Scent Bar VII - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-30, 13:34   #451
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69
Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Ja nawet nie mam imprezowej kiecki Idę w spodniach w kancik i letnim czarnej bluzce-topie z cekinami. Będę nadrabiać miną i biżuterią
Ja mam kilka ale na jutro chcialabym jakas w ktorej jeszcze nie bylam Dlatego juz cwicze mine kota ze Shreka aby zaprezentowac ja siostrze gdy wroci do domu

Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Pokaż wiadomość
a wiesz, że z Wizażu wzięłam to zdjęcie? weszłam chyba po raz pierwszy do Szafy
przeczytałam 'okropnie te marszczenia...' i mnie zmroziło aż! i dziękuję za miłe słowa, ale naprawdę szczupło w niej nie wyglądam ale jeszcze cały miesiąc!!
To zaraz tam poszperam To kiedy masz stodniowke? Ja juz 17 stycznia. Ale brakuje mi tylko stanika i torebki. Bizuteria wkoncu bedzie zlota, ale wezme od mamy bo srebro nie bedzie pasowalo do butow.
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ech..ech...bawcie sie dobrze
młode kobity tu są...nie wiedzą gdzie obrusy dają...
Moja mama zawsze kupuje w Ikei

Wiecie jak to jest z tymi samonosnymi stanikami? Ja musze kupic do mojej kiecki, ale tak sie zastanawiam jaki rozmiar brac, zeby nie wystawalo po bokach Normalnie nosze C, ale moze w tym przypadku lepiej celowac w B?
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 13:39   #452
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Również i tutaj , życzę Wam szampańskiej zabawy Sylwestrowej oraz spełnienia wszystkich marzeń i dobrych ludzi wokół siebie w 2009 roku

Będę tu wpadać jeszcze z doskoku przed wyjazdem
Baw się wspaniale!

Cytat:
Ja nawet nie mam imprezowej kiecki Idę w spodniach w kancik i letnim czarnej bluzce-topie z cekinami. Będę nadrabiać miną i biżuterią
... i pięknymi perfumami ofkors

Cytat:
ech..ech...bawcie sie dobrze
młode kobity tu są...nie wiedzą gdzie obrusy dają...
Stara się zgłasza

W wielkim mieście, to nie wiem gdzie dają - u nas można kupić w sklepach z materiałami, w gospodarstwie domowym (tam gdzie jest szwarc, mydło i powidło), tam, gdzie są sprzedawane zasłony i firanki, i jest jeszcze sklep, co zwie się "Polski Len", w którym można kupić ścierki, bieżniki, serwetki, kanwy do haftu i obrusy własnie.

W Cepeli też można i w dewocjonaliach

BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 13:40   #453
rozwydrzona
Zadomowienie

Ja mam w lutym dopiero
Samonośne czyli bez ramiączek, bardotki? ja też chyba taki nabędę... ale dopiero zacznę szukać po przeróbkach krawcowej, bo trza zaszyć to rozdarcie i podnieść trochę górę, bo odstaje... ooooj, ile bym dała, żeby mieć rozmiar C...
Stary 2008-12-30, 13:48   #454
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Normalnie nosze C, ale moze w tym przypadku lepiej celowac w B?
Niech Cię rękaboska broni przed kupowanie za małej miseczki ukrzywdzisz się i będziesz się ciągle poprawiać, albo niekomfortowo czuć

Z obwodem możesz pokombinować ewentualnie (znaczy poprzymierzać! mniejszy obwód niz nosisz - z miseczką automatycznie większą niz nosisz ma sie rozumieć)

A biusthalter na szyi zapinany by Ci nie odpowiadał?

Polly- we wszystkich supermarketach też są obrusy przecież

Stary 2008-12-30, 13:54   #455
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
... i pięknymi perfumami ofkors
Oczywiście. Bez radioaktywnej chmury HP się nie obejdzie

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 13:59   #456
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Stara się zgłasza

W wielkim mieście, to nie wiem gdzie dają - u nas można kupić w sklepach z materiałami, w gospodarstwie domowym (tam gdzie jest szwarc, mydło i powidło), tam, gdzie są sprzedawane zasłony i firanki, i jest jeszcze sklep, co zwie się "Polski Len", w którym można kupić ścierki, bieżniki, serwetki, kanwy do haftu i obrusy własnie.

