![]() |
#3901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
![]() No właśnie sprawa jest taka, że sukienka to całkowity zwyklak...nie jest w ogóle szałowa. Chyba wszyscy byli po prostu zszokowani widokiem mnie w sukience ![]() ![]() Zdjęcia nie mam żadnego na razie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pięknie ze faza zakochania Was dopadla i oby dopadała jak najczęściej ![]() Ja po 3 latach z groszami mam caly czas motylki w brzuchu jak widzę męża. A w Sylwestra to juz w ogole patrzylam na niego i czulam sie jak na pierwszym spotkaniu..był on i nikt więcej. Macie tak czasami, ze patrzycie na swojego faceta.a on jest taki bardzo wyraziny, wybijający sie z przestrzeni, rażacy miloscią i ciepłem... natomiast wszystko inne, otaczający swiat i ludzie..są gdzies daleko jakby za mgłą i tacy malo istotni. Strasznie dziwne i piękne uczucie ![]()
![]() |
#3903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS proszę się nie dziwić linkowi do bloga w podpisie i odblokowaniu hasła : zostałam namówiona przez kogoś do startowania w konkursie, w ogóle nie biorę pod uwagę nagrody czy czegoś w tym rodzaju, ale pomyślałam, że może się bardziej zmobilizuję do pisania, jeśli będzie więcej odbiorców. Poza tym to żadna tajemnica. Śmiac mi się chce na myśl o głosowaniu:P Zagłosuję sama na siebie raz, a potem będę śledzić blogi najlepszych, a nóż jakąs perełkę literacka odkryję.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziękuję Haniu ![]() Haniu ja prawie po 8 latach mam właśnie tak jak opisujesz. W Sylwestra nie liczyli się ludzie dookoła. Widziałam tylko TŻa, który zresztą miał wzrok jak na początku naszej znajomości. Cudowne uczucie. W ciągu tych wolnych dni TŻ dał i daje tyle ciepła, zainteresowania, bliskości, troski i miłości, ze chyba kilkaset osób można by tym obdarować ![]() W Sylwestra udaliśmy się na Plac Konstytucji i powiem... nigdy więcej! PS. Pamiętacie jak Wam pisałam o sąsiedzie, który paraduje nago po domu? W Sylwestra latał w samych białych stringach ![]()
![]() |
#3905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak składaliśmy sobie życzenia o północy, powiedziałam mu, że życzę mu, żebym była dla niego lepsza w tym nadchodzącym roku...a on mi na to "Z wszystkiego, Ty mi się udałaś najbardziej". Pewnie to trochę bez sensu brzmi i było trochę pijackie, ale aż się wzruszyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | |
Rozeznanie
|
Twin:
To będę trzymała kciuki za Twoją pracę ![]() ![]() Cytat:
![]() Haniu, a może porozważaj tego Stasia, tak hipotetycznie ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-02 o 11:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja własnie teraz tak mam. fajnego mam faceta, kurcze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sam szczęśliwe kobiety w tym wątku z super TŻami ![]()
![]() |
#3909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój wczoraj zrobił mi śniadanie, wyrasował ciuchy, a otem..potem się uparł że obiad zrobi ( a on od kuchni byle dalej i nie ma umiejętności praktycznie żadnych w tym zakresie:P) zrobił zapiekankę z ziemniaków, praktycznie sam, ja się gaiłam z otwartą buzią. I nic to że ciut przypalił:p Uwielbiam być taka "zaopiekowana".
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() No dokładnie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też lubię być "zaopiekowana". Cytat:
![]()
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
No i cóz mogę napisać...szczęsciary z nas
![]()
#3913 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właściwie, to nie była kłótnia, ale spięcie ![]() ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-01-02 o 12:47 Powód: błąd |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam lubię dyskutowac z moim męzem ![]() Cytat:
![]() ![]() A Stasia lepiej nie rozwazać...bo im bardziej rozwazam tym bardziej go nie chcę. ![]() Trzeba będzie po prostu przestać brać tabletki ![]() Cytat:
A jak mozna zaglosowac?
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-03 o 11:28 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() ja po ostatnim kryzysie z Tz-em mam tak jak Wy patrze na TZ-a i mam ochotę go zjeść, tak go kocham, że jak sie przytulam to wydaje mi sie, że to i tak nie oddaje mojej miłości ![]()
#3918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No prosze..jak pięknie ![]() Tak w ogóle to...HOP HOP! jest tu kto?
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-02 o 14:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie pamiętam już w jakim to było filmie/serialu (możliwe że Gotowe na wszystko), że mąż podmienił żonie wszystkie tabletki w opakowaniu, bo on strasznie chciał żeby zaszła w ciążę, a ona nie ![]() ![]() Gosiu, my też się pokłóciliśmy się troche przed impreza sylwestrowa (o pierdołe, nie chciało nam sie robić tej imprezy i byliśmy oboje rozdrażnieni), czasem się zdarzy. Ale najfajniejsze jest to, że sprzeczka nie trwa nigdy długo, a potem się mocno przytulamy i za chwilkę już mi głupio że w ogóle mogłam się na niego gniewać i mam ochotę mu we wszystkim przyznać rację, a on mnie ![]() Madlen, właśnie? Jak można zagłosować ? Edit: Cześć Kasiu ![]() Haniu ja jestem ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-02 o 14:30 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
Haniu, Twój mąż mnie zaskoczył..ale może taki Staś nie byłby taki zły, hmhm?
![]() tylko nie uciekaj, nie uciekaj.. Madlen, super byłoby jakbyś częściej pisała na blogu..
#3921 |
Zakorzenienie
|
Głosować się będzie smsowo, chyba po 12 stycznia zaczyna się głosowanie. Z tego głosowania przejdzie 10 blogów z każdej kategorii i wtedy wkraczają jurorzy.
Etka: planuję tak robić, sama się na siebie wkurzam za to rozleniwienie. Może "konkurs" mnie zmotywuje. Kasia: super ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja juz po pracy. jeszcze tylko jutro i w koncu weekend (jedno dniowy ) ![]() ![]() ![]() postanowienia noworoczne?? oo troche ich jest: - przede wszystkim wiecej sie usmiech a mnie denerowwac (od wczoraj mój plan wcieliłam w zycie, az miło by ło isc do pracy a tam wszysy patrzyli jak jestem wesoła i od razu to zauwazyli ) - slub ![]() - kupic samochód - kupic konsolę sony - kupic laptopka hm... to chyba najwazniejsze rzeczy aa wiecie dzis w pracy podszedł do mnie taki chłopak co ze mna pracuje i zaczał prosic mnie abym dała mu swój numer telefonu. dziewczyny on na kazdej przerwie mi to mówił a nazywał mnie madzieńka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie,
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. U mnie Sylwester udany, bawiłam się u znajomych ze studiów, w końcu przedstawiłam im TŻ no i tak nam się dobrze gadało że już wiemy że powiększyła nam się ekipa imprezowa. Oprócz tego wyjaśniłam sobie wiele spraw z kolegą TŻta, który odgrywa ważną rolę też w moim życiu, traktuję go jak przyjaciela a w ubiegłym roku urwał się kontakt ale już wszystko obgadaliśmy. Nie obyło się oczywiście bez zgrzytów, od świeżo upieczonej narzeczonej kolegi (są razem pół roku) dowiedziałam się że moje podejście do życia i mój związek są za bardzo asekuracyjne bo po tylu latach nadal nie mieszkamy razem z TŻ. Generalnie rozeszło się o to że nie chcemy brać teraz kredytu na mieszkanie bo potrzebujemy pewności, ze jakby jedno z nas straciło pracę to kilka miesięcy damy sobie radę ze spłatą kredytu i życiem. Wyszło więc na to , ze jestem beznadziejna a to pewnie była zemsta za to że ona wcale nie chciała iść na sylwestra na domówkę tylko do klubu ale nieważne. Co do TŻ to bardzo w porządku, powiem Wam, że odkąd pracuję rzeczy które kiedyś urastały do rangi wielkiego problemu dziś są błahostkami, na które nie warto zwracać uwagi. Morał z tego taki że zanim zaczęłam pracować miałam za dużo wolnego czasu i myślałam o głupotach i wkręcałam sobie różne rzeczy. A co do postanowień to nie mam żadnych aczkolwiek mam kilka planów, które chciałabym, zrealizować i do tego będę dążyć
![]() |
#3924 | |||
Zakorzenienie
|
Ano... Gadałam z koleżanką i okazało się, że to pan prezes był właścicielem sali, a tego faceta to ona w ogóle nie znała. Uf. Czyli możemy się jeszcze tam pokazać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 godzin w pracy... A jutro powtórka... Buuuuu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Zadomowienie
|
Widacie sloneczka
![]() Oznajmiam ze czuje sie juz lepiej ![]() W sylwka nadal czulam sie fatalnie i spedzilismy go nie sami ale z dzieciakami czyli chrzesniakami Tzta i jego siostra. Bylo fajnie choc nic nie moglam przelknac oprocz tej salatki z selerem troszeczke. Nawet alkohol mi nie wchodzil oprocz 2 lampek szampana taki pyszny Tz kupil ![]() Poszlam spac o 3 bo nadal sie srednio czulam za to w Nowy rok spalismy do 14 tej a potem wieczorkiem na spotkanko do znajomych i w domku wyladowalismy w nocy ![]() Dzis mialam jechac do domu ale Tz mnie nie puscil i zostaje u niego do niedzieli. Edit: Tz mama dzis wyszla na kilka dni ze szpitala czuje sie troche lepiej ![]() Widzialam jak Tz sie nie opiekiuje i o nia troszczy. Wogole wiecie co mam naprawde fajnego faceta ![]() ![]() ![]() Dzis mam zamiar zaplanowac romantyczny wieczor. Bedziemy ogladac nowego Bonda i kupilam fajna koszulke na noc he he . A na razie Tz sobie gra a ja wizazuje :p Tylko wlasnie przyjechala "rodzinka Tzta" wujek z ciotka ktorych nie trawie, ale nie popsuja nam wieczoru we dwoje. Na pewno nie bedziemy z nimi siedziec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Eee.. 18ka to chyba bezpieczna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poemi może byś wrzuciła tu chociaż jedno zdjęcie z sylwestra? Aż się zacikawiłam jak Hania tak chwali a Ty tak opisałaś ![]() ![]() ![]() Hej Anitko ![]() Szykuje Wam się bardzo romantyczny wieczór ![]() ![]() ![]() Anitko bardzo się ciesze że z mamą TŻ lepiej!
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-02 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3927 | |
Zadomowienie
|
ja
Cytat:
![]() Tez sie ciesze ze z nia troszke lepiej no i ze bedzie choc troche w domu, bo to jej dom. Poki co drinkujemy sobie z Tztem :p i planuejmy wieczor filmowy jak Tz skonczy grac ![]() Ja tez sie ciesze ze wszystkie takie zakochane z Nowym rokiem w swoich Tztach ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zadomowienie
|
Gosiu ciesze sie ze przepis sie przydal
![]() A w jakis dzien planuje zrobic ta zapiekanke podana przez Zare ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Już obczajam ![]() Edit: Dzięki dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-02 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.