|
|
#4891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Klerii <3.!
O tobie nigdy.! : **. ------------------------------------- miłe uczucie być komuś potrzebną...^^ cwaniakuje.
|
|
#4892 |
|
Zadomowienie
|
"Będziemy razem tysiąc lat, do końca świata Ty i ja"
"Takim jestem; takim być chcę: was niech diabli wezmą!" "...czy znasz to miejsce między snem a jawą...? ...tą chwilę kiedy jeszcze śnisz a już pamiętasz..? ..tam zawsze będę Cię kochać i tam czekam na Ciebie,aż wrócisz..." "Żaden mężczyzna nie miał tak mało czasu i nie dał mi tak wiele"
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek |
|
|
|
#4893 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I ten... Zabrałam ^^ RapoweSerce też ma bana stałego? Co się dzieje z tym forum? ______________ Każdego dnia nowa depresja Jak uwięziona w kwarantannie. Całkiem odizolowana. Jestem godziną, która nieustannie odpływa. Wiesz jak to jest kiedy idziesz, ale chcesz zostać...? Nie dochodzi do Ciebie moja miłość? Jesteś kodem, którego nikt nie potrafi złamać. Patrzysz w lustro i chcesz żeby pękło. Nasza miłość jest na dnie. Stworzył nas wiatr. Płaczesz? Czy to deszcz, który kapie z czubka Twojego nosa? Nie mogę zobaczyć nic poza smutkiem. Spadam, ale nikt nie słyszy mojego krzyku. Pozwól mi znarkotyzować się Twoim zapachem. Zmanipulowałeś moją duszę. Każdy krok, każdy pocałunek, każda przysięga, którą sobie daliśmy. Odchodzi. Czy chcesz być dzisiejszej nocy moim niewolnikiem? Kiedy zerkam na Twoje ciało myślę tylko o zabawie w doktora ;> Całkiem pogmatwana, roztapiam się. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2008-12-30 o 17:59 |
|
|
|
|
#4894 |
|
Raczkowanie
|
Troszkę sylwestrowo-noworocznych :
sylwestrowo Nowy Rok ... wszystko od nowa ? ...jak bąbelki szampana ... za pięć dwunasta powitała Nowy Rok ... sama |
|
|
|
#4895 |
|
Przyczajenie
|
`Całujesz we wszystkich kolorach świata.
`Wziąłeś moje ręce i skrępowałeś je pocałunkami. `Przy Tobie śpię jak dziecko. `Chciałabym chociaż na chwilę zatrzymać ten zegar bezlitosny. `A w głowie kłębi się niejasnych myśli dym. `W swoich łzach od dawna tonę. `Byliśmy splątani w kosmicznej przestrzeni, samotni ale szczęśliwi. `Ta dziewczynka od dawna była chora na miłość, do pewnego chłopca wciąż niewzruszonego. `Gdy dzielą nas tysiące mil ja słyszę jak mnie wzywasz. `Wtulony w myśli gdzieś odpływasz. `Zrozumieć chcę każde twe westchnienie. `Już sama w swych kłamstwach gubię się. `Przepraszam że nie chciałam patrzeć na Twą zmęczoną twarz. `Kiedy myślę o Tobie czasem ciepły obraz w sercu mam. `Nagle świat mieści się w Twoich oczach. `Twoje słowa z wolna tracą sens. `Śnię o Tobie ten sen tak niewinnie jak marzyciel. <3
|
#4896 |
|
BAN stały
|
trwa proces likwidacji wspomnień
i znów, zachłannie tak. pieprzona optymistka. obojętnym sercem potraktuję Cię przestałam dawno wierzyć w bajki. cholerne uzależnienie, dlaczego akurat od niego? poukładane życie. zwykłam słuchać serca, nie polecam. nie sprawdza się. byś z moich rąk nie wyrwał się. lęk znalazł sobie dom w mojej głowie. Twoich oczu dotyk.. tak po prostu kiedyś powiedziałeś `cześć` dlaczego nie udało się? straconych lat nie odda nikt. zabrakło słów. |
|
|
|
#4897 |
|
Raczkowanie
|
ile można czekać na deszcz
na pustyni myśli swych tęskniła na miliony sposobów |
|
|
|
#4898 |
|
BAN stały
|