W Cepeli też można i w dewocjonaliach
Własnie w krakowie wszystkie szwarce polikwidowali i za wszystkim trza do marketu lecieć. W Cepeli to cena mogłaby mnie zdziwić...a dewocjonalnia też muszę znaleźć (potrzebuję kropidło na księdza)

Cytat:

Polly- we wszystkich supermarketach też są obrusy przecież

tylko gdzie? w sensie działu?
chyba pójdę oblukać dziś...
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 14:02   #457
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

oj to muszę zakąś sesję zdjęciową sobie sprawić
musisz, musisz, ja też Cię przespałam

Cytat:

Jak ja nie lubię kolendy...się migam jak mogę. U nas mieli zwyczaj chodzić w dni powszednie o godz 14, więc miałam wymówkę..nie wiem co będzie teraz..muszę w końcu biały obrus kupić....(musze też kupić czarny, ale nigdzie nie ma )
Do mnie ksiądz już nawet nie dzwoni

Cytat:
Również i tutaj , życzę Wam szampańskiej zabawy Sylwestrowej oraz spełnienia wszystkich marzeń i dobrych ludzi wokół siebie w 2009 roku

Będę tu wpadać jeszcze z doskoku przed wyjazdem
Baw się świetnie Taki strój jak Twój będzie wygodny i na pewno będziesz świetnie wyglądała i pachniała

Cytat:
Ludzie, gdzie kupuje się obrusy
W obrusowym
A tak poważnie jak potrzebuję jakiś lepszy, to w sklepie z lnianymi dodatkami, albo firankami, jak taki zwyczajny to na straganie na rynku, albo w markecie A najczęściej nie mam na stole obrusa, bo nie lubię. A czarny? Kup czarny materiał i obrąb, czy jakkolwiek nazywa się ta czynność, na maszynie.

Cytat:
Wiecie jak to jest z tymi samonosnymi stanikami? Ja musze kupic do mojej kiecki, ale tak sie zastanawiam jaki rozmiar brac, zeby nie wystawalo po bokach Normalnie nosze C, ale moze w tym przypadku lepiej celowac w B?
Cytat:
Niech Cię rękaboska broni przed kupowanie za małej miseczki ukrzywdzisz się i będziesz się ciągle poprawiać, albo niekomfortowo czuć

Z obwodem możesz pokombinować ewentualnie (znaczy poprzymierzać! mniejszy obwód niz nosisz - z miseczką automatycznie większą niz nosisz ma sie rozumieć)

Dokładnie! Za mały stanik to zło Biust ma szansę wyskoczyć Ci pod pachą na przykład
BigMama ma rację- kup taki zapinany na szyi z silikonową szelką i tym z tyłu.

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 14:18   #458
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

W obrusowym
A tak poważnie jak potrzebuję jakiś lepszy, to w sklepie z lnianymi dodatkami, albo firankami, jak taki zwyczajny to na straganie na rynku, albo w markecie A najczęściej nie mam na stole obrusa, bo nie lubię. A czarny? Kup czarny materiał i obrąb, czy jakkolwiek nazywa się ta czynność, na maszynie.
Oplułam monitor, jak sobie wuobraziłam siebie obrębiającą obrus na maszynie

A obrus potrzebuję taki byle jaki- dla księdza
Stary 2008-12-30, 14:23   #459
princeska69
BAN stały

Cytat:
Ja mam w lutym dopiero
Samonośne czyli bez ramiączek, bardotki? ja też chyba taki nabędę... ale dopiero zacznę szukać po przeróbkach krawcowej, bo trza zaszyć to rozdarcie i podnieść trochę górę, bo odstaje... ooooj, ile bym dała, żeby mieć rozmiar C...
Chodzi mi o cos takiego http://www.allegro.pl/item509486159_...rozmiar_c.html

bo obawiam sie, ze przy mojej sukience nic innego nie wchodzi w gre

C calkiem satysfakcjonujace jest przy mojej budowie choc wkurza mnie, ze czesto wystaja mi te cyce w bluzkach xs bardzo obcislych. Poprostu chyba ludzie, ktorzy szyja wychodza z zalozenia ze kazda szczupla osoba ma male piersi.

