|
|
#1891 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Cytat:
Weszłam do salonu, przejrzałam suknie i nie było jej niestety Suknia, którą mierzyłam w Giselle też nie jest pokazana na stronie i też nie wiem, jaki to model. Z tego, co się orientowałam, w salonie są dostępne suknie Emmi Marriage, innych firm nie skojarzyłam. Ja zdecydowałam się na model Sweetheart 5830 z salonu na Głębokiej w kolorze jaśniutkim ecru. Nic się nie martw, idz spokojnie do salonu, mają naprawdę duży wybór Ja jestem okropnie wybredna,w innych salonach nie podobało mi się totalnie nic, tylko w Giselle, noi moja suknia oczywiście
|
|
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Oshinku ceny w Giselle są rózne. Dużo sukni jest w okolicach 2tys.
jedynie ta moja jest droższa ;/ Weź ze sobą zdjęcie tej sukni to będzie łatwiej ją odnaleźć, albo jest jakaś do niej podobna. Bo dużo tego mają. Co do Emmi Mariage - powiedzmy ze mają suknie z tej firmy, ale niestety tylko wybrane modele I 'mojego' nie mają. buuu
Edytowane przez froggie Czas edycji: 2008-12-29 o 22:46 |
|
|
|
|
#1893 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jutro zadzwonię i dopytam o szczegóły. Ladyinred ja właśnie mam też tak, że nic kompletnie mi się nie podoba i zawsze muszę pół miasta zejść żeby na coś trafić. Martwi mnie tylko to, że mam 2 tygodnie stycznia na szukanie, bo potem idę do szpitala i w najlepszy czas na podjęcie decyzji będę leżeć w domu plackiem aż do marca Niestety nie przewidziałam, że mogę sobie w taki sposób pokrzyżować plany:/Cytat:
![]() Mój TŻ mi dziś powiedział, że ja chyba instynktownie wybieram zawsze to co ładne = drogie, coś w tym jest ![]() Froggie a pytałaś czy mogą uszyć dany wzór którego akurat nie mają w salonie?
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2008-12-29 o 22:54 |
||
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co nie pytałam o to, ale myślę ze nie bedzie problemu, bo wkoncu mają swoją pracownię.
![]() w kazdej sukni mozna sobie cos pozmieniac krój, dodatki, kolory. o to głownie pytałam, bo wiadomo ze nie chce białej
|
|
#1895 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, mam pytanie czy znacie taka wódkę jak Medoff?? Ja nie piłam jej a znalazłam ja w dość dobrej cenie i zastanawiam się czy jej nie kupić.
|
|
|
|
|
#1896 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny słyszałyscie jakies opinie dotyczące Pracowni Florystycznej Passja-Flora? bardzo mi sie podobają ich bukiety i kompozycje kwiatowe, tylko zastanawiam sie czy w rzeczywisctosci tez sa tak piekne jak na zdjeciach
|
|
|
|
|
#1897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chanel poszperaj w III części - tam dziewczyny dużo pisały o swoich bukietach
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1898 |
|
Raczkowanie
|
dawno się nie odzywałam, wogóle rzadko sie odzywa :P ale dziś się pochwalę
ruszyły przygotowania do ślubu, a mianowicie zakupiliśmy wódeczke - Żołądkową da luxe, bo cena bardzo przyzwoita - 15,49 za butelke w polecanym już na forum Piwexie. Dzis po raz pierwszy tez suknie mierzyłam, i chociaż to była moja pierwsza wizyta to chyba juz znalazłam suknie - w lubartowie w Demi. tylko zdjęć nie wolno robić a tej sukni nie ma jeszcze na stronie, bo to zkolekcji 2009 cóz, poczekam aż uaktualnią stronki.muszę stwierdzic ze to mierzenie sukien poprawia humor, chociaz nie znosze kupoać ubran :P
|
|
#1899 |
|
Rozeznanie
|
Oshinek coś mi się jeszcze przypomniało
