Styl American Girl część VI - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-30, 21:17   #4951
Miśka84
BAN stały

Dot.: Styl American Girl część VI

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
No dobra Miśka wiem, może nie jestem najlepszą osobą żeby Ci to mówić, alee... Chcesz mieszkać ze swoim chłopakiem, jeździć na wakacje, w przyszłości mieć dziecko no a do tego lubisz dbać o siebie, mieć na ciuszki. Nie oszukuj się, wiesz przecież, że te pieniądze nie wystarczą Ci na życie na poziomie. Każdy mały krok do przodu jest lepszy niż stanie w miejscu. Twoje plany prywatne moga się przesunąć, ale czy chcesz całe życie tkwić tu gdzie jesteś teraz i nawet nie próbować iść ku lepszemu?
Lily, ale ja stoję w miejscu TYLKO do 1 stycznia właśnie A potem muszę iść dalej i to ostro właśnie - jak na razie mam plan iść od stycznia na staż (ale już nie w zawodzie), a od wrzesnia na podyplomókę (jak kasa dopisze), jakby co mam mnóstwo planów awaryjnych (w tym wyjazd za granicę), no ale te przyszły rok to dla mnie wielka niewiadoma (jak nigdy w życiu), dlatego troche się obawiam, jak to będzie
Ale zmieni sie u mnie dużo, ale ja lubie wyzwania i z drugiej strony już nie moge sie doczekać tego 2009

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2008-12-30 o 21:21
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 21:26   #4952
LilyHoney
Zadomowienie

No to dobrze, bo moje myśli po tamtym poście nie były optymistyczne. Możesz iść do jakies pracy ale pomyśl jak najbardziej o tej podyplomówce, może będziesz miała możliwość pozyczenia jakiś pieniędzy. A co z językami obcymi u Ciebie, może warto by było się ich poduczyć i sobie zrobić jakiś certyfikat, to też bardzo przydatne. Nie obawiaj się, jeśli będziesz otwarta na przyszłość to na pewno wszystko dobrze się ułoży
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 21:26   #4953
olusiamalusia
Rozeznanie

ja bym chciala takie miec bardzo jak kroliczki w swoim serialu czesto nosza !!
olusiamalusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 21:27   #4954
olusiamalusia
Rozeznanie

miska a jaki Ty masz zawod w sensie z czego masz magistra/ licencjat??
olusiamalusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 21:34   #4955
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
1 foto sprzed tygodnia a reszte teraz zrobilam, nigdy nie mialam i moze rzeczywiscie sie im zbyt przygladam ale nie podobaja mi sie on skory:/ mam nadzieje ze bedzie cos widac bo wizaz zjada jakosc i szczegoly troche. a w ogole na prawej mipowietrze wlazalo chyba tak gdzie juz odrosly
nie jest tak zle ale przyznaje troche widac(tylko zdjecia sa w duzym zblizeniu a ludzie zazwyczaj nie wpatruja sie tak z bliska innym na dlonie:P)

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
Dzięki kiiiciiia;*
U mnie robią bardzo dobrze od 55 do 70 zł... Plus mieszkania w dziurze... Niskie ceny;D
Jak będziecie tak dużo pisać to nigdy was nie dogonię;p
To nie faaaiiiir;( ja tez mieszkam w dziurze to dlaczego tujest tak drogo;/

Cytat:
Napisane przez TyTeCzKa Pokaż wiadomość
Dziewczynki uciekam do Mojej Milusi Cudownej

Takze SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU

Oby przyszly rok Był jeszcze bardziej AG
I oby zmienila sie choc troche mentalnosc ludzi do rozu i pieknych kobiet
i zycze wam jeszcze miłosci , Zdrówka duuuuuuzo nowych BUTÓW !! ciuszków ( ahh sukienki) i kosmetykow No i jak najwiecej takich wspanialych Tyteczek jak ja Świrowalam hehehehehe :P

: cmok:
I wzajemnie:cmo k:

Cytat:
Napisane przez olusiamalusia Pokaż wiadomość
milusia no wlasnie pies jest na codzien u moich rodzicow, ale sobie wyjechali do wenecji, wiec ja go mam, co mnie bardzo cieszy bo ja kocham na maksa a ten chlop jest zazdrosny i dobrze mu tak, bo ja dla mojej zantinki wszystko
to moja dzidzia
a na Twoim miejscu bym chyba poszla do tyteczki i sie superowo bawila
a u tego kolegi bym flirtowala z kazdym kolesiem i byla dla wszytskich mila upila sie i mega bawila, a dla chlopa bym miala focha zeby zalowal swojej glupoty

wlasnie! sluchaj dobrze mowi
Ale obstawiamza tym zebys poszla do Tyteczki

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Wklejam mój sylwestrowy zestaw, może nie tak efektowny jak Czekolady, ale ja idę tylko na skromną domówkę
Do tego - czarna kopertówka tally weijl i czarne bolerko albo marynarka
a mi sie caly tak podoba jak jest