Cytat:

wiesz co ja myslalam o czyms takim wlasnie jak tutaj wkleilam. Co do rozmiarow miseczek, to wiem ze nie mozna nosic za malej, bo dlugo na lobby siedzialam tylko poprostu nigdy czegos takiego silikonowego nie nosilam. W tych zwyklych skkepowych mam 75 c albo jak sie uda trafic to 70 d natomiast w tej dobrej rozmiarowce to 60e albo 60 g w zaleznosci od marki.
Co do tego typu stanika, to boje sie poprostu ze moze wystawac po bokach bo te zaokraglenia piersi w mojej sukience widac.

a co to jest biusthalter
Stary 2008-12-30, 14:25   #460
BigMama
Zakorzenienie

Cytat:
tylko gdzie? w sensie działu?
chyba pójdę oblukać dziś...
Każdy superm. ma działy inaczej poukładane - te do których ja wpadam niekiedy maja dział z ręcznikami, pościelą, poduszkami i w tej okolicy są tez obrusy.

Dewocjonalia w Lublinie (jakbyś chciała sie przejechać ) są w wielkich ilościach w okolicach katedry.

Stary 2008-12-30, 14:27   #461
rozwydrzona
Zadomowienie

yy, fajne to to, tylko tam jest napisane, ze powieksza biust, a to mi malo wskazane :/ no i czy faktyczni bedzie dobrze trzymał?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-30, 14:36   #462
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Każdy superm. ma działy inaczej poukładane - te do których ja wpadam niekiedy maja dział z ręcznikami, pościelą, poduszkami i w tej okolicy są tez obrusy.

Dewocjonalia w Lublinie (jakbyś chciała sie przejechać ) są w wielkich ilościach w okolicach katedry.

A wiesz, że jakieś pół godziny temu powiedziałam, że chciałbym pojechać do Lublina...
Stary 2008-12-30, 14:40   #463
BigMama
Zakorzenienie

Cytat:

a co to jest biusthalter
no biustonosz przecież

(tak na to urządzenie moja śp babcia mówiła - była bardzo ceniona krawcową i każda pani o smutnym biuście, która do niej przychodziła z sukienką źle układającą się w rejonach popiersia słyszała "no moja droga, bez dobrego biusthaltera się nie obejdzie" )

Stary 2008-12-30, 14:42   #464
princeska69
BAN stały

Cytat:
yy, fajne to to, tylko tam jest napisane, ze powieksza biust, a to mi malo wskazane :/ no i czy faktyczni bedzie dobrze trzymał?
Przyznam szczerze, ze w powiekszenie piersi przez takie cudo to ja nie wierze
Nigdy nie mialam czegos takiego ale jakos nie wydaje mi sie aby powiekszalo, mysle, ze to nawet piersi nie podniesie, jedyne sprawi ze beda lepiej wygladaly pod sukienka i nic nie bedzie sie odznaczalo

Poszukam jeszcze czegos na szyje, tak jak mowily dziewczyny, ale obawiam sie, ze przy mojej sukience to nawet zapiecia stanika na gorze bedzie widoczne.
Stary 2008-12-30, 15:54   #465
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Dzięki Sabb, wzajemnie miłego dnia
Jest miły.

Cytat:
To może nie Twoje, ale było jakiejś kobiety, włosy jak Twoje tylko bez grzywki i w ciemnych okularach albo mam zwidy, ale dała bym sobie głowę uciąć, że bylo gdZies w okolicy zdjęć z Twoimi flaszkami
Ach nie, to w moim profilu na googlach.
Jest tam fragment wycięty z tego zdjęcia, co poniżej.

Cytat:
metamorfoza czyny cuda
Az takich chyba nie czyni.
Cytat:
Sukienka miała być taka, jak ta pierwsza... A jest taka, jak widać... wiem, wiem... jest ładna, ale pasuje do kogoś szczuplejszego i wyższego niż ja... ale mam jeszcze miesiąc na doprowadzenie się jakoś do stanu... studniówkowego
Nie odniosłam wrażenia ani byś była szczególnie niewysoka, ani byś nie była szczupła. Kompleksy? Znam ja je dobrze...
Sukienka bardzo ładna.
Musisz tylko dobrać majtki tak, by Ci się nie wcinały w ciało. Pod tym materiałem będzie to widać.

