...... AMERICAN GIRLS po raz VII ......... - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-31, 13:35   #91
anusiuniaa
Zakorzenienie

Dot.: ...... AMERICAN GIRLS po raz VII .........

pokazuj zdjęcia my doradzimy
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 13:39   #92
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SaMa Pokaż wiadomość
oj widac, ze lapia was jakies doly w nowy rok trzeba wejsc z usmiechem na twarzy

Oj taaak jak najbardziej się zgadzam

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 13:41   #93
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
To przyłączymy sie razem pokaż pokaż zdjęcie

Oj pokaże jak więcej dziewczyn się zainteresuje hehe ,bo trochę krępujące jest wtrącanie się jak tutaj dyskusja toczy się nt Sylwestra
Oczywiście przepraszam za posta pod postem.

walczę o marzenia

Stary 2008-12-31, 13:45   #94
icebaby21
Raczkowanie

Oj zamuliłam trochę ostatnio z pisaniem, wracam a tu nowy wątek już
Wiec najpierw dziewczynki piękne życze Wam
szampańskiej zabawy, szalonych chwil,
udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego 2009 Roku!!
A w nim:
12 miesięcy zdrowia
53 tygodni szczęścia
8760 godzin wytrwałości
525600 minut pogody ducha
i 31536000 sekund miłości

A teraz siedze z Waxem na głowie, przede mną malowanie pazurków i szukam pomysłu na smokey eyes w kolorach brązu i czekolady i nie ma:[ Jakie usta lepiej do ciemnych włosów, brązowej koszulki i czekoladowego makijażu?blade czy też czekoladowe takie?
Stary 2008-12-31, 14:18   #95
madziamic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
To może zarówno z Nowym Rokiem jak i Nowym Wątkiem również ja się odezwę i spróbuje przyłączyć ,jeżeli oczywiście mnie przyjmiecie Pisałam w I części wątku ,ale potem jakoś zabrakło czasu... teraz pragnę się zmobilizować i pisać ,bo bardzo podoba mi się ten styl i atmosfera jaka tutaj panuje

Życzę Wam drogie AG w 2009 r. wytrwałości w dążeniu do celów jakie sobie postawiłyście ,również wytrwałości w tym aby coraz bardziej siebie ulepszać ,dbać o ciało ,włosy etc ( a tutaj cierpliwość i wytrwałość na pewno będą potrzebne) życzę Wam również spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń i oczywiście udanej zabawy sylwestrowej.

Ja dzisiaj idę na domówkę z TŻ'tem dlatego jakoś specjalnie nie będę się stroić.
obcisła bluzka z kokardą na plecach czarne rurki z podwyższonych stanem ,obcasy ,makijaż mocniejszy i idealnie wyprostowane włosy ,oczywiście cała pachnąca etc hehe
Chcieliśmy z Tżtem zostać sami, ale niestety nie wypaliło...

Jeżeli będziecie chciały to pokaże swoje zdj. żebyście mogły dać mi jakieś rady czy dużo brakuje mi do AG (zapewne tak)

Ja też chcę Ciebie zobaczyć

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość

Nie zartuj sobie dobra... bo jak ty brzydko wygaldasz wracajac z mrozu to dobrze ze mnei nie widzisz.. włosy mamzawsze potargane nos czerwony usta jakby mi skóra schodziła oczy we łzach tusz do rzes zamienia sie raczej w tusz do brody...mam strasznie wrazliwe oczy i jak jest mniej niz -5 to placze jak bóbr ,a jeszcze jak na snieg patrze to koniec ze mna...topie sie we łzach no cóz mama zawsze mi mowi szlachcianki tak maja

Ja też tak mam

A tak w ogóle to już od rana chodzę z moją sylwestrową fryzurka hihi Nawet ksiadż na kolędzie zauważył Powiedział: "o widzę fryzura zmieniona " hihih

