![]() |
#2521 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Cytat:
![]() kiedy moja kolekcja będzie tak pokaźna i piękna ![]() liv87 również uwielbiam Ode a l'amour, tylko żaluję że mają krótką trwalość ;(
"To by była droga ich miłości gdyby wiedzieli jakie nieszczęście pokochało mnie" ![]() Edytowane przez sunny belle Czas edycji: 2009-01-02 o 16:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Zakorzenienie
|
To może teraz skromna moja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Raczkowanie
|
Ja dostałam Ephoria Blossom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No przecież płakać nie będę. ![]() Bardzo ładna rodzinka wyAlienowanych. ![]()
Edytowane przez Kevin Lomax Czas edycji: 2009-01-02 o 16:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2525 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lynn, świetny zbiór ![]() ![]() ![]() ![]() Z Twoich zapachów łączy nas Crystal Noir i CKin2U. Chrapkę mam na kilka cudeniek z Twojej fotki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
S. Sssss. SSSSS.
|
widzę niezły zapas Obcego
![]() i oczywiście Amourek ![]()
#2528 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
Piękne zbiory!
Nie wymieniam, bo nie dam rady nadrobić, ale gratuluję Wam wszystkim udanych zbiorów ![]() Ja z Nowym Rokiem chwalę się moją kolekcją, bo sporo nowości i troszkę zmian. Ale większość po staremu ![]() Zauważyłam, że coraz wolniej zużywanie mi idzie ![]() I po kolei MINIATURKI: Cacharel - Gloria + olejek Cacharel - Lou Lou YR - Vanille Bourbon YR - Evidence YR - Rose Absolue JPG - Classique Summer Fragrance Anna Sui - Secret Wish Anna Sui - Sui Dreams Chopard - Madness Van Cleef & Arpels - First Dolce & Gabbana - Red Kenzo - Jungle Elephant Lolita Lempicka - Edp Salvador Dali - Le Roy Soleil Salvador Dali - Laguna Shiseido - FdB Hugo Boss - Hugo woman Parfums Gres - Cabochard Dior - Addict Charles Jourdan - L'insolent Armani Nina Ricci - L'Air du Temps Chanel - Cristalle Ralph Lauren - Safari NIEBIESKIE PO RÓŻ: Avon - Jour de Casbah Mexx - Ice Touch YR - Naturelle Marina Picasso - Chepeau Bleu Ralph Lauren - Hot Oriflame - Amethyst Fatale Isabel Derrosine - Rose Divine Lancome - Miracle Forever Mariah Carey - M Lolita Lempicka - Edp Lolita Lempicka - L YR - Ode a l'amour passionnement Anna Sui - Sui Love Nina Ricci - Nina Chopard - Madness Givenchy - Very Irresistible Soleil d'ete Bath & Body Works - Sweet Pea Lancome - Miracle Intense Puma - Red Azzaro - Pink Tonic Parfums Gres - Caline Clarins - par Amour toujours Gloria Vanderbilt - Love for Love Aquolina - Pink Sugar YR - Malinka YR - Kokos Benetton - United Colors of Benetton ŻÓŁE CIEPŁE: YR - Neonatura Cocoon YR - Voile d'Ambre Emanuel Ungaro - Desnuda L'Occitane - Eau d'Iparie Givenchy - Pi Fendi - Theorema Celine - Oriental Summer Sephora - Brown Kenzo - Jungle Elephant Chopard - Mira Bai Perry Ellis Cartier - Le Baiser du Dragon Parfums Gres - Cabaret Molinard - Habanita Isabel Derrosine - Andalucia Donna Karan - Black Cashmere Givenchy - Organza Indecence Charles Jourdan - The Parfum Kenneth Cole - New York YSL - Nu edp BIAŁE PO ŻÓŁTE: Tommy Hilfiger - True Star Rochas - Lumiere Cerutti - Image Donna Karan - Cashmere Mist Costume National - Scent Gloss YR - Neonatura Souffle YR - Yria Priscilla Presley - Moments Priscilla Presley - Roses and More Calvin Klein - Eternity Moment Aqua di Parma - Colonia Assoluta Lolita Lempicka - Fleur Defendue Oriflame - Glitz & Glam Parfums Gres - Cabotine Emanuel Ungaro - Apparition Christian Lacroix - Bazar Adidas - Tropical Passion Cacharel - Liberte Azzaro - Azzura Annick Goutal - Les Nuits d'Hadrien Clarins - Elysium MĘSKIE (moich panów): Puma - I'm going Puma - Jamaica2 Harley Davidson - Legendary Hugo Boss - Baldessarini Edc Jopp! - What about Adam Cerutti - 1881 Adidas - Victory League 2006 Chopard - Casran Ralph Lauren - Romance Oriflame - Free Attitude Jil Sander Bruno Banani - Magic Man Geoffrey Beene - Grey Flannel YSL - Kouros YSL - Opium Edt Hermes - Terre d'Hermes David Beckham - Intimatley Night Dior - Fahrenheit Kenzo - L'eau par Kenzo Tom Tailor - Bodytalk Mexx - Pure Life |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak szczerze.. to ilu z nich uzywasz a ile stoi nietkniete przez dlugie miesiace? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie potrafię pozbywać się flakonów ![]() Kilka mniej lubianych oddałam już mamie i siostrze, ale dalej ni rusz... Wiele flakonów dołączyło do mojej kolekcji tylko z powodu butelki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie też zużywanie większości zapachów idzie jakoś powoli, dlatego dobrą rzeczą jest konkret wymianka na Targowisku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Zakorzenienie
|
Ja staram sie pozbywac zapachow, ktorych przez dlugi czas nie uzywam. Sprzedaje je i mam wtedy kase na nowe. Ale tez czesto mi sie serce kraja!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie szacun ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2536 |
BAN stały
|
Lynn, bardzo fajna kolekcja, laczy nas kilka flakonow a ja nadal jestem na etapie zazdroszczenia Addicta. Ale kiedys bedzie moj
![]() ![]() Mendosito laza nas Ange ou Demon i Wish. Kiedys bylaby tez Euphoria ale flakonik juz suchy ![]() ![]() Magdulenko ogladam i napatrzec sie nie moge ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Patrząc na flakony kolekcja wydaje się wiekowa... Ale w moim posiadaniu jest od ok. 20 miesięcy, tzn. od wtedy zaczęłam zbierać też pełne. Wcześniej zużywałam i dołączałam pusty flakon do zbioru buteleczek. Obecnie "prawie" pusta wish lista ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
Lynn obecnie łączy nas tylko Fantasy BS, ale pałam zamiłowaniem do kilku flaszek, które masz w posiadaniu
![]() ![]() ![]() Mendosita rzeczywiście Alieny robią wrażenie ![]() ![]() ![]() Magdulenko! Ciebie sobie zostawiłam na koniec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2539 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wow ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Zadomowienie
|
Magduleńko, kolekcja imponująca!
![]() |
#2541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A od siebie dodam, że masz naprawdę wspaniałą kolekcję, zrobiła mnie ogromne wrażenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Zakorzenienie
|
Podziwiam te wasze kolekcje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | ||
Zakorzenienie
|
![]()
Fajna kolekcja i ciekawy pomysł na spółkę
![]() ![]() Liv, gratuluję kolekcji. Mam ogromną ochotę na powyższy zapach ![]() Cytat:
![]() Mendosito, bardzo ładna kolekcja, też udało mi się znaleźć jeden, anielski, wspólny punkt. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2544 | |||||
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo
![]() ![]() Cytat:
![]() Chętnie zobaczyłabym Twój zbiór ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2009-01-03 o 07:37 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Live Luxe nie znam, jakoś zawsze wybieram klasyki ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
magdulenko piękny zbiór, mamy wiele wspólnych zapachów, masz też masę tych które mi się podobają, ale niestety nie mam. Gratuluję.
![]() |
#2547 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2548 |
Wtajemniczenie
|
Devotion tez dostałam na 18 lub 19 urodziny, chorowałam na nie bardzo długo. Zapach do tej pory uwielbiam i ubolewam, że można kupić jedynie na allegro. Crystal Noir bardzo lubię, a ck in2u chyba sobie kupię na lato, choć kiedyś, gdy ich użyłam, koleżanka zapytalam mi się " A Ty czemu dzisiaj niczym nie pachniesz"
![]() Lynn, no właśnie pisałam, że mi o nich przypomniałaś bo w perfumerii ich nie widziałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje serdeczne. Ale bym tam pobuszowała. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.