![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Wiec przezyjesz ... choc kac morderca nie ma serca. Ja postaram sie pic umiarkowanie, bardziej niz kac martwi mnie long way home ![]() i jak jezdza/czy jezdza autobusy. Na taksowki upolowanie nie licze zbytnio... |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
BAN stały
|
Boje sie tego samego co Ty Hecate
![]() ![]() No, moze jeszcze troszke tego, ze sztuczne rzesy mi odpadna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Vesenko - ciasto brązowo-białe w piekarniku siedzi,
ale czarno to widzę, albowiem gdyż masa serowa znacznie rzadsza wyszła od czekoladowej, przez co wierzchniej warstwy czekoladowej nie dało się rozsmarować po całości. Tylko kupy smętne, plaśniete to tu to tam, zalegaja na tym serze. Między nimi maliny, których oczywiście zabrakło (niania jest podejrzewana, ale bić jej nie będę bo dziecięciu do kisielku lubo też kaszki zapewne wrzucała hojną ręką) takie mi sie pytanie ciśnie na klawiaturę w związku z foto, które przedstawia ciacho: Dlaczego ono wydaje sie wyrośnięte? i od czego, skoro w przepisie nie ma nic powodującego rośnięcie? Ty tu sobie odpisuj spokojnie, a ja idę zobaczyć, co tam słychać w piekarniku.
#544 |
Zakorzenienie
|
A więc przylazłam tu by życzyć wam wszystkim wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku, aby był on lepszy niż obecny, aby obfitował w pomyślność, spełnione marzenia oraz wiele pięknych chwil. Poprostu aby życie było dla was przyjemną drogą a nie ciagłym smutkiem i zmartwieniem
![]() Iv. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Spadam się "szykować", co zajmie mi pewnie standardowe pięć minut ![]() ![]() Jeszcze raz miłego wieczoru! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
BAN stały
|
Ja kierowiec...i bardzo dobrze!
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi też serowa wyszła rzadka,a brązowa po dodaniu jajek podejrzanie gęsta, to sobie wykombinowałam,że garnuszek z tą brązową włożę na chwilę do garnka z gorącą wodą i się rozrzedziło ![]() A wyrośnięte to ono się wydaje ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A placek proponuję pomalować w kropki i udawać,że to biedronka ![]() Udanej zabawy wszystkim! ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-31 o 16:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
(te posiadam w dużych ilościach i skoro maliny wpuściły mnie w maliny, to następne zrobię z wiśniami)) Cytat:
![]() Cytat:
![]() pachnie mrauczykotowo Wygląda nieżle Urosło ![]() Wszystkim tu obecnym życzę Wspaniałego Roku 2009 A na dziś życzę : idącym na bale - dobrej muzyki i towarzystwa ludzi wesołych siedzącym w domu - dobrej muzyki i ulubionego towarzystwa (męża, TŻ, książki, filmu, wina, ciasta czy też snu) ![]()
![]() |
#549 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ketchup sprawdza się jako krew na śniegu. Serio, próbowaliśmy. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobiłam się głodna... ![]() Favkes, Zuziuniu, Aggie, Tulip - zdrowia i tym bardziej udanej zabawy. Z mojego doświadczenia wynika, że właśnie imprezy, na które nie mamy szcxzególnej ochoty iść są najbardziej udane. ![]() ![]() Dobrze, że nie miewam kaca. ![]() Cudnej zabawy do rana życzę wszystkim... ![]() ![]()
![]() |
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie się te życzenia zdrowia przydadzą bardzo, bo zbieram siły, żeby jednak iść chociaż na 2-3 godzinki... ![]() (ileż można leżeć w łóżku i zgłębiać tajniki nowo założonego Facebooka? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do tego założyłam nowe kolczyki i jedno ucho mnie boli ![]()
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
o rany jakie pustki na forum
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
Uuuu ale głucha cisza
![]() ![]() Świętujemy sobie z Ewą ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2008-12-31 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Elu chyba sobie możemy pokonwersować w spokoju
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Się melduję i ja
![]() Właśnie wróciliśmy - bawiliśmy się przednio. Ale musieliśmy wrócić, bo Ala płakała - właśnie jej podałam Nurofen - ma 38 stopni ..... Będziemy świętować w domu. Trudno. Miała być zabawa do białego rana, ale niejeden sylwester nam się jeszcze trafi ... Było krótko - ale treściwie - zdążyłam się trochę upić Dobrze,że Ciachulec przezornie jeszcze nic nie pił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Na razie Ewcia na chwlike przysnęła wiec sobie siedzę i popijam drinka
![]() Siedzimy akurat w domciu bo Ewa ma akurat wyżynające sie ząbki i troszkę jest niespokojna. Na szczęście nie ma gorączki i nie płacze ale jest troszkę taka "nieswoja" i domaga sie przytulania. TŻ co jakis czas do nas przychodzi i zagląda co się dzieje ![]()
#558 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdążyłam się wstawić lekko jednym drinkiem (gin z tonikiem), coś mocny był ![]() Cytat:
![]() To co - mamy ten nowy rok? To wszystkiego najlepszego! Wasze zdrowie!!! ![]() Eenax, mam nadzieję, że moja imienniczka pozwoli Ci się wyspać, mimo ząbków ![]() Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2008-12-31 o 23:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego Najlepszego Dziewczynki z nad lampki szampana Wam życzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego w 2009
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Konto usunięte
|
I ja życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku!
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Wtajemniczenie
|
Już pędzę do lodówki po drinka i dołączam do Was z procentami
![]() Szampana nie uznaję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Wtajemniczenie
|
I ja Wam również życzę szczęśliwego Nowego Roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
ja też, ja też - wszystkiego dobrego
![]() Ja wygrzebałam resztki zdrowego rozsądku i zamiast iść na imprezę, zostałam w domu. Czekam aż się skończą sztuczne ognie i idę spać, bo czuję się marnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego (pachnacego i nie tylko) w Nowym Roku.
My z Ewcia juz po "szampanie" i oglądaniu sztucznych ogni ![]() Nie podobało jej sie za bardzo bo za duzo hałasu, a jak przyszlysmy do domciu to jak tylko dotkneła głowa materacyka w łożeczku to odrazu oczki zamkneła i słodko teraz spi a ja sobie wolno sączę drinka do konca i tez kładę sie lulu ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2008-12-31 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ps. fajne życzenia słyszałam dziś od kabaretu Ani Mru Mru: szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia, bo na Titanicu wszyscy byli zdrowi i bogaci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Podczytuję Was uważnie od dłuższego czasu, więc z okazji Nowego Roku chcem Wam wszystkim kochane dziewczęta i chłopcy złożyć życzenia; Marzeń o które warto walczyć, radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wszystkiego naj w Nowym Roku ![]() Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2009-01-01 o 00:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Spełnienia marzeń w Nowym Roku(zwłaszcza zapachowych lub finansowych na wymarzone zapachy).
Ja dopiero teraz dorwałam się do szampana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
Jak tam się czujecie po imprezie?
Ja właśnie wróciłam do domu i pierwsze, co zrobiłam to włączyłam Wizaż.pl, żeby złożyć Wam życzenia ![]() Pachnącego nowego roku! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które robiły zakupy na https://www.everydayminerals.com/ Ile płaciłyście za wysyłkę do Polski?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.