Cytat:
Napisane przez kasia_k30 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ;D czytam Was już od początku, ale jakoś dopiero teraz zebrało mnie na napisanie czegoś ;P przyjmiecie mnie w swoje kręgi? ;]

witamy

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 21:38   #4956
LilyHoney
Zadomowienie

Ja już chyba pójdę spać bo jutro długa noc Fajnie by było jeszcze troche zbrązowieć, posmarowałabym się tak, jak wczoraj balsamem brązującym tylko nie wiem jak przetrzymam kolejną noc w oparach tego samoopalającego g.... Może zostane uchylone okno tylko czy to cokolwiek da
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 21:40   #4957
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez olusiamalusia Pokaż wiadomość
miska a jaki Ty masz zawod w sensie z czego masz magistra/ licencjat??
Mgr z resocjalizacji
Lily- same certyfikaty raczej nic nie robią, ale po angielsku sie dogadam No i ja planów mam naprawdę dużo - jak nie wyjdzie plan a, to mam b, c, d i e Tylko, ze co bedzie w tym nowym roku, gdzie będę pracować, czego sie uczyć, czy będę w ogóle w Polsce To sie okaze dopiero
Żeby nie było - nie żale się i nie myśle pesymistycznie, tylko napisałam jakie mam po prostu lęki, a jakieś strachy każdy człowiek ma

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2008-12-30 o 21:42
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-30, 22:21   #4958
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Witajcie wszystkie
Prawie cały dzień spędziłam w kuchni
Nie cierpię organizować Sylwestra u nas w domu. Przez to wcale nie mam ochoty na jakąkolwiek zabawę jutro.
Stary 2008-12-30, 22:33   #4959
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Ja mam najlepiej zero jakiegokolwiek sylwestra :P

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 22:37   #4960
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
Mgr z resocjalizacji
Lily- same certyfikaty raczej nic nie robią, ale po angielsku sie dogadam No i ja planów mam naprawdę dużo - jak nie wyjdzie plan a, to mam b, c, d i e Tylko, ze co bedzie w tym nowym roku, gdzie będę pracować, czego sie uczyć, czy będę w ogóle w Polsce To sie okaze dopiero
Żeby nie było - nie żale się i nie myśle pesymistycznie, tylko napisałam jakie mam po prostu lęki, a jakieś strachy każdy człowiek ma
uwielbiam Twoje podejście do życia.. tak czasem czytając na intymnie ( gdzie widać 90% społeczeństwa ma problemy z przystosowanie się do twojego obrazu świata i nie potrafi tego grzecznie ująć ;P )

eh ty to tak z jednej strony wiesz jak jest, jesteś realistą, twardo stoisz... a z drugiej jak nie ta droga to inna - tak z luzem, zawsze wiesz że masz wyjście czy to w karierze czy miłości. Chociaż nie zawsze się z tym zgadzam to jednak dla mnie jesteś jakaś taka wyjątkowa bo pokazujesz że zawsze można coś zmienić na lepsze, że jak coś się nie uda to trzeba walczyć dalej zazdroszczę ci tego czasem nawet chociaż sama mam inne poglądy czasem

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 22:38   #4961
kasia_k30
Przyczajenie

GG do kasia_k30 Wyślij wiadomość przez MSN do kasia_k30

dziękuję za przjyjęcie hehe ;* no tak się składa, że to ja w avku

a co do sylwestra, to chyba dużo osób nie ma gdzie iść, bo mnóstwo moich znajomych będzie siedzieć w domach, możliwe że ja też, chyba że coś się jutro wykombinuje :P

'Jestem Twoją klątwą i przekleństwem, niedokończoną przyjemnością...'

Edytowane przez kasia_k30
Czas edycji: 2008-12-30 o 22:39
kasia_k30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 22:39   #4962
Cinderella5x
Zadomowienie

Tez wole gdzies isc, niz organizowac, przynajmniej poza soba nie musze niczego przygotowywac . No i nie ma koniecznosci czekania, az kazdy sie wybawi i sobie pojdzie, jak mam dosc, mowie papa i ide do domku. Zdecydowanie taki uklad bardziej mi odpowiada .

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 23:20   #4963
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kasia_k30 Pokaż wiadomość
dziękuję za przjyjęcie hehe ;* no tak się składa, że to ja w avku

a co do sylwestra, to chyba dużo osób nie ma gdzie iść, bo mnóstwo moich znajomych będzie siedzieć w domach, możliwe że ja też, chyba że coś się jutro wykombinuje :P
pokaz sie w watku

ja ide zaraz posmarowac sie samoop. wczoraj 3 warstewki nalozylam i efekt taki sobie dzisiaj nie jestem zolta ani nic takiego ale myslalam ze mocniej sie zakoloruje. no nic, dzisiaj znowu poloze, byc moze efekt bedzie lepszy.

troche sie denerwuje jutrzejszym wieczorem, chcialabym zeby bylo cudownie i wejsc w nowy rok z usmiechem na buzi
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 23:37   #4964
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Wklejam mój sylwestrowy zestaw, może nie tak efektowny jak Czekolady, ale ja idę tylko na skromną domówkę
ta tunika mnie powala na kolana dzisiaj byłam na zakupach i nie poszłam do zary oj ja głupia głupia

Czekoladko nie boisz sie ze bedziesz miała zacieki? i jak na fryzure sie wkoncu zdecydowałas?
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 23:48   #4965
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natural-love Pokaż wiadomość
Niegrzecznie wpadac i sie chwalic ale troche nowych rzeczy mi sie nazbieralo przez swieta.

AGowa suszarka, nie moglam sie powstrzymac, a jeszcze mama dorzucila troche pod choinke wiec nie zastanawialam sie :P
i co sadzicie o tych butkach? mialy byc zolte, sa musztardowe raczej ;]
natural-love boska suszarka, uwielbiam takie słodkie akcesoria!
Buty też bardzo mi się podobają, uwielbiam platformy i ogólnie taki fason butów. I mi si ę bardziej podobają musztardowe niż żółte
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
natural
b.ladne buty lubię taką platformę i obcas. zwykle takie buty kupuję. mam 174cm i nie mam problemu z noszeniem wysokich obcasów uwielbiam je wręcz
Ja też mam 174cm wzrostu i nie mam problemów z noszeniem obcasów. I nawet w takim 10- 12 cm czuję się drobna i jak takie ...maleństwo.

Cytat:
hej ho w ogole,
wklejam moj zestaw sylwestrowy, dzisiaj go skompletowalam juz w zupelnosci. kiecka jest mini

nie wiem w dalszym ciagu co z wlosami zrobic, czy loki czy proste zostawic, czy kuca z lokami na boku zrobic...
Czekolada83 cudowniasty zestaw na sylwka. Boska sukienka Będziesz w niej wyglądała jak bogini!

A włosy - myślę że i w prostych i z kucu będzie ślicznie. Ja będe miała kucyk na boki i loki, bo same loki za szybko mi się rozprostują:/
Cytat:
masz trojkatna buzie? ja tak, najgorszy chyba model twarzy:/
Najgorsza jest pociągławrrr....

Cytat:
Napisane przez natural-love Pokaż wiadomość
niby mam wysokie, ale ja sie zle czuje w upietych wlosach, na studniowce to mialam jeszcze tapira i to chyba byl blad bo jeszcze wyzsze czolo sie wydawalo.
Ja wlaśnie mam zbyt wysokie czoło i w dodatku bardzo szczupłą i pociągłą twarz. Z boku wygladam bardzo ładnie w gładkich upięciach, ale na wprost wydaje mi się, że wyglądam jak zombie.
Pamiętam, że zachwycałam się Twoim zdjęciem ze studniówki, ale zupełnie nie mogę sobie przypomnieć jak miałaś upięte włosy. Mogłabyś wkleić jeszcze raz fotkę? Albo podesłać na maila? Proszę...
olusiamalusia bardzo ładnie wyglądalaś na spacerku z psm. Trochę jak Nicole Ritchie, pewnie przez te włosy

Cytat:
Rany, Ty masz nie tylko nogi boskie, ale boski biust!
Cytat:
chcialabym zeby bylo cudownie i wejsc w nowy rok z usmiechem na buzi
I tego Ci życzę

I całej reszcie wizażowych AG

I sobie też

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-31, 00:29   #4966
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
natural-love boska suszarka, uwielbiam takie słodkie akcesoria!
Buty też bardzo mi się podobają, uwielbiam platformy i ogólnie taki fason butów. I mi si ę bardziej podobają musztardowe niż żółte

Ja też mam 174cm wzrostu i nie mam problemów z noszeniem obcasów. I nawet w takim 10- 12 cm czuję się drobna i jak takie ...maleństwo.