W Monalisie (tam, gdzie kupilam suknię) mierzyłam suknie z kolekcji White One z przepięknej koronki, która była przeceniona z 4000 na 2000 ! Tylko że: suknia była w dużym rozmiarze, a wiadomo ze z przeceny dopasowują na Ciebie tą konkretną suknię a ja noszę 34 (w sukniach ślubnych to chyba 32;/) i powiem szczerze ze nie wierzyłam, że na mnie ją dopasują, zresztą pani w salonie też mnie nie namawiała szczególnie Noi niezbyt mi się podobała góra sukni, miała takie grube ramiączka, a ja chciałam koniecznie bez. Ale koronka cudna i fason rybki. Jak chcesz mogę poszperac i znaleźć jaki to model, wiem ze kiedyś ja ogladałam w necie, aczkolwiek zdjecie katalogowe moim zdaniem kompletnie nie oddawało uroku sukni, a wlasciwie koronki. Tylko to było pod koniec listopada, a wiadomo jak to jest z tymi przecenami
|
|
|
|
|
#1900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na stronie salonu są tylko 3 modele z White One i są sprzedane, więc tam jej nie ma. Jak masz chwilę czasu to poszperaj DziękiTa Twoja jest bardzo ciekawa
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2008-12-30 o 18:03 |
|
|
|
|
|
#1901 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przejrzałam stronę Madonny, nie jest ich dużo To był model White One 220. Ale np moja mama w salonie się nią zachwycała, a jak jej pokazałam w necie zrobiła takie oczy stwierdziła ze na katalogowym wyglada nieciekawie, i ja sie z nią zgadzam Nie wiem jaki to był rozmiar, ale mi te fiszbiny w gorsecie tak okropnie odstawały jakbym była deską totalną Ale dół się układał pieknie ahh piekniej niż w mojejAA chciałam Ci pokazac na allegro jak wyglada na żywo, ale mi aukcje przenieśli do archiwum. Dobrze ze sobie zdjecia zapisalam, bo chcę sobie do niej uszyc koronkowe bolerko jakie miała dziewczyna na aukcji. Musze gdzie indziej szyć, bo producent podobno bolerek nie szyje. Dziwnie tak. Edytowane przez ladyinred85 Czas edycji: 2008-12-30 o 18:13 |
|
|
|
|
|
#1902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item491723570_...pronovias.html Bardzo ładnie się prezentują plecy ![]() Ta z Giselle - ciągle o niej myślę.Czy można się zakochać w sukience![]()
|
|
|
#1903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#1904 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.e-rylko.com/index.php?pag...hpshop&Itemid= edytka27101982 -dzieki za podpowiedź w sprawie winka. W takim razie wydaje mi się, że na 100 osób powinno spokojnie wystarczyć 25 butelek ![]() A co do pojazdu-zazdroszczę Twojej Koleżance bryki, a Tobie tego że problem transportu dla Pary Młodej masz z głowy ![]() marteczka266 - gratuluje zakupu tak taniej wódki! ja jestem na etapie zapoznawania się z cenami-i widzę że udało Ci sie znaleźć naprawdę tanią. A ja też chcę z Lubym na weselicho Żoładkowa do lux! Moglabyś napisać gdzie jest ten PIWEX? OO-już znalazłam w Internecie-na ul. Zemborzyckiej
Edytowane przez Matplaneta Czas edycji: 2008-12-30 o 19:21 |
|
|
|
|
|
#1905 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj kupiliśmy wino - na 160, max 180 osób - 36 butelek słodkiego Brasco i 24 butelki półwytrawnego Bodega Cortes.
Wódki 210 póllitrówek czystej żołądkowej de lux. Matplaneto - jak kupisz jutro w Makro to jeszcze załapiesz sie na promocje po 15,49zł, a w hurtowni BIS na Energetyków po ok 16zł. Co w innych - nie wiem. Amira_2007 - co do Medoffa to wiem tylko tyle, że jak mój tata jeździł na Ukrainę to często przywoził tą wódkę, więc chyba mu smakowała (w ogóle to ma różne smaki - różne kolory butelki czarna, niebieska, a żółta podobno najlepsza).
|
|
#1906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
rety takie ilości alkoholu na jednodniowe wesele???
|
|
|
|
|
|
#1907 |
|
Raczkowanie
|
wódka medoff super jest to właśnie jedna z lep[szych wódek na ukrainie - serdecznie polecam
)
|
|
|
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta suknia z white one ładna ale na modelce, bo ta dziewczyna wygląda w niej o wiele gorzej, wogóle nie podkresla figury. wyglada zdeka workowato.
|
|
|
#1909 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1910 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny...
