|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
hahaha a ja dalej imprezuje
![]()
![]() |
#4562 |
Raczkowanie
|
Cześć, dziewczynki, wpadłam na chwilę złożyć Wam noworoczne życzenia
![]() Ja nie imprezowałam, ale za to wczoraj mieliśmy z Tżtem rocznicę, jak jesteśmy razem, i spędziliśmy całkiem sympatyczny wieczór ![]() A Wy pewnie ciężko wracacie do świata żywych po całonocnych harcach... Mam nadzieję, że pogadamy później. W tym już Nowym Roku życzę Wam wszystkiego tego, czego same byście sobie życzyły... dobrych układów z rodzinką, szczęścia w związkach, niezapomnianych ślubów, słodkich dzidziusiów, jeśli o nich właśnie marzycie, wspaniałych przyjaciół, dobrej pracy, a przede wszystkim samego uśmiechu, dużo dużo pogody ducha i radości z każdego dnia tego roku. ![]() ..............*.....o..° .....*.....o..°.........o ..° *.......*....o..° °........o..°* ....*....o..°........o..° .......o..°...* °...................*.... .......*.....o..° °.....*....o..°*.....o... .°.......o..°..*° $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ....o...o. $$_____________________$$ ..o..°..o.* $$_________$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$ _s$$_______$$________$$__ _______$$ ___s$$_____$$______$$____ _______$$ _____s$$_____$$__$$______ _____$$s _______s$$_____$$________ ___$$s _________s$$$$$$_$$______ _$$s ____________$$____s$$___$ $s ____________$$_____s$$$$$ $ ____________$$________$$ ____________$$________$$ ____________$$________$$ ____________$$________$$ __________$$$$$$______$$ ______$$$$$$$$$$$$$$__$$ ____________________$$$$$ $ ________________$$$$$$$$$ $$$$$ ![]()
#4563 |
Zakorzenienie
|
do ślubu zostało 7 miesięcy i 4 tygodnie
![]() ![]() ![]() Teraz jak pwoiem, że ślub w sierpniu to się nikt nie zdziwi ![]() Ja tam swój plan zrealizowałam sylwestrowy. Kochane pomalowałam sobie pazury na krwistą czerwień z domieszką złota, odmalowałam się, pieprzyk sobie domalowałam na policzku ![]() ![]() Zjedliśmy pizze i lody, przez co dziś kilogram więcej mam na wadze ![]() domiks z ubieraniem na ślub to jest u nas tak: Z racji tego, że nasze mieszkanie nie jest jeszcze skończone (surowe tynki, stare ufajdane gumoleum, strasząca kuchnia itp. ![]() ![]() ![]() jaga no nie mów, że nie znajdziesz godziny, góra dwóch w styczniu by zamówić suknię ![]() madzialenka przecież już przynajmniej pół roku mówimy na temacie naszym, że na suknię się tyle czeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
Co tu tak cicho... dziewczyny odsypiacie jeszcze?
![]() Ja na szczęście wstałam bez problemu (wypiłam tylko kilka lampek wina i szampana).
#4565 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie wrocilam do domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
#4567 |
Zakorzenienie
|
ja jestem jeszcze u brata do wieczora a jutro na narty
![]() nie wiem zobaczę
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-01 o 17:43 Powód: proszę nie pisać post pod postem i przypominam o regularnym używaniu opcji "edytuj" i/lub "multicytowania" |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
Witam w Nowym Roku
![]() Ja przyszłam do domu o 5:30 a wstałam po 10 i powłóczyłam się po domu pooglądałam TV no i musiałam do Was zajrzeć... Impreza domówka nawet fajna , trochę się opiłam... hmmm ja mam bardzo słabą główkę teraz trochę suszy ale jest ok. Czekam na Tż aż się obudzi i otrząśnie to może wybierzemy się na spacer? |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
ja sobie właśnie uświadomiłam, że przecież też będę panną młodą 2009 najprawdopodobniej a jakoś nie skojarzyłam się z tym tematem ![]() ![]() ![]() ![]() Dołączam więc do was i życzę wszystkiego najlepszego w tym roku, a przecież ma się w nim dużo wydarzyć, więc mam nadzieję, że to najlepsze będzie na prawdę boskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
witam w nowym Roku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() Nie wiem jak to się stało, że tak późno odkryłam to forum, na którym można, z tego co widzę, dać upust swoim ślubnym fantazjom ![]() ![]() ![]() ![]() Atomufka - masz piękną suknię, która chodzi za mną już od roku ![]()
#4573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj z nami.Mam nadzieje bedziesz tu zagladac ![]() ![]() ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-01-01 o 14:13 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zdążycie z salą, są w Twojej okolicy wolne terminy? A u mnie juz po imprezie, moi rodzice byli u Tż i siedzieliśmy, o 12 poszliśmy w szóstke na rynek, potem wrociliśmy i moi rodzice poszlo dopiero koło 4 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