jeanettex3 - powalasz ______________ i tęsknić wiedząc, że i Ty tęsknisz. chyba nie potrafię powiedzieć, że nie chciałbym Ciebie mieć. Najtrudniejszy jest koniec miesiąca. Zwłaszcza 30 ostatnich dni. Ty jesteś mój świt, mój zachód słońca, moje południe. cztery ściany, pusty pokój, wewnątrz serca samotność. - Mówiłaś, że miłość nie przechodzi. - Gaśnie, ale nadal w nas jest. - Czyli kochasz mnie jeszcze? - Kocham nasze wspomnienia.. W tym roku sporo się zmieniło w moim życiu, zmienił się mój sposób odczuwania, inaczej odbieram ludzi i rzeczy. Od dzisiaj jestem wolna. Od dzisiaj już Cię nie kocham. Tylko muszę to jeszcze zapamiętać. zastanów się dwa razy zanim zwątpisz. Szanuj wspomnienia, nigdy nie wystawiaj ich na próbę, bo tylko one nie odchodzą tak jak ludzie.. Przyszłość zatruta przeszłością, przeznaczenie zatrute niepewnością. Nie chcę już wierzyć w cud, bo wiem, że szkoda czasu.. Oboje wiemy, że muszę przestać Cię kochać. Byłoby miło, gdybyś mi tego nie utrudniał. Mimo młodego wieku wiedziała jakich spustoszeń może dokonać w człowieku samotność.. Kiedy miała piętnaście lat, umiała juz całować z otwartymi ustami i wiedziała, że miłość jest głównie źródłem cierpienia.
Edytowane przez not Czas edycji: 2008-12-30 o 18:10 |
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
tam, gdzie nie świeci już ani jedna gwiazda.
Kiedy miała piętnaście lat, umiała juz całować z otwartymi ustami i wiedziała, że miłość jest głównie źródłem cierpienia. Całe życie może się zmienić w ciągu jednego stuknięcia serca. Ja nie myślę. Ja czuję. To Ty wyłącznie myślisz, biedaku. - Czekać. Czy to samo co tęsknić? - Nie. Dla mnie nie. Przy czekaniu nie budzę się o 5 rano, rezygnując z najlepszych snów. Nie przychodzę także z tego powodu już przed 7 do biura. Przy czekaniu mleko nie traci dla mnie smaku. kolejnego razu może już nie być. nie otwieram oczu. szukam Ciebie obok siebie. patrz ale nie dotykaj, dotykaj ale nie smakuj. chodź ze mną. razem przywitamy dzień nad Wisłą. Zawsze nadzieja. Zawsze ta ku*wa w zielonej sukience. strzał adrenaliny. Nocne spotkania pod światłami.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2008-12-30 o 18:17 |
|
|
|
#4900 |
|
Raczkowanie
|
jak mam Cię wołać
błądzimy w tej samej ciemności jeszcze jesteś a jakby Cie nie było dlaczego tak to się kończy smutna samotna to prawdziwe łzy ? będę szukać lecz wątpię w to że znajdę |
|
|
|
#4901 |
|
Raczkowanie
|
Taki słodki miał styl. Rockendrolowy sen. Ukradł mi serce. W głowie mi siedzisz wciąż. Czas ucieka przez palce. Nie dbać o czas, mieć wszystko lub nie mieć nic. Chciałabym zasnąć i obudzić w innym świecie się. Ktoś mnie okradł z krótkiej chwili szczęścia. Przestały już działać czary. Zostało tylko kilka zdjęć. Znów stoję tu i czekam Widzę Cię z daleka Tak zwyczajnie mijasz mnie Jestem taka obca Kiedyś mnie nie poznasz Wiem już, że skończyło się
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje
Ty wiesz, że jesteś cudo ![]() dziękuje ja Twoje kradne ![]() nie gadaj głupot ![]() _ tylko nie dotykaj mnie słowem jeszcze czasami jestem jak gipsowa figurka Słońce spada z powierzchni oceanu nie patrząc w oczy zdobywamy siebie był tam ktoś bardzo bliski w cichej komorze serca siedział zasmucony i czysty
|
|
#4903 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.DziękujeCytat:
![]() ---- -------- - - Kocham i nienawidze,własnej naiwności sie wstydze. 'Książe z bajki? Mam go w d^pie! Zostane niezależną księżniczką!' Myślisz, że błyszczysz .? Chu_ja tam błyszczysz .! Ty nawet Rybko nie świecisz xP.. w porannym rzęs pokłonie.. Lek nawiedza moją dusze,przenika.. Niczym wskazówka zegra,towarzyszy mi w każdej minucie.. Bo najgorsze jest to cholerne czekanie na cos ... Bo tylko ona miała to niebiańskie spojrzenie.. Chora na słowa.. |
||
|
|
|
#4904 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki .... macie może jakiś opisik o tym, że wyjeżdżam na deske na kilka dni z bliskimi i z Nim. I że mam zamiar się świetnie bawić przez te kilka dni ... prooosze
![]() ____ dla Ciebie mój szept gdy budzi się dzień dla Ciebie to szczęście i dłonie mam suche bo nie głaszczesz ich mówią, że tęsknota jest po to, by jej nie rozumieć
|
#4905 |
|
Zadomowienie
|
* Boli nieprzyzwoicie.
