|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik 93 - Nowicjuszki, czyli te które zjawiły się niedawno :)
Urodowy .. widzę, że wiele nas łączy
Dzisiaj zafundowałam sobie moim paznokciom dzień dobroci Zmyłam lakier i zrobiłam sprawy pielęgnacyjne. Ach nie mogę się doczekać jutra, jak kupię [w sumie obojętnie jaki xD] tusz ... moje rzęsy krzyczą o niego Bez są takie nijakie ![]() Dobra ja już muszę spadać (tata goni, że hałasuję a i sama zmęczona jestem). Dobranoc i nie przejmuj się tym wszystkim, masz Nas Ja też już nie zwracam na to uwagi
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Wybaczcie że tak zamilkłam ale ... kupiłam sobie lakier fioletowy, maluje paznokcie i co? Róż jak w morde strzelił ;/ dobrze że koleżanka pożyczyła mi fioletowy, ale juz na prawde fiolet
![]() pa helena
|
|
|
|
#93 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja na razie męczę je bezbarwną odżywką ;D Dobranoc Ja też niedługo mykam, spać mi się chce ![]() Madziu, a to pech z tym lakierem ;/ Ale masz drugi Daguś i jak tam malowanie?
- Boże, ale z ciebie upierdliwy masochista... - Do usług. "Zaćmienie" Edytowane przez ewelinka15 Czas edycji: 2008-12-29 o 23:04 |
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Nie maluję dzisiaj, jutro już pomaluję sobie
dzisiaj juz zmeczona jestem, zaraz i tak sie zmywam... |
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Ja to właściwie już idę.
Dobranoc ![]() Miłych snów
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc
i chciałam jeszcze powiedzieć że jutro będę dopiero wieczorem
Edytowane przez daga0204 Czas edycji: 2008-12-29 o 23:36 |
|
|
|
#97 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ooo.. szkoda
Ja prawie cały dzień jestem na kompie, tzn tak chwila przerwy na jakiejś wyjście, obiad, tv, ksiażkę i znowu komp.Dostałam okres.. widziałam że będę miała na Sylwestra, przeczuwałam to ![]() Teraz jem śniadanie, właśnie sprawdzałam naszą klasę.. nic ciekawego się tam, póki co nie dzieje. A Wy co porabiacie? O ile tutaj ktoś jest. Wybrane już kreacje na Sylwestra (mimo, że zostajecie w domu, bo ja nie mam ochoty i chyba też zostanę)?.
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
siemanko
![]() mogę się dołączyć, bo też żem z 93 ???ja prawdopodobnie na sylwka nigdzie nie idę, to się nie stroję miałam iść do kumpeli, ale nie wypaliło miałam zamiar ściągnąć kilka filmów na jutro, a tu, kurde, zamuła taka że nic się nie ściąga... chamstwo ! dobrze, że mam co czytać chociaż ;P
Edytowane przez de em Czas edycji: 2008-12-30 o 10:53 |
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Jasne, że możesz dołączyć.
Może wspólnie wymyślimy jakieś duużo pytań żebyśmy wszystkie się jakoś lepiej poznały?
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
yhym, fajnie by było.
![]() ale w jaki sposób?
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
No jakaś lista pytań.. czekaj zaraz coś wymyślę to zedytuję post.
![]() 1. Imię: - 2. Kolor włosów: - 3. Kolor oczu:- 4. Obecny wzrost:- 5. Okulary/szkła kontaktowe:- 6. Znak zodiaku:- 7. Wiek:- 8. Rodzeństwo: - 9. Wiek rodzeństwa: - 10. Miejsce zamieszkania: - 11. Tatuaże/piercing:- 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel:- 13. Chłopak:- 14. Hobby: - 15. Rodzaj muzyki: - 16. Piosenka:- 17. Wspomnienie: - 18. Dzień tygodnia: - 19. Kolor: - 20. Perfumy: - 21. Kwiat: - 22. Miesiąc: - 23. Gazeta: - 24. Co będziesz robić, kiedy dorośniesz? - 25. Gdzie będziesz żyć? - 26. Czy chcesz mieć dzieci? - 27. Jeżeli tak, to ile? - 28. Jakbyś je nazwała? - Ulubione: 29. Danie? - 30. Zespół? - 31. Film? - 32. Program TV? - 33. Napój? - 34. Temat do rozmowy? - 35. Nauczyciel? - 36. Sklep? - 37. Stacja radiowa? - 38. Książka? - 39. Święta? - 40. Sport? - 41. Fast food? - 42. Kolor do ubrania się? - 43. Liczba?- 44. Smak lodów?- To to by było chyba na tyle.