Cytat:
Chodzi mi o cos takiego http://www.allegro.pl/item509486159_...rozmiar_c.html

bo obawiam sie, ze przy mojej sukience nic innego nie wchodzi w gre

C calkiem satysfakcjonujace jest przy mojej budowie choc wkurza mnie, ze czesto wystaja mi te cyce w bluzkach xs bardzo obcislych. Poprostu chyba ludzie, ktorzy szyja wychodza z zalozenia ze kazda szczupla osoba ma male piersi.
Princesko, jeśli mogę we własnym imieniu - przy mojej budowie biustu (mam dość wysoki i taki bardziej do góry, niż w dół) efekt jest koszmarny. ten żel jest ciężki. Przyklejony na biust obciąga go na dół i zamiast kulki masz woreczek. Może kupiłam za mały (wybrałam b ), a może to tak jest... I jeszcze - kiedy się spocisz (a pod taką guma pocisz się zawsze) - odkleja się. Cięgle się bałam, że mi spadnie. Już lepiej bez biustonosza. Tylko sutki zakleiłabym specjalnymi plasterkami, żeby nie kuły w oczy.

A co do wyobrażeń producentów odziezy o wymiarach nabywców - łaczę się w bólu i w pomstowaniu. Sukienki dopasowanej i w biuście i w biodrach nigdy w życiu jeszcze nie kupiłam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Traitor's Gate.jpg (75,7 KB, 78 załadowań)

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2008-12-30 o 17:20
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-30, 16:03   #466
Polly_
grozi wypollizowaniem

To chyba to zdjęcie, ale ja do Twojego profilu na google nie zaglądałam i nawet nie wiem co to jest...zn. google wiem , ale że profil jakiś można mieć...
Alez Ty chuda w pasie jestes, ja też jestem raczej szczupła, ale taka klocowata- od ramiom po kolana mam chyba ten sam obwód

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2008-12-30 o 16:05
Stary 2008-12-30, 16:04   #467
princeska69
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Princesko, jeśli mogę we własnym imieniu - przy mojej budowie biustu (mam dość wysoki i taki bardziej do góry, niż w dół) efekt jest koszmarny. ten żel jest ciężki. Przyklejony na biust obciąga go na dół i zamiast kulki masz woreczek. Może kupiłam za mały (wybrałam b ), a może to tak jest... I jeszcze - kiedy się spocisz (a pod taką guma pocisz się zawsze) - odkleja się. Cięgle się bałam, że mi spadnie. Już lepiej bez biustonosza. Tylko sutki zakleiłabym specjalnymi plasterkami, żeby nie kuły w oczy.

A co do wyobrażeń producentów odziezy o wymiarach nabywców - łaczę się w bólu i w pomstowaniu. Sukienki dopasowanej i w biuście i w biodrach nigdy w życiu jeszcze nie kupiłam.

Jade zaraz po nowa bielizne na jutro (zawsze na sylwka kupuje nowa) i poogladam tez te "cusie". Mam jeszcze troche czasu, to nawet jakby okazalo sie ze to zla decyzja byla, to poszukam jeszcze czegos na szyje albo wlasnie tych plasterkow o ktorych mowisz. Naszczescie podoba mi sie moj biust bez stanika wiec jakby co nie bede czula sie zle zreszta nieskromnie powiem, ze to jest moja ulubiona czesc mojego ciala kocham moje da skarby

problemy z sukienkami tez mam zawsze ale przede wszystkim na brzuchu bo w biodrach mam ponad 80 cm wiec tu akurat ciuszki leza dobrze. Najwiekszy problem mam z tym, aby to co naprawde ladnie przylega na brzuchu zakrywalo piersi. a przynajmniej jakas ich czesc ale ze wzgledu na to, ze tak jak napisalam, moje skarby lubie, to niech sobie wygladaja na swiatlo dzienne
Stary 2008-12-30, 17:10   #468
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ludzie, gdzie kupuje się obrusy
Na myśl przyszedł mi przybytek zwany sklepem

Cytat:
Sukienka miała być taka, jak ta pierwsza... A jest taka, jak widać... wiem, wiem... jest ładna, ale pasuje do kogoś szczuplejszego i wyższego niż ja... ale mam jeszcze miesiąc na doprowadzenie się jakoś do stanu... studniówkowego
Fajny dekolt

Cytat:
Będę nadrabiać miną i biżuterią
Zuch dziewczyna!

Cytat:
Oplułam monitor, jak sobie wuobraziłam siebie obrębiającą obrus na maszynie
Już widzę te kociuby

Cytat:
a co to jest biusthalter
Cyckotrzymacz
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 17:18   #469
rozwydrzona
Zadomowienie

Gryksiuuu!!! za taki komplement to... od poprawiło mi się patrzenie na tę sukienkę dzięęęękuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-30, 17:22   #470
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryksiuuu!!!
Cooooo?!

Cytat:
za taki komplement to... od poprawiło mi się patrzenie na tę sukienkę dzięęęękuję
Zawsze do usług
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 17:38   #471
BigMama
Zakorzenienie

Cytat:
Gryx82

Cyckotrzymacz
... raczej "stawiacz"

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2008-12-30 o 17:40
Stary 2008-12-30, 17:41   #472
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Ja się otarłam i przyznam Ci się, że praktyczna nie jest.
Ciemniejszy, ciepły odcień skóry nie tylko wygląda bardziej zdrowo, ale jest łatwiejszy do utrzymania w dobrym stanie. Na bladej, cienkiej skórze każda krostka, każde zadrapanie, każdy bzdecik widoczny jest jak latarnia...
Nie mówiąc juz o żyłkach, o których wspomniała Fenris...
Cytat:
Napisane przez Myszołapka Pokaż wiadomość
Offtopować nie lubię, ale Rachela i Sabbath + Fenris święcie prawią, blada cera wręcz biała to nic przyjemnego, wiem z autopsji i choć nie mam ciemnych włosów tylko raczej bliżej nieokreślony blond - kto widział ten wie to i tak każda nawet najmniejsza plamka czy wyprysk razi w oczy A znalezienie czystego, jasnego beżu w podkładach graniczy z cudem ( ja akurat świński rózyk mam na twarzy za free, więc i tak zawsze prześwituje ).I zazdroszczę bardzo dziewczyną z ciemną, ciepłą karnacją, bo wiem, ze ze mnie nawet leżenie plackiem w solraium nie zrobi kogoś takiego
Pozwoliłam sobie zacytować ciekawego dla mnie off-topa z wątku zapachowego tutaj.
Lubię swoją jasną cerę, ale faktycznie wszystkie syfy, krostki, zadrapania, strupki widać z daleka. Ciemne plamy na zdjęciach. Do tego wiecznie szara cera, wyglądająca na zmęczoną.
Podkład dobry kolorystycznie dla mnie znalazłam, a nawet dwa.
Jednak przykryć dobrze tych wszelkich niedoskonałości to on nie potrafi.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/

Edytowane przez bluegirl
Czas edycji: 2008-12-30 o 17:43
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 17:44   #473
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
... raczej "stawiacz"
a nie biustopodtrzymacz?
Ten stawiacz to ja bym do innej części garderoby podczepiła

edit: kurcze, wyjęłam ciasto z piekarnika i tak pachnie,że zaczyna mnie skręcać z głodu Ciekawe jak wyszło, bo zapach zwabił sąsiadkę, która wracała do domu Przed chwilą zadzwoniła,że wywąchała coś dobrego na korytarzu i czy może wejść na kawę z ciachem

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2008-12-30 o 18:15
Stary 2008-12-30, 19:12   #474
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Wrzuciłam w wątku sylwestrowym ale i tu muszę bo ie wszyscy tam chodzą a chciałam się pochwalić.
Tak będę wyglądać pląsając w sylwestra

ps. Bez skarpetek w paski, w czarnych szpilkach i z rozpuszczonymi kudłami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Sylwestrowa Wioleta2 20082009.jpg (68,4 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sylwestrowa Wioleta 20082009.jpg (62,3 KB, 57 załadowań)

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2008-12-30 o 19:12 Powód: ps.
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 19:15   #475
BigMama
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz, że jakieś pół godziny temu powiedziałam, że chciałbym pojechać do Lublina...
Kurczaczki... Polly się nie odzywa. Pewnie jedzie do tego Lublina
Troszkę drogo jej wyjdzie obrus i kropidło na księdza

Cytat:
a nie biustopodtrzymacz?
Ten stawiacz to ja bym do innej części garderoby podczepiła
stanowczo stawiacz ! - te panie starsze potrzebowały biustostawiacza : takiego, co podniesie z nizin i postawi ku przodowi

Cytat:
kurcze, wyjęłam ciasto z piekarnika i tak pachnie,że zaczyna mnie skręcać z głodu Ciekawe jak wyszło, bo zapach zwabił sąsiadkę, która wracała do domu Przed chwilą zadzwoniła,że wywąchała coś dobrego na korytarzu i czy może wejść na kawę z ciachem
to ja już nie pytam, co to. Wrzucaj przepis od razu do baru.

