|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
hahaha a ja dalej imprezuje
|
|
#4562 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, dziewczynki, wpadłam na chwilę złożyć Wam noworoczne życzenia
Ja nie imprezowałam, ale za to wczoraj mieliśmy z Tżtem rocznicę, jak jesteśmy razem, i spędziliśmy całkiem sympatyczny wieczór ![]() A Wy pewnie ciężko wracacie do świata żywych po całonocnych harcach... Mam nadzieję, że pogadamy później. W tym już Nowym Roku życzę Wam wszystkiego tego, czego same byście sobie życzyły... dobrych układów z rodzinką, szczęścia w związkach, niezapomnianych ślubów, słodkich dzidziusiów, jeśli o nich właśnie marzycie, wspaniałych przyjaciół, dobrej pracy, a przede wszystkim samego uśmiechu, dużo dużo pogody ducha i radości z każdego dnia tego roku. ..............*.....o..° .....*.....o..°.........o ..° *.......*....o..° °........o..°* ....*....o..°........o..° .......o..°...* °...................*.... .......*.....o..° °.....*....o..°*.....o... .°.......o..°..*° $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ....o...o. $$_____________________$$ ..o..°..o.* $$_________$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$ _s$$_______$$________$$__ _______$$ ___s$$_____$$______$$____ _______$$ _____s$$_____$$__$$______ _____$$s _______s$$_____$$________ ___$$s _________s$$$$$$_$$______ _$$s ____________$$____s$$___$ $s ____________$$_____s$$$$$ $ ____________$$________$$ ____________$$________$$ ____________$$________$$ ____________$$________$$ __________$$$$$$______$$ ______$$$$$$$$$$$$$$__$$ ____________________$$$$$ $ ________________$$$$$$$$$ $$$$$
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
do ślubu zostało 7 miesięcy i 4 tygodnie
Teraz jak pwoiem, że ślub w sierpniu to się nikt nie zdziwi ihihihJa tam swój plan zrealizowałam sylwestrowy. Kochane pomalowałam sobie pazury na krwistą czerwień z domieszką złota, odmalowałam się, pieprzyk sobie domalowałam na policzku i resztę jak wspomniałam wyżej Zjedliśmy pizze i lody, przez co dziś kilogram więcej mam na wadze ![]() domiks z ubieraniem na ślub to jest u nas tak: Z racji tego, że nasze mieszkanie nie jest jeszcze skończone (surowe tynki, stare ufajdane gumoleum, strasząca kuchnia itp. ) Postanowiłam, że ja się będę ubierać w mieszkaniu Tż siostry, a Tż się będzie ubierał u swoich rodziców. (Oni mieszkają w tej samej klatce - tylko oni więc sami swoi. ) I ja będę schodzić do Tż i u Tż rodziców dostaniemy błogosławieństwo.jaga no nie mów, że nie znajdziesz godziny, góra dwóch w styczniu by zamówić suknię ![]() madzialenka przecież już przynajmniej pół roku mówimy na temacie naszym, że na suknię się tyle czeka
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak cicho... dziewczyny odsypiacie jeszcze?
![]() Ja na szczęście wstałam bez problemu (wypiłam tylko kilka lampek wina i szampana).
