|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. VIII! :)
Ja mam ciocie daleką dentystkę więc mi wsio elegancko robi i mało płacę
![]() Wróciłam od fryzjera, mam blond pasemka! Cudem wyszły na moich ciemnych włosach ha
|
|
|
|
#122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja lece się kąpac i spac , bo rano trzeba wstac, ide z siostra do niej do pracy do gabinetu skometycznego, bo ma jedna kliente, to ja sobie paznokcie pomaluje itp
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
pokaaaaaaaa ;D
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żądamy zdjęć!^^ Powinnam już spać, ale nie mogę usnąć... Jutro jadę zrobić sobie tragusa i emocje biorą górę
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jesli przy okazji ma sie nieziemsko przystojnego dentyste... ![]() lubie miec zdrowe zeby
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
no popatrz a u mnie jak na złość same baby
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ideał^^ I naprawdę bezboleśnie leczył ;P ale znalazł sobie kobitkę i uciekł z kraju ![]()
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
No ja 'przystojnych' pań nie miałam. <lol2> A jak byłam w podstawówce, to jedna w ogóle nie używała rękawiczek i wkładała każdemu palce do buzi.. Ble. ;/ PS: Przekręciłaś moją datę urodzenia. Powinno być 04.03, a nie 03.04.. ;p
|
|
|
|
|
#129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, drugiego ![]() i tak się zaczęło ![]() ja wczoraj byłam też na zakupach (BAAAAARDZO udane) kupiłam: -boski pasek z wielką klamrą serduszka z cyrkoniami -torebę w New Yorkerze po przecenie, biała, duża ![]() -sweterek w New Yorkerze taki pomaranczowo-czerwony (nie wiem jaki to kolor :P) -sweterek w New Yorkerze taki jasny, kremowy, mięciutki ![]() -t-shirt w croppie różowy z takimi królikami śmiesznymi -4 longery ![]() -sukienkę w cubusie taką niebieską na sylwka i lato boska ![]() -stanik w h&m ( za 5 dych , no ale jest IDEALNY )-i w empiku dwa bryloczki z imionami (moim i M.)
|
|
#130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja już zrobiłam zakupy na jutrzejszego sylwka szlyśmy z koleżaną jak rumunki obładowane torbami bo tyle jedzenia nakupowałyśmy że masakra teraz robię sobie pazurki bo na 18 jedziemy z rodzicami na mszę bo jest za moją zmarła prababcię i nie wiem bo podejrzewam ze pozniej to bedzie jakies spotkanie rodzinne jak co roku takze nie wiem czy będę wieczorkiem na wizażu jak coś to miłego popołudnia |
|
|
|
|
#131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a wiece ze zaczelam pisac z 'tym kolesiem' ;D
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam żelazne postanowienie, że daję sobie spokój z facetami, bo nic dobrego nie przynoszą ;] |
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie dziewczynki, ale nie chce mi się przeglądać tych kilku stron, byłam w szpitalu i tak mam niepełne 2 dni wyjęte z życiorysu.
W niedziele byłam za zakupach, udanych oczywiście oraz dziś zakupiłam sobie dżinsy i bluzkę w trollu, więc jestem "nasycona" zakupami ![]() EM, pokazuj włosy :p |
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
o jaa .. jutro sylwester, a kolega do mnie pisze że nie idzie. pytam czemu ? a on na to że miał kupić sobie nową koszulę i dziś nie zdążył, jutro też do 16 czasu nie ma .. i nie wie jak się uczesać i jakie buty założyć .. no myślałam że go trące przez ten monitor
gorzej niż baba ! :P
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
No własnie, bo już wcześniej cos pisałas ;D
A mnie tu wcześniej nie było troche i ja nie w temacie;> Ty już nie z tym swoim ? Cytat:
Normalnie jestem cała happy xD i w ogóle xD Haa kolezanka chate ma wolną i robi domówke czyli sylwester za***isty bedzie;D aa fazy to już sie boje;d ja sobie wziełam z dwoma kolezankami 0,5 l wódki z mety (czyli będą jakoś 70-90 %) do tego 0,5l absolwenta, i gieta jarania ![]() słabo to widze
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2008-12-30 o 21:28 |
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
czeeść
jaa już jutro sylwek!! ![]() solange a co Ci było/ jest ?
|
|
#137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
czy wsszyscy myślą tylko o tym, żeby się narąbać w sylwka ? :x xPP
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
TaaaaaaaaaaK! ;D
zartuje :p pewnie nie ale wiekszosc napewno ;}
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj na zakupach byłam nareszcie xd.
Kupiłam sobie bluzkę na Sylwka. Jest czarna i ma za***iście duży dekolt. xp Do tego kupiłam dziś cienie do powiek i tonik. A co do zakupów, których dokonałam przez ostatnie dwa tygodnie, to wolę się nie wypowiadać. W życiu tyle nie kupiłam. I do tego byłam u W. Lol, jego starszy chyba mnie lubi, przynajmniej odnoszę takie wrażenie xd. Jeszcze tylko jutro muszę kupić rajtki, bo dziś mi kompletnie wyleciało z głowy.
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ale o tym, zeby mieć zarąbistą faze i dobrze się baawić napewno ;DD
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
o moj bedzie ostry ; o
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie zapomnę co się działo po alko na wycieczce z moją licealną klasą, no i co ze mną się działo po nadmiernej ilości czystej o.O Never ever, jak już piję to z umiarem i ogólnie rzadko ;D
|
|
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
o matko, przypomina mi się sylwester rok temu
MASAKRA, mieszałam alkohol i wypiłam go zdecydowanie za dużo o 3 poległam i już nie wstałam, nic nie pamiętam za bardzo, na nastepny dzień kac ogromny, o nie, w tym roku będzie inaczej
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
pokaze Wam wszystko po Nowym Roku
!M. dzisiaj był u mnie! (ale sie stresował) dałam mu ten bryloczek z imieniem i dostałam w zamian ![]()
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na wycieczce zwróciłam wszystko co jadłam -_- ale za to jak mi ulżyło po wszystkim
![]() Pierwszy raz kiedy przeholowałam... I ostatni, mam nadzieję! ;D |
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
taki offtop: K0G0 T0 0BCH0DZI boski avatar
|
|
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja . Pani M :P Musiałam założyć nowe konto
![]() Rosiek, nieźle sobie dałaś :P Ale nie ma to jak wspólne wycieczki Też na ostatniej daliśmy sobie w gardziel nieźle, ale że byliśmy najstarsi (gimnazjum) i zamknęliśmy się kulturalnie w pokoju to było gites Nawet nauczyciele nas pochwalili
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:PDobranoc dziewczyny
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.

- Serce mi mówi, że się mylisz...

Powinno być 04.03, a nie 03.04.. ;p

bo na 18 jedziemy z rodzicami na mszę bo jest za moją zmarła prababcię i nie wiem bo podejrzewam ze pozniej to bedzie jakies spotkanie rodzinne jak co roku takze nie wiem czy będę wieczorkiem na wizażu