|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Cytat:
![]() |
#4652 |
Zakorzenienie
|
strippi Twoj wekon jest super, mi sie wlasnie takie podobaja, nie lubie jakis kwiatkoiw i innych naszywek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedna część ma 2,5 metra...później się odpina i jest do pupy druga część
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj mi koleżanka napisała, co się bardziej opłaca, plusy i minusy first i last minute ![]() "odnośnie first minute czy last minute - ciężko stwierdzić do końca co jest lepsze , bo tak : Plusy Ofert First Minute : - masz pewność , że wybrany hotel jest w ofercie i więcej osob poleci ( bo w Laście np. mogą być pojednycze czy jakieś ostatnie miejsca ) więc first minut polecany jest rodzinom - masz większy manewr odnośnie lotniska z którego chcesz lecieć ( bo lokalne lotniska jak Poznań czy Bydgoszcz ) zejdą pierwsze. w lastach leci się głównie z Wawy czy Katowic. co jeszcze najlepiej kupować oferty albo gdy dane biuro wprowadza oferte ( duzo biur juz je dosc dawno wprowadzilo , bo w listopadzie ) czyli teraz koncza sie oferty first minut wielu biur w firts minute czesto masz dodatkowe promocje ( jakies rabaty nawet do 30 % ) gwarancje, ze cenka się nie zmieni czy dodają ubezpieczenia od kosztów rezygnacji, jakas wycieczka. Wszytsko trzeba sprawdzic u organizatora jakie ma promocje odoatkowe Jeśli jednak nie wiesz miedy dostaniesz urlop , i jest Ci obojetny hotel ( znasz np. tylko kierynek gdzie chcesz leciec ) polecam last minute - u mnie duzo osob skorzystalo, przychodzac na tydzien przed wylotem ![]() czyli wniosek z tego, że korzystniejsze jest first minute ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
Zakorzenienie
|
Cześć wpadłam tylko na chwilkę powiedzieć że mierzyłam dziś sukienki aż 3! fotek nie ma bo nie robiłam... salon niespecjalny , poszłyśmy z mamą z ciekawości, pierwsza Pani która mnie obsługiwała średnio miła, druga fajna.
Modele nieszczególne na razie nie czułam że to ta. Dodam że to było moje pierwsze mierzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Zakorzenienie
|
motley - sto lat kochana !
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Atomufka zakochalam sie w twojej sukience...nooo ale mam juz swoja ![]() ![]() ![]() ![]() Witam nowe Panny Młode ![]() Na sylwka wybawilam sie ze szok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaczynam marzyc o podrozy poslubnej heheh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
samba mi tez sie marzy własnie Chorwacja
![]() ![]() dziewczyny a jak to jest z paszportami?? przeciez o dowód mozemy starac sie dopiero miesiąc po slubie wiec jak mamy soebie wyrobic nowy paszport?? to na podróz poslubna mamy jechac na starym dowodzie i paspzorcie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Zakorzenienie
|
A ja juz nie mam orkiestry!!!
PIsalam Wam, że znalezlismy fajny zespol skladajacy sie z 5ciu kolesi....Dzis poszlismy umowe spisac z jednym z nich bo bylismy umowieni. Koles na poczatku zachowywal sie jakby nas pierwszy raz widzial, okazalo sie, że jest podpity a wszystkie nasze pytania zbywal agresja i krzykiem!niewychowany cham...podziekowalismy mu i wyszlismy ![]() znowu szukamy orkiestry ![]() ale wiecie co moze tak mialo byc, bo bardzo dlugo czekalismy az nam przyniesie jakies nagranie, żebysmy obejrzeli, nigdy nie był za miły, taki służbista a dziś przegiął ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
yes ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie macie sesji po slubie??/ my własnie mamy. pewnie w poniedziałek/wtorek po slubie (chyba ze bedzie brzydka pogoda to potem) |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm no planujemy ale w sumie to jeszcze nie wiem kiedy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Zakorzenienie
|
no właśnie, kiedy pomyślę o dowodzie, to ja go już szukam około miesiąca. Chyba będę musiała wyrobić sobie nowy, a w tym roku i tak by go zmieniała. kurczę:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
oj to niedobrze.. wprawdzie zawsze mozesz paszportem sie poslugiwac ale to tak troche niebespiecznie bez dowodu.. moze to zglos ze go nie masz...
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obrączki zamówiliśmy w małej pracowni jubilerskiej w Nysie ![]() Wcześniej też chodzilismy po Apartach, Krukach itp. i ceny które tam widzieliśmy są wg mnie wygórowane, dlatego zamówiliśmy u zwykłego jubilera.
![]() |
#4670 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ob...-T-000-OBR-607 moja bedzie z brylancikiem ![]() strippi welon superrrrrrrr a my dziewczyny dzis mielsimy podpisac umowe w tym lokalu,wybralismy juz menu i ja tak patrze w karte alkoholi a tam 100 zl za butelke wina ![]() ![]() No i znalezlismy mala restauracje ,wplacilismy zadatek.Mam nadzieje ze juz nic sie nie wydarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kaska87 ten jubiler jest na ul.Bielawskiej 9, tak po schodkach wchodzisz (jak idziesz na bazar i skręcasz koło "Ewy") ![]()
![]() |
#4672 |
Zakorzenienie
|
atomufka to dobrze, że znaleźliscie sale
![]() Mnie poszukiwanie orkiestry prześladuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe wy to macie przeboje z tymi restauracjami - masakra ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4674 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczna sukieneczka ![]() heh... ja juz sie zdecydowalam, biore te taką na szyję ![]() ![]() ![]() ![]() oj ja tez chcialam do grecji, ale ostatnio tam zamieszki te .... i nie wiem, w sumie stanelo na niczym, nie szukamy.... heh.... zapewne spontan jakis na ostatnia chwile wyjdzie ![]() Cytat:
![]() heh...laseczki wrocilam dzis rano z mazur...z sylwka ![]() ![]() ale co do sylwka to było super, nie spodziewałam sie, ze mozna sie tak dobrze bawic z ludzmi, ktorych poznalo sie kilka godzin wczesniej ![]() oj ![]() ![]()
Julka ![]() Czas zacząć nowe, lepsze życie... Edytowane przez MisQa Czas edycji: 2009-01-02 o 19:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4677 |
Zakorzenienie
|
Jakbyś chciała tam zamawiać obrączki, to musisz iść do nich i zobaczyć co mają w katalogu (bo na wystawie do mierzenia mają tylko kilka marnych wzorów) i pomierzyć na palcu gdzieś indziej i dopiero wrócić i u nich zamówić (my tak zrobiliśmy). Ale ceny mają na prawdę konkurencyjne w porównaniu z innymi sklepami.
![]() |
#4678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesczze teraz mnie siostra wkurzyla bo mowi ze lokal ktory wybralismy jest beznadziejny ![]() ![]() domi nie mam zdjec musze poszukac w necie. misqa pokaz sukienkie ktora wybralas ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-01-02 o 19:18 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Rozeznanie
|
SAMBA - witam
![]()
#4680 |
Zakorzenienie
|
wiecie ale mi sie cisnienie podnioslo...wzielismy na sylwka aparat mojego brata bo my mamy taki wielki i porzadny a nie chcielismy cala noc pilnowac aparatu zeby nam ktos nie gwizdnal przypadkiem. Wczesniej dzwonilam do brata czy mu nie bedzie potrzebny, zeby zaladowal baterie i skasowal moje zdjecia w sukni slubnej. No i ok, mielismy aparat na sylwka, faktycznie nie bylo na nich moich zdjec w sukni (przynajmniej jak sie przewijalo to nie wyskakiwaly), a teraz biore kabel i chce przegrac zdjecia a tu pierwsze ktore mi sie ukazalo to ja w sukni ;/ jakos zostaly na dysku czy nie wiem jak to sie stalo... w kazdym razie dzieki Bogu ze to ja zabralam sie za przegrywanie zdjec a nie Tż - mam nadzieje ze ich wczesniej nie ogladal uzywajac kabla..bo jak ogladal to nie wiem ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.