|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Cytat:
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
strippi Twoj wekon jest super, mi sie wlasnie takie podobaja, nie lubie jakis kwiatkoiw i innych naszywek
a jaką on ma długosć?
|
|
|
|
#4653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedna część ma 2,5 metra...później się odpina i jest do pupy druga część
|
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po kosciele?
|
|
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj mi koleżanka napisała, co się bardziej opłaca, plusy i minusy first i last minute ![]() "odnośnie first minute czy last minute - ciężko stwierdzić do końca co jest lepsze , bo tak : Plusy Ofert First Minute : - masz pewność , że wybrany hotel jest w ofercie i więcej osob poleci ( bo w Laście np. mogą być pojednycze czy jakieś ostatnie miejsca ) więc first minut polecany jest rodzinom - masz większy manewr odnośnie lotniska z którego chcesz lecieć ( bo lokalne lotniska jak Poznań czy Bydgoszcz ) zejdą pierwsze. w lastach leci się głównie z Wawy czy Katowic. co jeszcze najlepiej kupować oferty albo gdy dane biuro wprowadza oferte ( duzo biur juz je dosc dawno wprowadzilo , bo w listopadzie ) czyli teraz koncza sie oferty first minut wielu biur w firts minute czesto masz dodatkowe promocje ( jakies rabaty nawet do 30 % ) gwarancje, ze cenka się nie zmieni czy dodają ubezpieczenia od kosztów rezygnacji, jakas wycieczka. Wszytsko trzeba sprawdzic u organizatora jakie ma promocje odoatkowe Jeśli jednak nie wiesz miedy dostaniesz urlop , i jest Ci obojetny hotel ( znasz np. tylko kierynek gdzie chcesz leciec ) polecam last minute - u mnie duzo osob skorzystalo, przychodzac na tydzien przed wylotem "czyli wniosek z tego, że korzystniejsze jest first minute
|
|
|
|
|
#4657 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zeby sie soba nacieszyc![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wpadłam tylko na chwilkę powiedzieć że mierzyłam dziś sukienki aż 3! fotek nie ma bo nie robiłam... salon niespecjalny , poszłyśmy z mamą z ciekawości, pierwsza Pani która mnie obsługiwała średnio miła, druga fajna.
Modele nieszczególne na razie nie czułam że to ta. Dodam że to było moje pierwsze mierzenie
|
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
motley - sto lat kochana !
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
witam
|
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
Witam po sylwestrze to juz roczek naszych slubow do mojego jeszcze 8 miesiecy i 3 dni - przeleci ze szok moj Tż to juz chyba bardziej niz ja przezywa bo ciagle mi przypomina ze nauki trzeba zrobic musimy jeszcze raz zrobic liste gosci, bo wczesniej naliczylismy ich okolo 60, ale znajac zycie moj Tż polowy nie policzyl Kupilismy na razie 72 butelki wodki (dwie juz wypite - tesciu kosztowal i my w sylwestra) i kurde zastanawiam sie czy to nam starczy takze trzeba jeszcze raz gosci przeliczyc Jeszcze jakies winko trzeba kupic ale z tym sie jeszcze wstrzymamy Musimy zaczac pomalu "degustacje" win, zeby potem jakiejs "siary" nie kupic Tż ostatnio kupil w hipermarkecie jakies wino za 17 zl chyba a smakowalo tak ze nie moglam dopic Znacie jakies winko godne polecenia?? Interesuje mnie biale i czerwone najlepiej polslodkie Atomufka zakochalam sie w twojej sukience...nooo ale mam juz swoja ale piekna mi sie strasznie podoba ten tyl i kwiatuszek tylko ja nie chcialam za bardzo sukni z trenem bo wydaje mi sie ze byloby mi niewygodnie, dlatego takich w ogole nie mierzylam ![]() Witam nowe Panny Młode ![]() Na sylwka wybawilam sie ze szok wrocilismy o 6 do domu a na 18 mialam do pracy i to jeszcze musialam dojechac do katowic W pracy siedzialam na nocce przez 12 h, prawie zywego ducha i myslalam ze wykituje Rano na szczescie Tż po mnie przyjechal i od razu do lozeczka poszlam Wstalam o 14 ale teraz dalej leze z laptopem na kolanach bo jestem nie do zycia dzis ![]() Zaczynam marzyc o podrozy poslubnej heheh Marzy mi sie Chorwacja lub Hiszpania Chcialabym troche pozwiedzac a troche sie polenic na plazy W ogole gdybym miala wiecej pieniazkow to pojechalabym na kube lub do meksyku nooo ale to w przyszlosci Teraz to musimy zbierac na mieszkanie A w ogole to nie wiem czy bede miala urlop bo mam zamiar szukac nowej pracy i sie martwie ze jak znajde to sie nie spelnia moje marzenia o podrozy poslubnej bo niestety nie bede miala urlopu a bym chciala pojechac na minimum 2 tyg
|
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
samba mi tez sie marzy własnie Chorwacja
chciałabym jechac tam na własna reke i to w sierpniu ale kurcze sierpien bardzo drogi jest![]() dziewczyny a jak to jest z paszportami?? przeciez o dowód mozemy starac sie dopiero miesiąc po slubie wiec jak mamy soebie wyrobic nowy paszport?? to na podróz poslubna mamy jechac na starym dowodzie i paspzorcie??
|
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
A ja juz nie mam orkiestry!!!
PIsalam Wam, że znalezlismy fajny zespol skladajacy sie z 5ciu kolesi....Dzis poszlismy umowe spisac z jednym z nich bo bylismy umowieni. Koles na poczatku zachowywal sie jakby nas pierwszy raz widzial, okazalo sie, że jest podpity a wszystkie nasze pytania zbywal agresja i krzykiem!niewychowany cham...podziekowalismy mu i wyszlismy ![]() znowu szukamy orkiestry ![]() ale wiecie co moze tak mialo byc, bo bardzo dlugo czekalismy az nam przyniesie jakies nagranie, żebysmy obejrzeli, nigdy nie był za miły, taki służbista a dziś przegiął
|
|
|
|
#4664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yes przeciez nikt nie bedzie wiedzial ze paszport czy dowod stary ja bym chciala jechac w podroz poslubna od razu w poniedzialek takze nowego dowodu na pewno miec jeszcze nie bede Zreszta i tak nie wiem czy jeszcze przez jakis czas po slubie nie bede uzywala starego dowodu bo najprawdopodobniej jakis czas jeszcze pomieszkamy z tesciem, a nie oplaca mi sie zmieniac co pol roku dokumentow
|
|
|
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie macie sesji po slubie??/ my własnie mamy. pewnie w poniedziałek/wtorek po slubie (chyba ze bedzie brzydka pogoda to potem) |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm no planujemy ale w sumie to jeszcze nie wiem kiedy bo nam zdjecia bedzie robil przyjaciel Tżta, ma super aparat i talent wiec mysle, ze fotki beda super. I planujemy w dzien wesela krotki plener u mnie w gorach A potem po weselu w inny dzien chcemy sobie zrobic plener na zamku w Ogrodzieńcu i jeszcze na plazy nad pobliskim jeziorem. Tylko, ze ten przyjaciel Tżta pracuje i nie chcielibysmy zeby robil sobie problemy i np bral urlop z naszego powodu, wiec pewnie bedziemy sie chcieli z nim umowic w ktorys weekend, a znowu ja chce miec wesele i jechac w podroz, a nie miec wesele, potem do pracy i dopiero za tydzien czy 2 w podroz (bo tyle urlopu nie dostane, zeby miec miesiac wolnego np) dlatego mysle ze najpierw podroz a potem dopiero sesja
|
|
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, kiedy pomyślę o dowodzie, to ja go już szukam około miesiąca. Chyba będę musiała wyrobić sobie nowy, a w tym roku i tak by go zmieniała. kurczę:/
|
|
|
|
#4668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lecisz na starym nazwisku niepanikuj slonce.. wszyscy tak robia bo inaczej niebylo by podrozy poslubnej odrazu tylko duzo duzo pozniej my chcemy wyleciec z tz w srode po slubie no najdalej do konca tygodnia wiec napewno niebede miala nowego dowoduCytat:
Cytat:
oj to niedobrze.. wprawdzie zawsze mozesz paszportem sie poslugiwac ale to tak troche niebespiecznie bez dowodu.. moze to zglos ze go nie masz...
|
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obrączki zamówiliśmy w małej pracowni jubilerskiej w Nysie Mój brat mi ją polecił - w wakacje tam kupował obrączki zapłacił za swoje jakieś 700zł - całość z żółtego złota, półokrągłe, 6mm. A w innych sklepach, też w Nysie, ceny za takie same obrączki jak nasze już wynosiły 1200-1400.Wcześniej też chodzilismy po Apartach, Krukach itp. i ceny które tam widzieliśmy są wg mnie wygórowane, dlatego zamówiliśmy u zwykłego jubilera.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
kupilsimy obraczkihttp://www.yes.pl/obraczki_slubne/ob...-T-000-OBR-607 moja bedzie z brylancikiem ![]() strippi welon superrrrrrrr a my dziewczyny dzis mielsimy podpisac umowe w tym lokalu,wybralismy juz menu i ja tak patrze w karte alkoholi a tam 100 zl za butelke wina myslalam ze zastrzele Tz ta bo nie sprawdzil tego.Wiec powiedzielsimy Pani ze przemyslimy sprawe...i szybko poszlismy szukac nowej lokalizacji...ech...mezcz yzni![]() No i znalezlismy mala restauracje ,wplacilismy zadatek.Mam nadzieje ze juz nic sie nie wydarzy
|
|
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A one się będą tak błyszczały? Bo szczerze mówiąc nie widziałam na żywo tytanowych obrączek. Pokaż real fotkę jak już będziesz miała ![]() kaska87 ten jubiler jest na ul.Bielawskiej 9, tak po schodkach wchodzisz (jak idziesz na bazar i skręcasz koło "Ewy")
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka to dobrze, że znaleźliscie sale
a masz jakieś zdjęcie, albo ma swoja strone ta restauracja?Mnie poszukiwanie orkiestry prześladuje myslałam, że już mamy a ten problem ciągle wraca...Jutro mama ma mi od koleżanki z pracy wziąć nagranie w którym gra jej kolega. Ten zespół podobno ciagle trzyma termin dla nas(po znajomośći), nawet 200 zł nam opuści, sam tak powiedział, bo dzwoniłam, żeby się upewnić w razie czego czy maja termin wolny jeszcze.
|
|
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe wy to macie przeboje z tymi restauracjami - masakra mam nadzieje ze tym razem juz wszystko ok bedzie |
|
|
|
|
#4674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczna sukieneczka ![]() heh... ja juz sie zdecydowalam, biore te taką na szyję poprawie troszke dekolt i będzie super w sumie ta ja pierwsza zobaczylam jak weszlam do salonu i wiedzialam, ze chce ja zmierzyc... a teraz gdzie nie zajde to nic mi sie nie podoba i ciagle o niej mysle jutro ide zamowic ![]() oj ja tez chcialam do grecji, ale ostatnio tam zamieszki te .... i nie wiem, w sumie stanelo na niczym, nie szukamy.... heh.... zapewne spontan jakis na ostatnia chwile wyjdzie Cytat:
heh...laseczki wrocilam dzis rano z mazur...z sylwka i od razu do pracy.... a teraz siedze i nie moge zaczac sie uczyc na jutrzejszy egzamin ![]() ale co do sylwka to było super, nie spodziewałam sie, ze mozna sie tak dobrze bawic z ludzmi, ktorych poznalo sie kilka godzin wczesniej ![]() oj dzialo sie przez kilka dni, bedziemy przynajmniej mieli co wspominac
Julka http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cpx9ipnwxid9w.pngCzas zacząć nowe, lepsze życie... Edytowane przez MisQa Czas edycji: 2009-01-02 o 20:09 |
||
|
|
|
#4675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjecie jakies przekalamane.One sa matowe i wygladaja troche jak biale zloto sa piekne.Na mnie dopiero w czerwcu boze tyle czasu jeszcze....
|
|
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbyś chciała tam zamawiać obrączki, to musisz iść do nich i zobaczyć co mają w katalogu (bo na wystawie do mierzenia mają tylko kilka marnych wzorów) i pomierzyć na palcu gdzieś indziej i dopiero wrócić i u nich zamówić (my tak zrobiliśmy). Ale ceny mają na prawdę konkurencyjne w porównaniu z innymi sklepami.
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesczze teraz mnie siostra wkurzyla bo mowi ze lokal ktory wybralismy jest beznadziejny a wcale nie jest....bylismy tam dzis na obiadku i uwazamy ze spoko![]() domi nie mam zdjec musze poszukac w necie. misqa pokaz sukienkie ktora wybralas
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-01-02 o 20:18 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4679 |
|
Rozeznanie
|
SAMBA - witam
jaką masz suknię? już zamówiłaś?
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie ale mi sie cisnienie podnioslo...wzielismy na sylwka aparat mojego brata bo my mamy taki wielki i porzadny a nie chcielismy cala noc pilnowac aparatu zeby nam ktos nie gwizdnal przypadkiem. Wczesniej dzwonilam do brata czy mu nie bedzie potrzebny, zeby zaladowal baterie i skasowal moje zdjecia w sukni slubnej. No i ok, mielismy aparat na sylwka, faktycznie nie bylo na nich moich zdjec w sukni (przynajmniej jak sie przewijalo to nie wyskakiwaly), a teraz biore kabel i chce przegrac zdjecia a tu pierwsze ktore mi sie ukazalo to ja w sukni ;/ jakos zostaly na dysku czy nie wiem jak to sie stalo... w kazdym razie dzieki Bogu ze to ja zabralam sie za przegrywanie zdjec a nie Tż - mam nadzieje ze ich wczesniej nie ogladal uzywajac kabla..bo jak ogladal to nie wiem ;/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

a jaką on ma długosć?

myslalam ze zastrzele Tz ta bo nie sprawdzil tego.Wiec powiedzielsimy Pani ze przemyslimy sprawe...i szybko poszlismy szukac nowej lokalizacji...ech...mezcz yzni
myslałam, że już mamy a ten problem ciągle wraca...Jutro mama ma mi od koleżanki z pracy wziąć nagranie w którym gra jej kolega. Ten zespół podobno ciagle trzyma termin dla nas(po znajomośći), nawet 200 zł nam opuści, sam tak powiedział, bo dzwoniłam, żeby się upewnić w razie czego czy maja termin wolny jeszcze.