![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ile można czekać i czy warto??
Cytat:
Ten pan już pokazał na co go stać. Znajdź sobie kogoś, kto będzie szanował Ciebie i Twoje potrzeby i interesował się nie tylko tym, żeby przez jeden dzień się zabawić.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Ochlon, pozbieraj sie, skup na robieniu rzeczy dla siebie samej, nie szukaj na sile i bedzie genialnie. Milosc sama Cie znajdzie.
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Larena.Dasz radę,mówię Ci,nie z takich miłości ludzie się leczą a tgo kwiatu to pół światu.
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Najgorsze są myśli,że jeszcze może była szansa,że mogłam zrobić tak,odpowiedzieć inaczej,dłużej go zwodzić za tym drugim razem ,ale jak długo tak można,przecież już mnie znał,na razie mam straszny mętlik. Boję się ,że to będzie narastać ,że znowu będę dążyć,by go zdobyć jak długo nie będę miała nikogo,że przyjdą myśli'Tylko taki może być z Tobą ,że mogłam to zaakceptować' Szkoda,że nie mam porównania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Kochana całe życie przed toba! rzuc go i czekaj na prawdziwa miłość! Bo tu nawet o zwiazki nie ma mowy, a co dopiero o miłości. Musisz byc twarda i uciać te relacje. Tak bedzie najlepiej dla Ciebie, niema co tracic cennego czasu dla takich patafianów;]
życie jest zbyt krotkie na bycie nieszcześliwa!;] Takze głowa do góry! i do przodu ![]() ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak nie zachowuje sie mezczyzna ktoremu zalezy na kobiecie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
ja też mam 20 lat i jestem z chłopakiem 3 latata i 5 miesięcy i od początku spotykaliśmy się prawie codziennie i tak jest do dziś.
JA na Twoim miejscu spróbowałabym o nim zapomnieć
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Nie, facet jest wyrachowany, a Ty mu pokazałaś, że dajesz się urabiać. Jeśli się zakocha, to w kimś, kto mu od początku pokaże klasę i siłę. Nie jesteś na tyle w jego typie, aby kiedykolwiek poczuł do Ciebie coś więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W naszym pierwszym związku było nieco inaczej,potrafiłam postawić na swoim ,ale.....on nie mógł tego znieść i zaczął unikać ze mną spotkań,a w końcu zostawił mnie. To był drugi wariant- ignorować to ,wiesz to mu się spodobało,nawet spotykał się ze mną częściej niż wtedy,ale oczywiście żałosne jest jak to wyglądało i myślisz ,że tego nie czułam,że mnie to nie męczyło,przynajmniej mam większą satysfakcje ,że spróbowałam też tak i mimo tego również nie wyszło. Wiesz może nie mam siły i klasy jeśli próbowałam za wszelką cenę być z nim,bo się jak głupia zakochałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałam spróbować od drugiej strony,mimo,że środku się we mnie aż gotowało. Myślałam może to jest na niego sposób. Gdyby wiarygodną była wersja ,że mu zależy,to już wcześniej zacząłby się starać,za długo w to brnęłam.Skumulowało się we mnie przez ten czas dużo negatywnych emocji ,ale cieszę się,że przynajmiej nie zaniedbałam reszty swojego życia i mam coś więcej poza nim. Wiesz piszesz,że dałam się urabiać,mi się wydawało,że to ja mam chociaż trochę władzy w tym układzie,jemu było dobrze,mi seks co tydzień też był potrzebny,ale we mnie było jeszcze coś więcej,wierzyłam jeszcze do końca,że jest on w stanie o mnie powalczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do pogrubionego: bardzo fajnie, że tak myślisz i nadal widzisz w życiu wiele spraw, które mają sens. Powoli odbudujesz pewność siebie i przyjdzie czas, że ktoś Cię w pełni doceni i się nie przestraszy siły uczuć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Nie mogłaś nic zrobić, żeby on się zakochał. Nie miałaś tu szans, znał Cię już i wiedział czego się spodziewać. Nie miej do siebie żalu, że mogłaś coś inaczej powiedzieć, zrobić itp, bo to by niewiele zmieniło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
matko
![]() wiesz jedyne co mi sie ciśnie na ustata to to, że on nie tyle nie miał czasu dla ciebie a ile tylko raz w tygodniu miał czas na seks z Tobą ;( wyczuł że Ci zależy, że kochasz.. i po świnsku korzsytał. Eh powinni na to jakiś paragraf wymyślić tutaj - bo na pewno w kwestiach pozaziemskich jakiś jest.
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziś w nocy do mnie zadzwonił.
Powiedział,że za mną tęskni ,że mu mnie brakuje ,że mnie kocha i mu zależy i nie odpowiadałam i nie potwierdzałam,że ja też,chociaż myślę ,że on wie. Jeszcze raz nasunął się temat czemu nie chciałam z nim być,powiedziałam mu ,że chciałam tylko normalności ,a on na to,że chciałabym później więcej i więcej......(a tak mało było) ![]() ![]() Pytał i sugerował ,że już pewnie kogoś mam,później napisał sms'Nie zapomnij o mnie' Nie wiem ,czy on robi to specjalnie,ale wszystkie te teksty,znowu czuje ,że może trzeba coś zrobić.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę, że jesteś bardzo ciepłą dziewczyną i nie zasługujesz na niego. A ten jego sms? Jeej... Pomyśl o sobie nareszcie, on nie może się juz Tobą dłżej bawić, nie zasługujesz na to. Edytowane przez modlishka665 Czas edycji: 2009-01-01 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
poza kilkoma detalami moglabym sie podpisac pod Twoja historia. a moze nowy rok to czas na nowe zycie? tylko niech mi ktos powie, gdzie ja mam takiego ksiazkowego ksiecia z bajki znaleźć, bo nie umiem byc sama.
![]() |
![]() |
#48 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Żeby ktoś chciał i żebym ja chciała... W nocy dzwonił i mówił to wszystko,ale po co...?Pewnie już się nie odezwie. Może chciałby żebym ja teraz powalczyła ![]() Gdyby chociaż pokazał coś jednym zachowaniem,przyjechał do mnie na dniach ,tylko tyle..to może...a tak to tylko słowa. Znamy się już ponad rok,teraz widzę,że chyba do końca go nie znam i nie wiem co on chce zyskać dzwoniąc i mówiąc to wszystko,ale słowem nie wspomniał,że może byśmy to naprawili... Edytowane przez Larena Czas edycji: 2009-01-01 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki za nowe zycie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj byl Sylwester( ![]() ![]() Jak widac udaje mu sie.I tego mu trzeba,przegladania sie w Twoich oczach ps nawet jak z nim zerwiesz i bedziesz miec nowego faceta,ten bedzie Cie raczyl takimi textami od czasu do czasu,ten typ tak ma ![]() Edytowane przez bess Czas edycji: 2009-01-01 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mimo,że to co mówił w nocy było bardzo wiarygodne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomimo niej i tak bedziesz leciec jak ćma do światła,wiec uwazaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja chciałam ,on chyba to widział,ale to zbywał,teraz chce to przekręcić,żebym się źle czuła. Najgorsze są te myśli po jego telefonie,przecież on jest taki biedny,nie potrafi okazywać uczuć ,ale mnie kocha.... ![]() Edytowane przez Larena Czas edycji: 2009-01-01 o 15:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakby cie kochal to by nie gadal z pretensja ze mozesz chciec wiecej,nie byla bys ostatnia osoba z która sie spotyka itd sama dobrze wiesz to jest typowa toksyczna relacja, w ktorej niestety Ty jestes bardziej zaangazowana |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.