Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-01, 20:29   #4981
nefretari
Raczkowanie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
ja nie trzeźwieję, ja się znowu upiłam
whisky z colą to dobro

ja mam wódeczkę schowaną na niedzielny wieczór, kiedy to będę po egzaminach i się spije albo z radości albo ze smutku
a TŻ pójdzie do pracy i nie będzie widział to się nie będzie darł, ze piję
nefretari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-01, 20:38   #4982
madzia_g
Zakorzenienie

Witam Laski!
Szczesliwego Nowego Roku bo jeszcze nie zyczylam
ja nie wypilam ani kropli alkoholu wiec kaca nie mam i mi z tym dobrze
impreza nawet fajna byla, tylko oczywiscie zlapalam dola w polowie imprezy( wychodzac jak na siebie wygladalam bosko- boska bluyuzka, make up dodatki itp i ogolnie nie tak grubasnie jak w wiekszosci ciuchow ale znajome ciagle fotki robily i jak wzielam aparat i zaczelam ogladac te zdjecia to mialam ochote wyc do ksiezyca ) ale potem mi przeszlo

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-01, 20:58   #4983
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
Witam Laski!
impreza nawet fajna byla, tylko oczywiscie zlapalam dola w polowie imprezy( wychodzac jak na siebie wygladalam bosko- boska bluyuzka, make up dodatki itp i ogolnie nie tak grubasnie jak w wiekszosci ciuchow ale znajome ciagle fotki robily i jak wzielam aparat i zaczelam ogladac te zdjecia to mialam ochote wyc do ksiezyca ) ale potem mi przeszlo
zawsze tak mam.... identyko, jak patrze to mi sie niedobrze robi......
Stary 2009-01-01, 21:04   #4984
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
widzę ze nie jestem sama

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-01, 21:05   #4985
Phoce
Flawless

Cytat:

Taaaa, ja też. W lustrze znośnie, a potem na zdjęciach masakrycznie :/
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-01, 21:39   #4986
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

no coz modelka nie jestem ani fotomodelka wiec czego ja sie spodziewam
Stary 2009-01-01, 22:40   #4987
Ollaa18
Raczkowanie

GG do Ollaa18

ja tak samo nie jestem najszczuplejsza nie jestem tez w zwiazku z chlopakiem raz mialam wspanialego chlopaka ktory mnie kochal ( teraz jestem tego pewna). zerwalam z nim balam sie tego zwiazku ze mnie zostawi zdradzi albo ze inni beda sie smiac ze jest z taka osoba jak ja.. teraz wiem ze zle postapilam ale nic to nie zmieni... nie robcie tego co ja mysle ze jeszcze ktos mnie jeszcze pokocha..
Ollaa18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-01, 22:58   #4988
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Cytat:
Napisane przez Ollaa18 Pokaż wiadomość
ja tak samo nie jestem najszczuplejsza nie jestem tez w zwiazku z chlopakiem raz mialam wspanialego chlopaka ktory mnie kochal ( teraz jestem tego pewna). zerwalam z nim balam sie tego zwiazku ze mnie zostawi zdradzi albo ze inni beda sie smiac ze jest z taka osoba jak ja.. teraz wiem ze zle postapilam ale nic to nie zmieni... nie robcie tego co ja mysle ze jeszcze ktos mnie jeszcze pokocha..
Olla głowa do gory to nie waga powoduje czy mamy kogos czy nie mimo wszystko uwierz mi ja jestem wieloryb a mam faceta trzeba sobie uswiadomic, ze jesli KOCHA to zawsze bez wzgledu na kilogramy
Stary 2009-01-01, 23:14   #4989
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Olla głowa do gory to nie waga powoduje czy mamy kogos czy nie mimo wszystko uwierz mi ja jestem wieloryb a mam faceta trzeba sobie uswiadomic, ze jesli KOCHA to zawsze bez wzgledu na kilogramy
święte słowa tylko ważnym elementem jest też to czy w ogóle uda się zainteresować danego faceta... a niestety takich facetów dla których to czy ważysz 45kg czy 75kg albo i więcej nie ma znaczenia, jest niestety niewielu... coś o tym wiem

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-01, 23:16   #4990
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

a ja ciągle siedzę i ryczę i jest coraz gorzej jeszcze po smsie, którego dostałam... bosko cudnie i ...

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-01, 23:19   #4991
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
a ja ciągle siedzę i ryczę i jest coraz gorzej jeszcze po smsie, którego dostałam... bosko cudnie i ...
nie będę pisała żebyś się nie smuciła bo to i tak nic nie da... popłacz sobie jeszcze, może to Ci jakoś ulży... a potem przestań o tym myśleć, zajmij głowę innymi sprawami... kiedyś musi być dobrze!

Stary 2009-01-01, 23:29   #4992
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Faficzkowa mnie sie jakos udalo a jesli mialabym miec takiego faceta ktorego interesuje to ile waze to niech sie wali na pysk

Malinka co sie dzieje?
Stary 2009-01-01, 23:31   #4993
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

to co pisałam wcześniej + to że mogłam mieć zaj... sylwestra tylko ktoś zawalił

zaraz nam nowy wątek założą

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-01, 23:36   #4994
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

hura niezle spamujemy
Stary 2009-01-02, 01:07   #4995
Ollaa18
Raczkowanie

GG do Ollaa18

wlasnie to nie jest takie proste znalesc faceta ktoremu nie przeszkadzaja kraglosci partnerki.. jak same mowicie jest ich malo\

MOJE POSTANOWIENIE NOWOROCZNE TO ODCHUDZAC SIE I ODZYWIAC SIE ZDROWO... ZACZYNAM ZMIANY OD SIEBIE.. TRZYMAJCIE KCIUKI
Ollaa18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 08:48   #4996
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Cytat:
Napisane przez Ollaa18 Pokaż wiadomość
wlasnie to nie jest takie proste znalesc faceta ktoremu nie przeszkadzaja kraglosci partnerki.. jak same mowicie jest ich malo\

MOJE POSTANOWIENIE NOWOROCZNE TO ODCHUDZAC SIE I ODZYWIAC SIE ZDROWO... ZACZYNAM ZMIANY OD SIEBIE.. TRZYMAJCIE KCIUKI
one nie maja przeszkadzac tylko sie podobac

witam z rana spiochy
Stary 2009-01-02, 08:54   #4997
ineczka7
Zadomowienie

Cytat:
pokaze Wam moja kurtałke, ktora mi TZ kupil - jestem bez makijazu wiec przepraszam za ten straszny widok a no i pies znajomych zakochalam sie w nim :P

aa wracajac do watyku o odchudzaczkach

jakas pani pisze ze wazy 49 kg ma 163cm i Bardzo sie zapuscila chce schudnac 5-7 kg... :| ja na to, zeby kupila wieksze spodnie bo i tak ma BMI za niskie a jakas kolejna pani: BMI nie zawsze jest miarodajne, ktoś może mieć niedowagę wg BMI a tak na prawde niezdrową ilość tłuszczu w organizmie
tłuszcz i 49 kg
chyba przestane tam wchodzic bo sie robie wredna
dawaj linka do tego forum, też sobie poczytam może to wredne, ale zawsze mi się lepiej robi jak mogę się pośmiać z czyjejś głupoty (hm, właściwie to na pewno jest wredne). Ale pamiętam z liceum takie sceny z szatni na wfie jak jedna przeraźliwie chuda z druga przerazliwie chuda sie licytowaly, która jest "bardziej obleśnie gruba" i która ma więcej "tłuszczu" (takiej luźniejszej skóry, no ale one wiedza lepiej..) na udach...
ciekawe co wtedy myślały o mnie

super wyglądasz w tej kurteczce

Cytat:
Napisane przez MiSiApYsia101110 Pokaż wiadomość
Kurtałka super,piesek słodki sama kiedys takiego chcialam miec a co do tego ze ktos wazy 49 kilo i ma tluszcz to chyba przesada moim zdaniem osobie przy takiej wadze to kosci wystaja tak delikatnie i gdzie tu tluszcz bez przesady a co do forum to czemu masz nie wchodzic tam poprostu powiedzialas co o tym myslisz i spoko.Ja tez spotkałam na tym forum tego typu wypowiedzi ktore mnie zdolowaly bo sama chciala bym wazyc tyle ale jakos poprostu to przemilczalam i staram sie trzymac diety i wszystko
błagam, stosuj kropki, czasem przecinki i czasem wielkie litery + spacje, jakby czasem pojawił się enter (czyli nowy akapit) to też by nam wiele ułatwiło. Uczciwie - jak widze taki ciąg bez przerw to odpuszczam czytanie po pierwszej linijce, góra dwóch

