![]() |
#301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tampony...
i jak z wyciaganiem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Rozeznanie
|
Wszystko gra ^^ Co prawda na zajęciach miałam wrażenie, że coś mi przeciekło i snułam okropne wizje umazanego na czerwono krzesła, ale nic się nie stało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj próbowałam sie zaprzyjaźnić z tamponami, ale nie powiodło mi się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
![]() Ja swoja przygode z tamponami zaczełam kilka miesięcy temu, też byłam pełna obaw i mój pierwszy poszedł do kosza:P ale później się rozluźniłam i gładko poszło hehe teraz podpasek uzywam tylko na noc- a tampony to boski wynalazek ![]() Pozdrawiam Tampofanki ![]()
#305 |
Raczkowanie
|
Moje pierwsze próby z tamponami w wieku 14-15 lat bardzo mnie do nich zniechęciły. Nie byłam w stanie odpowiednio ich włożyć, kończyło się to bólem i dyskomfortem. Jakichś miesiąc temu jednak postanowiłam znów spróbować, nabyłam jakieś najzwyklejsze mini tampony z Carrefoura i po paru próbach stwierdzam, że nie taki diabeł straszny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Raczkowanie
|
A ja nei wyborażam sobie zycia bez tapomonów!!
Na początke proponuje każdej kupic rozmiar mini.. bo wtedy dobrze wchodza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Rozeznanie
|
Dokładnie. Na początek mini, żeby zobaczyć, z czym to się je. Chociaż mimo wszystko w domu preferuję podpaski. Ale na wyjście, tampon to najlepsze rozwiązanie. No i zmieści się do każdej torebki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam strrrrasznie obfity okres: do szkoły dla bezpieczeństwa Tampax Normal i podpaska... Inaczej nie zaznam spokoju niestety. Kiedyś używałam OB mini, ale wolę jednak Tampaxy(OB są jakby lepiej...zbudowane... ale jednak brak aplikatora jest uciążliwy).
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może byłaś za bardzo spięta. Albo jak wkładasz i nie możesz dalej, to zmień kierunek wkładania tamponu.
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Wtajemniczenie
|
Zielone korale niezły pomysł
![]() ![]() Literka96, Arethaf dobrze mówi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
#313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yyyy.... to uzywasz jednego aplikatora kilka razy, bo nie wiem, vzy dobrze zrozumialam?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
korzonek
|
Chciałabym zacząć używać tamponów, ale niestety, próbowałam parę razy i za każdym razem gdy chociażby lekko naciskam na wejście to strasznie boli i nie daje rady więcej
![]() ![]() Martwię się już tym, że może mam jakąś złą budowę, błonę za blisko wejścia czy co... Bo już naprawdę nie wiem co jest O_o |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zadomowienie
|
ja juz od jakiegos czasu staram sie oswoic z tamponami, ktore podbieram od mojej mamy. niestety ob, a wiele osob pisze, ze sa zle dla "poczatkujacych" . mojej poprzedniczce moge napisac tyle, ze w kazdym opakowaniu jest ksiazeczka z malym zdjeciem kobiety i dokladniy opis co gdzie wpychac. tez jestem dziewica i powoli boli mnie coraz mniej przy wkladaniu. ucze sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#317 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć... Ale spróbuję.
Jak wkładasz tampon, to próbuj tak pod kątem, jakby w "stronę" pleców. Jak nie możesz dalej, to wtedy zmień kąt na jeszcze bardziej "do pleców", bo to jest taka jakby "górka" ;P (boże, jak to idiotycznie brzmi ![]() To nie takie trudne, ja też na początku nie wsadziłam całego, bo się zestresowałam, a potem na spokojnie. Za to nie znoszę wyciągania ![]()
plączę się w zdradzieckie supły. Czasami pękam, bo mnie przerywa niecierpliwość życia. Edytowane przez Arethaf Czas edycji: 2009-01-11 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.aptekaeskulap.pl/tampony-...uk-p-2538.html co do tamponow wiele jest tu do poczytania ![]() http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1596276 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz tampaxy z aplikatorem, tampon wyrzucasz, a aplikatora uzwasz do innych tamponow? Nie lepiej kupic po prostu te inne z aplikatorem, lub tych tampaxow uzywac?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#326 | |
MUSEarka
|
Cytat:
![]() brrr, ja też nie ![]()
![]() |
#327 |
Konto usunięte
|
Jak przeczytałam tytuł wątku to przypomniał mi się dzisiejszy sen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
MUSEarka
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;10443288]Jak przeczytałam tytuł wątku to przypomniał mi się dzisiejszy sen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To jest taki kawał: przychodzi baba do lekarza "Panie doktorze, czuję, jakbym miała drugi kręgosłup" lekarz ją bada, bada i mówi " Na przyszłośc radzę wyjmować tampony, a nie wpychać kolejne." ![]()
#329 |
Zakorzenienie
|
Ja już od paru lat używam OB i uważam, że tampony to bardzo wygodna sprawa
![]() Aczkolwiek podobnie, jak koleżanka gdzieś wyżej, początkowe próby mnie bardzo zniechęciły - ból i opór i w końcu zrezygnowałam, jakiś czas później kupiłam sobie OBmini i wszystko było super, teraz bez problemu mogę używać normal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.