![]() |
#451 | |||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiecie jak to jest z tymi samonosnymi stanikami? Ja musze kupic do mojej kiecki, ale tak sie zastanawiam jaki rozmiar brac, zeby nie wystawalo po bokach ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#452 | |||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W wielkim mieście, to nie wiem gdzie dają - u nas można kupić w sklepach z materiałami, w gospodarstwie domowym (tam gdzie jest szwarc, mydło i powidło), tam, gdzie są sprzedawane zasłony i firanki, i jest jeszcze sklep, co zwie się "Polski Len", w którym można kupić ścierki, bieżniki, serwetki, kanwy do haftu i obrusy własnie. W Cepeli też można ![]() ![]() ![]()
![]() |
#453 |
Zadomowienie
|
Ja mam w lutym dopiero
![]() Samonośne czyli bez ramiączek, bardotki? ja też chyba taki nabędę... ale dopiero zacznę szukać po przeróbkach krawcowej, bo trza zaszyć to rozdarcie i podnieść trochę górę, bo odstaje... ooooj, ile bym dała, żeby mieć rozmiar C...
#454 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Niech Cię rękaboska broni przed kupowanie za małej miseczki
![]() Z obwodem możesz pokombinować ewentualnie (znaczy poprzymierzać! mniejszy obwód niz nosisz - z miseczką automatycznie większą niz nosisz ma sie rozumieć) A biusthalter na szyi zapinany by Ci nie odpowiadał? Polly- we wszystkich supermarketach też są obrusy przecież ![]()
#455 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście. Bez radioaktywnej chmury HP się nie obejdzie
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tylko gdzie? w sensie działu? chyba pójdę oblukać dziś...
![]() |
#457 | ||||
Zakorzenienie
|
musisz, musisz, ja też Cię przespałam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W obrusowym ![]() A tak poważnie jak potrzebuję jakiś lepszy, to w sklepie z lnianymi dodatkami, albo firankami, jak taki zwyczajny to na straganie na rynku, albo w markecie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() BigMama ma rację- kup taki zapinany na szyi z silikonową szelką i tym z tyłu.
![]() |
#458 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() A obrus potrzebuję taki byle jaki- dla księdza ![]()
![]() |
#459 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() bo obawiam sie, ze przy mojej sukience nic innego nie wchodzi w gre C calkiem satysfakcjonujace jest przy mojej budowie ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do tego typu stanika, to boje sie poprostu ze moze wystawac po bokach bo te zaokraglenia piersi w mojej sukience widac. a co to jest biusthalter ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Każdy superm. ma działy inaczej poukładane - te do których ja wpadam niekiedy maja dział z ręcznikami, pościelą, poduszkami i w tej okolicy są tez obrusy.
Dewocjonalia w Lublinie (jakbyś chciała sie przejechać ![]()
#461 |
Zadomowienie
|
yy, fajne to to, tylko tam jest napisane, ze powieksza biust, a to mi malo wskazane :/ no i czy faktyczni bedzie dobrze trzymał?
![]()
#462 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
no biustonosz przecież
![]() (tak na to urządzenie moja śp babcia mówiła - była bardzo ceniona krawcową i każda pani o smutnym biuście, która do niej przychodziła z sukienką źle układającą się w rejonach popiersia słyszała "no moja droga, bez dobrego biusthaltera się nie obejdzie" ![]()
#464 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nigdy nie mialam czegos takiego ale jakos nie wydaje mi sie aby powiekszalo, mysle, ze to nawet piersi nie podniesie, jedyne sprawi ze beda lepiej wygladaly pod sukienka i nic nie bedzie sie odznaczalo ![]() Poszukam jeszcze czegos na szyje, tak jak mowily dziewczyny, ale obawiam sie, ze przy mojej sukience to nawet zapiecia stanika na gorze bedzie widoczne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |||
Wiedźma
|
Jest miły.