Cytat:
Napisane przez nefretari Pokaż wiadomość
oj mdłości mam, kacor trzyma dalej na szczęście nie narobiłam głupot i przynajmniej kaca moralnego nie muszę mieć

i jak się tak fatalnie czuję, to postanawiam sobie noworocznie, że nie tknę w tym roku alkoholu, ale wiem, ze i tak nie dam rady, bo TŻ czasem skusi jakimś piwkiem, poza tym na imprezie lubię coś chlapnać, nie żeby zaliczać zgona tak jak dzisiaj (na szczęście zaliczyłam go we własnym łóżku, więc nikt nie wiedział)

no i ja taka bezprocentowa to się chyba nie uchowam
odszczuplanie noworoczne też diabli wezmą juz pierwszego dnia, bo spotkałam się z serem i na kolację zrobię sobie mega tosty -->> szyneczka, serek, majonezik, bo ketchupu w zasobach lodówkowych brak
ale sobie smaku narobiłam

a co do tych chudych lasek, które chcą się odszczuplać z kości na ości to mam jedno zdanie, one są po prostu chore i tu nie pomoże już nic tylko wizyta u lekarza
niech sobie taka zrobi wszystkie badania to może choc chwilowo przejrzy na oczy
postanowienia noworoczne to pomyłka jest, szybko je szlag trafia i tylko człowiek się źle sam ze sobą czuje, że znowu mu się nie udało. Za wysokie ustawienie poprzeczki nie może być dobre.
Ja planuję i pić i jeść, byle z umiarem (przynajmniej w jedzeniu, bo z TŻem straszni alkoholicy jesteśmy).

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
to ja też tak powinnam krzyczeć ogólnie to przynajmniej w tych stanikach (mimo że może nie leżą tak super idealnie ale i tak dobrze!) to wyglądam proporcjonalnie bo tak to miałam wrażenie że cycki mam ściśnięte w okolicy mostka i wyglądało to jak dwie małe mandarynki na mostu a po bokach nic ale teraz to wyglądam normalnie, jak powinnam...
a tak swoją drogą ciekawe skąd się wzięło to ZŁE noszenie staników, rozmiarów itp
ej, czadowe zdjęcia następna puszysta, po której nie widać

a co do staników, to wzięło się stąd, że panie w sklepie ZAWSZE wcisną, to co akurat maja.
Przez tyle lat nosiłam 75-80D (gdy byłam dużo szczuplejsza, więc zakładam, że powinno być w obwodzie wtedy max 65), potem 80E (MA-SA_KRA), a panie czasem mi sprzedawały 85D i ja to grzecznie kupowałam, bo w końcu jakoś cyce się mieściły a skąd sama miałam wiedzieć, że powinnam nosić coś innego...
Kilka F z lumpków mi się trafiło i dopiero to dało mi do myślenia. Potem stanikomania i wsio stało się jasne
Kupiłam sobie teraz to:
http://allegro.pl/item510847281_pana...ny_turkus.html
http://allegro.pl/item516080632_nowy...d_70g_32g.html
http://allegro.pl/item515444533_czer...o_65f_70f.html

różnica rozmiarów jest stąd, że chce je poprzymierzać i zobaczyć co będzie dobrze leżało, teraz jak trochę schudłam to wszystkie staniki porozdawałam bo mi wjeżdżały na kark, zobaczymy co z tych nowych będzie pasować
A jak nie będą leżeć to mam 15 letnią siostrę cioteczną z cycem (chudzina o wymiarach 73/94) i może na niej coś lepiej się ułoży.

znowu zapomniałam podesłać zdjęć tych staników co je mam nowe w domu do oddania. ech. cała ja.

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
witam ja nie miałam kaca było spoko, w końcu oglądaliśmy z kolegą TVN bo tam nie było żadnego sylwestra tylko stare odmóżdżające filmy

wstaliśmy po 12, ale ja potem godzinę w wannie siedziałam, potem kolega brał prysznic, potem sprzątaliśmy, jedliśmy "śniadanie" i ostatecznie do Skierniewic dotarłam po 18
czy godzinne siedzenie w wannie i prysznic to po miłej nocy?