Chciałam już teraz złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia Szalonejzabawy sylwestrowej i Szczęśliwego Nowego Roku...Pamiętajcie, że dziś kończy się ostatni rok naszego panieństwa...w przyszłym prędzej czy później będziemy już żonkami a za rok o tej porze już ze swoim mężami bedziemy się szykować na imprezy/bale ![]() Całusy i uściski a ja zmykam do sprzątania/gotowania...
|
|
#1911 |
|
Raczkowanie
|
Ja też już chciałabym wszystkim Pannom Młodym życzyć szalonej zabawy sylwestrowej oraz aby każdy kolejny dzień w Nowym Roku był lepszy od poprzedniego.
![]() p.s. Troszkę mnie ostatnio nie było, ale postaram się to nadrobić już od stycznia. Jak na razie udało mi się nadrobić co przez ostatnie kilka dni napisałyście, ale rzeczywiście, jak nie śledzi się na bierząco, to powstają wieeelkie zaległości |
|
|
|
|
#1912 |
|
Raczkowanie
|
Ja również dołączam się do życzeń.
Happy New Year!!!
|
|
#1913 |
|
Rozeznanie
|
I ja i ja! Się dołączam oczywiście!
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Życze 365 wyjątkowych i szczęsliwych dni, a tego jednego jedynego szczegolnie przecudnego...
|
|
|
|
|
#1915 |
|
Rozeznanie
|
No Dziewczyny, mam nadzieję, że bawiłyście się do samego rana z tżtami i wkroczyłyście w Nowy 2009r w uśmiechem na twarzy
![]() Pozdrawiam Ps. coś tu dzisiaj dość cicho, czyżbyście testowały wczorajszej nocy która wódka najlepsza na wesele
|
|
#1916 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego w nowym (naszym!!!!) roku-drogie wizażki!
|
|
|
|
|
#1917 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i będę żoną
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj kobitki!
My tam degustowaliśmy piwo i poncz, no i szampana (bleee). a dzis na deser irish cream
|
|
#1919 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się nie wyspałam, bo o 7 rano obudził mnie mały 4letni diabeł
![]() Ale bawilismy się super! Byliśmy w Fashion -no powiem organizator się postarał Szczęśliwego Nowego Roku!!!
|
|
#1920 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Was dziewczyny w Nowym Roku i jeszcze raz ślę życzenia samych cudownych dni z Waszymi TŻami.
Śpieszę zdać relację z naszego sylwestra, bo wiem, że niektóre z Was może to szczególnie zainteresować... No więc byliśmy w Szalonym Kogucie w Dominowie jako że jest to nasza sala weselna Więc tak...1. Jedzonko po prostu suuuuper. Było dużo, przysznie i pięknie udekorowane. 2. Sala świetna, klimatyzacja spisała się. Ze względu na różnicę temperatur na zewnątrz i w środku przez chwilę podłoga zapotniała i zrobiło się nieco ślisko, ale w przerwach do tańczenia kelnerki chwyciły za mopy i szybko oraz dyskretnie uporały się z problemem. 3. Do tańczenia było nieco mniej miejsca niż to będzie na naszym weselu ze względu na ustawienie stołów. Spotkaliśmy parę, ktora była w maju tam na weselu i przy tej samej liczbie gości co na Sylwestrze, tj. 250 i przy innym ustawieniu typowo weselnym było o wiele więcej miejsca, także też na plus. 4. Miłym zaskoczeniem było, że w imprezie brała udział także Pani właścicielka, która na początku stała przy wejściu i witała gości, a w trakcie bawiła się, zagadywała i ogólnie pilnowała, aby wszystko grało. 5. Co do obsługi, to kelnerki b.profesjonalne, szybko wszystko wnosiły, wymieniały itp. no może możnaby trochę zwiększyć ilość podających. Na 250 osób my doliczyliśmy się 6-7 kelnerek. 6. Ach i coś niezwiązanego z przyszłym weselem, ale dobrze świadczącego o organizatorce-dla gości na oddzielnym stole rozłożone były czapeczki noworoczne i fluoroscencyjne patyczki. Wszystko b.szybko się rozeszło. Niby drobiazg, ale jaki miły. ![]() no to sie rozpisałam, ale mam nadzieję, że komuś się przyda |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

Zadzwonię jutro do tej pani z Giselle - a jakich firm są w tym salonie suknie? Skoro szukałaś tej samej to może widziałaś coś podobnego?
Weszłam do salonu, przejrzałam suknie i nie było jej niestety 

flejksy

Dzięki
stwierdziła ze na katalogowym wyglada nieciekawie, i ja sie z nią zgadzam