ja chcę być twoją sąsiadką

Stary 2008-12-30, 19:24   #476
rozwydrzona
Zadomowienie

Fav... no baaardzo ładnie wyglądasz! a te czerwone szpile i rozpuszczone włoski to już całkiem dopełnią obrazek!! Ślicznie!
Stary 2008-12-30, 19:25   #477
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
hehe, zrobiłam wstępny rekonesans i obrusa niet problem chyba w tym ze ja taki mały potrzebuję ,właściwie na ławę a nie stół- no i nie ma- ale za to znalazłam fajny kosz na bieliznę- mały i czarny
A wycieczkę do Lublina to w kontekście majowego weekendu miała byc i w kontekście Sztukmistrza z Lublina

Cytat:
Właśnie! Ja też! dlaczego ja nie mam takiej sąsiadki i w ogóle żadnej ludzkiej sąsiadki

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2008-12-30 o 19:29
Stary 2008-12-30, 19:26   #478
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
będzie goniła księdza z kropidłem? Coś przegapiłam?

Cytat:
stanowczo stawiacz ! - te panie starsze potrzebowały biustostawiacza : takiego, co podniesie z nizin i postawi ku przodowi
Stawiacz to raczej przydałby się starszym panom...taki "co podniesie z nizin i postawi ku przodowi"...no niekoniecznie na wysokości biustu Przepraszam, ale nie mogłam się opanować

Cytat:
to ja już nie pytam, co to. Wrzucaj przepis od razu do baru.

Przepis juz jest. To to brownie z serem i malinami. TŻ zrobił ostatnio i okazało się,że na Sylwestra będzie powtórka. Znaczy nie wiem czy będzie, bo sąsiadka zmieściła gdzieś pół blachy, trochę wzięła dla małża, my z TŻ-tem wykończyliśmy resztę, a nie wiem czy jutro kupię w okolicy mojego osiedla ser i gorzką czekoladę

Cytat:
Właśnie! Ja też! dlaczego ja nie mam takiej sąsiadki i w ogóle żadnej ludzkiej sąsiadki

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2008-12-30 o 19:28
Stary 2008-12-30, 19:30   #479
BigMama
Zakorzenienie

Cytat:
Polly hehe, zrobiłam wstępny rekonesans i obrusa niet problem chyba w tym ze ja taki mały potrzebuję ,właściwie na ławę a nie stół- no i nie ma- ale za to znalazłam fajny kosz na bieliznę- mały i czarny
może ksiądz się zmieści

to Ty nie obrus potrzebujesz, tylko bieżnik lub serwetę

Cytat:

na pewno masz, tylko moze ona jest nieśmiała i się nie ujawnia

a moze ją onieśmielasz żężąbrem ?

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2008-12-30 o 19:37
Stary 2008-12-30, 19:39   #480
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Stawiacz to raczej przydałby się starszym panom...taki "co podniesie z nizin i postawi ku przodowi"...no niekoniecznie na wysokości biustu Przepraszam, ale nie mogłam się opanować

Cytat:
Przepis juz jest. To to brownie z serem i malinami. TŻ zrobił ostatnio i okazało się,że na Sylwestra będzie powtórka. Znaczy nie wiem czy będzie, bo sąsiadka zmieściła gdzieś pół blachy, trochę wzięła dla małża, my z TŻ-tem wykończyliśmy resztę, a nie wiem czy jutro kupię w okolicy mojego osiedla ser i gorzką czekoladę
Ludzie ja od świąt nie mogę na jedzenie patrzyć a ta ciągle piecze i piecze

Cytat:
może ksiądz się zmieści

to Ty nie obrus potrzebujesz, tylko bieżnik lub serwetę
to i masz babo placek! Czyli źle szukałam
Ale bym chciała takie coś żeby zwisało...
a bieżnik to chyba taki na plasko i sztywno ma być...

Przejrzałam szafę- obrus biały mam 1- bardzo ładny, okrągły i wielki
Dodam że nigdy nie miałam okrągłego stołu

Mam też drugi obrus- bardzo ładny- satynowy zdechły róz- i też okrągły :conf used:

Cytat:
może ksiądz się zmieści
Ja przyjdzie mały i czarny to się zmieści

Cytat:
na pewno masz, tylko moze ona jest nieśmiała i się nie ujawnia

a moze ją onieśmielasz żężąbrem ?
i ma z 80 lat -to tak- taka się może znajdzie

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2008-12-30 o 19:44
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości