|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy cz.II
Czy byłby ktoś chętny na rozparcelowanie flaszki
Narciso Rodriguez For Her (ok. 2 zł za ml) i ewentualnie Alien? ( ok. 3,5 za ml) Z Allegro. Od pewnych sprzedawców. Lepiej, żeby się ktoś przyłączył- ostatnio, kiedy nikt nie zareagował na moje propozycje- źle się to dla mnie skończyło- nie wytrzymałam, sama kupiłam i... zbankrutowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2253 |
Zadomowienie
|
To może znajdzie się ktoś chętny na Addicta i Cinema edp? Mam zamiar kupić tu:
http://allegro.pl/item508161600_chri...od_marysi.html http://allegro.pl/item505021136_ysl_...arysienki.html Ja wzięłabym po 50ml plus flaszka, może znajdą się chętne na resztę? Addict wychodzi po 2,25 i przesyłka, Cinema po 1,82. Atomizerków nie mam, więc jeśli ktoś by miał swój to super, mogę też ewentualnie zakupić. |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
też bym brała Wenge :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() 2. fleur de vanille - biore 10ml 3. fleur d'oranger - wezme z 15ml 4. co do csp - mi sie nie spieszy ![]() ![]() a jak nam tak dobrze idzie ![]() ![]() czy bylyby chetne na lavande [ok 1,3zl/ml] fragonarda albo capucine [1,4zl/ml]?
![]() |
#2256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rawito, dopiero dziś prześlę Ci przelew za Labdanum. Gapa jestem, zupełnie o tym zapomniałam przez Święta. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Konto usunięte
|
ja chyba przestaje tu wchodzić
![]() bo to jest tak - jaka propozycja nie padnie to ja wszystko chce ![]() Agniesia - capucino - bardzo chętnie - 20 nawet, a za lawende podziękuję. Oczywiście nie muszę chyba dodawać, że jak zwykle prosiłabym wersję dla lenia i beztalencia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2258 |
Zadomowienie
|
Agniesia 666 to bierz moje 10 ml figi dla mnie to za mało .
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
never say no to panda
|
Agniesiu - to jeśli byś się zgodziła mogłabym zamówić wsjo, w tym i ciapucino (butla Twoja
![]() ![]() edit o poranku: ![]() w takim razie - na razie orientacyjnie, ale może się uda chętnych zebrać - Fragonard Vetyver - i tu w zależności od ilości: butelczyna 100ml --> ok. 1,30 za ml butelczyna 200ml --> ok. 1 zł za ml ![]() Fragonardowe szleństwo ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-01-02 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Raczkowanie
|
Drużyno Messe de Minuit!
Messe jest już nasze, wydobyte z czeluści londyńskiego butiku Etro, ale nasze! Cena za 1 mililitr to 2,34 zł. Teraz największym problemem są atomizerki. Tak jak pisałam wcześniej, ja żadnych atomków niestety nie mam. I teraz mamy dwa wyjścia - albo ja kupię atomizerki w Refanie (zaznaczam jednak, że oni nie zawsze mają wszystkie pojemności a ceny są znacznie wyższe niż u Gwai) albo prześlecie mi swoje atomizerki (może ktoś z was ma jakieś większe zapasy i mógłby jednorazowo przesłać większą ilość?). Prosiłabym również o potwierdzenie chęci wspólnego zakupu i wcześniej wpisywanej ilości. I to by było na tyle. Czekam na wieści! |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Może dobrze by było przypomnieć ostateczna listę "biorców"?
Ja się deklarowałam i potwierdzam. Nie wiem tylko, czy się załapałam, bo ktos tam pokrzykiwał, ze flaszka wcześniej sie zamknęła. jeżeli jestem na liście to : -atomek w razie czego mam i mogę wysłać (prosze o adres) - prosze o PW z danymi do przelewu
#2263 |
Lady of Harley-Davidson
|
Fragonard Figa EDT zamknięta.
cbr 30ml + butla i zabawa z przepsikiwaniem BigMama 10ml orenda 10ml Selya 20ml Twitter 10ml rozwydrzona 10 ml Agniesia666 10ml Fleur d'Oranger EDT Fragonarda zamknięta. cbr 40ml + butla i przepsikiwanie orenda 10ml Agniesia666 10ml rozydrzona 10ml Katty_p13 30ml Fleur de Vanille EDT zamknięta. cbr 40m + butla i przepsikiwanie BigMama 10ml orenda 10ml Twitter 10ml Agniesia666 10ml Mravka 20ml Fragonard, Capucine zamknięta. Agniesia666 30ml + butla orenda 20ml cbr 20ml i przepsikiwanie Mravka 20ml rozwydrzona 10ml Fragonard, Vetyver do wziecia 10ml - 1,30zl/ml lub 1,00zl/ml cbr 40ml + butla i przepsikiwanie ![]() Twitter 10ml elve 10ml Agniesia666 20ml orenda 10ml ---> Vetyver is a harmonious fragrance, with a refined classicism, where the pine needles and the lemon heighten the sweet heat of cedar and vetyver. An elegant tribute to the eternal masculine. <-- dla mnie unisex
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-01-03 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
never say no to panda
|
jejkuś, jak ślicznie
![]() ![]()
![]() |
#2265 |
Lady of Harley-Davidson
|
juz zrobione
![]() uwielbiam Cie, cbr ![]() [a jak pachnie to vetyver? wogole czym? ![]() ![]() nikt sie nie skusi na lawende? ![]() ![]()
![]() |
#2266 | ||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Cytat:
...i koniecznie ceny za 1 ml ![]() .
![]() |
#2267 | |
Raczkowanie
|
BigMamo, lista ostateczna nigdy nie powstała. Wcześniejsze wpisy traktowałam dość luźnie, ale masz oczywiście rację, powinnam była przypomnieć listę potencjalnych "biorców". Oto i ona:
Nebraska - 5-10ml BeYourself - 5-10ml Tulipanka - 5-10ml cbr - 5ml BigMama - 5ml Hisoka - 10ml Polly_ - 5ml Twitter - 5ml Palindromy - 50ml ??? Za chwilę zresztą wszystkim prześlę PW. Wpisałam się w wątku, żeby wspólnymi siłami rozwiązać problem atomizerków... Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
grozi wypollizowaniem
|
ja potwierdzam! i jeśli to jest cena całościowa za ml ( bez przesyłki po Polsce) to biorę 10 ml- jeśli mogę oczywiście
![]()
#2269 |
Zakorzenienie
|
(a jak się okaże, że jest jakaś niespodziewana nadwyżka mililitrów, to mogę wziąć i 15
![]() jeśli idzie o atomiki, ja posiadam tylko resztki, więc mogę wysłać jeden na moją porcję ![]() Widzę, że spora część drużyny Messe jest z Wrocławia. Dziewczyny! Może się jakoś dogadamy i hurtem poślemy atomiki albo Messe przyleci do nas w jednej paczce? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Raczkowanie
|
Tulipanko, Polly - coś czarno wiedzę te dodatkowe mililitry. Wcześniej jeszcze pisała do mnie Cbr, że chciałaby wziąć 5 mililitrów więcej. Zobaczymy zresztą, może ktoś zrezygnuje...
W każdym razie, znikam tymczasowo. Jutro pewnie nie będę wchodziła na Wizaż, więc nie denerwujcie się, że nie odpisuję. Uradźcie co z atomizerkami, a ja idę dalej wypluwać sobie płuca... |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zadomowienie
|
wezmę 10 pomarańczy jednak
![]()
#2272 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
palindromy-potwierdzam swoje 10ml . Jak chodzi o atomizerki, to w razie czego mam i mogę wysłać,ale jakby się zamawiało jakoś niedrogo, "grupowo", to chętnie bym wzięła i atomek
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam na dalszy rozwój sytuacji ![]() edit: na wspólną wysyłkę z wroca też się piszę ![]() Edytowane przez nebraska Czas edycji: 2009-01-02 o 18:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
never say no to panda
|
mnie skusił opis absolutu wetiwerowego na mazidla.com
Cytat:
![]() z próbek mogę powiedzieć tyle - świeży, drzewno-cytrusowo-zielony na mnie już podaję ![]() Fleur de Vanille - 1,20 za ml Fleur d'Oranger - 1,20 za ml Fragonard, Capucine - 1,30 za ml Fragonard, Lavande - 1,20 za ml Fragonard, Vetyver - 1,30 za ml (przy rozbieraniu 100ml flachy) lub 1,00 za ml (przy rozbieraniu 200ml flachy)
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2009-01-02 o 19:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny od kadzidła goutal - przesyłki poszły
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zadomowienie
|
Ja potwierdzam chęć na 5 ml Messe (nosić tego w życiu nie będę
![]() ![]() Dziewczyny, to jesteśmy już 4 z Wrocławia. Jak się umawiamy? Beyourself nebraska Tulipanka
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2009-01-02 o 22:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.