|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII
No co ty ja nie jestem materialistka, jak te wszystkie tutaj truskawo podobne. Ja nawet nie rozumiem tego slowa.
ja skromna dynia. Żeby przypieczętować moje słowa, zmieniam avek. Specjalnie dla ciebie. Syrojadko...hihihi
|
|
|
|
#3932 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko po grzyba mi kolejny puder ![]() Chyba wolę takie małe pudełeczko niż wielgachne. ![]() Cytat:
Ja też mam "Sylwestra We Dwoje" Wydaje mi się, że widywałam Ją na innych wątkach.....może nas rzuciła ![]() ![]() Cytat:
![]() To ni ekupuję, nie będę przepłacać Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10286471] Wiec, witam was serdecznie i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojej społeczności plotkarskiej mimo ze nie jestem truskawkomaniaczka( chociaz podkładzik mi Reese raz kupiła) [/quote] Witamy Nową Trskawkę Nie Maniaczkę. Póki co ![]() I nie słuchaj Lipnej, jak powie, że jest to ważna, Ona często bredzi To ja jestem ważna ![]() ![]() No, w końcu. Martwiłyśmy się
|
||||
|
|
|
#3933 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ech, sama jestem ciekawa co będzie działo się w następnym odcinku.
![]() Nigdy nie widziałam jeszcze tak wrażliwego i uczuciowego faceta. Jak zapowiadali Jego pociąg to myślałam że mi serce wyskoczy z podekscytowania. Tak się cieszyłam na tę niespodziankę. Cytat:
Cytat:
![]() Dobrej zabawy Nuleczko i wszystkiego dobrego w Nowym 2009 Roku dla Ciebie i TŻ-ta. Syrenko, tak warto. Nie mam kontaktu z Marysią. ![]() Cytat:
Do miłego. Tak. Teraz sobie przypomniałam że jak biegłam to niechcący lekko potrąciłam jednego pana, przeprosiłam a potem jak zobaczyłam do kogo tak biegłam to szeroko się uśmiechnął. Czyli wybaczył mi. [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10286471] ![]() no ładnie, jeszcze mnie tu nie ma a juz sie o mnie pisze- Reese ty plotkaro okropna- pozbawiłas mnie przyjemności podgladania Was z ukrycia.... Wiec, witam was serdecznie i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojej społeczności plotkarskiej mimo ze nie jestem truskawkomaniaczka( chociaz podkładzik mi Reese raz kupiła) a Ty Reese, leniu francowaty wyskakuj z kapciochów i szlafroka bo sie dzis razem bawimy- nie masz za bardzo wyjscia bo miejscówka zaklepana i wybacz że zniszczyłam Ci misternie ułożony plan Sylwestra w lóżku. Szykuj się- dzis będziemy chlać [/quote]Cześć Virgo. Ty też z naszych jak widzę. Miło Cię poznać. A Trumaniaczką nietrudno tu zostać. Wierz mi... idealnie rok temu taka sama byłam jak Ty. Ale fajnie. A gdzie się bawicie Dziewczyny? Cytat:
Mnie chcieli w pracy upic, ale sie nie dalam. Za to wczesnie wypuscili do domu, wiec nie napracowalam sie zbytnio dzisiaj. Teraz szykuje sie bo zaraz Rodzinka zjedzie do nas.
|
||||
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (jesli to stanik, co widze?) Guaranojad - to moze roz? tez ma takie pudelko Asiaku - Spongebob jest bardzo wrazliwym facetem tez No, ale on jest moj
Edytowane przez Lipglossjunkie Czas edycji: 2008-12-31 o 16:21 |
|
|
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
może
![]() muszę to sprawdzić Cytat:
to udanej imprezki ja własnie skończyłam koreczki |
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A swoją drogą warto było jej w dupeczkę wchodzić...do mnie już szósta paczka z serami i zegarkami przyszła . O czekach banowych nie wspomnę
|
|
|
|
|
#3937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() no ładnie, jeszcze mnie tu nie ma a juz sie o mnie pisze- Reese ty plotkaro okropna- pozbawiłas mnie przyjemności podgladania Was z ukrycia.... Wiec, witam was serdecznie i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojej społeczności plotkarskiej mimo ze nie jestem truskawkomaniaczka( chociaz podkładzik mi Reese raz kupiła) ![]() ![]() [/quote]Witaj .. ja tez jestem tu stosunkowo do niedawna więc nie do konca sie orientuję kto jak wysoko stoi w wizazowej hierarchii.. ale wiem że wszystkie sa super laski..Ja z Tobą.. i z piatką powierzonych mej opiece dzieci..ale mam sajgon w domu ![]() ![]() ![]()
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki!
na razie nie mam czasu nadrabiać, bo obowiązki szkolne wzywają ale chciałam pokazać Wam cudny sylwestrowy komiks!!! http://www.flickr.com/photos/czadu/3101341276/ |
|
|
|
#3940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyjdziesz za mnie? Cytat:
(mnie tez lubisz tylko ze wzgledu na urode )
|
||
|
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Wyjść nie, ale ożenię się z Tobą jak już będziesz PO. Ciekawe czy Bojkocka znajdzie dawcę
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Asiu super że niespodzianka się udała. Hurararararararaar Ide się szykować, bo koleżanka dzwoni czemu mnie jeszcze nie ma, a ja...jeszcze turban mam na głowie. Ale czy to moja wina że mi siły w robocie wyssali. |
||
|
|
|
#3944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10286471]no ładnie, jeszcze mnie tu nie ma a juz sie o mnie pisze- Reese ty plotkaro okropna- pozbawiłas mnie przyjemności podgladania Was z ukrycia....
Wiec, witam was serdecznie i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojej społeczności plotkarskiej mimo ze nie jestem truskawkomaniaczka( chociaz podkładzik mi Reese raz kupiła) [/quote]cześć znalazłam to w grupie bojkotującej sylwestra na facebooku no nerwy to ona ma w strzępach
|
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Już nie dojdą
Zęba też bedziesz przeszczepiać Po co ![]() A druga panna ma nieco zmierzwioną (czy zmieżwioną?)fryzurkę
|
|
|
|
#3947 |
|
Zadomowienie
|
ta jedna panienka z komiksu zorientowała sie ze ta druga handluje członkami i zębami i postrzeliła ją aby zagarnac łup
wiadomo ze chodziło jej o kolekcje aksamitnych członków (bosh )
|
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam koncepcji w co się ubrać na domowe party zakonczone ulicznym koncertem.....wygladam trochę jak baba jaga.....brrrrrrrrrrrrr. minuty leca a ja w rosypce
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
potem wdziewasz buty traperki i góralski sweter i jestes błyskawicznieprzeistoczon a ( ocieplona) resztę załatwisz make-upem i bajeczną wonią |
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dobry pomysł Jazz
![]() Bawcie się dobrze! Ja wyruszam o 20.00 do babci z rodzinką, tam balujemy do 22, potem z TZ-em na "dorosłą" imprezę, a dziecię zostaje z "dziadkami". Picolo kupione. |
|
|
|
#3952 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zniknely mi gdzies polskie litery... Basienko, Ewunia dobrze radzi. Baw sie dobrze
|
|||
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ale sie wściekłam
|
|
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale paznokcie 3 się polamały i musze zając sie nimi... E tym roku wyglądam tam jak się czuje....znaczy koszmarnie. Ale to grono bardzo cliskich znajomych więc chyba mi wybaczą..... |
|
|
|
|
#3955 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się że się układa Asiu Cytat:
![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10286471] ![]() no ładnie, jeszcze mnie tu nie ma a juz sie o mnie pisze- Reese ty plotkaro okropna- pozbawiłas mnie przyjemności podgladania Was z ukrycia.... Wiec, witam was serdecznie i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojej społeczności plotkarskiej mimo ze nie jestem truskawkomaniaczka( chociaz podkładzik mi Reese raz kupiła) a Ty Reese, leniu francowaty wyskakuj z kapciochów i szlafroka bo sie dzis razem bawimy - nie masz za bardzo wyjscia bo miejscówka zaklepana i wybacz że zniszczyłam Ci misternie ułożony plan Sylwestra w lóżku.Szykuj się- dzis będziemy chlać ![]() [/quote]Witamy witamy ![]() ![]() po maluchu na przywitanie Cytat:
Ty w lustrze się przeglądałaś Cytat:
![]() nic tu po mnie w takim razie ![]() Cytat:
za kilka godzin już 101 lat Cytat:
ciasto ![]() Cytat:
dobre hehe ![]() Cytat:
wszystko się zgadza ![]() Cytat:
truskawkowe już się chłodzi w lodówce A ja dzisiaj wybrałam się na zakupy ![]() Musiałam po prostu musiałam skorzystać z promocji w sephorze i kupiłam DW light Ponadto w ramach oszczędności nabył tusz gosha, o dziwo jest świetny Na kwc bardzo dobre opinie Kupiłam też spódnicę w re, ale zdołowałam się bo z moimi nogami to co najwyżej mogę po ciemku w niej śmieci wynieść Chyba będę zmuszona ją oddać- a jest śłiczna Paulinkp gdybym miała takie balerony jak Ty to już dawno bym w niej śmigała
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to fajne zakupy zrobiłaś, ciekawa jestem jaką kupiłaś spodniczkę
|
|
|
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę jakby bombka z kokardką z przodu ![]() Ale chyba nie będę w niej chodzić
|
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie były go duuuużo
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje Truskawczki. Właśnie wyszykowałam się. I pomału będe się zbierać.
Życzę wam moje truskaweczki abyśmy w tym naszym pięknym babskim gronie spotkały się w następnym roku i żebysmy zawsze były tu dla siebie i dla innych.
A dzisiaj tańców hulanców uśmiechu !!!!!!!!!!1 Buziaki moje najukochańsze babsztylki. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

ja skromna dynia. Żeby przypieczętować moje słowa, zmieniam avek. Specjalnie dla ciebie. Syrojadko...hihihi

Kup se puder - ma takie samo pudeleczko, tylko wieksze 

To ni ekupuję, nie będę przepłacać 

Tu Lipek 

[/quote]