|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 balują na studiach cz. IX
idę do naszych bliskich znajomych[nie nazwę przyjaciół, bo nie cierpię tego słowa, no ale coś w tym sensie], tzn. do dziewczyny wujka mojego Tż
no..![]() no to super ![]() Cytat:
albo tam miało być tysiąc coś tam a nie osiem tysięcy coś tam...
|
|
#4592 |
|
Adwokat diabła
|
hej i dobranoc, bo jutro do pracy
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.demus.pl/product-pol-1769...277D-7AEF.html
Ten zegarek będzie mój ![]() Co myślicie ![]() Idę spać, bo jak mnie mama zobaczy przy kompie o tej porze, to będzie kiepsko
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwnie tu jakoś...
![]() Żegnam się z Wami w tym starym już roku i życzę wszystkim wspaniałej imprezy sylwestrowej :part y:, pomyślności i miłościWróćcie całe i zdrowe!!..
|
#4596 |
|
Konto usunięte
|
ja też życzę Wam wszystkim Szczęśliwego Nowego; poza tym jeszcze bardzo radosnej, szalonej i wyuzdanej końcówki Starego Roku.
wszystkim studiującym - udanej sesji; nawet, jeśli tak jak nade mną, wisi nad Wami paskudne widmo wyrzucenia Was ze studiów, niech to będzie odjechana sesja ![]() maUe Sylwestra spędzi tak, jak w zeszłym roku - z tym samym TŻ u tych samych znajomych, tylko w ich nowym mieszkaniu .nie wiem w co się ubrać - i też mi to w sumie zwisa. wiem tylko, jaki będę mieć make up. noszę sylwestrowy make up cały rok |
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj sobie mierzyłam temperaturę, ale wyjęłam termometr z ust, gdy zobaczyłam, że licznik wybił 37 stopni. Nie chciałam dalej mierzyć
![]() Ja nigdy się nie przygotowywałam do Sylwestra. Piętnaście minut przed wyjściem wyciągałam z szafki jakiś T-shirt, czesałam włosy i pakowałam torbę. Jakoś nigdy nie miałam ochoty, żeby iść na imprezę odwalona, tj. makijaż, jakaś niecodzienna bluzka. Zawsze wyglądam normalnie w S. Szkoda zachodu. Ja już drugi rok mam ochotę zostać w domu, obejrzeć np. House'a, ale koleżanka robi u siebie imprezę, a w związku z tym, że od czasu rozpoczęcia studiów widziałam się z nią dwa razy, to idę, żeby chociaż tak spędzić z nią czas. Ale trochę mnie towarzystwo, które tam będzie, zniechęca. Ale zawsze można wyjść, drzwi nie są zamknięte. |
|
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz komputery są tanie, my bardzo dobrego laptopa kupiliśmy za 1,7tys a zwykły stacjonarny można już mieć od tysiąca.Życzę udanej zabawy sylwestrowej obojętnie czy spędzicie ją w domu przez tv czy na imprezie, życzę aby ten nowy rok stał się lepszy, aby wszystko co sobie postanowiliście udało się zrealizować, mniej smutków a więcej radości. ![]() |
|
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby przyszły rok był lepszy od poprzedniego
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
żegnam się z Wami bo za godzinkę de do Krakowa i nie zabieram ze sobą laptopa
![]() życzę wszystkim aby przyszły rok był jeszcze lepszy od poprzedniego, żebyśmy wszystkie osiągneły jak najwięcej suksesów i żeb spwłniły się nasze marzenia do zobaczenia w przyszłym roku
|
|
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dzisiaj cichutko
![]() Cytat:
![]() Zamówiłam sobie inne zakolanka z pomponikami i te jak naciągne, to są za kolano Jeszcze tylko ma do mnie przyjść 6 paczek mam nadzieję, że dojdą do piątku, bo później rodzice by odebrali i to już fajne by nie było![]() Wiecie czego się dowiedziałam? że mój były sąsiad został skazany na dożywocie za zabójstwo 2 osób
|
|
#4602 |
|
Konto usunięte
|
wiecie co Wam powiem?
nic. |
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja sie przylaczam do zyczen
![]() i udanego sylwka
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
ehe
![]() ale na domówkę, kilkanaście osób tylko będzie ![]() Cytat:
![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10285455]wiecie co Wam powiem? nic. fajnie! ![]() a ja już czuję muzykę......... ojjjj
|
|
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
![]() wysłałam rodziców jeszcze do sklepu po trochę alkoholu ![]() a w zamian ja muszę pilnować im mięsa, bigosów itd itd bo też sobie robią impreze ale z kolacją ![]() lubie taką sylwestrową atmosfere ![]() no i też życzę Wszystkiego Najlepszego!! oby ten rok był lepszy od poprzedniego! Studiującym - zdania sesji ![]() Wybierającym studia i poprawiającym mature - udanych wyborów i szczęścia na maturze! Wszystkim dużo miłości, przyjaźni, przygód studenckich ^^ ![]() No i udanej zabawy dzisiaj!
|
#4607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jednak wezmę ten http://www.demus.pl/product-pol-3845...-RG229FX9.html ![]() Wolę nie myśleć co by było, gdyby się okazało, że któryś z moich sąsiadów zrobił coś takiego. Ale parę lat temu koleżanka mojej mamy została brutalnie pobita i zamordowana i sprawcą był znany jej mężczyzna z tej samej miejscowości ![]() Ale może to prawdziwa oferta? Cytat:
Ja też Wam życzę wszystkiego naj naj naj w Nowym Roku
|
|
#4608 |
|
Adwokat diabła
|
Udanej imprezy dzisiejszej
![]() Aby przyszły rok był lepszy niż mijający. Tego abyśmy nie zapomniały o sobie ![]()
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjemnego szumu w głowie,
wygodnego miejsca w rowie, no i może jeszcze potem spokojnego snu pod płotem... a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku! abyśmy za rok nadal tutaj pisały i pisały i pisały.......... (może dojdziemy do 20 części, kto wie )...
|
|
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja też Wam życze wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym nowym roku
![]() No i ZDANIA całej sesji ![]() Udanej zabawy, bądź milego spędzenia czasu jeśli zostajecie w domach ![]() ![]() I żebyśmy pisaly tu cały nadchdozący rok.. i przez kolejne tak samo dużo
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
to ja wam tez zycze wszystkie naj
![]() ja sie chyba nie wyrobie.. pojechalismy do apartu po bizuterie dla mnie i nic mi nie pasowalo tylko jeden wisiorek, ale sam to bez sensu..a teraz robie wyscig z czasem :P |
|
|
|
#4612 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Życzę Wam wszystkim Drogie Wizazanki szampańskiej zabawy do białego rana i Szczęśliwego Nowego 2009 Roku! Powodzenia na egzaminach, szczęścia w miłości i spełnienia wszystkich marzeń ![]() P.S. spędza któraś z Was Sylwestra na wizażu? ;> |
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wyjaśnić pojęcie "motyw" w literaturze? Wyjaśnienie na niemieckiej wikipedii jest bez sensu, więc najlepiej będzie znaleźć pojęcie wyjaśnione po polsku, a ja to przetłumaczę.
Tylko że sama nie potrafię nazwać tego ładnie i prosto. |
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() lecę się szykować bo dopiero wróciłam do domu. dzisiaj ze sklepu każdy wychodził tylko z alkoholem i ewentualnie jakimiś chipsami/paluszkami;P nawet spotkałam mojego dyrektora i nauczyciela z historii z gimnazjum w dziale alkoholowym ![]() śmialiśmy się, że w idealnym miejscu się spotkalismy;Ppotem podjechałam na stacje zatankować a tam tłum - pełno ludzi w środku, wszyscy coś kupują ale benzyne to tylko ja;P reszta jakieś napoje itp ![]() a ja jeszcze życzę, żebyśmy się kiedyś w przyszłości wszystkie razem spotkały!! np w jakieś wakacje ![]() ![]()
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Nija ten drugi lepszy
Jak byłam w sklepie to też wszyscy alkohol brali, ale raczej tanią wódkę (sklep osiedlowy) i jak powiedziałam, że chce malibu, to babka zapytała się jeszcze raz o co mi chodzi, a później widziałam, że jak ściągała z półki to wycierała kurz z butelki ale nie była przeterminowana.Ja z życzeniami nie będę się wysilać i życzę wam po prostu tego wszystkiego, czego same byście sobie życzyły
wymianka Edytowane przez Tesiaczek Czas edycji: 2008-12-31 o 17:56 |
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Zetko siwetne zyczenie! tez bym chciala i tez nam tego zycze
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ja byłam to większość kupowała bolsa i sprite'a ![]() ale Malibu mało już było, ale się załapałam ![]() ![]() ja już po pierwszym drinku ![]() rodzice stwierdzili, że musimy jeszcze razem coś wypić w tym roku;P więc wypiłam malibu z mlekiem, mama z sokiem a tata skusił się na Ballantines'a - więc puściłam mu "będę brał cię w aucie" bo jedyne co z tego pamiętam oprócz refrenu to właśnie : ja w Wiktorii (Victorii?;/ ;P) pije ballantines'a, każdy tu wie, że jestem królem tańca ;D i teraz mój tata chodzi i śpiewa: ja w mym domu pije ballantines'a , każdy tu wie, ze jestem królem tańca - i w tym momencie następuje szereg jego dziwnych ruchów, które podobno są tańcem ![]()
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak, imprezy udane? ![]() U mnie średniawo, mój partner się nadupczył i pół nocy umierał (zresztą jak kilka innych osób )...A ja jakoś już nie potrafię pić. Chociaż chcę się nawalić to po prostu przy jakimś większym, trzecim czy czwartym kieliszku mam odruch wymiotny ![]() Eh... najlepsza zabawa była do północy A potem... szkoda słów
|
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak pusto?
![]() Życzenia Wam już złożyłam, nie wiem co napisać ![]() Właśnie się obudziłam, zjadłam śniadanie, teraz idę po coś słodkiego ![]() Sylwestra spędziłam w domu, tak jak planowałam. Wypiłam pół butelki szampana, pogadałam na gg z koleżanką, która została w Katowicach, bo akurat w sylwestra kazali jej pracować i nie opłacało się jej wracać do domu. I to by było na tyle
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
u nas zabawa sie udala, teraz pora na sanidanie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

?
no..

:part y:, pomyślności i miłości
.

fajnie!