* I wolałabym stracić wszystko, co mam, żebyś tylko został. * Wspólny język zaginął gdzieś pomiędzy kłótniami. * Chciałabym Cię mieć. * Zapach lawendy przypomina tamte chwile. * Cała pachnę Tobą. * Zapomniałam o wstydzie. * Chcę Cię zjeść, wiem, że będziesz mi smakował. * Kocham Cię trwając w nienawiści. * Mała iskierka nadziei, gdy spotkają się oczy. * Stęskniona za twym śmiechem.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#4906 |
|
Raczkowanie
|
Za ręce, parę centymetrów ponad chodnikami. <3 Spragniona czułości jak astmatyk powietrza. Ten, kto wymyślił miłość musiał się bardzo śpieszyć. Tyle tajemnic, pytań, łez, błędów. I na dodatek zapomniał dołączyć instrukcję obsługi. Bo chciałabym cię schrupać. I ciągle sobie wmawiam, że ten zdrajca nie zasługuje na moja miłość, on nawet na nienawiści nie zasługuje - właściwie to na żadne uczucie. Rozum zaakceptował tezę, serce nie bardzo.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#4907 |
|
Raczkowanie
|
Maria Antonina- Cudowne. (;
SocietygGirl - jak zawsze. *; ----------- szorstkie słowa. chłód nocy. faktów nie da się wymazać. I tych kilku wersów nie da się zapomnieć. Nieodwzajemnienie, bo jak to nazwać inaczej? Dobrze nazwane. Po prostu. I tyle. Nieodwzajemnienie. Nie trzeba nic więcej. Żadnych słów. To mówi samo za siebie. gdy dusza jest spokojna. tylko Bóg wie, jak bardzo cię kocham. nikt nie potrafi wybierać bez lęku. czekałam na ciebie od tysięcy lat, a ty mnie wystawiasz do wiatru, moje ramiona obejmują pustkę,mój oddech nikogo nie rozpali, czekałam na ciebie w ogrodzie ale do niczego nie dojdzie, bo taki jest imperatyw nieszczęścia,nie zdradzę ci żadnego sekretu, łatwiej jest umrzeć aniżeli żyć, i dlatego moje życie będzie odtąd umieraniem, moją pierwszą myślą każdego ranka będzie to że jestem martwa, że sama sobie zadałam śmierć mówiąc nie człowiekowi, który był całym moim życiem.tak po prostu bez powodu, innego niż ta odrażająca moc słowa nie. Niech ucichnie w sercu to pytanie dlaczego byłam kimś, kto miał w rękach cały świat. Ale ty go uśmierciłeś, a przecież chciałam żeby żył , nie rozumiem co się stało? mam tylko sny. musiała zacząć myśleć o życiu bez niego... -Pomyśl, kocham cię bardziej niż wszystkie inne rzeczy na świecie razem wzięte, czy to ci nie wystarcza? -Wystarcza. i starczy na wieczność. Życie jest próbą spektaklu, który nigdy się nie odbędzie. Zachowaj w pamięci nasze cudowne chwile, ale nie bój się nowych. pewnego dnia to wszystko się skończy... Snuje się z kąta w kąt razem z duchami przeszłości... zupełnie zniknął z jej życia. stając się mgłą... możesz milczeć sobie. O ty, najkrwawsza z ran Komu wytchnienie dasz? Któż twego bólu pan? z każdym dniem tracę cię coraz bardziej... zdaje się, że nieustannie czekam... boję się tęsknić. Wiem jak ułożyć rysy twarzy by smutku nikt nie zauważył. miłość ci wszystko wybaczy. wolę milczeć. kiedy jest już za późno... chyba nie potrafię inaczej... czy istnieje skala bólu...? chciałabym... przecież wiesz, nie chciałam zwątpić... wybiórczo. nigdy nie zwątpiłam.
