|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
matowy żel
Witam drogie Wizażanki
dwa dni buszowałam po forum i niestety nie znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie otóż mam przedłużone pazurki żelem na formie i po jakimś 1,5 tygodnia zauważyłam że żel zrobił się jakby trochę matowy a french nie jest już śnieżnobiały. Czym to może być spowodowane ? Bardzo proszę o odpowiedź ewentualnie o linki do podobnych wątków gdybym coś przegapiła ![]() Pozdrawiam gorąco |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: matowy żel
żel mógł byc kiepskiej jakości...niestety. Jeśli chodzisz na solarium, to mógł trochę zżółknąć.
źle utwardzony żel też matowieje kolejna sprawa: czy malowałaś paznokcie a potem użyłaś zmywacza z acetonem? Lub używałaś środków chemicznych bez rękawiczek (jakieś sprzatanko przedświąteczne?) Najlepiej iidz do stylistki i pokarz pazurki, to nic kłopotliwego, zmatuje pazury i nałoży nabłyszczacz ponownie. |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) i to może to wpłynęło tak na wygląd żelu. Za tydzień idę już na odnowę to nie bedę zawracać wcześniej głowy i tak już zabieganej i zajętej Pani Stylistce.Dziekuję za podpowiedzi |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

) i to może to wpłynęło tak na wygląd żelu. Za tydzień idę już na odnowę to nie bedę zawracać wcześniej głowy i tak już zabieganej i zajętej Pani Stylistce.