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie wrocilam do domu
|
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem jeszcze u brata do wieczora a jutro na narty
teraz już mogę mówić że ślub mam w tym roku :Pnie wiem zobaczę
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-01 o 18:43 Powód: proszę nie pisać post pod postem i przypominam o regularnym używaniu opcji "edytuj" i/lub "multicytowania" |
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w Nowym Roku
![]() Ja przyszłam do domu o 5:30 a wstałam po 10 i powłóczyłam się po domu pooglądałam TV no i musiałam do Was zajrzeć... Impreza domówka nawet fajna , trochę się opiłam... hmmm ja mam bardzo słabą główkę teraz trochę suszy ale jest ok. Czekam na Tż aż się obudzi i otrząśnie to może wybierzemy się na spacer? |
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
ja sobie właśnie uświadomiłam, że przecież też będę panną młodą 2009 najprawdopodobniej a jakoś nie skojarzyłam się z tym tematem W grudniu zeszłego roku (juz zeszłego ) się zaręczyliśmy i stwierdziliśmy, że chyba jakoś tak na jesień albo pod koniec lata weźmiemy ślub Nic jeszcze nie mamy dokładnie ustalonego, bo nie jesteśmy pewni jak się ustalą nasze zarobki w tym roku, i nie wiemy, kiedy będziemy mogli odłożyć na ślub i podróż poślubną, którą mamy zaplanowaną w prawie każdym szczególe![]() Dołączam więc do was i życzę wszystkiego najlepszego w tym roku, a przecież ma się w nim dużo wydarzyć, więc mam nadzieję, że to najlepsze będzie na prawdę boskie
|
|
|
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
witam w nowym Roku
My bylsimy na naprawde udanej przebieranej imprezce.Teraz troche suszy hehe.A wieczorem cd baletow-nasi znajomi maja pub i co roku organizuja poprawiny sylwestra
|
|
|
|
#4572 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() Nie wiem jak to się stało, że tak późno odkryłam to forum, na którym można, z tego co widzę, dać upust swoim ślubnym fantazjom i do tego dzielić to z innymi Jestem szczęśliwą narzeczoną już od ponad dwóch lat i od tego czasu planuje już ślub I wreszcie nadszedł ten upragniony dla Nas wielu rok, więc z całego serducha życzę wam spełnienia wszystkich (nie tylko tych ślubnych) marzeń Atomufka - masz piękną suknię, która chodzi za mną już od roku
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj z nami.Mam nadzieje bedziesz tu zagladac Kiedy macie slub?Macie juz sale i cala reszte?? aha wlasnie zobaczylam w opiscie kiedy bedzie slub
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-01-01 o 15:13 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zdążycie z salą, są w Twojej okolicy wolne terminy? A u mnie juz po imprezie, moi rodzice byli u Tż i siedzieliśmy, o 12 poszliśmy w szóstke na rynek, potem wrociliśmy i moi rodzice poszlo dopiero koło 4 ale było miło ogólnie rzecz biorąc
|
|
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
My wesela raczej nie chcemy, bo jakoś nie lubimy tego typu imprez
Zamierzamy natomiast zrobić obiad po ślubie, dla świadków i najbliższych osób, potem od razu w rejs a po powrocie imprezkę dla znajomych. Plany podlegają ciągłym modyfikacjom, ale stałym punktem jest podróż poślubna. Stwierdziliśmy, że jak mamy wydać tyle kasy, ile się wydaje na wesela, to wolimy sobie za to pojechać na 12-16 dniowy rejs. A za tyle to wyjdzie nam na prawdę luksusowy I będziemy się tym cieszyć dłużej niż jednodniową imprezą, która nie jest tym co tygrysy lubią najbardziej![]() Żeby nie było, nie potępiam wesel, bo wiem, że ludzie to lubią i potrafią się tam świetnie bawić. Tylko ja i mój narzeczony ani nie lubimy tańczyć, ani siedzieć w takim ogromnym tłoku, ani nie mamy żadnej rodziny, którą lubimy, czy z którą chcielibyśmy spędzić ten czas. Więc właściwie tylko byśmy się pomęczyli A tak, będziemy mieli coś, o czym marzymy ![]() http://www.costacruise.com/B2C/EU/Sh...CO/Default.htm Zobaczcie same
|
|
|
|
#4576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w 2009 roku
Teraz już możemy mówić, że mamy ślub w tym roku Ja dokładnie za 7 m-cy i tydzień![]() Cytat:
zapraszamy do udzielania się powodzenia w organizacji![]() Cytat:
jak idą przygotowania?
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-01-01 o 16:15 Powód: literówka |
||
|
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swietny pomysł z rejsem, my tez jako podróz poślubna bierzemy pod uwage właśnie rejs, coś cudownego ![]() a bierzecie ślub cywilny czy kościelny?
|
|
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
cywilny, bo nie jesteśmy katolikami. A zauważyłam, że wy macie już sukienki. Powiedzcie mi, na ile wcześniej powinnam sobie znaleźć sukienkę, jeśli chcę białą, ale nie jakąś bufiastą, tylko skromniejszą wyglądem? Na ile wcześniej powinnam zamówić, no i na ile wcześniej wy będziecie miały sukienki już w domu?
|
|
|
|
#4579 |
|
Przyczajenie
|
Alleluja!!! Bardzo, bardzo mi sie podobaja te obraczki, ale nie mam pojecia gdzie mozna je kupic w Polsce. Kombinowalam jak je sciagnac z Niemiec. Bede bardzo wdzieczna za podpowiedz gdzie je mozna dostac w PL. Z gory wielkie dzieki!!