![]() Cytat:
![]() Jest tam fragment wycięty z tego zdjęcia, co poniżej. Az takich chyba nie czyni. ![]() Cytat:
![]() Sukienka bardzo ładna. ![]() Musisz tylko dobrać majtki tak, by Ci się nie wcinały w ciało. Pod tym materiałem będzie to widać. Cytat:
![]() ![]() A co do wyobrażeń producentów odziezy o wymiarach nabywców - łaczę się w bólu i w pomstowaniu. Sukienki dopasowanej i w biuście i w biodrach nigdy w życiu jeszcze nie kupiłam. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-12-30 o 17:20 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() To chyba to zdjęcie, ale ja do Twojego profilu na google nie zaglądałam i nawet nie wiem co to jest...zn. google wiem ![]() ![]() Alez Ty chuda w pasie jestes, ja też jestem raczej szczupła, ale taka klocowata- od ramiom po kolana mam chyba ten sam obwód ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-30 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#467 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jade zaraz po nowa bielizne na jutro (zawsze na sylwka kupuje nowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() problemy z sukienkami tez mam zawsze ale przede wszystkim na brzuchu bo w biodrach mam ponad 80 cm wiec tu akurat ciuszki leza dobrze. Najwiekszy problem mam z tym, aby to co naprawde ladnie przylega na brzuchu zakrywalo piersi. a przynajmniej jakas ich czesc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#468 | ||
BAN stały
|
Na myśl przyszedł mi przybytek zwany sklepem
![]() Cytat:
![]() Zuch dziewczyna! ![]() Cytat:
![]() Cyckotrzymacz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Zadomowienie
|
Gryksiuuu!!! za taki komplement to... od poprawiło mi się patrzenie na tę sukienkę
![]() ![]()
#470 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-30 o 17:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Lubię swoją jasną cerę, ale faktycznie wszystkie syfy, krostki, zadrapania, strupki widać z daleka. Ciemne plamy na zdjęciach. Do tego wiecznie szara cera, wyglądająca na zmęczoną. Podkład dobry kolorystycznie dla mnie znalazłam, a nawet dwa. Jednak przykryć dobrze tych wszelkich niedoskonałości to on nie potrafi.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2008-12-30 o 17:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
a nie biustopodtrzymacz?
![]() Ten stawiacz to ja bym do innej części garderoby podczepiła ![]() ![]() edit: kurcze, wyjęłam ciasto z piekarnika i tak pachnie,że zaczyna mnie skręcać z głodu ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-30 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam w wątku sylwestrowym ale i tu muszę
![]() Tak będę wyglądać pląsając w sylwestra ![]() ps. Bez skarpetek w paski, w czarnych szpilkach i z rozpuszczonymi kudłami ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-12-30 o 19:12 Powód: ps. |
![]() ![]() |
![]() |
#475 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troszkę drogo jej wyjdzie obrus i kropidło na księdza ![]() Cytat:
Cytat:
ja chcę być twoją sąsiadką ![]()
![]() |
#476 |
Zadomowienie
|
Fav... no baaardzo ładnie wyglądasz! a te czerwone szpile i rozpuszczone włoski to już całkiem dopełnią obrazek!!
![]()
#477 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() A wycieczkę do Lublina to w kontekście majowego weekendu miała byc i w kontekście Sztukmistrza z Lublina Cytat:
![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-30 o 19:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#478 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-30 o 19:28 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to Ty nie obrus potrzebujesz, tylko bieżnik lub serwetę ![]() Cytat:
![]() a moze ją onieśmielasz żężąbrem ? ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-30 o 19:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#480 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale bym chciała takie coś żeby zwisało... a bieżnik to chyba taki na plasko i sztywno ma być... Przejrzałam szafę- obrus biały mam 1- bardzo ładny, okrągły i wielki Dodam że nigdy nie miałam okrągłego stołu ![]() Mam też drugi obrus- bardzo ładny- satynowy zdechły róz- i też okrągły ![]() ![]() Ja przyjdzie mały i czarny to się zmieści ![]() Cytat:
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-30 o 19:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.