No i chciałam Wam życzyć wszystkiego najlepszego w Nowym 2009 roku kochane AG

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 14:19   #96
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
pokazuj zdjęcia my doradzimy
niestety to jest niemożliwe, bo się zdenerwowałam i wszystko zmazałam jak to narwus...
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Madziolek123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 14:21   #97
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Tesiaczek ja uwielbiam takie słodkie opaski na oczy...ostatnio kupiłam za 10zł podobną w H&Mie z koronką, czarno-rożowa i z cyrkoniami była jeszcze do kompletu koronkowa koszulka ale nie było mnie stać:/
Ja typowo do niej koszulki też nie mam, ale mam coś, co by pasowało z allegro
I nawet fajnie się śpi, ale nie fajnie jak się ściąga a w pokoju słoneczko świeci

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-31, 15:16   #98
SaMa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez icebaby21 Pokaż wiadomość
Oj zamuliłam trochę ostatnio z pisaniem, wracam a tu nowy wątek już
Wiec najpierw dziewczynki piękne życze Wam
szampańskiej zabawy, szalonych chwil,
udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego 2009 Roku!!
A w nim:
12 miesięcy zdrowia
53 tygodni szczęścia
8760 godzin wytrwałości
525600 minut pogody ducha
i 31536000 sekund miłości

A teraz siedze z Waxem na głowie, przede mną malowanie pazurków i szukam pomysłu na smokey eyes w kolorach brązu i czekolady i nie ma:[ Jakie usta lepiej do ciemnych włosów, brązowej koszulki i czekoladowego makijażu?blade czy też czekoladowe takie?
jak makijaż jest ciemny to usta blade
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 15:19   #99
icebaby21
Raczkowanie

Dzieki SaMaTo idę się maziać
Stary 2008-12-31, 15:30   #100
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

A ja miałam już wszystko przygotowane... Buty, sukienkę, bieliznę, zaproszenie na domówkę, umalowane paznokcie i wyćwiczony makijaż.
Ale przed chwilą pokłóciłam się z Tżem, popłakałam, mam napuchnięte, przekrwione oczy, worki i jestem o krok od skończenia prawie rocznego związku

nie wiem dlaczego o tym tu piszę, ale i tak nie mam się komu wyżalić..
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 15:36   #101
SaMa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
A ja miałam już wszystko przygotowane... Buty, sukienkę, bieliznę, zaproszenie na domówkę, umalowane paznokcie i wyćwiczony makijaż.
Ale przed chwilą pokłóciłam się z Tżem, popłakałam, mam napuchnięte, przekrwione oczy, worki i jestem o krok od skończenia prawie rocznego związku

co się stało?
Stary 2008-12-31, 15:39   #102
icebaby21
Raczkowanie

Cytat:

Ojej Strasznie Ci współczujeNajgorzej jak sie tak człowiek nastawi i nagle takie cosNie załamuj się, nic się nie dzieje bez powodu i wszystko ma jakiś swój cel. Jeśli nie układało Ci się z TŻ to może to moment, aby zostawić to co złe w starym roku i od nowego zaczać lepiej. A jeśli to taka jednorazowa sprzeczka to na pewno się pogodzicie, przecież on też nie chce spędzać tej nocy bez Ciebie I już nie płacz, przynajmniej narazie, bo nigdy nic nie wiadomo i potem będziesz musiała na gwałt lód przykładać<przytul>
Stary 2008-12-31, 15:41   #103
Miśka84
BAN stały

Dziewczynki pewnie widziałyście mój sylwkowy zestaw, jakiś za smutny mi sie wydaje (zero cekinów, błyskotek). Doradźcie mi na szybko, czy by pasowały mi do niego takie rękawki????
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1215516204
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 15:48   #104
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
A ja właśnie złamałam paznokieć

I też mam chyba dzień paszteta , także cytrynowa - nie jesteś sama.

Lecę znaleźć kogoś kto mi dosztukuje pazura
Mam nadzieje ze nam to minie, poki co stan ten utrzymuje mi sie :/ ide pic.. heh
Tylko zebym sie umalowala normalnie

Cytat:
zamień się ze mną ja nigdzie nie idę, więc chętnie się gdzieś "wbiję"

nie smuć się. przecież płacz nic ci nie da... pieskowi się polepszy w nowym roku, zobaczysz

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWY ROK, AG
Wiec serdecznie zapraszam

Oj dziewczyny widze ze humor nie wszytskim dopisuje. To moj ostatni post w tym roku wiec kochane: Szczesliwego Nowego Roku

UnbelievableGirl - 3maj sie szczerze wspolczuje..

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 15:52   #105
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

niechcący go uderzyłam i tak zaczęła się wielka awantura. ale przecież nie chciałam go uderzyć! i najgorsze jest właśnie to, że miało być cudownie i jest po prostu strasznie..
powiedział, że może pójdzie do kolegi, chociaż mieliśmy razem iść.. i po chwili wyszedł, bo "teraz nie chce ze mną rozmawiać, musi ochłonąć"
teraz, kiedy z nim pogadałam twierdzi, że jest w porządku, chociaż wiem, że nie jest.

teoretycznie spotykamy się i wychodzimy, ale ja już nie chcę nigdzie iść, skoro całą noc mam czuć taką napiętą, lodowatą atmosferę..

i ja już nie wiem po co jak głupia od tygodnia cieszyłam się, że to będzie najlepszy sylwester bla, bla, bla... cały dzień malowałam i zmywałam paznokcie, dwa razy myłam włosy, od trzech dni na noc smarowałam się śmierdzącym samoopalaczem..
chyba lepiej czasami jest być przygotowanym - nie idę i już, niż w ostatniej chwili zmieniać plany, tracić nadzieję i czuć ogólny bezsens..
dziękuję dziewczyny i życzę Wam udanej zabawy...
Stary 2008-12-31, 15:54   #106
Miśka84
BAN stały

Cytat:

Wiesz, ja miałam kiedys taką sytuację, ze pojechałam z TŻ nad morze (1 raz w nowym roku, bo dopiero zaczęły sie upały) i była po prostu idealna pogoda, błękitne niebo, ciepła woda, wielgachne fale, jak na jakiś karaibach, a ten pe... tak mnie zdenerwował, ze zamiast cieszyc sie pięknym dniem i taplać w wodzie, stałam na środku plaży zaryczana i zrywałam z nim. Napisałam sms do przyjaciółki, ze juz dłuzej tu nie wyrobię i chyba wsiadam w pociąg, i sama wracam do domu.

I ona odpisała mi ważną rzecz, że jest piękny dzień, piękna chwila i mam z niej korzystać , zamiast przejmować sie pierdołami, jakimiś kłótniami i rozstrzygać poważne problemy, bo teraz mam czas, aby się BAWIĆ, i korzystać z tego. A kłócić to się mozemy nastepnego dnia
Posłuchałam jej i sama poszłam sobie popływac na materacu, a potem to już się oboje po nim turlaliśmy, skakalismy na falach i było pięknie

Naprawdę nie warto TERAZ marnować czasu na jakieś kłótnie Idź i dobrze sie baw, a co i jak z Twoim TŻ - pomyslisz jutro Nie warto marnować sylwestra i fajnej imprezy, bo pewnie nastepnego dnia sie pogodzicie, a jeżeli sylwester nie wypali to wzajemne pretensje jeszcze Was dobiją
Stary 2008-12-31, 16:07   #107
chitty
Rozeznanie

Cytat:
niechcący go uderzyłam i tak zaczęła się wielka awantura. ale przecież nie chciałam go uderzyć! i najgorsze jest właśnie to, że miało być cudownie i jest po prostu strasznie..
powiedział, że może pójdzie do kolegi, chociaż mieliśmy razem iść.. i po chwili wyszedł, bo "teraz nie chce ze mną rozmawiać, musi ochłonąć"
teraz, kiedy z nim pogadałam twierdzi, że jest w porządku, chociaż wiem, że nie jest.

