![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznik 93 - Nowicjuszki, czyli te które zjawiły się niedawno :)
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() Ale miałam dziś zabiegany dzień ![]() Żeby to jeszcze coś przyjemnego było a tu lipa ![]() I tak jestem tu tylko na chwilę bo muszę posprzątać ![]() Widzę że formularzyk mały stworzyłyście, więć wypełniam ![]() A co do egzaminu. Tak trochę się boję, ale wolę nie myśleć. 1. Imię: - Ewelina 2. Kolor włosów: - blond 3. Kolor oczu:- niebieskie 4. Obecny wzrost:- 160. wymiatam. -.- 5. Okulary/szkła kontaktowe:- brak 6. Znak zodiaku:- strzelec 7. Wiek:- 15 chyba :P 8. Rodzeństwo: - brat 9. Wiek rodzeństwa: - 21 10. Miejsce zamieszkania: - Częstochowa 11. Tatuaże/piercing:- 3 kolczyki w uszach 12. Najlepsza przyjaciółka/przyjaciel:- mam ;p 13. Chłopak:- brak 14. Hobby: - taniec, moda, zakupy,Japonia 15. Rodzaj muzyki: - rock, hip-hop( nie polski!) 16. Piosenka:- Nickelback - "If Everyone Cared", Nickelback - "Gotta Be Somebody" 17. Wspomnienie: - ale jakie? dobre, złe? :P 18. Dzień tygodnia: - sobota 19. Kolor: - fioletowy i czarny 20. Perfumy: - Avon - Percive 21. Kwiat: - niezapominajka 22. Miesiąc: - październik, lipiec 23. Gazeta: - Avanti, sporadycznie Twist 24. Co będziesz robić, kiedy dorośniesz? - rodzić dzieci i pracować na chleb hah xD 25. Gdzie będziesz żyć? - chyba na Ziemi 26. Czy chcesz mieć dzieci? - jasne 27. Jeżeli tak, to ile? - max. 3 28. Jakbyś je nazwała? - hmm..Oliwia, Rafał Ulubione: 29. Danie? - ryż w każdej postaci, pierogi 30. Zespół? - Nickelback, Linkin Park, 50 Cent(to nie zespół ale git) 31. Film? - mnóstwo, ostatnio 'Rec'. O, i jeszcze 'Hancook' xD 32. Program TV? - MTV, Viva, Polsat ;D 33. Napój? - Cherry Cola, Cola 34. Temat do rozmowy? - zależy z kim, zależy kiedy 35. Nauczyciel? - pani od angielskiego 36. Sklep? - nie mam 37. Stacja radiowa? - Rmf Maxxx ^^ 38. Książka? - Carlos Ruiz Zafon - ''Gra Anioła'' 39. Święta? - żadne, wszystko to komercja, no chyba że moje urodziny 40. Sport? - spanie, zakupy xD 41. Fast food? - hamburger 42. Kolor do ubrania się? - fioletowy, czarny ( żadne emo ;P ) 43. Liczba? - 14 44. Smak lodów? - waniliowe, ciasteczkowe :P Uff ![]() ![]()
#122 |
Zadomowienie
|
Lekarzem w życiu też mdleje na widok krwi i ogólnie do szpitali nie moge chodzić bo mi nie dobrze xD
Chcę byc farmaceutą, czyli mieć własną aptekę w przyszłości ![]() Ewelinka czemu zabiegany? ![]() zw idę na wieczerzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
To smacznego Daga
![]() Czemu zabiegany? A jak ma nie być? W końcu polska służba zdrowia zamiast sama du*pę ruszyć to jeszcze łaskę robi że pacjentów przyjmuje ![]() Do tego chyba przekształcam się w pocieszycielkę na każde zawołanie ![]()
#124 |
Rozeznanie
|
Też kiedyś chciałam być farmaceutką a naszło mnie po tym jak przyglądałam się Eli w Klanie, haha
![]() Ale teraz zdecydowanie zawody związane z dziennikarstwem, filmem, książką, muzyką, to co lubię no i może jakiś teatr?;> Sama nie wiem, mamy przed sobą jeszcze całe życie. Ewelina ![]() ![]() Edit : czemu pocieszycielka na każde zawołanie?
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Jeestem, dziękuję
![]() Ahaaa ;/ Ja muszę iść do dermatologa, ale to prywatnie juz... |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
A nie ma za co
![]() ![]() A ja jestem inna i wolę matematykę, o. ![]() A idę do ogólniaka, potem coś z kosmetyką, może też masaże i odnowa biologiczna Ja do dermatologa chodzę regularnie, co miesiąc na kontrolę mojej gęby :P Ale przyznam, że efekty leczenia są :P A temu pocieszycielka, bo każdy jak ma problem to do mnie, a jak ja mam, to nie ma kto pomóc :|
- Boże, ale z ciebie upierdliwy masochista... - Do usług. "Zaćmienie" ![]() Edytowane przez ewelinka15 Czas edycji: 2008-12-30 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
daga0204 - aa no o tym nie pomyślałam..farmaceuta..n o ja akurat nigdy się nie zastanawiałam, czy chciałabym pracować w aptece.
hellena85 - bratnia duszo! <3 "zawody związane z dziennikarstwem, filmem, książką, muzyką" mam tak samo jak Ty! i również zgadzam się, że mamy przed sobą jeszcze całe życie. strach się bać z moim temperamentem na jakim stanowisku wyląduje w przyszłości.. w przedszkolu chciałam być astronomem, więc.. xD |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ech, jakbyś o mnie mówiła, ale mam nadzieję, że kiedyś to się zmieni, no i chyba musiałybyśmy od czasu do czasu pobyć egoistkami ![]() Edit : Alex ... no dokładnie, ja się muszę gdzieś wyładować więc mam nadzieję, że nigdy nie będę szefową :P
Edytowane przez hellena85 Czas edycji: 2008-12-30 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Ja nie, ale też widzę efekty
![]() A muszę iść bo mam strasznie suche i okropne łokcie ;/ Nie dość że krzywe rece to jeszcze takie łokcie xD helena dziękuję za komentarz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ja będę bez profilu :P Wszystkiego po trochu ![]() Trochę egoizmu by się przydało :P Daga, to ja Cię pocieszę, mam krzywe nogi :P Mi oprócz dermatologa żadne 'super, ekstra' kosmetyki nie pomogą :/
- Boże, ale z ciebie upierdliwy masochista... - Do usług. "Zaćmienie" ![]() Edytowane przez ewelinka15 Czas edycji: 2008-12-30 o 19:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
Aaaa profil zupełnie ogólny, nie to aż tak bym nie mogła, a skoro mam sprecyzowany ''gust'' to idę tam gdzie serce ciągnie
![]()
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Fajny ma głos, ale ogólnie nie słucham :P
#133 |
Raczkowanie
|
ewelinka15 - och..ja też się wybieram do dermatologa..trochę mnie niepokoi znamię nad łokciem..dodatkowo chciałabym dostać jakiegoś magika na wągry i różnego rodzaju krosty i pryszcze. ;p
hellena85 - no to może nauczyciel.. ^^ dzieci by z Tobą lekko nie miały ^^ tak mi mówi kumpela, kiedy wyobrażamy sobie nasze przyszłe zawody.. ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
ewelinka mi na krzywe ręce też nic nie pomoże
![]() nie słucham.. słucham Chylińskiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Alex na wągry to tylko kosmetyczka
![]() ![]() Ale krzywych rąk tak nie widać, no ![]() Ps. Alex, mogę dodać do znajomych? ![]()
- Boże, ale z ciebie upierdliwy masochista... - Do usług. "Zaćmienie" ![]() Edytowane przez ewelinka15 Czas edycji: 2008-12-30 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Łeee, kocham Amy, za głos, za piosenki, za wszystko, tylko trochę mi przykro że się tak marnuje
![]() ![]() No tak.. dzieci by ze mną łatwo nie miały ![]() Ja do dermatologa też chodzę, ale to z uczuleniami, bo z trądzikiem nie mam problemów. Btw, zakochałam się w piosence Hot kiss zespołu Juliette and the licks ![]() ![]()
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
No, Amy życia nie szanuje, szkoda że marnuje się tak niesamowity głos
![]() Zaraz przesłucham piosenki ![]() Ja ostatnio uwielbiam Nickelback ' Gotta Be Somebody' i Kylian Mash - Discobitch ;P Edit: Świetna piosenka! Uwielbiam rockowe brzmienia ^^ ![]() Muszę zmykać na razie, potem może będę Pa, dziołszki ![]()
- Boże, ale z ciebie upierdliwy masochista... - Do usług. "Zaćmienie" ![]() Edytowane przez ewelinka15 Czas edycji: 2008-12-30 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Noo piosenka na prawdę świetna
![]() pa ewelinka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
ewelinka15 - oj tam wągry przy okazji.hah. ;p
jasne, że możesz ;] hellena85 - ja Amy nigdy jakoś nie słuchałam, jakoś nie wpadłam na jej piosenki. ale ona strasznie się marnuje, jak widzę jej fotki w magazynach plotkarskich to aż mnie ciary przechodzą... |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
No dokładnie, a taka jest piękna (jak dla mnie) i głos i ogółem młoda, etc. i co? Mnie życie miłe, nigdy bym się nie chciała tak stoczyć. No piosenka.. oszalałam od razu, rockowe brzmienia to jest to
![]() Ja też muszę lecieć, brat przyjechał więc nie mam kompa tylko dla siebie ![]() Mam nadzieje, że nie za dużo mnie ominie ;*
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Pa helena
![]() alex, zostałyśmy same ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
hellena85 - no to może posłucham.. skoro tak mówisz moja bratnia duszo ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
daga0204 - jestem, jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Miło
![]() ale o czym tu rozmawiać ;p kurczę myślałam że masz więcej lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
cześć alex ;* z Mazur jesteś ? a skad dokladnie? ja kocham mazury, jestem tam co roku, bo mam rodzine
![]() co do testow - e w ogole sie nie stresuje,zreszta od tej 3 klasy na zaden test egz czy cos sie nie stresuje, az dziwne, bo zawsze cala chodzilam ;/ co to liceum, klasa teatralna, tylko i wylacznie ![]() a tak w ogole, to nie nadazam za czytaniem, przystopujcie, bo będzie ![]() ![]() ![]() ![]()
#146 |
Raczkowanie
|
a co? aż tak staro piszę?:P
ja tam tylko od mamy wiecznie słyszę, że jak się za mocno pomaluję to staro wyglądam i będę mieć zmarszczki ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Matinne - mieszkam prawie przy Jeziorze Śniardwy. miejscowość Orzysz, kojarzysz może? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
alex przecież nie wiem jak wyglądasz
![]() Nie no na opisowym, myslałam jakoś ze masz wiecej.. Matinne ok! poprawimy się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
daga0204 - a widzisz, zaskoczyłam Cię.. ^^ ale nie czuję się starsza, no może w niektórych sytuacjach z udziałem mojej klasy.. a tak poza szkołą, to czuję się na swój wiek :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
ja bym chciała się dostać do klasy biol-chem
![]() biologię uwielbiam, chemia dobrze idzie... ![]() ale zastanawiam się co po tym może być, oprócz lekarzy... bo to zbyt odpowiedzialne ^^
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.