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2008-12-30 o 18:47 |
|
|
|
#4908 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny... Wiem że nie bywa tu czesto i nie daje wielu opisów ale.. Czy mogłabym was prosić opisy o tym, że wszystko mi wisi, że jestem szczęśliwa, jestem singlem
ogolnie że ciesze się zyciem i żyję chwilą? Ładnie bym prosiła ''Bo gdy kochasz to chcesz wyrwać serce'' ''Płaczę do pustych ścian, co za wstyd... '' ''Znowu nie kochał mnie ten obcy ktoś. '' ''Jestem sama taki los, niekochana taki los...'' |
|
|
|
#4909 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje
-------------------- nie chce już o tym myśleć patrzyła na spadającą gwiazdę nie potrafiła już marzyc -Aniu -Tak ? -Jestem -To dobrze Po jej policzku popłynęła łza czekała...wieczność i jeszcze dłużej będę królową nocy ale...nie tej odległość mierzy się w metrach a tęsknotę ? czy istnieje miara smutku ? gdyby podróż w czasie była możliwa |
|
|
|
#4910 |
|
Zadomowienie
|
Jestem ślepa. ! Było więcej opisów Sylwestrowych? Bo nie mogę wyszukać. Ale takie, że jestem w koleżanki i chce się świetnie bawić. ! Byłabym wdzięczna za podanie strony. ![]() * Biegnę do Nieba i wciąż szukam szczęścia. * Hope .. * Wraz z dźwiękiem budzika, wraca moje życie. Szare i samotne. * We śnie jesteś. Uśmiechasz się do mnie i mnie kochasz. * Myślisz, że w kolejnym życiu spotkamy się? * Chcę byś znów spojrzał w moje oczy. ; (( * W marzeniach czuję dotyk Twojej ręki. * Wciąż szukam szczęścia. * Czy tęsknie? Tylko gdy oddycham. * Zaczynam kolejny rok, niestety, bez Ciebie. * Czego szukam znów? * Czy wszystko ma na pewno sens .. * Teraz wymaż siebie z mojej pamięci, z mojego serca. * Po Tobie zostało mi tylko głuche wspomnienie. * Zagubieni w beznadziei. * To tylko Oni. * Nie mam już siły mówić. * Kocham. Kocham. Bez wzajemności.
|
|
#4911 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Grooby Melanż przy ostrych decybelach Trwa noc pełna wrażeń Wiesz jak jest, wszystko dobrze a nawet lepiej W sobotnie noce z przypudrowanym nosem, jestem zakazanym owocem Wiesz ile może melanż trwać?! ;> To jest miejsce, w którym trzeba być - jeszcze wiele tu dziś może się zdarzyć Kolejka za kolejką, mocne trunki, szybkie tempo Bo pijemy dziś do bólu - my, wybrańcy tłumu ![]() Zróbmy więc imprezę, jakiej nie przeżył nikt ! Jedno wiem - wieczór będzie przegięty Na moich imprezach nikogo głowa nie boli ! ![]() Impreza u znajomych wzmocni nasze siły ![]() Ciśnienie rosnące, nigdy malejące Zimne drinki, mocno rozweselające Ajjj..imprezowo się poczułam ![]() Udanej zabawy jutro życzę Wszystkim Kochane ![]()
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sylwestrowa gorączka. tylko z Nimi. sylwestrowo. niezapomniana noc. sylwester z najlepszymi ![]() a w powietrzu słodki zapach... sylwestra (; jakie spanie? tego nie ma dzisiaj w planie. sylwester ! witam nowy rok. z tymi najważniejszymi. sylwestrowo. aż do utraty sił. imprezuje aż po świt. w szponach sylwestrowego melanżu. szał ciał. sylwestrowo ! a teraz idziemy na jednego - New Year's Eve. (czyli po ang Sylwester). ehh, no może coś wybierzesz, a jak nie to może któraś skorzysta. pozdrawiam i UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ moje Wy kochane
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2008-12-30 o 19:13 |
|
|
|
|
#4913 |
|
Raczkowanie
|
Klerii-głupolek mądry
. cudo ![]() styrana, nastychick, not, Domiiniisiia, Kissabble- jak zwylke boskie opisy ! _________
