|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Ściskam tak mocno, aż Wam oczka wyjdą (Tak mi zawsze TŻ mówi )Cytat:
Wybierasz się na jakąś większą imprezę? Cytat:
![]() Cześć Dawno się nie widziałyśmy
|
||
|
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale stęskniłam się i oto dzisiaj jestem Dziękuję, noga coraz lepiej Chodzę o kulach, ale nie jest tak źle Opuchlizna znika, wczoraj zdjęli mi już szwy - czyli powoli do przodu
|
|
|
|
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym musi być do przodu bo trzeba by się w końcu spotkać - ale samolubna jestem ![]() Ale co mi tam, wczoraj wyszło na jaw, że źle wychowana jestem więc mogę być też samolubna Edit. Czemu przy użytkowniku Insane jest gwiazdka? ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-12-30 o 18:52 |
|
|
|
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem ze wszystkim do tyłu, ale na spotkanie z Wami zawsze znajdę czas Myślę, że przed końcem stycznia zacznę normalnie chodzić![]() Edit.: Aga - to jest poprostu fragment nicka
Edytowane przez xyoko Czas edycji: 2008-12-30 o 18:53 |
|
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Ola
I atsenka |
|
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Żałuje, że się nie zatrzymałyśmy z siostrą, ale przelotem widziałam wszystkie Loreale profesjonalne, Farouk, Kerastese ![]() Postaram się jutro, żeby światło było dobre Bo ma po prostu nick z gwiazdką na przodzie ![]() Edit. Ajć, Gosia mnie ubiegła
|
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli to ten, o którym myślę, to właśnie tam kupowałam swojego mlecznego kallosa Ahaaaa
|
|
|
|
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyszła kumpela z męsami i jutro rano będę to to piekła dusiła etc. A jeszcze musze jako tako posprzątać, i sama siebie również ![]() Mam zamiar wypróbować nowe cienie (czwóreczka z Carlo di Roma) z szarościami+czarny+srebrn y i mocno iskrzące się usteczka! ![]() A dziś wieczorem nałożę balsam brązujący i jutro rano również..Będzie sexy! ![]() Imprezka zapowiada się naprawdę wyśmienita , oby tylko nie skończyła się przed 12
|
|
|
#3280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
Cytat:
???Ja siedzę w domku, a szwagierka idzie na "bal", więc ja maluję Ją (uwielbiam to ), pazurki też Jej zrobiłam ![]() Cytat:
Nie W tym
|
|
|
#3281 | |||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
genialnie to ujęłaś Ja od siebie dopiszę jeszcze tego samego dla Camm ![]() Cytat:
Cytat:
, czasem fajnie jest wpaść do mamy i walnąć się na kanapie, tak swojsko...I oczywiście, tradycyjnie, pierwszą rzeczą jaką robię po wejściu do domu, to zajrzenie do lodówki ![]() no to którą byś wybrała?Cytat:
![]() [QUOTE=virka;10272833]Hmmm, obok ładniutkich i słodziutkich, to one nawet nie leżały ![]() Rozgrzeszam, bo koszmaru nie miałam [/quote ![]() Cytat:
Pokaż koniecznie w co się zaopatrzyłaś Ja w ramach walki z lenistwem i niezorganizowaniem [już tak nawet przed nowym rokiem ] wrzucam obiecane zdjęcia - nowa biżu [naszyjnik i dwie propozycje kolczyków do niego], choinka i gorset od TŻ'ta.Cytat:
Udanej zabawy w Sylwestra Cytat:
Cytat:
podziwiam Cię... ja nie dałabym rady z tym pieczeniem, poza tym nie lubię gotować i nie chciałoby mi się ... Mocarna jesteś Cytat:
[jestem na bakier z kolorówką zupełnie] ale ciekawa jestem efektów... koniecznie pokaż nam, co wymalowałaś... pewnie jakiś smoky, do którego ja ni groma nie mam talentu, a może mi nie pasuje? Chciałabym, żeby mi jakaś wizażanka namalowała smoky'ego z prawdziwego zdarzenia... I cały czas szukam idealnej czerni, zawsze mam wrażenie, że po nałożeniu cienie są jakieś takie mało nasycone, nie czarne, ale grafitowe...Poza tym ostatnio byłam w Galerii Centrum, maziałam sobie różnymi cieniami i zakochałam się w jednym... bodaj Make Up Factory, czy coś takiego... z brokatem... ale doszłam do wniosku, że nie dam za jeden cień 49 zł ![]() [...a może coś mi odbije i jeszcze go kupię? ech...
|
|
|
|
#3282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak będę miała chwilkę cyknę foto Asiu jak zwykle miodzio te rękodzieła I gorsecik z choinką również A jak cudownie ten błękit bombek współgra z tą lekko przygaszoną zielenią (gorsetu)![]() Gosiu fajnie, że jesteś
|
||
|
|
|
|
#3283 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie ! U mnie w nocy było osiem stopni poniżej zera . Chu, chu, ha - nadchodzi zima zła !!! Nawet koty-mamroty wygrzewają się w puchowej kołdrze.
A propos : koty - informuję, że Flapek {ten ryżawy} otrzymał przydomek - imienia już raczej zmienić nie można. Teraz należy na niego wołać : El Diablo. Rzeczywiście : odrośnięte i kolor bardzo ładny ! Cytat:
. Byle szybko !!!Mamuśko kochana, dlaczego tylko mnie zawsze to ubrania filcują się ![]() .Żeby chociaż raz było odwrotnie ... Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
. Mój głos na : HERY.Kosmate kopytka pamiętamy, a jakże ... Cytat:
O przejedzeniu proszę mi nie wspominać ! Ot co !!! Ja zmuszona { ![]() } byłam odwołać {wczoraj} dwie, na styczeń zaplanowane, wizyty u specjalistów. Ze wstydu , bo - niestety - na każdej wizycie muszę być ważona. Mam nadzieję, że do lutego sytuacja unormuje się .Cytat:
Najlepszy dowód na to, że wracasz do zdrowia !Cytat:
Cytat:
Już kiedyś pisałam : patrząc na twoje robótki ręczne żałuję jak nie wiem co, że mam krótką szyję. Cudności !!! Kolczyki = ![]() Gorset : będzie się ziemia trzęsła, oj będzie ![]() !Mój sylwester chyba sam zejdzie - ze względu na brak opieki dla zwierzyńca, siedzimy w domu. Nadejście nowego roku będziemy razem z sąsiadami świętować. Nauczona przykrym i jakże bolesnym doświadczeniem, aby nie być pojona napojami wyskokowymi własnego wyrobu sąsiada - zaopatrzyłam się porządnie w sklepowe wyroby przemysłu spirytusowego. Oj, będą około północy śpiewy rozbrzmiewały ! Oj, będą ... A żeby Wam ślinka pociekła - sąsiadka przygotowuje de volaille'e !!! Czego mogę Wam życzyć ?! Chyba tego samego co i sobie ! Z ostatnią kartką kalendarza zerwij złe nastroje, zapomnij o nieudanych dniach, przekreśl niewarte pamięci chwile i wejdź w Nowy Rok jak w nowej sukni wchodzi się na najwspanialszy bal świata. |
|||||||
|
|
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
No mujeju no...
Niech wam będzie to ok. 19 wstawie fotencje... bo narazie to jeszcze jestem w proszku I za nic na świecie nie skłonicie mnie bym tak jak wyglądam o poranku pokazała się wam w wieczornej kreacji Cytat:
![]() Maziasz mięso np. karkówkę lub udka kurczaka różniastymi przyprawami..Wciskasz czosnek i do pieca..albo na głęboką patelnię ....do tego cebulka, lekko podlać co pół godziny wodą lub rosołem i jest GIT i można zająć się czym innym bo to się samo robi ![]() Gorzej z kiełbasą w sosie piwnym..Tu trzeba uważać Ale to też nie za długo trwa! Więc DON'T WORRY ... ja tam nie zabieram się za rzeczy które wymagają stania w kuchni non stop przez kilka godzin ![]() Co do cieni-tak bedę cieniować. Poćwiczysz troszkę to sama będziesz w tej kwestii śmigać Tak czesto zmieniam cienie(koorystykę) że żal by było gdyby sobie taki 1 cień za 50 zł leżał i byłwyjmowany od czasu do czasu. Aha.. Śliczna kreacja...Ale jesteś zgrabna!! Ekstra babeczka ![]()
|
|
|
#3285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Idę zaraz do kina. Przypadkowo stałam się posiadaczką dwóch darmowych biletów, które trzeba wykorzystać dziś do północy, więc nie mogę ich ot tak poprostu zmarnować ![]() Fotki zakupów ![]() IngaS zapraszamy do dyskusji
|
||
|
|
|
|
#3286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Estelle biżu cudo!
Cytat:
. Wspolczuje i zycze szybkiego powrotu do formy. Brzuszek poglaskany A propos prawa- to takie jest w Polsce U mnie takiego nie ma, moge jak najbardziej pracowac na nocki, jesli taka moja wola. Lepiej znosze nocki, zawsze tak bylo. Wstawanie o 6 rano w ciazy i praca w dzien przez 12,5 wiaze sie ze wzmozona sennoscia gdzies tak do poludnia i czuje sie bardziej zmeczona. Nocki toleruje swietnie, wiec zamierzam tak pracowac jak dlugo sie da (czyli idealnie do konca ciazy).U mnie nie ma L4 na ciaze , po 28 tyg ciazy, gdy ktos sie zle czuje, to dostaje urlop macierzynski. Stad wszystkie znane mi ciezarne pracuja tak dlugo, jak sie da![]() Termin porodu mam na 26.07, od 5.07 mam urlop, przyjezdza do mnie rodzinka, a tydzien przed terminem pojde juz na macierzynski. Taki jest plan. chyba, ze kregoslup mi wysiadzie wczesniej (odpukac...), to plany sie zmienia (a miewam z nim problemy). Cytat:
--------- W ramach relaksu naloze henne, a potem sie wybalsamuje i zleje Angel'em i bede kusic mojego meza ![]() 9 stycznia jestem umowiona z moim fryzjerem, musza podciac koncowki, w sumie ostatni raz scinalam w marcu, wiec 10 miesiecy bez scinania jest dla mnie swietnym rezultatem ![]() Szampanskiego Sylwestra i wszelkiem pomyslnosci w Nowym Roku!
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2008-12-31 o 11:08 |
||
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej maniaczki- ja chyba będę umierać- przeziębiłam się a gardło boli mnie tak jakby mi ktoś go szczotą drucianą porysował ![]() Życzę wszystkim udanego Sylwestra i wszystkiego co najlepsze w nowym roku. Niech Wam się wiedzie na każdej płaszczyźnie- a przede wszystkim włosowej
|
|
|
#3288 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Bardzo ładne zakupy
Cytat:
![]() Cytat:
zanim mój Ryr został Ryrem [w papierach ma Ryszard] przebył długą imienną drogę... piesowa zresztą do dziś ma kilka imion/pseudonimów, sukcezywnie kolekcjonowanych przez kolejne lata współegzystencji. Strasznie lubię wymyślać nazwy zwierzom ![]() A cóż El Diablo zmalował, że sobie na ten tytuł zasłużył ???No właśnie się staram ![]() Jeszcze mnie dziś współpracowniczka dobiła, bo przypomniała, że mam 2 protokoły zaległe i nienapisane... Ech... Od nowego roku ![]() Cytat:
A co do lalek... obawiam się, że na jednej się nie skończy , póki co szczypię się finansowo, ale myślę, że z czasem pierwszel lalce przybędzie siostra... na razie w planach [dalszych] mam kupno... uwaga... zamiennej głowy, z inną miną i stylizacją. To mniejszy wydatek. A ciałko mogę dokupić w przypływie gotówki...Cytat:
![]() Dziękować Postaram się jeszcze wrzucić przedpremierowo naszyjnik nr 2 z którego jestem ogromnie dumna ale to już po szaleństwach sylwestrowych, bo dziś nie mam do tego głowyCytat:
![]() Ja tam tylko ryż i frytki ![]() Tż lubi gotować, to niech w kuchni szaleje. Dziękuję ![]() Dzięki Z tego wszystkiego, co się dzieje, umknęlo mi pogratulowanie bobaska. Niech rośnie zdrowo Cytat:
Kuruj się i zdrowiej jak najszybciej Wszystkim Włosomaniaczkom życzę szampańskiego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku! Tych włosowych i włosowatych w szczególności
|
|
|
|
#3289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale muszę tam wrócić, po prostu muszę! Udanej zabawy, Dziewczyny Edit. Wrzucam zakupy ciuchowe
17.12.2007- Walka o zdrowe i piękne mo-hery Moja pielęgnacja-> klik!Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. Edytowane przez Narek Czas edycji: 2008-12-31 o 14:14 |
||
|
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na momencik wpadłam aby złożyć Wam gorące życzenia udanej zabawy sylwestrowej, oraz wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Oby wszystkim szczęście dopisywało i spełniły się najskrytsze marzenia!
|
|
|
|
|
#3291 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
Ja się nie potrafię malować (oprócz codziennego minimum ), więc może kiedyś dasz się wykorzystać Cytat:
![]() Też tak myślę Super płaszczyk! Cytat:
Oby przeszło jak najszybiejWidać, że udane ![]() Zdecydowanie Wraz z formą fizyczną, powraca też psychiczna![]() Życzę wszystkim fantastycznej zabawy i żeby nadchodzący rok był szczęśliwy!
|
|||
|
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
OBIECANE ZDJĘCIA:
* zdjęcie mojej sylwestrowej kreacji (czytaj BLUZKI) oczywiście dojdą do tego jeszcze czarne spodnie i szpilki i biżuteria.. tak tylko tę bluzkę ubrałam byście mogły pooglądać i przy okazji-> mam już ułożone włosy..sama robiłam Tylko się nie śmiać![]() *i zdjęcie mojej choiny..jak się palą lampki jest lepszy efekt... Ale i tak jestme dumna bo takiego kolosa ubierałam sama...ja malutka z 1,64m ![]() A na koniec-> CUUUUDONWEGO SYLWESTRA 2008 MOJE KOCHANE MANIACZKI
|
|
#3293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Maniaczki
![]() Pewnie Wszystkie szykują się na Sylwestra, tylko ja w dresiku przed komputerem Mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno na życzenia udanej, szampańskiej zabawy dzisiejszego wieczoru, tylko żeby jutro główki nie bolały I szczęśliwego Nowego 2009 Roku, samych radości, realizacji planów i postanowień, zdrówka i sukcesów![]() Oj Kochana, chciałabym żeby tak było No może nie jest 10, ale z 6-7 to na pewno ale czuję jakby to było 10 , z resztą dokładnie nie wiem bo boję się zważyć Ale powiem Wam, że obżarstwo świąteczne sobie, ale najgorsze jest to dojadanie po Świętach- bo nic się nie może zmarnować![]() Cytat:
I też czekam, aż sytuacja się unormuję- z tym, że ja muszę sobie kupić spodnie![]() Wczoraj już nic nie pisałam, bo wróciłam padnięta z warszawskich zakupów, a jeszcze trzeba było dom ogarnąć. Dziewczyny, co te wyprzedaże robią z ludźmi to wszelkie pojęcie przechodzi Pojechałyśmy z siostrą specjalnie rano, bo niby mniejsze tłumy, ale gdzie tam! Okazało się, że połowa Warszawy pomyślała tak jak my i jak to wszystko zwaliło się do sklepów to powstał istny sajgon . Wszyscy się pchali i gnietli, brakowało tylko wyrywania sobie ubrań I w efekcie kupiłam mniej niż zaplanowałam, bo przez te kolejki straciłyśmy dużo czasu i wszędzie musiałyśmy gonić, na pociąg też prawie biegiem. A! Virko niestety nie miałam czasu na zakupy do decu, ale mam nadzieję, że uda mi się kupić coś w sobotę po kursie, bo i tak mam 1,5 godz. czekania na pociąg ( czy tylko mnie się nie podoba nowy rozkład jazdy ![]() ).Ok, idę robić sałatki na imprezę sylwestrową mamy, do napisania
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz o tym Panie, który wpychał mi mój plecak w plecy?
![]() No nie mogę go przeżyć, co się odsunęłam, to on się przysuwał Żeby nie było, stał z dziewczyną
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie w Nowym Roku!
![]() ![]() ![]() Właśnie wrócilam z sylwestra troszkę mi się ziewa ale generalnie niezbyt chce mi się spać... ale tez nie ma sie co dziwic - ja w tym tygodniu codziennie mam pobudkę o 6.10 - właśnie powinnam szykować sie do pracy tak więc skoro jestem o tej godzinie na nogach to teraz nie chce mi sie spac. tylko troche zmęczona jestem. troche bez sensu to piszę ![]() W każdym razie pozdrawiam Was serdecznie po raz pierwszy w tym roku
|
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
witam maniaczki w nowym roku- najlepszego
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Bokserki super
![]() Sweet_Jelly - fajna bluzkowa kreacja Cytat:
Istnieją oczywiście jednostki, które nie kupują pewnych produktów ze względu na to, że inni chętnie je kupują (zazwyczaj dlatego, że są tanie, lub tańsze niż były wcześniej) - tak zwany efekt snobizmu, którego byłam świadkiem, kiedy brałam mój płaszczyk do przymierzalni i usłyszałam "e z wyprzedaży - teraz to pół Krakowa będzie taki nosić" Tak więc solidarnie jednocze się z tą połową Krakowa Oczywiście to nie to, że lubię mieć to wszystko co mają inni - zwyczajnie poprostu płaszcz mi się podobał i reszta się nie liczyła![]() Witajcie w nowym roku ![]()
Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2009-01-01 o 11:34 |
|
|
|
|
|
#3298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chodzi mi raczej o zachowanie ludzi, kiedy widzą wielki napis SALE. Przepychają się, gniotą- to nie na moje nerwy Po prostu myślę, że skoro jest nas już tam tak dużo to każdy powinien się jakoś zachować, to byłoby z korzyścią dla wszystkich. A nie bałagan i harmider w którym tak naprawdę ciężko znaleźć i kupić coś fajnego. Ale ja to ja, niektórym może się podobać takie " polowanie" i w sumie tylko pozazdrościć, ja nie lubie i nie umiem robić tak zakupów![]() Co do efektu snobizmu- ja się z czymś takim nie spotkałam Nie rozumiem problemu, skoro rzecz mi się podoba, a do tego mogę ją kupić X% taniej to super Ale ludzie mają dziwne skrzywienia
|
|
|
#3299 |
|
Zadomowienie
|
Ja na nowy rok sie zegnam, jak nie pierwsza w watku i nie ostatnia odchodze, bo ktos po prostu sledzi moje zycie (osoba calkowicie niepozadana). Caluje, sciskam i papa!
|
|
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie tylko wpadam z najlepszymi życzeniami, nadrabiać będę później
![]() ŻYCZĘ WAM, ABY NAJLEPSZY DZIEŃ STAREGO ROKU, BYŁ NAJGORSZYM DNIEM NOWEGO ROKU.
SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ MANIACZKI, NIE TYLKO TYCH WŁOSOWYCH
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

)
Wybierasz się na jakąś większą imprezę?
Dawno się nie widziałyśmy

.
, bo - niestety - na każdej wizycie muszę być ważona. Mam nadzieję, że do lutego sytuacja unormuje się