![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
to lekceważenie?
Witam wszystkich,
chciałam zapytać sie Was o opinie, może mi to wyjaśnicie pozwolicie zrozumiec bo ja jakoś nie umiem. Problem może błahy ale wyznaje zasade że z błahych problemów może narosnac ogromny problem który bedzie potem cieżko rozwiązać. No więc, na święta kupiłam mojemu Tż prezent wreczyłam go mu w ładnej torebce (standard) co prawda wzbraniał sie przed przyjęciem go(aż głupio się poczułam) bo nie miał nic dla mnie i nie bedzie mi mógł nic kupić ze wzgl. finansowych(ok zrozumiałam, trochę przykro mi się zrobiło bo myślałam że sam coś zrobi, nie jestem jakąś straszną materialistką ale liczy się przecież gest, pamięc , nie muszę mieć kolii z brylantami ale własnoręcznie zrobiona laurka by mnie zadowoliła. A że jestem szczera do bólu to mu to wygarnęłam że przecież dla chcącego nic trudnego, to odparł że go nie rozumiem i ze NIE MIAŁ CZASU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: to lekceważenie?
kupowałaś facetowi maskotki ??
![]() ![]() ![]() ![]() A co do laurki - wiadomo, że byłaby miłym gestem z jego strony ale niestety nie jest to w naturze mężczyzn... przynajmniej z moich doświadczeń ![]() Moze nie rozpakował prezentu bo bał się kolejnej maskotki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() editt: Ja tez mojemu dałam maskotke raz i wcale nie uważam to za niemęskie, szczególnie że to była taka smieszna żaba, wyglądała jakby była lekko stuknięta i musiałam ją kupić ![]() ![]()
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! ![]() Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2009-01-02 o 13:27 Powód: ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
no raczej chyba nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mój tez dostał maskotki pare razy - na własne życzenie
![]() ![]() ps. moim zdaniem Twój facet troche Cie lekceważy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
nie, jakos byłam w szoku takim że nawet o tym nie pomyślałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Mógł Ci chociaż kupić głupie czekoladki....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dokłądnie. Czekolada ksoztuje 3 zł...
Ale autorce chyba bardziej chodzi o to że wogóle nie zainteresował sie prezentem od Niej ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
to prawda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Rozumiem, że ma trudną sytuację i nie ma kasy, ale tak jak już ktoś zauważył zwykła czekolada nie jest droga, a już na pewno zrobienie czegoś własnoręcznie nie jest kosztowne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
dziwna sytuacja
![]() chciałabym ci coś poradzic ale sama nie mam pojecia o co moze mu chodzic ![]()
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
no właśnie nie wiem co robić tym bardziej że każda rozmowa na ten temat kończy sie tym że, nie rozumiem go, zachowuje się dziecinnie, i to z powodu ze nie jestem biedna nie potrafię go zrozumieć no i na nic moje tłumaczenia że nie chce prezentów po 100zł
![]() poza tym mam tez problem z tym ze mu nie potrafie zaufac zranił mnie kiedys bardzo mocno właściwie to nie 1 raz, i teraz jakos nie umiem (nie chce?) MU ZAUFAC. a to z tego względu że jak się go pytam czemu wtedy tak postąpił to mówi że nie wie, nie rozumiem jak człowiek może nie wiedzieć czemu coś zrobił, przecież odpowiada sie za swoje czyny Edytowane przez fredzia1990 Czas edycji: 2009-01-02 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ja dostałam czekoladki,ładnie zapakowane(właśnie sobie zagryzam piszac na wizazu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale mam wrażenie że jednak oczekujesz tych prezentów za 100 zl, i problem jest gdzie indziej bo zaczęłaś pisać o prezentach a później przeszłaś że coś ogólnie nie funkcjonuje w twoim związku. Może poprzez te prezenty chcesz zobaczyć że się stara i mu zależy, a nie dostając tego czego chcesz pojawiają się wątpliwości.
_________Po burzy zawsze wychodzi słońce_________ Edytowane przez Maalwaaa Czas edycji: 2009-01-02 o 15:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Jeśli związek nie przynosi Tobie ani szczęścia, ani spełnienia - a tak wynika - zmien to..
Po co masz się męczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
no cóz macie racje męczę sie w tym zwiazku i nie ma co tego ukrywac on mnie nie rozumie nie nadajemy na tych samych falach on nie rozumie moich potrzeb ja pewnie jego tez nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ale halo, bo ja nie kumam
słoń na mikołajki ponieważ niefunkcjonalny średnio ci odpowiadał, ale brak "słonia" w święta to już olewka??? mi tu coś nie gra. prezent jest prezentem i tak jak on nie potrafił się zdobyć na gest, ty tego gestu moim zdaniem nie umiesz docenić.
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Nie odpakowała, bo mu moze glupio , że Tobie nic nie dał
![]() a jak dostałas tego słonika to mu powiedziałaś, że nie podoba Ci sie, a moze jakas mine zrobiłas ![]() Ja swojemu kupiłam raz maskotke bez okazji i mu sie spodobała, wiec maskotki dla facetow to chyba nic złego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
nie wiem mało mnie już ten człowiek interesuje, warta jestem kogoś lepszego bo już nie zamierzam kolejny raz byc raniona przez niego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Widzę, że te prezenty to tylko czubek góry lodowej, więc nie zastanawiaj się zbyt długo i skończ związek, który Cię męczy. U mnie było tak, że czarę goryczy przelała jakaś bzdura w porównaniu z resztą problemów, ale chwalę sobie podjętą decyzję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, zastanow sie najpierw czego chcesz! mowisz ze chcesz zeby o tobie myslal, ze boli cie ze sie nawet nie wysilil na swieta i ci laurki nie zrobil?? mysle ze jesli slonik na szczescie nie znalazl zastosowania w twoim pokoju to jakie zastosowanie miala by laurka?? chyba nie chodzi tu o gest.... poprostu jestes zla ze on nie ma kasy i ci nie kupuje takich prezentow jakie sa tobie przydatne, wcale nie chodzi ci o gest... gestem wykazal sie w mikolajki - ale tego nie docenilas!! druga sprawa.... zakladasz watek o jakims prezencie, ale jak sie dziewczyny wypowiadaja ze moze bylo mu glupio ze tobie nic nie dal, ze nie zrobil zadnej laurki bo to facet (z tym sie zgadzam, nie wyobrazam sobie faceta ktory rysuje laurke dla swojej kobiety, co innego napisac wiersz... ale laurka???) a ty zamiast ich wszystkich wysluchac to piszesz ze cie kilka razy zranil, ze mu nie mozesz wybaczyc, ze jestes warta kogos innego??? o co chodzi??? okej to napisz tak naprawde o co chodzi w waszym zwiazku a nie zaslaniaj sie jakims prezentem! bo widac ze to byla tylko taka malutka przykryweczka.... ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() po drugie to nie jest tak że nie doceniam, tylko chciałabym żeby dał mi cos kiedyś bez powodu tak po prostu nie z obowiązku, każde nasze wyjście gdzieś jest ostro planowane, są obliczenia kto i ile płaci. chce mnie zadowolić wyjściem gdzieś do pizzerii a ja bym chciała zwykły romantyczny spacer i zerwanie kwiatka na łace ![]() ![]() no może jestem zbytnią romantyczką ale taki facet mi się marzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
jasne ze mozesz czekac
![]() ![]() jesli w gre nie wchodza tylko te prezenty tylko cos wiecej to moze rzeczywiscie sobie odpusc... swoja droga rozumiem ze gosc nie ma kasy... ale przeciez jest tyle rzeczy ktore mozna razem robic i nie placic za to, tak jak wspomnialas glupi spacer! mysle ze powinnas odbyc DLUGA, POWAZNA rozmowe z twoim tz ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.