Czekolada83 cudowniasty zestaw na sylwka. Boska sukienka Będziesz w niej wyglądała jak bogini!

A włosy - myślę że i w prostych i z kucu będzie ślicznie. Ja będe miała kucyk na boki i loki, bo same loki za szybko mi się rozprostują:/

Najgorsza jest pociągławrrr....

Ja wlaśnie mam zbyt wysokie czoło i w dodatku bardzo szczupłą i pociągłą twarz. Z boku wygladam bardzo ładnie w gładkich upięciach, ale na wprost wydaje mi się, że wyglądam jak zombie.
Pamiętam, że zachwycałam się Twoim zdjęciem ze studniówki, ale zupełnie nie mogę sobie przypomnieć jak miałaś upięte włosy. Mogłabyś wkleić jeszcze raz fotkę? Albo podesłać na maila? Proszę...
olusiamalusia bardzo ładnie wyglądalaś na spacerku z psm. Trochę jak Nicole Ritchie, pewnie przez te włosy

Rany, Ty masz nie tylko nogi boskie, ale boski biust!

I tego Ci życzę

I całej reszcie wizażowych AG

I sobie też
dziekuje, i tobie szczesliwego nowego roku zycze
a co do wygladu to wiesz.. troche jak kredka w niej wygladam.. tz powiedzial ze mega chudo a ja bym seksownie i kobieco chciala a nie jak mala dziewczynka:/

milusiu ta pianka z lirene cienka jest, to nie to co kiedysiejsze samoopalacze z sorayi gdzie sie karnacje totalnie po jednym uzyciu zmienialo poza tym mocno i dokladnie rozsmarowuje, jeszcze nigdy zaciekow nie mialam.. no chyba ze zamierzchlych czasow po ws sorayi.. siedze i sie nie dotykam a co z sylwestrem postanowiliscie w koncu?? jest kompromis?
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 00:40   #4967
Elizaaaaa
BAN stały

tu są fajne torebki w stylu american girl tanie

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2008-12-31 o 08:24
Elizaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 00:51   #4968
lil coco
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Elizaaaaa Pokaż wiadomość

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=
torebki-wg mnie brzydkie. to po pierwsze
po drugie-mogłaś się chociaż troche wysilić i użyć jakiegoś innego nicka niż w allegro
a po trzecie - reklama na wizażu jest płatna
adios

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2008-12-31 o 08:24
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 00:54   #4969
Elizaaaaa
BAN stały

o gustach się nie dyskutuje na pewno komu innemu kto ma bardziej WYSZUKANY gust się spodobają

zawsze mam ten sam nick bez względu na wszystko a ty dziewczynko zajmij sie robieniem tipsów buzkaaa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-31, 01:00   #4970
lil coco
BAN stały

Cytat:
o gustach się nie dyskutuje na pewno komu innemu kto ma bardziej WYSZUKANY gust się spodobają

zawsze mam ten sam nick bez względu na wszystko a ty dziewczynko zajmij sie robieniem tipsów buzkaaa
HAHAHAHAHA. AMEN

(napisze tylko że myślałam iż swieżo upieczona studentka psychologi reprezentuje nieco wyższy,chociaż jakiś podstawowo podstawowy poziom )
Stary 2008-12-31, 01:02   #4971
eyo
Zakorzenienie

Cytat:

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6149306
Cytat:

LOL tego jeszcze na wizażu nie widziałam

widziałam takie co to się zarzekały że chociaż nick ten sam to nie one i że przypadek ale żeby się jeszcze przyznać

LOL

kochanie czytałaś regulamin ?

15.02.2017 ♥
Stary 2008-12-31, 01:06   #4972
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:

żenujące.!
po pierwsze - ona ma wyszukany gust, ty niekoniecznie.
po drugie - regulamin
po trzecie - trochę kultury by się przydało
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 01:07   #4973
Elizaaaaa
BAN stały

Misiu swoim poziomem nie dorastasz mi do pięt

co tam regulamin, reklame juz mam

Idzcie juz spac dziewczynki

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
HAHAHAHAHA. AMEN

(napisze tylko że myślałam iż swieżo upieczona studentka psychologi reprezentuje nieco wyższy,chociaż jakiś podstawowo podstawowy poziom )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-31, 01:08   #4974
eyo
Zakorzenienie

haha zajrzyjcie w jej ostatnie posty ale z hukiem wyleci gdzie sie dało powklejała ;D

buhaha i jeszcz uparcie dodaje że to jej ;D

Cytat:
Misiu swoim poziomem nie dorastasz mi do pięt

co tam regulamin, reklame juz mam

Idzcie juz spac dziewczynki

nie wiem czy wiesz ale akurat ostatnim miejscem w którym kupują wizażanki są tego typu "reklamy" jakby nie było to ostro tutaj tępione jest i nikt nikomu takiem ja Ty kasy nabijać na badziewiu nie będzie.

A reklamę to ty masz - ostatnia na wizażu - w stylu Paris Hilton, wszyscy słysza a kazdemu żal.

15.02.2017 ♥

Edytowane przez eyo
Czas edycji: 2008-12-31 o 01:11
Stary 2008-12-31, 01:12   #4975
lil coco
BAN stały

Aż mi się spać odechciało :d chyba pójdę sobie nakleić tipsy :d

Edytowane przez lil coco
Czas edycji: 2008-12-31 o 01:13
Stary 2008-12-31, 01:12   #4976
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
Aż mi się spać odechciało:dchyba pójdę sobie nakleić tipsy:d
ja sobie samoopalcza nałoże

15.02.2017 ♥
Stary 2008-12-31, 01:13   #4977
milusiaam
Wtajemniczenie

tak masz racje o gustach sie nie dyskutuje ale o bezguściu juz mozna
Wiec twoja rózowo biało wyblakła torebka z cekinami powaliła mnie na kolana i nalegam ze kupie ja od ciebie duzo drozej niz za marne 30 zł...

eyo ja to sobie chyba jednak do jednego z moich solarium skocze na godzinke myslicie ze godzinka to nie za mało chce byc ochoc troche musnieta słoncem...

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2008-12-31 o 01:15
Stary 2008-12-31, 01:14   #4978
Elizaaaaa
BAN stały

Dziewczynki wiecie co to magia reklamy? Co mnie obchodzi konto na wizazu zaloze sobie nowe jak bede chciala. JEstescie takie płytkie trzymacie się regulaminu jak by to byla biblia a tak naprawde Ci ludzie z was zarabiają. Jedna z was robi dziennie średnio 30 odsłon suma sumarum wizaz.pl zarabia NA WAS dziesiątki albo i setki tysięcy miesięcznie, wiem bo sama prowadzę strone o i jeszcze raz zareklamuje www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ wylece z hukiem? trudno ważne ze torebki mi pójdą, o wlasnie jedna mi poszla haha
Stary 2008-12-31, 01:19   #4979
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki wiecie co to magia reklamy? Co mnie obchodzi konto na wizazu zaloze sobie nowe jak bede chciala. JEstescie takie płytkie trzymacie się regulaminu jak by to byla biblia a tak naprawde Ci ludzie z was zarabiają. Jedna z was robi dziennie średnio 30 odsłon suma sumarum wizaz.pl zarabia NA WAS dziesiątki albo i setki tysięcy miesięcznie, wiem bo sama prowadzę strone o i jeszcze raz zareklamuje www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ wylece z hukiem? trudno ważne ze torebki mi pójdą, o wlasnie jedna mi poszla haha
ale czy Ty naprawdę sądzisz, że ktoś udostępniłby serwer pod tak obszerne forum z taką ilością użytkowników nic z tego nie mając ?

poza tym kcohanie - magai reklamy. Na psychologii o reklamie nie uczą ale widze, że w Bravo już tak. Kim Kardashian wypusciła porno film do neta i patrz jaka magia reklamy. Poziom ten sam

Cytat:
To chyba oczywiste po moim wpisie, że mialam zniszone wlosy i chcialam je obciąc?! Czytanie ze zrozumieniem...
jakbyś potrafiła to byś wiedziała, że już sobie konta nie założysz a jedyne co po sobie i swoim koncie pozostawisz na wizazu to niesmak wśród tysięcy użytkowniczek

15.02.2017 ♥
Stary 2008-12-31, 01:20   #4980
milusiaam
Wtajemniczenie

oo odpowiem jeszcze CZEKOLADZCE
No wiec z moim sylwestrem nic jeszcze nie wiadomo chyba do 24 bede z jego kolegami a od 24 ide do edytki chyba ze bedzie tak ze bedzie u mnie tylko jeden kolega mojego tż i jego dziewczyna wiec sprobuje ich szybko opic a jak sie opija to zabiore ich do edytki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości