|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
Cześć, na nartach było rewelacyjnie!!!
A tu widzę tematy Clarinsowskie, podsłucham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |||
Zakorzenienie
|
![]() TŻet śpi w drugim pokoju, bo jutro idzie do pracy i musi wstac o 4 rano, a ja jeszcze chwilkę pobuszuje po necie i tez idę spac ![]() Jakoś tak od przyjazdu tutaj cała wypiękniałam i promienieje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() piękne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja się napalam teraz na podkład, dostałam próbkę w Douglasie i zakochałam się w nim od razu, kolor i konsystencja cudna, i do tego świetnie nawilża i wygładza buźkę, cudo ( nie spytałam o cene i teraz nie wiem czy chorowac na niego, czy olac ![]() Cytat:
![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10286471] ![]() ![]() no ładnie, jeszcze mnie tu nie ma a juz sie o mnie pisze- Reese ty plotkaro okropna- pozbawiłas mnie przyjemności podgladania Was z ukrycia.... Wiec, witam was serdecznie i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojej społeczności plotkarskiej mimo ze nie jestem truskawkomaniaczka( chociaz podkładzik mi Reese raz kupiła) ![]() a Ty Reese, leniu francowaty wyskakuj z kapciochów i szlafroka bo sie dzis razem bawimy ![]() Szykuj się- dzis będziemy chlać ![]() ![]() Witamy ![]() ![]() Guaranko piękne zakupy ![]() ![]() Nie przebrnelam przez wszystko, padam, dobranoc
Uzależniona od zapachów ![]() ![]() Uzależniona od czerwonych OPIków ![]() ![]() ZUMBA ![]() ![]() Edytowane przez Tanyia Czas edycji: 2009-01-01 o 23:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
Zakorzenienie
|
Doberek
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Niby super... No ale. ![]() Wczoraj wieczorem jak już kładłam się spać, zadzwonił On. Bardzo się ucieszyłam, jak zwykle. To miłe. Ale już po odłożeniu słuchawki taka happy nie byłam. Ogarnęło mnie jakieś dziwne uczucie żeby ostudzić emocje, że to chyba nie ten... Pewne rzeczy zaczynają mnie niepokoić i stąd też takie moje wrażenie. Nie chcę pisać o tym, bo nie w tym rzecz. Same pewne zrozumiecie - to się chyba nazywa kobieca intuicja. W każdym razie, jak to zwał, ale coś mi się zdaje że powinnam zostać na tym etapie na jakim jestem. Niestety dzieląca nas odległość nie ułatwia zadania. Chyba za bardzo boję się odrzucenia i cierpienia, stąd też moja asekuracja. Ech, ja chyba sama nie wiem czego chcę. Bo przecież niby się stara, prawda? ![]() Jakaś dziwna jestem. ![]() Miłego piątku Truskaweczki. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
Ten krem zyskał nagrodę doskonałości Roku "Twojego Stylu"
http://www.clarins.pl/pro/doskonalosc2008.png Nikogo nadal nie ma, a ja już zdążyłam zrobić zakupy na all. Oto i one. ![]() - Próbki perfum: http://www.allegro.pl/item519198672_...pozytywow.html http://www.allegro.pl/item519177640_...0_pozytyw.html http://www.allegro.pl/item519172518_...pozytywow.html http://www.allegro.pl/item518761292_...pozytywow.html http://www.allegro.pl/item513229465_...pozytywow.html - I z Clarinsa: http://www.allegro.pl/item519185905_...pozytywow.html http://www.allegro.pl/item515601725_...pozytywow.html http://www.allegro.pl/item515599180_...00_pozyty.html http://www.allegro.pl/item512739933_...pozytywow.html Edytowane przez AsikS Czas edycji: 2009-01-02 o 07:41 Powód: Moje zakupy :) |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
SREBRO
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
brąz o tej porze ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
Cześć Sis
![]() ![]() Nie wiem co tu się dzieje, ale chyba po prostu wszyscy dzisiaj mają wolne i sobie jeszcze smacznie śpią. Ano brąz, brąz masz dzisiaj. Złoto od Ciebie przejęłam dzisiaj ja. ![]() Poszalałam, 90 zł poszło jak nic. ![]() Myślisz, że to źle że tak mamy, czy dobrze? U Ciebie też asekuracja wynika z lęku, prawda? Umówiłam się z koleżankami na wieczór na spotkanie. Muszę wyjść z domu, bo inaczej pewnie będę rozmyślać, analizować, a to bez sensu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
Haloooooooo
![]() ![]() ![]() Jestem zywa, lecz leniwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zostaję przy podkładzie Revlona, nie ma dla mnie lepszego ![]() ![]() Jak nie wiem czy źle, ale inaczej nie umiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Kici kici miau miau
|
hej Truskawki
![]() mam dwa mega syfy po kremie Nuxe i pelno malenkich tez po nim ![]() Biodermy juz nie kupie - lepszy byl LPR micel - moim zdaniem jest gorsza niz La Roche |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Raczkowanie
|
![]() Witajcie w Nowym Roku ![]() ![]() ![]() ![]() życzę Wam spełnienia marzeń i duuuuużo miłości tej matczynej, tej partnerskiej, tej przyjacielskiej, jakiejkolwiek postaci by nie przybrała zawsze niesie za sobą radość. I tej radości Wam życzę. Wielu pozytywnych wzruszeń w tym Nowym 2009 - gemmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Też używam termalki LRP i wielbię ją. Najlepsza z termalek jakie miałam. ![]() DDMG mam, maseczek furę, cienie mam, pudry też, róże i błyszczyki też. Brakuje mi tylko tuszu. Cały czas jednak szukam ideałów jeśli chodzi o kremy pod oczy i na te zmarszczki piekielne. ![]() Też inaczej nie umiem. ![]() Edytowane przez AsikS Czas edycji: 2009-01-02 o 09:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4246 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a pod oczy to ja bym też chciała coś solidnego bo mam zmarchy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć Reniu ![]() ![]() Wszystkiego naj w Nowym Roku. ![]() ![]() Jak dla mnie micel LRP też jest zdecydowanie lepszy od Biodermy. ![]() Współczuję zapchania po Nuxie. ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za piękne życzenia. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaką bazę mam kupić? Może zrobię tak jak Ty - ten z Loreala z tuszem. Też mam nadal zmarszczki pod oczami. Niby wydawało mi się że jest lepiej, ale to jeszcze nie to czego oczekiwałam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4250 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Kici kici miau miau
|
ja tez szukam dobrego kremu pod oczy - teraz mam probke Vichy Neovadiol i mimo ze dla 50 to stosuje bo mialam pelno takich malenkich i troszke je wygladzil
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tusz z YSL. Zaraz pokażę Ci link do niego. ![]() Edit: ten co Sis kupiła http://www.allegro.pl/item495986857_495986857.html Edytowane przez AsikS Czas edycji: 2009-01-02 o 09:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny dopiero co wstałam
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo Wam polecam: http://pl.strawberrynet.com/productD...oChar=E#DETAIL akurat na miesiąc, dwa razy dziennie - efekt murowany. A potem mozna wrócić do Nivea ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
z tuszy ja YSL nie lubie wole zdecydowanie Helenę ostatnio nawet pokusiłam się na maybeline najnowszy żałuje straszliwe dla mnie tylko surrealist
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurczę ja pamiętam że kiedyś Hexxanka pisała o bazie Loreala że jest najlepsza tylko nie pamiętam o który tusz chodziło ![]() jest na ebayu ale cenowo wychodzi tak jak na all albo na Tru |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podziwiam ![]() Takie wątpliwości to chyba każdy ma na początku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi on nie podpasował ![]() Chyba jestem za bardzo wymagająca ![]() A na zmarchy pod oczami też coś chce ![]() Cytat:
![]() ![]() Asiu ale zakupy poczyniłaś ![]() Ja może też się skuszę na próbeczki tym bardziej że mam już dość mojego kremu ![]() A tak w ogóle to witam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.