My wesela raczej nie chcemy, bo jakoś nie lubimy tego typu imprez
![]() ![]() ![]() Żeby nie było, nie potępiam wesel, bo wiem, że ludzie to lubią i potrafią się tam świetnie bawić. Tylko ja i mój narzeczony ani nie lubimy tańczyć, ani siedzieć w takim ogromnym tłoku, ani nie mamy żadnej rodziny, którą lubimy, czy z którą chcielibyśmy spędzić ten czas. Więc właściwie tylko byśmy się pomęczyli ![]() A tak, będziemy mieli coś, o czym marzymy ![]() http://www.costacruise.com/B2C/EU/Sh...CO/Default.htm Zobaczcie same ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie w 2009 roku
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-01-01 o 15:15 Powód: literówka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swietny pomysł z rejsem, my tez jako podróz poślubna bierzemy pod uwage właśnie rejs, coś cudownego ![]() a bierzecie ślub cywilny czy kościelny? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
cywilny, bo nie jesteśmy katolikami. A zauważyłam, że wy macie już sukienki. Powiedzcie mi, na ile wcześniej powinnam sobie znaleźć sukienkę, jeśli chcę białą, ale nie jakąś bufiastą, tylko skromniejszą wyglądem? Na ile wcześniej powinnam zamówić, no i na ile wcześniej wy będziecie miały sukienki już w domu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Przyczajenie
|
Alleluja!!! Bardzo, bardzo mi sie podobaja te obraczki, ale nie mam pojecia gdzie mozna je kupic w Polsce. Kombinowalam jak je sciagnac z Niemiec. Bede bardzo wdzieczna za podpowiedz gdzie je mozna dostac w PL. Z gory wielkie dzieki!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
witam w nowym roku
![]() nasze sluby w tym roku jupiii pozniej opisze sylwka
![]() |
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a propos sukienki to ja juz zamowilam,bo np na sukienki z lisa ferrera czeka sie 4-5 miesiecy.aha i moja sukienke bede miec dzien przed slubem-bo jest dosyc spora i nie wiem czy mialabym ja gdzie trzymac....Poza tym niektore salony kaza placic za przechowywanie sukienki -75 zl za dobe ![]() Wszystko zalezy od salonu ,musisz pochodzic i popytac.Wiele salonow ma swoje strony wiec warto poszukac w necie ![]() Myslalalm ze nie mam kaca....a jednak jestem nie do zycia dzis ![]() ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-01-01 o 17:08 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() sylwester wyszedł calkiem fajnie. o północy był taki pokaz fajerwerków, ze nawet mi nie przeszkadzao ze stalam w krotkich spodenkach a dworze z pól godziny (wiec jak znowu bede chora to przynajmiej bede wiedziała dlaczego) No.. o 10 wstalam i zaczelismy z TZ oglądac filmy do.. teraz ![]() ![]() a jutro do pracy i znowu pobudka o 5 rano |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja bede miala sukienke pewno cos kolo konca llipca w domku, wiem ze maj czerwiec dopiero pierwsza przymiarka wiec pod koniec lipca powinnam ja zabrac ![]() a tak wogole to najlepszego w naszym roku ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-01-01 o 17:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Rozeznanie
|
Atomufka, baja_86 - Sale mamy już od dawna, właściwie od półtora roku ![]() ![]() ![]() Atomufka - czy kupiłaś tę suknię po obniżonej cenie? bo teraz w Lissa ferrera są chyba jakieś przeceny... ? baja_86 - a jak twoje przygotowania? ![]()
#4585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro nie masz wesela, to mogłabyś pokazać mi jaką masz suknię? bo ja nie mam pojęcia jaka suknia byłaby odpowiednia. Jakiego typu, koloru itp. A masz potem przyjęcie czy obiad? Jakiś krótki dzisiaj dzień. Nie zrobiłam praktycznie nic. A wam też się wydaje, że jakoś tak dzisiaj jest dziwnie? Zawsze tak mam, kiedy na dworze nie ma praktycznie nikogo, ludzie śpią do południa i wszystko pozamykane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
kasiaaX my też kupiliśmy wódkę kilka dni przed Nowym Rokiem, z tego samego względu - podwyżka akcyzy po Nowym Roku.
Jaką wódkę kupiliście?
#4588 | |
Zakorzenienie
|
kasiax suknię kupilam po normalnej cenie,bo te z obnizki obejmuja suknie ktore wisialy w salonie i sluzyly do przymiarek.A wszyscy wiedza jak wygladaja takie sukienki ![]() ![]() Cytat:
![]() No i kolor sukni tez raczej nie ma znaczenia.No chyba ze chcesz czarna ![]() No rzeczywiscie dzisiejszy dzien ospały...ale ja nie narzekam w koncu sie wyspalam ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-01-01 o 18:00 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polską tzn. jaką? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.