Kupię kilogram miłości. Cena nie gra roli. Bo ja kocham Twoje oczy do szaleństwa ! Lecz pamięraj księżniczko, łobuz kocha bardziej. On wziął pare dni wolnych od życia. No bo to życie, a nie papierółka jakaś. Wiesz, że Twoje usta smakują lepiej niż poziomki z cukrem? W gonitwie za szczęściem uważaj na falstarty. Cała dla Ciebie. Teraz i zawsze. Powiedz mi, jak mnie kochasz? -A Ty jak mnie widzisz? -Jak tajemnicę. Uważaj na moją miotłę 2tdi i czarnego kocura. Świat to taki ciężki słoń, prawda? starłeś resztki mnie.. Zamknij oczy. Musisz wszystko stracić by siebie zobaczyć. Mówią 'dziwka' a naprawde Jej zazdroszczą. To tylko taki mój nierealny świat. Już wiem.. Tak wiele nie potrzebnych słów. Odejde zbyt szybko. Pamiętam zapach róż. -Czego boisz sie? -Powiedziec, ze kochalem Cie na zawsze.. Obiecaj mi, że w snach będziesz tulił moją twarz. W Twym sercu zostanie mój ślad. Wszystko co kochałam w Tobie wyjmiesz z moich rąk i dasz Jej. będzie tulił serce Jej.. Przyjacielem Twym ja będę na zawsze. Już nie ma nas. Jestem tu ! Zostawiłeś mnie ! zobacz ile gwiazd. kiedyś za 20lat usiądziemy tak, a ja będę to pamiętać.
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2008-12-30 o 19:44 |
|
|
|
#4914 |
|
Raczkowanie
|
Pije by paść, padam by wstać, wstaję by pić, piję by żyć.
![]() Życie to choroba przenoszona drogą płciową ![]() Masz takie poczucie humoru, jak mój dziadek po drugiej wojnie światowej. ![]() Zamknij się i zostaw klucz u woźnej. ![]() Lubię gdy się wściekasz, wtedy tak fajne kozy lecą ci z nosa. ![]() W nocy wszystkie piwa są ciemne. ![]() Jak mijasz się z prawdą to się jej przynajmniej ukłoń. ![]() Masz zapłon szachisty
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
oooj, kochana. nie czuj sięę tak. <3 kradnę, kradne ! ;*****
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#4916 |
|
Raczkowanie
|
boazerie szczęścia.
każdy z nas ma w sobie ukrytą skrzynię biegu, która wyzwala się z nas, gdy nie radzimy sobie z problemami. ^^ niemoc wewnątrz. a ja boję się tylko o swoją duszę...by nie zatracić w sobie namiastki tego co dobre. mówisz, że daleko nam od siebie.. wiem.czasem miewam fanaberie małego dziecka. i w sumie to nawet dobrze. ! jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o faceta. są powody i są wnioski. wyhaftowałam sobie Ciebie na mojej poduszce.ładnie wycerowałam. teraz będę mogła mieć Cię dłużej blisko siebie <3 |
|
|
|
#4917 |
|
Raczkowanie
|
i nawet cheparyna nie obroni mnie przed jego dociekliwościami.
i chyba mam coś z feministki.. daktyle i mandarynki nie smakują mi już tak samo.. moje lakierki mają kolor Twoich ciemnych oczu <3 niszczymy się nawzajem. czy to o to chodzi ? uformowałam sobie Ciebie i mnie jako jedną całość <3 senpertyną owinąć wszystkie kłopoty. i odesłać. to jest mój azyl. |
|
|
|
#4918 |
|
Rozeznanie
|
Frizz is back ! !
___________________ Stałam się cierpieniem... Za dużo niepotrzebnych słów Byłam tak szczęśliwa... Czas zapomnieć -Powiedz mi coś.. -Co? -Noo... Że mnie kochasz -Chcesz, żebym skłamał? Życiowe "game over" Przez mrok, do gwiazd. "Ty idioto głupi mój..." |
|
|
|
#4919 |
|
Raczkowanie
|
envious - cudnie ! :*
Chmury jak banie fruwają nad blokami.
Jego dłonie sprawiają, że mam dreszcze. Z łóżka do łóżka, papieros i kawa. Moje paznokcie na jego plecach. Biała gorączka - zaczynam się gubić To dla niego zostałam stworzona. Otwarta przestrzeń.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2008-12-30 o 20:14 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

.Dziękuje