|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część V
Saguś,
![]() ![]() O, śnieżek u mnie pada za oknem!!!! Tak sobie lecą duże płatki pooooooooowooooooooliiiii ![]()
Wszyscy jesteśmy winni przestępstwa, ciężkiego przestępstwa: nie żyjemy pełnią życia. Edytowane przez denna Czas edycji: 2009-01-01 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tu nie ma sniegu ![]() ![]()
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry moje pieknosci
![]() ![]() Wspaniale sa Twoje kawaly Kamilko Sagus ,Madzia przyznajcie sie ile majtek i stanikow mialyscie na sobie? ![]() Alkohol pilam i Tabex bralam .Tabex nie dziala jak sie pije ![]() ![]()
#634 |
Zadomowienie
|
ojej , ile nas z rana
![]() ![]() ![]() ![]() Nati, Masi - ja wchodze do sklepu jak tornado - wiem, do czego nie podchodzić, bo nie moje kolory,fasony, w dotyku zle i wychodze. mój TZ dłużej w sklepie siedzi. Magda - noś ten stanik noś, a szczęcie Ci przyniesie ![]() Sagunia - to które gacie ubralaś ? Domuś - ja kiedyś sobiew wymyśliłam, żeby taki kołowrotwek, w jakim biegaja sobie chomiki, dla mojego synka, gdy był mniejszy, skonkstruować. I jeszcze zastosować do tego dynamo i całą wieś by oświetlił! ![]() ![]() Buczusiu - witaj w moim życiu w kolejnym roku! Denna - zazdroszczę Ci tych płatków sniegu w moim rodzinnym mieście. Edytowane przez kamilia Czas edycji: 2009-01-01 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim w kolejnym roku
![]() Głowa mnie trochę boli po tych szaleństwach sylwestrowych, a tu postanowienia noworoczne trzeba już wdrażać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Alem się wyrolowała wczoraj ![]() ![]() ![]() Byłam pewna że w taką noc to nikt tu nie zajrzy i nie zaglądałam. A tu imprezka mnie ominęła ![]() ![]() I nawet nie wiedziałam nic o nowych gaciach... i przy Kamilci kawałach uśmiać się nie mogłam i z Sagą alkoholu raz w roku wypić ale fujarka ze mnie ![]() ![]() Domcia a jak latem do spódnicy też bez gaci latasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz wszystko wygląda jak posypane cukrem pudrem ![]() Ciekawe jak długo sie tak utrzyma, bo temp. zaledwie -1, -2. Kamilka, jak Twoje zdrówko dzisiaj?? Herbatki z miodem może podac? Miodek mam Tatusiowy, przez jego własne pszczółki pieczołowicie nazbierany, a przeze mnie w ramach wałówki do miasta przywleczony ![]() Ivusia, szkoda, że Cie wczorajnie było ![]() ![]()
Wszyscy jesteśmy winni przestępstwa, ciężkiego przestępstwa: nie żyjemy pełnią życia. Edytowane przez denna Czas edycji: 2009-01-01 o 10:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
katar mam wielki, a to dla mnie choroba smietelna, bo ja oddycham odruchowo jedynie nosem,a przestawienie sie na usta to tortura ![]() Dannuś - miodu nie lubię ![]() ![]() a wiecie co, że my juz z TZ - em planujemy wakacje ! Żeby było o czym dobrym, co przed nami, mozna myśleć i się cieszyć! ![]() Bo trzeba zyc tak, by nie zapominac, że to, co teraz mamy, to wersja pierwsza i ostateczna, a nie zadna próbna. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zadomowienie
|
Dennuś, nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#640 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I przyjemnych myśli o wakacjach - to na wszystko pomaga ![]()
![]() |
#641 |
Raczkowanie
|
czesc
kamaplama nie musisz sie przejmowac tym ze maske trzymalas 9 zamiast 8 godzin. lidia trzymala ja 10 godzin i nic sie nie stalo. poza tym skoro z twoja buzia nic sie takiego nie dzieje ze moglas od razu wyjsc do ludzi to tez fakt ze ta godzinka dluzej nie zaszkodzila. ja sie znowu luszcze... masakra ![]() masima chyba polecila mi peeling enzymatyczny, ale uwaga zabronione jest uzywanie w trakcie kuracji jakichkolwiek srodkow zluszczajacych, w tym wydaje mi sie ze peelingu enzymatycznego rowniez. moze za ok 2 tygodnie juz tak, ale teraz po swiezo zrobionej masce na pewno nie. dziwczeta chyba musza utworzyc sobie nowy pamietnik np. wirtualnych przyjaciolek, bo tu jest inny watek... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dennuś - dziekuję ![]() Eech, Ivuś, co się jeszcze ma zdarzyć w Twoim życiu, zebyś nie zyła tak, jak teraz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Zadomowienie
|
Anne28
nie zamierzamy zakładać innego wątku, bo to ten wątek ![]() nawet gdybyś bardzo chciała tu zostać sama ale gdy trzeba służymy pomocą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() my się tu odplamiamy z różnych plam - także tych na duszy, sercu itp ![]() Kwiatuszku - witaj w nowym roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry w Nowym Roku!!!!!!!! i w starym sprawdzonym gronie i wątku
![]() Wszystko nadrobiłam nad ranem ale Was już nie było. Jesteście cudowne ![]() Ciekawe jak nasza Megusia spędziła Sylwestra ![]() Kamilia pamiętam, że horoskopy to Twoja specjalność, czy odkryłabyś trochę przepowiedni na ten rok? Domek jeśli Max szaleje od rana to znaczy, że maleństwo się już dobrze czuje ![]() Mój synek jest cały i zdrowy, szczęśliwy z powodu udanego Sylwestra tak daleko od domu. Jestem z niego dumna! Wiecie, że pierwszy telefon jaki wykonał w Nowym Roku był do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nic nie wiedziałam, że horoskopy to moja specjalność ![]() ale mam dla Ciebie specjalny - wygrzebany z szafy mądrości nie mojej ![]() kto z Anturkiem nowy rok zaczyna, tego dobry humor cały rok się trzyma ![]() Gdy Anturek nowy rok z nami zaczyna, żadna plama się jej nie ima ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach Ty moja poetko ![]() a co ta Anne28 wymyslila z nowym watkiem ![]() ![]() ![]() dennus najdrozsza wytlumacz mi prosze Twoj podpis ,bo nie kumam! ivus ![]()
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
![]() wcześnie wstałam,bo miałam suchoty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#650 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Buczynko bo to Dennusiowe WSZYSCY się do Ciebie i wielu innych nie tyczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i mnie się nie tyczy i mnie ![]() jezli Dennuś dodasz - jeżeli nie żyjemy pelnią zycia, to chyba będzie lepiej... Edytowane przez kamilia Czas edycji: 2009-01-01 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zadomowienie
|
Och tak mi się wydawało Kamilko, że kiedyś to Ty napisałaś o prawdziwości cech ujmowanych w horoskopach, mogło mi się pomylić bo było to jakieś milion postów temu, a dziś Ty kojarzysz mi się z dobrą wróżką
![]() ![]() Buczuś jak się czujesz po nocnym szaleństwie i jak Twoja córcia noc spędziła? ![]() W żadnym innym wątku nie czułybyśmy się tak jak tu Anne28 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
Wystarczy mało chcieć,to wtedy wszystko się ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#654 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale dla Ciebie moje wrózby były prawdziwe ![]() Buczuś - Ty od zeszłego roku nie palisz! gratulacje!!! Edytowane przez kamilia Czas edycji: 2009-01-01 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przyłączam się do gratulacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Zadomowienie
|
Kamilcia a jakbym tak teraz nowkę majty i stanik założyła to już chyba za późno co? Różowe w czarne cwietki
![]() Buczuś przyznaj się czy jarałaś |
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedno drugiego nie wyklucza. Można być szczęśliwą i chcieć więcej. Poczucie szczęścia w moim przypadku jest jak przystanek, na którym siadam i zastanawiam się czego mi jeszcze trzeba. Zawsze okazuje się, że mam niedosyt, kontynuuję wtedy jazdę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko jedne ![]() ![]() Wielkie gacie,zeby wielki dobrobyt mnie dopadl ![]() Dopiero wrocilismy ze spaceru.Ale zmarzlam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.