Edytowane przez hellena85 Czas edycji: 2008-12-30 o 11:47 |
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
1. Imię: - Dominika
2. Kolor włosów: -hm, ciemny blond. 3. Kolor oczu:- piwne. 4. Obecny wzrost:- 182 cm -.- 5. Okulary/szkła kontaktowe:- okulary. 6. Znak zodiaku:- strzelec 7. Wiek:- 15 8. Rodzeństwo: - brak. 9. Wiek rodzeństwa: - -- 10. Miejsce zamieszkania: - Słupsk 11. Tatuaże/piercing:- po jednej dziurce w każdym uchu. mam zamiar w wakacje zrobić jeszcze jedną dziurkę w jednym uchu, a jak skończę 18 to jakiś skromny tatoo ![]() 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel:- Martyna, 15l. 13. Chłopak:- brak. 14. Hobby: - muzyka, książki, film, moje psy ![]() 15. Rodzaj muzyki: - hip hop. 16. Piosenka:- Eldo - nie pytaj o nią, Peerzet - zwyczajnie niezwyczajni 17. Wspomnienie: - całe życie ![]() 18. Dzień tygodnia: - piątek po południu ;P 19. Kolor: - zielony. 20. Perfumy: - Armani code 21. Kwiat: - stokrotki ![]() 22. Miesiąc: - lipiec 23. Gazeta: - Hip hop magazyn 24. Co będziesz robić, kiedy dorośniesz? - cieszyć się życiem a będę nie wiem kim ;P 25. Gdzie będziesz żyć? - w Polsce. 26. Czy chcesz mieć dzieci? - tak 27. Jeżeli tak, to ile? - 2-3 28. Jakbyś je nazwała? - Marcin/Sebastian/Alan lub Natalia/Maja. Ulubione: 29. Danie? - pizza! 30. Zespół? - uuuu.... raper... Eldo, Małolat. 31. Film? - Reqiuem dla snu, Amelia, Szybcy i wściekli, Szkola uczuć, Zielona mila, jak na razie. 32. Program TV? - 1 z 10 i jaka to melodia a tak poi za tym to nie wiem jeszcze.33. Napój? - mocna herbata + 2 łyżeczki cukru, Tiger, PowerRide 34. Temat do rozmowy? - każdy ![]() 35. Nauczyciel? - pani od biologii chyba... 36. Sklep? - Real bo w weekendy darmowe żarcie w sensie że hostessy rozdają. 37. Stacja radiowa? - rmf fm, rmf maxxx czasem. 38. Książka? - Harlan Coben - tylko jedno spojrzenie, hera, moja miłość - a. onichimowska. 39. Święta? - a to róóóóżnie. 40. Sport? - piłka nożna, rower, tenis. 41. Fast food? - hamburger, frytki, hotdog. 42. Kolor do ubrania się? - czarny bo wyszczupla. bialy bo mi ładnie. prawie każdy. 43. Liczba?- 7,17 44. Smak lodów?- pinacolada. ![]() Edytowane przez de em Czas edycji: 2008-12-30 o 12:14 |
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
1. Imię: - Ewelina
2. Kolor włosów:- ciemny brąz 3. Kolor oczu:- piwny 4. Obecny wzrost:- 162/3 5. Okulary/szkła kontaktowe:- brak 6. Znak zodiaku:- skorpion 7. Wiek:- 15,2 8. Rodzeństwo: - 2 braci 9. Wiek rodzeństwa: - 24,25 10. Miejsce zamieszkania: -zachodniopomorskie, koło koszalina 11. Tatuaże/piercing:- jedynie w uszach 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel:- moja D. i mój M. 13. Chłopak:- brak 14. Hobby: - teatr 15. Rodzaj muzyki: - rock, punk, reggae 16. Piosenka:- jamal - pojde tylko tam 17. Wspomnienie: - ach ^^ 18. Dzień tygodnia: - piatek wieczor 19. Kolor: - fioletowy 20. Perfumy: - organza 21. Kwiat: - czerwona roza 22. Miesiąc: -maj 23. Gazeta: - brak 24. Co będziesz robić, kiedy dorośniesz? - aktorka 25. Gdzie będziesz żyć? - w jakims duzym miejscie, ale w polsce 26. Czy chcesz mieć dzieci? - tak 27. Jeżeli tak, to ile? - moze 2 28. Jakbyś je nazwała? - Marcin, Filip, Julia, Tośka Ulubione: 29. Danie? - zbyt duzo 30. Zespół? - coma, indios bravos 31. Film? - pojutrze 32. Program TV? - kuba w. 33. Napój? - sprite 34. Temat do rozmowy? - plany 35. Nauczyciel? - brak ; o 36. Sklep? - NY ! <3 H&M 37. Stacja radiowa? - 38. Książka? - niania wlondynie, SWDZ 39. Święta? - Bożonarodzeniowe 40. Sport? - tenis ! 41. Fast food? - hot dog 42. Kolor do ubrania się? - szary 43. Liczba?- 7 44. Smak lodów?- waniliowy
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
heej
helena ja tez siedze caly dzień ale dzisiaj akurat nie moglam witam nową koleżanke Łoooj ile pytań :p ja tez mam odpowiadać?
Edytowane przez daga0204 Czas edycji: 2008-12-30 o 14:45 |
|
|
|
#105 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jednak jesteś ![]() Oczywiście, że Ty też, jakżeby inaczej ![]() 1. Imię: - Dorota
2. Kolor włosów: - Brązowe/czarne... nie pytać ![]() 3. Kolor oczu:- Piwno-zielone 4. Obecny wzrost:- 162 *headdesk* 5. Okulary/szkła kontaktowe:- Brak 6. Znak zodiaku:- Panna 7. Wiek:- 15, jakżeby inaczej xD8. Rodzeństwo: - Brat Tomek 9. Wiek rodzeństwa: - 22l. 10. Miejsce zamieszkania: - koło Poznania, bliziutko 11. Tatuaże/piercing:- Będą...kiedyś ![]() 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel:- Są <3 13. Chłopak:- Na chwile obecną nie ma. 14. Hobby: - Książki, muzyka, film, makijaż, moda, psychologia, ekologia, dziennikarstwo. 15. Rodzaj muzyki: - Alternatywna, elektronika, indie rock, jazz, reggae, rock, ska, metal.. ogółem zależy od nastroju, piosenki, wykonawcy ![]() 16. Piosenka:- Regina Spektor - The call, Blue Foundation - Eyes on fire, na chwile obecną. 17. Wspomnienie: - Wiele. 18. Dzień tygodnia: - Piątek 19. Kolor: - W sumie każdy. 20. Perfumy: - Pur blanca, jakieś mgiełki do ciała. 21. Kwiat: - W sumie chyba każdy. 22. Miesiąc: - Miesiące wakacyjne i wrzesień 23. Gazeta: - Jeśli już jakaś w ogóle to Teraz Rock. 24. Co będziesz robić, kiedy dorośniesz? - Pracować i wychowywać dzieci. 25. Gdzie będziesz żyć? - W Polsce..ja myślę ![]() 26. Czy chcesz mieć dzieci? - OCZYWIŚCIE, ŻE TAK 27. Jeżeli tak, to ile? - 2-4 28. Jakbyś je nazwała? - Marianna, Marcjanna, Marika, Annika, Jowita, Jakub, Joel [tak jak się pisze], Mikołaj, Dawid, to się jeszcze zobaczy. Ulubione: 29. Danie? - Pierogi z kapustą i grzybami, szpinak, pizza. 30. Zespół? - Naprawdę zbyyyyt wiele. 31. Film? - Labirynt fauna, Śniadanie u Tiffanego, Awake, Opowieści z Narni. 32. Program TV? - True life, Made, D jak dekiel ![]() 33. Napój? - Sok pomarańczowy, zielona herbata, Cola. 34. Temat do rozmowy? - Każdy. 35. Nauczyciel? - Wychowawczyni=pani od angielskiego. 36. Sklep? - H&M, atmosphere, NY. 37. Stacja radiowa? - Eska Rock, Roxy. 38. Książka? - Pamiętnik narkomanki, Heroina, Hera moja miłość i Lot komety, Gwiazda, Fałszywa tożsamość, Zmierzch, Duma i uprzedzenie, wiele wiele innych. 39. Święta? - Jak to święta.xD 40. Sport? - siatkówka<3, piłka nożna<3, skoki narciarskie. 41. Fast food? - Może być. 42. Kolor do ubrania się? - Kolorowo, tęczowo Zależne od nastroju 43. Liczba?- 85!! 44. Smak lodów?- Waniliowy, czekoladowy, miętowy.
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
1. Imię: - Daria
2. Kolor włosów: -jasny brąz [szatynka] 3. Kolor oczu:- piwne. 4. Obecny wzrost:- 168,5 5. Okulary/szkła kontaktowe:- okulary 6. Znak zodiaku:- baran 7. Wiek:- 15 8. Rodzeństwo: - brak 9. Wiek rodzeństwa: - - 10. Miejsce zamieszkania: - wiocha pod Kluczborkiem ![]() 11. Tatuaże/piercing:- trzy dziurki w lewym uchu, jedna w prawym. w planie przebicie pępka 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel:- jest ![]() 13. Chłopak:- brak. 14. Hobby: - spanie zbieranie próbek perfum ![]() 15. Rodzaj muzyki: - rock, hip-hop, pop 16. Piosenka:- A. Chylińska - To juz na prawdę koniec, Eldo - Granice, Pezet - Gdyby miało nie być jutra, Anna Lubieniecka - Zobacz mnie 17. Wspomnienie: - obóz i wieele wieeele innych ![]() 18. Dzień tygodnia: - sobota 19. Kolor: - czarny 20. Perfumy: - Kate Moss velvet hour, Adidas 21. Kwiat: - róża 22. Miesiąc: - czerwiec - sierpień, grudzień 23. Gazeta: - - 24. Co będziesz robić, kiedy dorośniesz? - będę farmaceutą [ przynajmniej tak chcę ]25. Gdzie będziesz żyć? - na pewno wesoło ![]() 26. Czy chcesz mieć dzieci? - tak 27. Jeżeli tak, to ile? - 2-3 28. Jakbyś je nazwała? - Anastazja, Marta, Kevin, Filip Ulubione: 29. Danie? - pierogi ![]() 30. Zespół? - Paktofonika, Myslovitz, O.N.A [nieistniejący], Agnieszka Chylińska [z wykonawców] 31. Film? - Eurotrip ![]() 32. Program TV? - nie mam ulubionego. 33. Napój? - soki [oprócz czerwonej pomarańczy i limonki], cola 34. Temat do rozmowy? - każdy ![]() 35. Nauczyciel? - - 36. Sklep? - house, reporter, deep 37. Stacja radiowa? - eska ![]() 38. Książka? - Pamiętnik narkomanki, My dzieci z dworca Zoo, My z poprawczaka. 39. Święta? - Boże Narodzenie ![]() 40. Sport? - siatka 41. Fast food? - nie lubię. 42. Kolor do ubrania się? - czarny, czerwony, niebieski, zielony, brązowy, fioletowy 43. Liczba?- 12 44. Smak lodów?- czekoladowe Edytowane przez daga0204 Czas edycji: 2008-12-30 o 18:55 |
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
hej ;-) ja też z `93 rocznika ;D
dokładniej z 6 listopada. ;] można się dołączyć?
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
alex1231 no pewnie że można
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
daga0204 - miło, dzięki.
![]() no to ja też wypełnie ten 'kwestionariusz' ![]() 1. Imię: - Ola 2. Kolor włosów: - brązowe 3. Kolor oczu:- zielone 4. Obecny wzrost:- ok. 170cm 5. Okulary/szkła kontaktowe:- brak. 6. Znak zodiaku:- Skorpion 7. Wiek:- 15 8. Rodzeństwo: - brak. szczęśliwa jedynaczka. 9. Wiek rodzeństwa: - nie dotyczy ;p 10. Miejsce zamieszkania: - Mazury 11. Tatuaże/piercing:- brak. 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel:- Kasia, Emila, Ola, Monika, Bekki 13. Chłopak:- niestety brak. 14. Hobby: - muzyka, czyli śpiew, taniec; kino, nauka języków obcych,zakupy 15. Rodzaj muzyki: - Pop, r'n'b, hh 16. Piosenka:- obecnie : `Fly On The Wall` Miley Cyrus 17. Wspomnienie: - zbyt wiele ich jest.. 18. Dzień tygodnia: - piątek! 19. Kolor: - różowy, fioletowy oraz seledynowy 20. Perfumy: - C-thru Pearl Garden 21. Kwiat: - róża 22. Miesiąc: - lipiec 23. Gazeta: - Bravo Girl lub Twist oraz Victor Gimnazjalista 24. Co będziesz robić, kiedy dorośniesz? - chcę zostać..piosenkarką, celebritką! a tak na serio chciałabym być ambasadorem lub dziennikarką 25. Gdzie będziesz żyć? - w Stanach Zjednoczonych. 26. Czy chcesz mieć dzieci? -tak 27. Jeżeli tak, to ile? -bliźniaki 28. Jakbyś je nazwała? - Vanessa i Jakub Ulubione: 29. Danie? - pierogi z kapustą i grzybami 30. Zespół? - hmm.. Jonas Brothers 31. Film? - High School Musical 32. Program TV? - Disney Channel ;-) 33. Napój? - Coca-Cola lub sok Kubuś 34. Temat do rozmowy? - każdy 35. Nauczyciel? - od j.angielskiego! 36. Sklep? - Butik 37. Stacja radiowa? - Radio Zet lub RMF Maxxx 38. Książka? - Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 39. Święta? - Bożonarodzeniowe! 40. Sport? - siatkówka <3 41. Fast food? - KFC 42. Kolor do ubrania się? - fiolet lub turkus 43. Liczba?- 6 44. Smak lodów?- śmietankowe ^^, |
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
no to skoro jesteście w moim wieku,
to zapewne jesteście w III klasie gimnazjum, więc mam pytanie: Stresujecie się przed egzaminem gimnazjalnym? |
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Ja wcale
pewnie w dzien egzaminu bede dygać a Ty/Wy?
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
ja zaczynam się obawiać, no bo oprócz tych w szkole to nie rozwiązywałam żadnych innych sama.
a wiadomo, że chciałabym się dostać do dobrego liceum, jednak brak chęci do rozwiązywania.... i tak rzuciłam pytanie, bo się zastanawiam czy to tylko ja taka jestem, czy wszyscy tak mają.. ;p |
|
|
|
#113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hm, teraz pora na oglądanie ' apartamentu' z Joshem hartnettem ;D i zajadania krakersów [ nieeee nooo, ja jestem na diecie ].
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
Alex witam w moim wątku, dodaję do przyjaciół!
![]() Widzę, że nam się w wątku nowe osoby pojawiają Co do egzaminów gimnazjalnych, ja się aż tak nie stresuję, może i to źle ale jestem prawie pewna, że dostanę się do liceum na pierwszy wybór, jakoś tak mam, nie wiem czemu.. ale intuicja mnie jeszcze nie zawiodła No i na jaki profil laseczki?
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
ja też niby jestem na diecie poświątecznej, a właśnie obżarłam się pysznym makaronem... ahh..ta moja silna wola.. ;p
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
hellena85 miło mi. ;]
fajnie, że nie jestem jedyna w pewnym sensie lekceważąca egzamin. ;p ja bardzo chciałabym się dostać do klasy językowej. uwielbiam uczyć się jezyków obcych. ewentualnie mogłabym pójść na profil humanistyczny-dziennikarski. na pewno nic ze ścisłych, bo nie jestem z nich za dobra. ;p |
|
|
|
#117 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj jak Cię świetnie rozumiem !! Podajmy sobie swoje humanistyczne dłonie
![]()
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
hellena śliczne masz zdjęcia na nk
![]() a co do profilu to chcę na bio-chem
|
|
|
|
#119 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję
Ty też...a profilowe W sumie to nie lubię tylko chemii i fizyki na dobrą sprawę :P
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
och.. jaką delikatną humanistyczną dłoń masz helleno! ;-)
dziennikarsko-teatralna, to też może być fajne. . . ^^ daga0204 - to pewnie chcesz być lekarzem? ;P skoro bio-chem. ja na chemię nie narzekam, na biologię raczej też nie powinnam, ale lekarzem bym nie mogła być..mdleję jak widzę krew.. ;p |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.

Dzisiaj zafundowałam sobie moim paznokciom dzień dobroci 
Ja też już nie zwracam na to uwagi

Ja prawie cały dzień jestem na kompie, tzn tak chwila przerwy na jakiejś wyjście, obiad, tv, ksiażkę i znowu komp.