|
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
witam w nowym roku
![]() nasze sluby w tym roku jupiii pozniej opisze sylwka
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a propos sukienki to ja juz zamowilam,bo np na sukienki z lisa ferrera czeka sie 4-5 miesiecy.aha i moja sukienke bede miec dzien przed slubem-bo jest dosyc spora i nie wiem czy mialabym ja gdzie trzymac....Poza tym niektore salony kaza placic za przechowywanie sukienki -75 zl za dobe jesli nie odbierzesz na czas.Wszystko zalezy od salonu ,musisz pochodzic i popytac.Wiele salonow ma swoje strony wiec warto poszukac w necie Myslalalm ze nie mam kaca....a jednak jestem nie do zycia dzis ale za to fajnie bylo
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-01-01 o 18:08 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() sylwester wyszedł calkiem fajnie. o północy był taki pokaz fajerwerków, ze nawet mi nie przeszkadzao ze stalam w krotkich spodenkach a dworze z pól godziny (wiec jak znowu bede chora to przynajmiej bede wiedziała dlaczego) No.. o 10 wstalam i zaczelismy z TZ oglądac filmy do.. teraz TZ wstał i poszedł sie kapac a ja weszlam do was. normalnie taki seans filmowy był ze hoho![]() a jutro do pracy i znowu pobudka o 5 rano |
|
|
|
#4583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
fajna ewentualnosc, ja bym jednak nieodebrala sobie przyjemnosci wesela ale tak jak piszesz kazdy ma inny poglad na takie imprezki![]() ja bede miala sukienke pewno cos kolo konca llipca w domku, wiem ze maj czerwiec dopiero pierwsza przymiarka wiec pod koniec lipca powinnam ja zabrac ![]() a tak wogole to najlepszego w naszym roku chcialam dowas napisac kolo 15 jak wrocilam ale wizaz niechcial mi wkleic wypowiedzi wiec odpuscilam
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-01-01 o 18:26 |
|||
|
|
|
#4584 |
|
Rozeznanie
|
Atomufka, baja_86 - Sale mamy już od dawna, właściwie od półtora roku tak samo zespół i obsługę ponieważ moje przyjęcie organizujemy sami tzn. to nie jest opłata od osoby. A najśmieszniejsze jest to,że nie zamówiliśmy jeszcze mszy ślubnej, chyba musimy się w końcu zebrać i udać się do księdza... Natomiast wczoraj zakupiliśmy wódzie a to z powodu planowanych podwyżek akcyzy, a że jest jej dużo to zaoszczędzimy jakieś kilka stówek Atomufka - czy kupiłaś tę suknię po obniżonej cenie? bo teraz w Lissa ferrera są chyba jakieś przeceny... ? baja_86 - a jak twoje przygotowania?
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro nie masz wesela, to mogłabyś pokazać mi jaką masz suknię? bo ja nie mam pojęcia jaka suknia byłaby odpowiednia. Jakiego typu, koloru itp. A masz potem przyjęcie czy obiad? Jakiś krótki dzisiaj dzień. Nie zrobiłam praktycznie nic. A wam też się wydaje, że jakoś tak dzisiaj jest dziwnie? Zawsze tak mam, kiedy na dworze nie ma praktycznie nikogo, ludzie śpią do południa i wszystko pozamykane
|
|
|
|
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie się jakoś nie chce wybierać jeszcze żadnej sukni, dopóki nie mam konkretnej daty ustalonej. Albo to po prostu dzisiaj taki dzień, że nic mi się nie chce
|
|
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaaX my też kupiliśmy wódkę kilka dni przed Nowym Rokiem, z tego samego względu - podwyżka akcyzy po Nowym Roku.
Jaką wódkę kupiliście?
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
kasiax suknię kupilam po normalnej cenie,bo te z obnizki obejmuja suknie ktore wisialy w salonie i sluzyly do przymiarek.A wszyscy wiedza jak wygladaja takie sukienki Poza tym chcialam nowiutenka uszyta na mnie wiec nie rozgladalam sie za tymi z przeceny.Cytat:
z tego co zauwazylam to raczej skromniejsza suknie dobiera sie do slubu cywilnego.U nas jedynie nie bedzie tancow a forma przyjecia bedzie powiedzmy typowo weselna-oczywiscie bez oczepin itp.No i kolor sukni tez raczej nie ma znaczenia.No chyba ze chcesz czarna ![]() No rzeczywiscie dzisiejszy dzien ospały...ale ja nie narzekam w koncu sie wyspalam
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-01-01 o 19:00 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4589 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A wy jaką wybraliście?
|
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polską tzn. jaką?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

W grudniu zeszłego roku (juz zeszłego