Cytat:
Witam Laski!
ach, typowe
mam to samo, szykuję się na imprezę (jak już na jakąś idę, bo mnie trudno gdzieś wyciągnąć), nie wyglądam źle, dostaję zdjęcia i mam ochotę spędzić pare dni nad photoshopem bo wyglądam jak jakiś potwór i tylko zastanawiam się co piłam przed imprezą, że w lustrze tego nie widziałam

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Taaaa, ja też. W lustrze znośnie, a potem na zdjęciach masakrycznie :/
TAK, dokładnie ale tak sobie myślę, że może lustro mam jakieś lewe

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
święte słowa tylko ważnym elementem jest też to czy w ogóle uda się zainteresować danego faceta... a niestety takich facetów dla których to czy ważysz 45kg czy 75kg albo i więcej nie ma znaczenia, jest niestety niewielu... coś o tym wiem
a taaam, żaden mi nie chciał wierzyć jak mówiłam że ważę ponad 70, oni nie mają pojęcia o tym która jak wyglądając ile waży, każdą ściemę przyjmą na klatę

ale fakt, jest zdecydowanie mniej tych, którym jest wszystko jedno
za to uważam, że sporo jest takich, którzy wolą jak dziewczyny jest więcej, tylko im jeszcze tego nie uświadomiono

mój eks po związku ze mną leciał na moją koleżankę, myślę że dobre 20 kilo cięższą ode mnie, przy moim wzroście. Była duża i śliczna i on już wiedział że duże jest słuszne
no i wygadała mu się, ze jest dobra w łożku to też na niektórych działa.

Cytat:
maaalina, nie daj się
wyrycz się, a potem dzień dla siebie, wanienka, olejki, perfumki, herbatka, coś co ładnie pachnie i jest miłe w dotyku, film do popłakania albo film o zabijaniu, zrób coś z czym będzie Ci dobrze, o.

Cytat:
Faficzkowa mnie sie jakos udalo a jesli mialabym miec takiego faceta ktorego interesuje to ile waze to niech sie wali na pysk
mojego interesuje Ale zakochał się we mnie jak byłam dużo cięższa i nie marudził, więc naprawde nie musi być tak źle z tą ilością mężczyzn, w których można przebierać
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 09:19   #4998
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

moj to dlugo myslal ze waze 67 a wazylam 80
Stary 2009-01-02, 10:36   #4999
Phoce
Flawless

Dzień dobry ;D
Ja wreszcie odespałam sylwester Po 12 godzinach snu wstałam dopiero teraz
Dziś planuję wreszcie coś zrobić, a nie jak do tej pory całymi dniami się lenić. Dlatego właśnie piszę teraz listę, co dziś będę robić, a w największych ogólnikach to wysprzątać dom i wreszcie wziąć się za naukę (:|)
Zobaczymy, czy się uda xd
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 10:40   #5000
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:

Ryczeć??!! Przez jakiegoś faceta ??!!! Że tak grzecznie spytam: popitoliło Cię Malina ?????

Witam piękne panie z rana

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 10:43   #5001
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
dokładnie tak też nie chce znaleźć faceta który będzie mnie szantażował że jak nie schudnę to mnie zostawi... zresztą za takiego pustaka to nawet bym się "nie wzięła"

Cytat:
Witam Laski!
ojojoj nie przejmuj się... kurcze mamy tego ciałka za dużo, nie da się ukryć! a zdjęcia to kwestia albo przyzwyczajenia, albo kwestia pozowania do zdjęć

ineczka7 "ej, czadowe zdjęcia następna puszysta, po której nie widać" dziękuję bardzo, ale po mnie to serio widać w końcu ważę 80kg (p.s. przytyłam ****a!) tylko akurat ten ciuch mnie ładnie przykrywa i podkreśla najszczuplejszy punkt mojego ciała

masz chyba rację z tymi stanikami... panie w sklepach wciskają co mają a jednak ja będąc młodą, niedoświadczoną miałam nadzieję że mi dobrze dobiorą jakiś stanik... eh...

śliczne te staniki które pokazałaś szczególnie ten turkusowy i czerwony z czarną koronką

miłego dnia

PONURA uwielbiam te Twoje hasła hahahahahaha

Stary 2009-01-02, 11:39   #5002
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

pykło nam 5000 czas na kolejną czesc kto zaklada???
Stary 2009-01-02, 11:46   #5003
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
pykło nam 5000 czas na kolejną czesc kto zaklada???
mogę ja mogę ja? jeszcze nigdy nie zakładałam wątku

Stary 2009-01-02, 11:54   #5004
ineczka7
Zadomowienie

no dajesz, czekamy
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 11:56   #5005
Faficzkowa
Wtajemniczenie

kolejna część

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6#post10304576

mam nadzieję że zrobiłam to dobrze

Stary 2009-01-02, 13:18   #5006
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Nadeszla wiekopomna chwila Czas zalozyc II czesc watku
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości