![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Generalnie świetnie się ten rok zaczyna - Samorządowe Kolegium Odwoławcze podtrzymało decyzję Urzędu Miejskiego w sprawie odmowy wydania warunków zabudowy - coś czuję, że ta nasza sprawa skończy się w Naczelnym Sądzie Administracyjnym...
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
u mnie też chwilowy dołek, ale to wszystko dlatego, że idę do pracy dzisiaj, na 16:00 i tak straaaaaasznie mi się nie chce
![]() już się robi takie szarawe i leniwe popołudnie, że najchętniej to bym poleżała pod kocykiem z książką, tym bardziej że nie czuję się za rewelacyjnie... ale trudno, dzisiaj popracuję (poczytam sobie wizaż, jak już nikt nie będzie mnie podglądał ![]()
#963 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]()
#964 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż też w pracy - ale on jak zwykle do 18.
A ja wciąż nie w pracy, i aż mnie trzęsie, ale wysłałam ostatnio ze 20 CV, mam nadzieję, że choć z dwóch- trzech miejsc się odezwą. Mam doła ![]()
![]() |
#965 |
Rozeznanie
|
hej laski
![]() a ja lenistwa ciag dalszy...ale jak pomysle o poniedzialku to juz mi sie odechciewa wszystkiego.... nie chce do pracy!!!!!!!!! buuu u nas sylwester bez rewelacji-obejrzelismy sobie 2 filmy, zyczenia o polnocy a troche po jeszcze pod blokiem ze znajomymi bo okazalo sie ze oni tez siedzieli w domu nic nie robiac ![]() Jolinek gratuluje malnstwa! rzeczywiscie prezent sie udal ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Rozeznanie
|
![]()
Wpadłam na chwilkę i dziękuję serdecznie za gratulacje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem że już po świętach ale skoro w końcu kupiłąm baterie do aparatu to pochwale sie wam choinką ![]()
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
jakie pustki? ja jestem
![]()
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też ![]() Tylko trochę mi śpiąco ![]()
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
mi też sie chce spać... ale mnie troche nie wypada kimać w pracy
![]() chociaż zastanawiałam się, czy dużym przegięciem byłoby malować pazury w pracy he he ale raczej tak
#972 |
Zakorzenienie
|
Hej!
ja tez jestem ![]() Jolinek gratulacje! Ostrowczanka głowa do góry, będzie dobrze! co do sylwestra to impreza udana , coś ok 4 poszliśmy spać ![]() ![]() ![]() ludzi bardzo dużo , korki wszędzie , a my soie łazimy po okolicy i jest cudnie, śnieg pruszy , ale jestem szczęśliwa. teraz mamy odpoczynek , a na 20 idziemy do knajpy na kwaśnicę ![]() na myśl o powrocie do domku aż mnie głowa boli, chyba trzeba bedzie jechac przez nowy sącz.albo zostac na dłuzej ![]() Tola ja zaglądnę do Was w poniedziałek ok 15, pasuje?
![]() |
#973 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jodie ![]() ![]()
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2009-01-02 o 16:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
ja też zazdraszczam okropnie...
tym bardziej, że za oknem śnieżek pruszy i robi się taki milusi zimowy krajobraz... ech, nic to, jeszcze weekend przed nami ![]() ja mam mały pomysł żeby pojechać jeszcze tej zimy na narty, chociaż nie jeżdzę - ale chciałabym zacząć, co z tego wyjdzie zobaczymy, bo nie wiem czy sa problemy z kwaterami w zimie czy nie, i wcale niekoniecznie chodzi o Tatry, po prostu musze się zornetować gdzie może sie wybrac taka para początkujących.... może któraś z was ma jakieś doświdczenie w tym temacie? i podzieli się informacjami?
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Też zazdroszczę - czuję, że muszę się oderwać od tego wszystkiego i gdzieś pojechać - ot choćby do Kazimierza.
Ale to dopiero jak się wyjaśni sprawa z dziadkiem - gdy tylko przeniosą go na oddział otwarty, to jadę go odwiedzić (na razie jest na ratunkowym).
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#978 | ||
Zakorzenienie
|
Choinka dziękuje za komplementy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jodie ja też się przyłączam do zazdrościn wyjazdu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
ja zapraszam pod Rzeszów, do Dylagówki, mały stok i można nauczyć sie jeżdzić , też chce, pani Mama chce mi wynajac nawet przystojnego
![]() ![]() a jak tak zazdroscicie gór to zapraszam do nas ![]() ![]() po powrocie wstawie zdjecia , mam juz swój aparacik ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 | ||
Zakorzenienie
|
Lubelskie Żonki!! cz. II
Cytat:
dodatkowo ja nie mam sprzętu, to znaczy mam jakis totalnie przedpotopowy i spodziewam się, że po pierwsze i buty i narty będą za małe, poza tym to sa takie zwykłe proste narty a podobno lepiej się jeździ na tych "kerwingach" ![]() więc dochodzi też wypozyczenie sprzętu i zaopatrzenie się w jakies ciuszki, na początek w miarę niedrogo, żeby nie przeinwestować... ale kusi mnie wypad w góry - nawet jesli nie dalibyśmy rady śmigać codziennie na jakies oślej łączce to zawsze jakaś mozliwość oderwania się od lubelskiej rzeczywistości Cytat:
![]()
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-01-02 o 17:49 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny jak tylko możecie wyjezdżajcie, ja cała w skowronkach jestem ![]() ![]() ale sa tez kiepskie wiesci - nasza navara sie popsuła , ehhh, japońskie samochody,,wrrr, jestem na to zła bo auto ma 10000 km przebiegu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#982 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprzęt to na początek wypożyczony, bo jeśli mi się nie spodoba, to co ja potem z nim zrobię jak kupię ![]() A ciuchy to jakieś mam - zaopatrywaliśmy się na zimowe wyjazdy do chodzenia po górach, więc są ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Muszę się piwa napić.
Terapeutycznie - bo mię nerka strzyka (piasek, a może i kamyk - aż się boję przebadać). Ja na nartach nie jeżdżę i przez starą kontuzję nigdy nie będę mogła. Ale mogę z wami na sankach :P.
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
No i takim sposobem gadu gadu o górach, zaplanowaliśmy z małżem wyjazd w Tatry
![]() Jedziemy 29.01-2.02 ![]() ![]()
#985 |
Zakorzenienie
|
to ja pogadam z pnem S. to może tez przyjedziemy i na kwasnice pójdziemy
![]() ![]()
![]() |
#986 |
Raczkowanie
|
Ja ogólnie jestem zadowolona
![]() ![]() ![]() ![]() A na balu poznałam SELKĘ i okazało się, ze mamy wspólnych znajomych... Ale ten świat mały ![]() Pochwalę się Wam, jaką fryzurę na sylwestra udało mi się ułożyć-jestem z sibie dumna, bo pierwszy raz coś takiego robiłam ![]() ![]() Edytowane przez annabel_lee Czas edycji: 2009-01-02 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#987 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba ta płeć już tak ma ![]() Super fryzurka i kiecka bardzo oryginalna ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
mój mąż wie, że nie może wypić tyle, ile jego wyżsi czy tężsi koledzy, więc umie odmówić, a jak ktoś jest wyjatkowo namolny to udaje tzn. popija po troszku z kieliszka, więc pod tym względem jest OK
co prawda taka uważność co jakis czas się "resetuje" i musi nastąpić totalne zbetonienie i mega kac, żeby znów sobie przypomniał, jak to jest źle ![]()
#989 |
Zakorzenienie
|
Mój w sumie rzadko kiedy przegina, ale jak coś wypije to i ja muszę pić, bo jak nie to wkurza mnie ten jego czepialsko- wredny sposób bycia.
Normalnie to człowiek do rany przyłóż, a po alko mu na mózg pada - dlatego nie przepadam za chwilami, gdy pije - nie mówię tu o posiadówce nad piwkiem tylko o goleniu wódki.
![]() |
#990 |
Wtajemniczenie
|
To i ja się witam w Nowym Roku
![]() Annabel - z tym mężem to u nas też tak bywa - Ci faceci... Jolinek - GRATULACJE - śliczna córeczka i jakie ma długie włoski. Jodie - i ja też zazdroszcze - tak sobie pomyślałam że może za rok zamiast na bal właśnie pojechać sobie w góry... Ostrowczanka - zdrówka dla dziadka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.