|
|
#451 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Dlatego juz cwicze mine kota ze Shreka aby zaprezentowac ja siostrze gdy wroci do domu![]() ![]() Cytat:
To kiedy masz stodniowke? Ja juz 17 stycznia. Ale brakuje mi tylko stanika i torebki. Bizuteria wkoncu bedzie zlota, ale wezme od mamy bo srebro nie bedzie pasowalo do butow. Cytat:
![]() Wiecie jak to jest z tymi samonosnymi stanikami? Ja musze kupic do mojej kiecki, ale tak sie zastanawiam jaki rozmiar brac, zeby nie wystawalo po bokach Normalnie nosze C, ale moze w tym przypadku lepiej celowac w B?
|
|||
|
|
|
#452 | |||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() W wielkim mieście, to nie wiem gdzie dają - u nas można kupić w sklepach z materiałami, w gospodarstwie domowym (tam gdzie jest szwarc, mydło i powidło), tam, gdzie są sprzedawane zasłony i firanki, i jest jeszcze sklep, co zwie się "Polski Len", w którym można kupić ścierki, bieżniki, serwetki, kanwy do haftu i obrusy własnie. W Cepeli też można i w dewocjonaliach ![]()
|
|
#453 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam w lutym dopiero
![]() Samonośne czyli bez ramiączek, bardotki? ja też chyba taki nabędę... ale dopiero zacznę szukać po przeróbkach krawcowej, bo trza zaszyć to rozdarcie i podnieść trochę górę, bo odstaje... ooooj, ile bym dała, żeby mieć rozmiar C...
|
#454 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Niech Cię rękaboska broni przed kupowanie za małej miseczki
ukrzywdzisz się i będziesz się ciągle poprawiać, albo niekomfortowo czuć Z obwodem możesz pokombinować ewentualnie (znaczy poprzymierzać! mniejszy obwód niz nosisz - z miseczką automatycznie większą niz nosisz ma sie rozumieć) A biusthalter na szyi zapinany by Ci nie odpowiadał? Polly- we wszystkich supermarketach też są obrusy przecież
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście. Bez radioaktywnej chmury HP się nie obejdzie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#456 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tylko gdzie? w sensie działu? chyba pójdę oblukać dziś...
|
|
|
#457 | ||||
|
Zakorzenienie
|
musisz, musisz, ja też Cię przespałam
Cytat:
![]() Cytat:
W obrusowym ![]() A tak poważnie jak potrzebuję jakiś lepszy, to w sklepie z lnianymi dodatkami, albo firankami, jak taki zwyczajny to na straganie na rynku, albo w markecie A najczęściej nie mam na stole obrusa, bo nie lubię. A czarny? Kup czarny materiał i obrąb, czy jakkolwiek nazywa się ta czynność, na maszynie. Cytat:
Cytat:
![]() BigMama ma rację- kup taki zapinany na szyi z silikonową szelką i tym z tyłu.
|
|
#458 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
A obrus potrzebuję taki byle jaki- dla księdza
|
|
|
#459 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item509486159_...rozmiar_c.htmlbo obawiam sie, ze przy mojej sukience nic innego nie wchodzi w gre C calkiem satysfakcjonujace jest przy mojej budowie choc wkurza mnie, ze czesto wystaja mi te cyce w bluzkach xs bardzo obcislych. Poprostu chyba ludzie, ktorzy szyja wychodza z zalozenia ze kazda szczupla osoba ma male piersi.Cytat:
tylko poprostu nigdy czegos takiego silikonowego nie nosilam. W tych zwyklych skkepowych mam 75 c albo jak sie uda trafic to 70 d natomiast w tej dobrej rozmiarowce to 60e albo 60 g w zaleznosci od marki. Co do tego typu stanika, to boje sie poprostu ze moze wystawac po bokach bo te zaokraglenia piersi w mojej sukience widac. a co to jest biusthalter
|
||
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Każdy superm. ma działy inaczej poukładane - te do których ja wpadam niekiedy maja dział z ręcznikami, pościelą, poduszkami i w tej okolicy są tez obrusy.
Dewocjonalia w Lublinie (jakbyś chciała sie przejechać ) są w wielkich ilościach w okolicach katedry.
|
#461 |
|
Zadomowienie
|
yy, fajne to to, tylko tam jest napisane, ze powieksza biust, a to mi malo wskazane :/ no i czy faktyczni bedzie dobrze trzymał?
|
#462 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
A wiesz, że jakieś pół godziny temu powiedziałam, że chciałbym pojechać do Lublina...
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
no biustonosz przecież
![]() (tak na to urządzenie moja śp babcia mówiła - była bardzo ceniona krawcową i każda pani o smutnym biuście, która do niej przychodziła z sukienką źle układającą się w rejonach popiersia słyszała "no moja droga, bez dobrego biusthaltera się nie obejdzie" )
|
#464 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nigdy nie mialam czegos takiego ale jakos nie wydaje mi sie aby powiekszalo, mysle, ze to nawet piersi nie podniesie, jedyne sprawi ze beda lepiej wygladaly pod sukienka i nic nie bedzie sie odznaczalo ![]() Poszukam jeszcze czegos na szyje, tak jak mowily dziewczyny, ale obawiam sie, ze przy mojej sukience to nawet zapiecia stanika na gorze bedzie widoczne. |
|
|
|
|
#465 | |||
|
Wiedźma
|
Jest miły.
![]() Cytat:
Jest tam fragment wycięty z tego zdjęcia, co poniżej. Az takich chyba nie czyni. Cytat:
![]() Sukienka bardzo ładna. Musisz tylko dobrać majtki tak, by Ci się nie wcinały w ciało. Pod tym materiałem będzie to widać. Cytat:
), a może to tak jest... I jeszcze - kiedy się spocisz (a pod taką guma pocisz się zawsze) - odkleja się. Cięgle się bałam, że mi spadnie. Już lepiej bez biustonosza. Tylko sutki zakleiłabym specjalnymi plasterkami, żeby nie kuły w oczy. ![]() A co do wyobrażeń producentów odziezy o wymiarach nabywców - łaczę się w bólu i w pomstowaniu. Sukienki dopasowanej i w biuście i w biodrach nigdy w życiu jeszcze nie kupiłam.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-12-30 o 18:20 |
|||
|
|
|
#466 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() To chyba to zdjęcie, ale ja do Twojego profilu na google nie zaglądałam i nawet nie wiem co to jest...zn. google wiem , ale że profil jakiś można mieć...Alez Ty chuda w pasie jestes, ja też jestem raczej szczupła, ale taka klocowata- od ramiom po kolana mam chyba ten sam obwód
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-30 o 17:05 |
|
|
|
#467 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jade zaraz po nowa bielizne na jutro (zawsze na sylwka kupuje nowa ) i poogladam tez te "cusie". Mam jeszcze troche czasu, to nawet jakby okazalo sie ze to zla decyzja byla, to poszukam jeszcze czegos na szyje albo wlasnie tych plasterkow o ktorych mowisz. Naszczescie podoba mi sie moj biust bez stanika wiec jakby co nie bede czula sie zle zreszta nieskromnie powiem, ze to jest moja ulubiona czesc mojego ciala![]() kocham moje da skarby![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() problemy z sukienkami tez mam zawsze ale przede wszystkim na brzuchu bo w biodrach mam ponad 80 cm wiec tu akurat ciuszki leza dobrze. Najwiekszy problem mam z tym, aby to co naprawde ladnie przylega na brzuchu zakrywalo piersi. a przynajmniej jakas ich czesc ale ze wzgledu na to, ze tak jak napisalam, moje skarby lubie, to niech sobie wygladaja na swiatlo dzienne
|
|
|
|
|
#468 | ||
|
BAN stały
|
Na myśl przyszedł mi przybytek zwany sklepem
![]() Cytat:
![]() Zuch dziewczyna! ![]() Cytat:
![]() Cyckotrzymacz
|
||
|
|
|
#469 |
|
Zadomowienie
|
Gryksiuuu!!! za taki komplement to... od poprawiło mi się patrzenie na tę sukienkę
dzięęęękuję
|
#470 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-30 o 18:40 |
|
|
|
|
#472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Lubię swoją jasną cerę, ale faktycznie wszystkie syfy, krostki, zadrapania, strupki widać z daleka. Ciemne plamy na zdjęciach. Do tego wiecznie szara cera, wyglądająca na zmęczoną. Podkład dobry kolorystycznie dla mnie znalazłam, a nawet dwa. Jednak przykryć dobrze tych wszelkich niedoskonałości to on nie potrafi.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2008-12-30 o 18:43 |
||
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
a nie biustopodtrzymacz?
![]() Ten stawiacz to ja bym do innej części garderoby podczepiła ![]() edit: kurcze, wyjęłam ciasto z piekarnika i tak pachnie,że zaczyna mnie skręcać z głodu Ciekawe jak wyszło, bo zapach zwabił sąsiadkę, która wracała do domu Przed chwilą zadzwoniła,że wywąchała coś dobrego na korytarzu i czy może wejść na kawę z ciachem
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-30 o 19:15 |
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam w wątku sylwestrowym ale i tu muszę
bo ie wszyscy tam chodzą a chciałam się pochwalić.Tak będę wyglądać pląsając w sylwestra ![]() ps. Bez skarpetek w paski, w czarnych szpilkach i z rozpuszczonymi kudłami Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-12-30 o 20:12 Powód: ps. |
|
|
|
#475 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troszkę drogo jej wyjdzie obrus i kropidło na księdza ![]() Cytat:
Cytat:
ja chcę być twoją sąsiadką
|
|
#476 |
|
Zadomowienie
|
Fav... no baaardzo ładnie wyglądasz! a te czerwone szpile i rozpuszczone włoski to już całkiem dopełnią obrazek!!
Ślicznie!
|
#477 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
A wycieczkę do Lublina to w kontekście majowego weekendu miała byc i w kontekście Sztukmistrza z Lublina Cytat:
![]()
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-30 o 20:29 |
||
|
|
|
#478 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przepraszam, ale nie mogłam się opanować Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-30 o 20:28 |
||||
|
|
|
#479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to Ty nie obrus potrzebujesz, tylko bieżnik lub serwetę Cytat:
a moze ją onieśmielasz żężąbrem ?
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-30 o 20:37 |
||
|
|
|
#480 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to i masz babo placek! Czyli źle szukałam![]() Ale bym chciała takie coś żeby zwisało... a bieżnik to chyba taki na plasko i sztywno ma być... Przejrzałam szafę- obrus biały mam 1- bardzo ładny, okrągły i wielki Dodam że nigdy nie miałam okrągłego stołu ![]() Mam też drugi obrus- bardzo ładny- satynowy zdechły róz- i też okrągły ![]() :conf used:Ja przyjdzie mały i czarny to się zmieści ![]() Cytat:
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-30 o 20:44 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

Idę w spodniach w kancik i letnim czarnej bluzce-topie z cekinami. Będę nadrabiać miną i biżuterią

Normalnie nosze C, ale moze w tym przypadku lepiej celowac w B?

ukrzywdzisz się i będziesz się ciągle poprawiać, albo niekomfortowo czuć 

ale ze wzgledu na to, ze tak jak napisalam, moje skarby lubie, to niech sobie wygladaja na swiatlo dzienne