teoretycznie spotykamy się i wychodzimy, ale ja już nie chcę nigdzie iść, skoro całą noc mam czuć taką napiętą, lodowatą atmosferę..

i ja już nie wiem po co jak głupia od tygodnia cieszyłam się, że to będzie najlepszy sylwester bla, bla, bla... cały dzień malowałam i zmywałam paznokcie, dwa razy myłam włosy, od trzech dni na noc smarowałam się śmierdzącym samoopalaczem..
chyba lepiej czasami jest być przygotowanym - nie idę i już, niż w ostatniej chwili zmieniać plany, tracić nadzieję i czuć ogólny bezsens..
dokładnie ;\ też plany mi nie wypaliły i ryczę, bo miało być fajnie, a teraz jestem w wielkiej niewiadomej... no cóż.
nawet włosów nie wysuszyłam i mam siano, nie będę się ogarniała zbytnio, bo po co?

wymianka.

tylko w weekendy.

chitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 16:09   #108
Miśka84
BAN stały

Szampan dla wszystkich AG Obiecuję, ze o 12 wypiję zdrówko za każdą (kupiłam 1,5 l dorato) Buziaki

╔══╦══╦══╦══╗
╚═╗║╔╗║╔╗║╔╗║
╔═╝║║║║║║║╚╝║
║╔═╣║║║║║╠═╗║
║╚═╣╚╝║╚╝╠═╝║
╚══╩══╩══╩══╝
═ HAPPY NEW YEAR═
.......*o*o*o*o*o*o
.........o_o_oo_o_o
....... (´´´´´´´´´´)
.........|´´´´´´´´|
.........|________|
.........|´´´__´´´|
.........|´´ /´´\´´|
.........|´´ \__/´´|
.........|´´2009´´|
.........|´´´´´´´´|
.........|´´´´´´´´|
.........|________|
.........|********|
.........|********|
.........|********|
.........|********|
........„” ******* “„
......„” ********** “„
...../ ************* \
...„” ************** “„
../*****************'\
. |******************|
. |******************|
. |'============='|
. |........................ ...|
. |......SZCZĘŚLIWEGO..|
. |...........NOWEGO.....|
. |............ROKU........ |
. |...........2009......... .|
. |........................ .. |
. |........................ .. |
. |'============='|
. |******************|
. |******************|
. |******************|
. |******************|
..\'*****************'/
...=============
...=============

═ Bardzo dużo miłości,
═ mało w życiu trudności,
═ dużo bąbelków w szampanie,
═ kogoś kto zrobi śniadanie,
═ a na każdym kroku
═ szczęścia w Nowym Roku.

▒..Szampańskiej zabawy do białego rana!!!
Stary 2008-12-31, 16:11   #109
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Chitty-zrób może jednak coś, może się uda.. Ja nieśmiało próbuję nałożyć tusz, narazie na jednym oku mam i tak się rozmazał, ale trudno.. może i tak mnie dzisiaj nikt nie będzie oglądał. obejrzę sobie jakiś film czy coś.. nie martw się chociaż Ty proszę....!
Miśka84-może Ty i inne dziewczyny macie rację... coż, ten tusz to chyba dzięki Wam, bo w sumie w nikim innym większego oparcia nie mam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-31, 16:14   #110
SaMa
Zadomowienie

Cytat:

porozmawiaj z nim na spokojnie, skoro już teraz się do ciebie odzywacie to na pewno nie będzie źle. chcący czy niechcący, myślę, że on się tym zszokował i dlatego wyszedł, jestem niemal pewna, że nie dlatego, bo nie chce już z tobą być.
ochłoń, idźcie razem na tego sylwestra, i tak jak to miśka pisała - baw się dobrze i żyj chwilą. bo jak będziecie się tam kłócić czy będziesz płakać, to - zapewniam cię - zepsujecie zabawę nie tylko sobie, ale i całej reszcie.

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Naprawdę nie warto TERAZ marnować czasu na jakieś kłótnie Idź i dobrze sie baw, a co i jak z Twoim TŻ - pomyslisz jutro Nie warto marnować sylwestra i fajnej imprezy, bo pewnie nastepnego dnia sie pogodzicie, a jeżeli sylwester nie wypali to wzajemne pretensje jeszcze Was dobiją
zgadzam się w 100% .

Cytat:
Napisane przez chitty Pokaż wiadomość
dokładnie ;\ też plany mi nie wypaliły i ryczę, bo miało być fajnie, a teraz jestem w wielkiej niewiadomej... no cóż.
nawet włosów nie wysuszyłam i mam siano, nie będę się ogarniała zbytnio, bo po co?
oj nie płacz, ja też siedzę w domu i co? świat się nie zawali, oddychać nie przestanę, a płakać nie mam zamiaru. za to już planuję, że za rok spędzę sylwestra w cudowny sposób, tak żeby odbić sobie ten rok, w którym zostanę w domu
Stary 2008-12-31, 16:17   #111
Miśka84
BAN stały

Lepiej zaryzykować i isć na imprezę (jak bedzie beznadziejnie zawsze można wrócić) niz siedzieć w domu i użalać sie nad sobą

Uciekam się szykować, bo za 2 godziny wychodzę, a mam jeszcze waxa na głowie

A dla wszystkich, ktore spedzają sylwestra na wątku AG/Barbie duży całus
Ja bardzo lubię takie wizażowe imprezki, gdy siedzę, gadam z Wami i piję do monitora hehe

Oby 2009 był lepszy
Stary 2008-12-31, 16:17   #112
Cinderella5x
Zadomowienie

Wszystkiego naj w tym Nowym Roku, moje sliczne .

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 16:17   #113
niusia212
Wtajemniczenie

GG do niusia212 Send a message via Skype™ to niusia212

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
nie działa link...
jest w mojej galerii
Stary 2008-12-31, 16:31   #114
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Lala mówi, lala ma

Chii1986 Cudowne fotki wkleiłaś.

Taki makijaż marzy mi się na sylwestra
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1230714332
A tak marzy mi się wyglądać
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1230713298

Napewno uda Ci się wyczarować taki look i makijaż, idealne dla Ciebie zestawienie. Mam nadzieje,że obfotkujesz się i pokażesz fotki na wizażu :P

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
Witajcie wszystkie polskie AGkurczę w expresowym tempie zapisałyście VI część....kilka dni wolnego i tyyyle zaległości i nowa część
Chii1986 super inspiracje
Czekoladko, Miska i lil coco super te kwasze kreacje
jeśli chodzi o sylwestra to mieliśmy go spędzić w domku, ale 2 dni temu mój mąż stwierdził, że idziemy na tak jakby nockę filmową do kina...na początku 1 film, później poczęstunek szampan itp a później kolejny...tak naprawdę nic nie mieliśmy w planach...mało znajomych w tym mieścietak naprawdę nie wiem w co mam się ubrać
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, żeby spełniły się Wasze wszystkie marzenia, plany... Abyście miały zawsze jakieś wyjście w trudnej dla Was sytuacji...Zeby każda z Was była szczęśliwa, pełna chęci życia no i oczywiście wytrwałości w dążeniu do ideału

Tobie również wszystkiego naj...

Cytat:
Napisane przez chitty Pokaż wiadomość
melduję się
wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i niezapomnianego Sylwestra życzę

Tobie również wszystkiego naj...

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Chcialam do Was dołączyc oficjalnie wraz z Nowym Rokiem i Nowym Wątkiem

Zapraszamy i mamy nadzieje,że będziesz często i gęsto się tutaj udzielać :P

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Ja sie filozofuję w VI części, a tu już VII Ach... zawsze mi sie zbiera na filozofie i podsumowania w tym czasie Stwierdziłam, ze zeszły rok był dla mnie dobry (w koncu nei co roku zdaje sie mgr na 5), ale ten nowy musi być jeszcze LEPSZY
Myślałam, że jestem tu juz z Wami dłuzej, a to dopiero niecały rok i nasz 1 wspólny sylwester

Życzę Wam duuuzo miłości, spełnienia marzeń, osiągnięcia swojego wymarzonego ideału piękna i duużo siły, by zraelizować Wasze wszystkie, choćby najdziksze, fantazje I oby ten sylwek był maksymalnie szalo
I pamietacjcie - NOWY ROK - NOWE SZ:

Małgosia - a czemu ma być spokojnie u znajomych? Ja ide na małą domówke, a chce szaleć, skakać i tańczyć do rana

Olusia - przecież twarda z Ciebie kobietka, więc sie nie łam!

Natural - powodzenia

Tobie również wszystkiego naj....

Cytat:
To może zarówno z Nowym Rokiem jak i Nowym Wątkiem również ja się odezwę i spróbuje przyłączyć ,jeżeli oczywiście mnie przyjmiecie Pisałam w I części wątku ,ale potem jakoś zabrakło czasu... teraz pragnę się zmobilizować i pisać ,bo bardzo podoba mi się ten styl i atmosfera jaka tutaj panuje

Życzę Wam drogie AG w 2009 r. wytrwałości w dążeniu do celów jakie sobie postawiłyście ,również wytrwałości w tym aby coraz bardziej siebie ulepszać ,dbać o ciało ,włosy etc ( a tutaj cierpliwość i wytrwałość na pewno będą potrzebne) życzę Wam również spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń i oczywiście udanej zabawy sylwestrowej.

Ja dzisiaj idę na domówkę z TŻ'tem dlatego jakoś specjalnie nie będę się stroić.
obcisła bluzka z kokardą na plecach czarne rurki z podwyższonych stanem ,obcasy ,makijaż mocniejszy i idealnie wyprostowane włosy ,oczywiście cała pachnąca etc hehe
Chcieliśmy z Tżtem zostać sami, ale niestety nie wypaliło...

Jeżeli będziecie chciały to pokaże swoje zdj. żebyście mogły dać mi jakieś rady czy dużo brakuje mi do AG (zapewne tak)

Witamy witamy i zapraszamy do czynnego udziału w dyskusjach :P

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
No latem to chyba też nie włożę bucików Przymierzałam na gołą stopę i weszły, ale to tak inaczej po prostu przymierzyć, a włożyć i chodzić Ale i tak jestem zadowolona
Opaskę pokazuję. W rzeczywistości kolor to ciemny róż, tu nie wyszedł i baterie mi już padły. No i szkoda, że napis po niemiecku, bo średnio lubię ten język

Ja też zawsze rycze jak jest zimno I później się ze mnie śmieją, że mam zamarznięte łzy na policzkach

A ja przez was wpadłam w manie butową. W przeciągu grudnia kupiłam 4 pary szpileczek i marzą mi się jeszcze jedne białe peeptoe I jeszcze czekam na zimówki z amiclubu
Więc życze Ci noworocznie abyś się doczekała, moja paczka z ami właśnie zagineła gdzies w Polsce

Cytat:
Napisane przez Cinderella5x Pokaż wiadomość
Wszystkiego naj w tym Nowym Roku, moje sliczne .

Wszystkiego naj , ale chyba w tym roku juz dostałas wszystko naj ;P

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 16:32   #115
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b
Konto usunięte

mwrrrrrr! próbuję zrobić inny make up, a wychodzi mi ciągle to samo; ] to samo, co na co dzień.
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 16:32   #116
chitty
Rozeznanie

Cytat:
Chitty-zrób może jednak coś, może się uda.. Ja nieśmiało próbuję nałożyć tusz, narazie na jednym oku mam i tak się rozmazał, ale trudno.. może i tak mnie dzisiaj nikt nie będzie oglądał. obejrzę sobie jakiś film czy coś.. nie martw się chociaż Ty proszę....!
Miśka84-może Ty i inne dziewczyny macie rację... coż, ten tusz to chyba dzięki Wam, bo w sumie w nikim innym większego oparcia nie mam
baw się dobrze, z tż na pewno się pogodzisz, bo on pewnie nie może żyć bez takiej laski jak ty choć przez chwilę i pewnie już kwiczy, że wyszedł
ja już fryzurę mam, ułożyła mi się lepiej niż kiedykolwiek [może to znak, że będzie dobrze ] tuszem się pomiziałam i wydaje mi się, że ogólnie wyglądam dobrze, tylko mam problem teraz z ubiorem. kupiłam kieckę na tamtą imprezę, ale ona nie pasuje na pójście do koleżanki... bo w końcu idę do kol , a ona powiedziała, że coś wymyśli.

Cytat:
porozmawiaj z nim na spokojnie, skoro już teraz się do ciebie odzywacie to na pewno nie będzie źle. chcący czy niechcący, myślę, że on się tym zszokował i dlatego wyszedł, jestem niemal pewna, że nie dlatego, bo nie chce już z tobą być.
ochłoń, idźcie razem na tego sylwestra, i tak jak to miśka pisała - baw się dobrze i żyj chwilą. bo jak będziecie się tam kłócić czy będziesz płakać, to - zapewniam cię - zepsujecie zabawę nie tylko sobie, ale i całej reszcie.

zgadzam się w 100% .

oj nie płacz, ja też siedzę w domu i co? świat się nie zawali, oddychać nie przestanę, a płakać nie mam zamiaru. za to już planuję, że za rok spędzę sylwestra w cudowny sposób, tak żeby odbić sobie ten rok, w którym zostanę w domu
ale ja mam taką naturę, że zaraz się rozklejam, bo się nie udaje, to nie wychodzi, bleble, oj niedobrze mi się żyje z tym no cóż, jak dziś nic nie wyjdzie to za rok też będę się świetnie bawić, już na pewno! a dzisiejszy dzień odbije sobie w sobotę
i zamierzam się dobrze bawić i wy też się dobrze bawcie :cmok

dziękuję, naprawdę humor umiecie poprawić najlepiej

wymianka.

tylko w weekendy.

chitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 16:34   #117
justusia16
Wtajemniczenie

A siedze z waxem na glowie i mam wszytsko w dupie..

Wlasnie dostalam esemesa od tz

Kur** tobie nie mozna dogodzic, posiedzimy wypijemy i potem gdzies pojdziemy, nie marudz ciagle

i tak caly dzien wrzuty na mnie ;/

i tylko placze i placze bo kazdy zly na mnie..
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 16:41   #118
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny,mogę się dołączyć
Podczytuję Was od jakiegoś czasu,ale dopiero teraz się ujawniam :P

A w związku z Nowym Rokiem życzę Wam wszystkim spełnienia marzeń
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 16:43   #119
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
A siedze z waxem na glowie i mam wszytsko w dupie..

Wlasnie dostalam esemesa od tz

Kur** tobie nie mozna dogodzic, posiedzimy wypijemy i potem gdzies pojdziemy, nie marudz ciagle

i tak caly dzien wrzuty na mnie ;/

i tylko placze i placze bo kazdy zly na mnie..
"brzydki" tż ! jak to on może się do Ciebie tak odzywać?

Nie płacz;*

walczę o marzenia

Stary 2008-12-31, 16:45   #120
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
"brzydki" tż ! jak to on może się do Ciebie tak odzywać?

Nie płacz;*

ehh
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości