|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
wiecie jak to jest?
szybko szybko bo nie zdąże.... dzwonie do tż'a (o 15.44 mieliśmy meic pociąg do łdz) o ktorej sie ustawiamy a on do meniz e tata kumpla z ktorym ejdziemy nas zawiezie o 17 .... jaaa w sumei dorbze heh. a ja sobie poodkurzałam. neiwiemc zemu ale zawsze jak zostaje sama na kilka dni to 1 co robie to sprzątam ![]() no i oczywiscie winamp gra i gra ![]() ej wiecie co? pokazywałam wam kiecke na sylwka. juz mam wszystko ładnie skompletowane. ale tera zmi bedzie głupio wejsc do hip hopowego klubu w małej czarnej. kit im w ucho,baby to mają tak że jak sie uprą na coś to zdania nie zmienią a ja nie mam nic innego to będe drygać do hh na obcasach. swoją droga zwsze to robiłam w dadidasach wiec kiedyś musi być ten 1 raz ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
generalnie to zauważam, że rok w rok większość ma z reguły problem z sylwestrem
![]() Wszystko zawsze jest poplątane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Zadomowienie
|
A ja spędzę Sylwestra topiąc smutki w butelce... Pepsi.
Heh ![]()
![]() |
#3304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na dodatek chyba się nabawiłam zapalenia ucha...boli okropnie ![]() Podsumowanie ostatniego dnia roku? Znowu się pokłóciłam z tatą, odpuściłam sobie naukę...i sprzątanie też...Aj, idę chyba spać... A zdjęcia kiecki wrzucę jak tylko odzyskam aparat. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
|
Dobra, Dziewczyny, ja się zbieram powoli szykować.
![]() Pewnie już tu nie zajrzę, więc życzę Wam wszystkim udanego Sylwestra i jeszcze lepszego, niż obecny, roku 2009! ![]() I do zobaczenia w styczniu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Zakorzenienie
|
umyłam włosy, nałożyłam odżywkę prostującą, wysuszyłam i włosy od razu inaczej wygladaja
![]() zaczynam powoli przygotowywania, także wszystkim życzę udanego Sylwestra, nawet jeśli spędzicie go w domu. no i wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
maszyna, nie człowiek
|
Dzięki
![]()
![]() |
#3308 |
Zakorzenienie
|
a ja się cały czas zastanawiam czy się ubrać itp:P no bo jak mam tak wyglądać cały następny rok to klękajce narody i bójcie się wszyscy:P
i może jeszcze ten wos ruszę... |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 | |
Zakorzenienie
|
Szampańskiej zabawy dziewczęta
![]() ![]() Cytat:
Ale za to teraz totalne pomieszanie. Najpierw odwołali imprezę, na którą miałam iść z kumpelą. Potem miałam jechać na rynek do wroc. Potem zostać z kumpelą u siebie w domu, a dzisiaj się okazało, że jedziemy do jej sąsiada. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3310 |
Rozeznanie
|
Super imprez i super roku 2009 życzę wszystkim Wizażankom
![]() ![]() ![]()
#3311 |
Rozeznanie
|
Oj, ja też weszłam życzyć wszystkim udanego nowego roku
![]() ![]() a ja w sumie nie wiem co robić... Fatalnie się czuje, mam katar, gardło boli i ogólnie jakoś tak nie za dobrze... ale chyba pójde do koleżanek jak obiecałam... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Raczkowanie
|
Życzę wszystkim udanego roku, zdanej matury i dostania się na wymarzone studia.
![]()
![]() |
#3313 |
Zakorzenienie
|
to ja już lecę się powoli szykować.. więc życzę Wam kochane wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku, bawcie się dobrze!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Raczkowanie
|
Jak obiecałam tak robię
![]() ![]() ![]() ps. buciki mają z tyłu małą kokardkę, są z atłasu :p ps.2 Szczęśliwego Nowego Roku ![]() ![]() ![]()
"And all I know is I don't regret that life has brought me here, where I am" ![]() ![]() Edytowane przez pequenasabrosa Czas edycji: 2009-01-02 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja coraz bardzie wątpię w to, że moja sukienka będzie ładna ._.
#3316 |
Zakorzenienie
|
Życzę Wam wszystkim absolutnie pomyślnego 2oo9 roku! Niech sprzyja wszystkim Waszym planom i abyście zawsze wierzyły w siebie i dążyły do celu!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Zakorzenienie
|
Wizazanki spia.
A ja mialam kolejnego Sylwka do bani ![]() Dzis zamierzam sie po kosciele pouczyc(albo chodziac dokonczyc poprawnie zrobiona bibliografie)
![]() |
#3318 |
Zadomowienie
|
To była najgorsza noc sylwestrowa.
Zostałam w domu. Wypiłam za dużo Pepsi i zjadłam za dużo sałatki owocowej, w związku z czym było mi tak niedobrze, że sylwestra przeleżałam w łóżku ![]() Miałam zamiar iść spać zaraz po północy, ale nie mogłam zasnąć. Udało mi się to dopiero koło 3.00, a obudziłam się o 5.00 ;( Na 7.00 poszłam do kościoła a jak wróciłam to poszłam spać. Niedawno wstałam, a i tak czuję się źle :/ Ehh. Ja nie chcę marudzić przez cały rok ![]() Zaraz idę do biologii
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
Moj sylwek tez byl do bani
![]() nie potańczyłam -> bo nie lubie rocka ; nie pogadalam z nim -> bo bylam z kuzynką, ona nikogo nie znała, ja parę osób, więc kurczowo sie mnie trzymała, nie wypiłam nic -> gardło chore, a wspomniana kuzynka była a antybiotyku , w ramach solidarnosci postanowiłam, ze tez sobie odpuszcze ![]() No i teraz mam opinie dziwaczki, abstynentki, nie tańczącej, nic nie mówiącej i takiej trochę Barbie girl - towarzystwo rockowo - metalowe,a ja przyszłam w złotych balerinkach ( wchodzę: jakaś dziewczyna : te buty są złote? ja: tak ona: aha i porozumiewawcze spojrzenia w gronie zbłaźniłam się i tyle, a tak mi się mój partner podobał ![]() mam wrazenie, ze juz nie chce mi towarzyszyc ![]() ![]() ![]() jestem załamana !!!!!!!!!! Przepraszam, że tak się zalę, ale cała noc przepłakałam NAJWAŻNIEJSZE : SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU DROGIE WIZAZANKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak się okaże, że zmieni zdanie i nie będzie chciał iść, to znaczy że jest dupkiem
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Wtajemniczenie
|
ratujcie dziewczyny!!!! ja przysiegam nie bede juz nigdy pic :P jak wyleczylyscie kaca? bo ja chyba przegielam - cala blada rece mi sie trzesa, nawet szlanke ledwo podnosze
![]() ![]()
#3322 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam kaca, o dziwo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój sylwester - super! Co prawda "tylko" oglądaliśmy filmy i obżeraliśmy się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Wtajemniczenie
|
Oby ten byl lepszy od poprzedniego!
![]()
#3325 |
Zadomowienie
|
Sylwester czy rok?
![]() Ja mam nadzieję, że ten rok będzie lepszy i rozwiążą się niektóre niewyjaśnione sprawy... ![]()
![]() |
#3326 |
Wtajemniczenie
|
rok oczywiscie!
![]()
#3327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://pl.youtube.com/watch?v=tSaX8Eu-87k Podwyżki, a jak ktoś nie lubi to obejrzenie kilka razy tego filmiku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
Nikt na pewno nie miał sylwestra takiego jak ja
bifor: domóweczka, całkiem luźno było około 12 taksówką na rynek do Krakowa i gdziestam wsród tego tłumu jakimś idiotom zachciało się trzaskać butelkę po szampanie, i taki rozstrzaskany, ostry kawał butelki, uderzył mnie w twarz jaki rezultat? Mam pociętą twarz w 4 miejscach, mój TŻ będzie miał piękną osobę towarzyszącą na studniówce ![]() ale pomimo tego to sylwester calkiem udany, właśnie wróciłam, dużo śmiechu było ![]()
#3329 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się. Na pewno ładnie się zagoi i nie będzie nic widać. Przypudrować trochę i już ![]() Ja mam problem bo mam 2 świeże blizny na plecach- będzie je widać :/. Ale co tam, trochę pudru, podkładu, korektora, czy czegoś innego i nie będzie tak źle. Albo sobie skrzydełka namaluje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to w okolicach prawego oka czyli w widocznym miejscu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.