![]() |
#3122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rzucić palenie
Ja nawet o tym nie myślę, gdyby nie subskrypcja wątku to nawet bym nie pamiętała o paleniu
![]() Świetnie się czuję, nie jestem zmęczona, nawet alkohol bez fajek można pić bez stresu ![]() Pozdrawiam Buziaki
#3123 |
Gang Iren
|
Też nie palę i mi z tym świetnie.Za dwa dni będą trzy miesiące
![]()
#3124 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() fajnie że święta, a jeszcze fajniej że się już kończą...... dziś mi się znowu palić chciało jak się słodkiego najadłam.... dlatego ja będę abstynentem od słodyczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jesteście wielkie
![]() Szczerze Wam kibicuję, cały czas zaglądam do wątku i mocno trzymam kciukasy ![]() Podczas rodzinnych objazdów świątecznych zdałam sobie sprawę, że spośród licznego grona rodziny i znajomych palę tylko ja i mój szwagier ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Gang Iren
|
Ja nie palę 92 dni.A u mnie w rodzinie palą prawie wszyscy i w pracy tak samo i d tego smrodzą strasznie po szatni i ubikacji,a ja biedna muszę to wdychać
![]()
#3128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 111 dni |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz w moim gronie została 1 osoba paląca i widzę jak czuje się nieswojo na spotkaniach, kiedy sama pali Ja dziś 112dni, mój TŻ 190dni ![]()
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, jak jestem w gronie osób niepalących to nie sięgam po papierosa chociaż czasami skręca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze to znaleźć sobie zajęcie, żeby ciągle nie myśleć, nie marudzić, nie robić z siebie cierpiętnicy ![]() Poza tym to uczucie podziwu wśród znajomych, którzy nie wierzyli że to zrobisz, bezcenne mówię Ci ![]() Mój TŻ ciągle powtarza, że nie może uwierzyć, ![]() ![]() Życzę Ci podjęcia właściwej decyzji ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3132 |
Zakorzenienie
|
http://www.licznik.rzuceniepalenia.pl/
http://zdrowie.onet.pl/7917,2368,120...ia,serwis.html http://www.mooqoo.com/pl/nasze-programy/rzuc-palenie/ troche pomocy... dla chcących rzucić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Zapomniałam powiedzieć,że palę 20 lat i ostatnio przekroczyłam 20 fajeczek dziennie
Edytowane przez jobu33 Czas edycji: 2009-01-01 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Spróbuj wymyśleć sobie zajęcia przynajmniej przez najbliższe dni - bo to są najgorsze dni, kiedy organizm wręcz krzyczy "co mi robisz, dlaczego zabrałaś, ODDAJ" ![]() Polecam też relaksacyjną kąpiel, jakieś olejki zapachowe etc.
![]() |
#3135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 |
Rozeznanie
|
hej , ja dzis tez rzucam
![]() ![]() Wczoraj wypalilismy wszystkie fajki i ustalilismy ze nie palimy i juz .Poszlam do lekarza po plasterki i czuje ze sie uda .Wczrsniej palilam w sumie 7 lat , pozniej rzucilam na 10 miesieci i znow zaczelam ![]() ![]() No i od dzis znow chce byc wolna od tych okropnych papierochów ![]() 3mam kciuki za wszystkie rzucajace wizazanki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | ||
Zakorzenienie
|
114 dni
Mój TŻ nie pali już 7,5 roku. ![]() Cytat:
![]() Dziś w nocy poczułam po raz kolejny jaki to luksus nie palić. Na sylwestrowym spotkaniu u znajomych paliła jedna osoba, gospodarz. Widziałam jak go skręca. Ciągle szukał powodu by wyjść, a to do piwnicy sprawdzić jak temp. w piecu, a to wypuścić psa na dwór, a to go zamknąć i tak ciągle. ![]() Niepalenie to jednak komfort. I wolność! Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Zakorzenienie
|
A ja ok. 2 lat nie paliłam. Masa przykrych wydarzeń i zaczęłam znowu palić
![]() Od jutra spróbuję rzucić ![]() ![]() ![]() Edit: O jeżu!!! Wszyscy śpią??? ![]() ![]()
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez E Czas edycji: 2009-01-01 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja trzymam za Ciebie kciuki ![]() Swoja droga okropne jest to ze nawet 2 letni okres bez papierosa nie gwarantuje definitywnego pozegnania z tym smrodliwym nałogiem ![]() Edytowane przez Carmela Czas edycji: 2009-01-01 o 15:09 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3140 |
Zakorzenienie
|
Carmelo, serdecznie dziękuję
![]() ![]() Ot, wydarzyło się tyle przykrych, rzekłabym nawet tragicznych, spraw, że najprościej było sięgnąć po papierosa ![]() Gratuluję spadków ![]() ![]() ![]()
#3141 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
E, ja myślałam sobie ostatnio o Tobie ![]() ![]() ![]() Gorąco Ci kibicuję i sobie również ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z fajurami jest tak samo. Cytat:
Powrót do kurzenia w takich momentach pozwala choć w części odwrócić uwagę od tego co się właśnie w naszym życiu dzieje. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie panika ograniała na samą myśl że już nigdy, przenigdy nie będę mogła zapalić ![]() ![]() ![]() Jak widać życie weryfikuje wszystko - zdrowie jest najważniejsze. Myślę, że mogłabyś dostać niezłego kopa, jakbyś zobaczyła w szpitalu ludzi z dziurami w szyji, mówiących w straszny, iście z horrorów sposób ![]() nie chce tu wklejać takich zdjęć-ale wystarczy wstukać w google i gwarantuje,, że zapamiętasz ten widok na całe życie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam takich ludzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Wtajemniczenie
|
17:48 tyle nie pale ale zapaliłabym, jedno słowo bliskich i uż siadam z kawką i pale>>>>>>>>>>>>>>
#3146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co to znaczy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Wtajemniczenie
|
To znaczy tyle,że gdyby powiedzieli ...Jola zapal sobie...a nie będziesz taka nerwowa to zapaliłabym. LeczOni ciągle mówią..wierzymy...dasz radę...a ja ciągle o fajce myślę
![]()
![]() |
#3148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nawet 13 -letni okres niepalenia ( a tyle właśnie nie pale ) nie gwarantuije zerwania z nałogiem . Jeszcze dzisiaj jak poczuje dym "lepszego" papierosa takiego pachnącego to mam ochote zapalić ![]() ![]()
![]() |
#3150 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() No to 1 dzień bez fajki juz za nami !! ![]() Edytowane przez Carmela Czas edycji: 2009-01-01 o 21:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.