nie wychodzi za mąż, bo zrozumiało, ze dla 60 gram kiełbasy nie opłaca się brać całego wieprza do domu. ![]() Wszystkich chcących pocałować mnie w d..ę serdecznie zapraszam Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamią się skrzydła, przychodzi im latać na miotle... ![]() Pustą głową najlepiej jest potakiwać. ![]() "There are three kinds of men who do not understand women: Young, old, and middle-aged." Są 3 rodzaje mężczyzn którzy nie rozumieja kobiet - młodzi, starzy i w średnim wieku. I keep trying to lose weight but it keeps finding me Próbuje zgubić parę kilo ale zawsze mnie odnajdują
|
#4882 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektóre swoje, ale większość z książek, albo z piosenek. ;***
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
|
#4884 |
|
Raczkowanie
|
Onax3- genialne
![]() Sabiiina, Kee, Czarnula4, styrana - moje guru ![]() ~~ snu puszyste listki.. ~~ gdzieś w jeziorach źrenic, światło na tysiąc par.. w czterech słońcach żar ~~ ..prócz cienia.. nie ma ze mną nikogo ~~ tylko dajmy się zaskoczyć miłości.. ~~ Piękno jest burzeniem chronologii i buntem wobec czasu
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. Edytowane przez *DREAMS*** Czas edycji: 2008-12-30 o 16:58 |
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
~Niekontrolowane rozmowy późną nocą
![]() ~Nie rozmyślam "co by było gdyby..", obracam marzenia w rzeczywistość ![]() ~I dlaczego wciąż tracisz kontrolę? ![]() ~Próbując sobie przypomnieć dlaczego to robię ![]() ~Bo to wciąż ta sama rutyna, te same słowa i przeprosiny ![]() ~Idź.. nie.. nie wiem... ~Biorę ostatni oddech i znów uczę się latać.. ![]() ~Cause I like when You are here ~Może to miłość.. a może tylko chwila?
|
|
|
|
#4886 |
|
Rozeznanie
|
Kochane, macie może coś związanego z końcem roku ? z Podsumowaniem go ? byłabym bardzo wdzięczna.
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaa podbijam .. ![]() Zobacz Jak Każdy mój dzień na skinienie twoich rąk w pozytywny Zmienia Się niech wszystko spłonie. niech będzie koniec. onomatopeiczne paranormalne paranoje we dwoje.. o mnie boją się mówić nawet w piekle będziesz pływać w rozkoszach. utoniesz w słodyczy. Jestem dla Ciebie celem doskonałym . Ile znasz sposobów zabijania Jak bardzo chcesz bym odszedł Jak bardzo chcesz bym zniknął |
|
|
|
|
#4889 |
|
Raczkowanie
|
czuje się zapomniana.
![]() * uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia.. i runęłam w nią. (; * mam czyściutkie sumienie.. i bilet pewny do nieba bram. * w podtekście mieszkam gdzieś.. w przenośni chowam się. (; * bywam zygzakiem w oku Twym.. i sssszumem w uchu. (; * bywam protestem.! planem B.. * udawaj, że mnie kochasz.. nie rozczarowujmy świata. * broń Boże nie mów mi prawdy. okłamuj z całej siły.. * mam być wdzięczna.? za co pytam się.? za Internet, pokemony, DVD.? ^^ * nie chcę ciastka z kremem.. tortu i wisienki. * byłabym na wyłączność.. a nie - ogólnie dostępna.. * podaruj mi coś.. czego nie zdobędę sama. * może pozwolę Ci zapalić świeczkę, gdy w zimową noc.. zgaśnie światło. * nie boję się.! ochraniają mnie.. trzy oddane karły. (; * lubię ten stan - rozkoszne sam na sam.. cisza, Ja i czas. (; * gdy pachniało deszczem.. gdy marzyłam wieczorem.. gdy karmiłam gołębie..
|
|
#4890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A opisy ![]() ![]() B O S K I E ![]() Cytat:
Nikt o Tobie nie zapomina Kochana
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

dziękuję. < 333
moje wypocinki