|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
Miło Cię widzieć Ulciu
A ode mnie takie skromne życzonka Dla Was wszystkich; oczywiście zdrówcia, ciepła w rodzinnym gronie, no i chyba silnej woli, bo tego nam wszystkim potrzeba w najbliższym czasie najbardziej No i ogólnie mówiąc - Najlepszego kochane
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
Przyłączam się do życzonek kochane. Miałam wcześniej jakieś skrobnąć, ale mi zastawili pokój i nie miałam dostępu. Więc teraz Wesołych Świąt Wam życzę
Ja niestety się nie dotrzymałam. Zjadłam barszczyk z 2 uszkami, 6 pierogów, 2 krokiety z grzybami, 2 grzybki obsmażane w cieście, łazanki i.. więcej grzechów nie pamiętam. Chociaż ożarłam się okrutnie, więc pewnie coś tam jeszcze było. Ogólnie muszę się teraz wyturlać na dwór pobiegać, albo coś
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, ja podobnie jak Ty Sylwusiu, grzesznik jestem normalnie niesamowity
Cóż mam na koncie? Barszczyk z 4 pierożkami, rybki smażonej 4 kawałki, a później to dopiero pojechałam Chałwa 100 gram i ptasie mleczko też jakieś 100 gram, do tego dwa kawałki makowca Osz, jak tak można było, chyba zaraz popełnię czyn masochistyczny Ale pobiegać, o nie, dziś się już raczej nie ruszę Miłego dalszego świętowania laseczki
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Oj i już wczoraj nie zdążyłam dopaść do kompa... Ale nic traconego, dzisiaj wam złożę życzenia!!
Życzę Ci nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej i pachnącej kawy, piękna poezji i muzyki, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, wiary w lepsze jutro, siły do spełniania nawet najskrytszych marzeń, oraz moc miłości i namiętności! I silnej woli ![]() Pogodnych świąt zimowych, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem bliskich i wspomnieniami. Wesołych Świąt Ech... ja się wczoraj ograniczyłam do rybki, ale coś mi musiała zaszkodzić I mój żołądek troszkę dzisiaj cierpi, więc mam nadzieję, że obędzie się bez szaleństw ![]() 3majcie się Kochane
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam dziewczynki?? Ja poległam przez święta
Totalnie Ech, wściekła jestem na siebie, bo w sumie wpadłam w niekontrolowany ciąg i teraz zaczynam od nowa
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Hey dziewczynki
Przybyłam po świetach się przywitać....... U mnie bilan taki...nie obyło się bez grzeszków pofolgowałam sobie, aż sie bałam wejść na wagę......ale dziś zrewidowałam swoje szaleństwo na wadze nic nie przytyłam ani grama nie schudłam , ale cud że nie przytyłam... i tak jestem happy a od dziś wracam na wlaściwe tory diety dziś bez grzechów...OBIECUJĘ Tak więc Teresko razem damy radę
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, zdecydowanie tak, ja od dziś jestem grzeczna
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, chętnie dołączę
mam przed sobą jakieś hmmm50kg do zrzucenia, choć na początek zadowolę się 30kg...jak to pięknie brzmi. Zaczynam dumnie - 1 stycznia..i chętnie pobędę z wami |
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Damy radę ![]() Ja już od po świętach jestem grzeczna Chciałabym, by waga znowu mi ruszyła do dołu avalonka a możesz nam zdradzić ile ważysz teraz? Ja sięmogę przyznać u mnie na liczniku nadal 105kg ale jeszcze kilka miesięcy temu było 116kg ![]() Teresko a co tam u Ciebie ? jak samopoczucie?
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2008-12-30 o 14:45 |
|
|
|
|
#250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja ważę cóż ostatnio bałam się wejść na wagę..ale ok 129kg. Jestem wysoka 182, wiec docelowo chcę 80, chyba że będę znikać w zastraszającym tempie.
|
|
|
|
|
#251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
narazie Bo ten Sylwester jeszcze, a przecież człowiek nie wielbłąd - pić musi A wiadomo "picie" jest dość kaloryczne Ale do Sylwestra jestem grzeczna ![]() A jak Ty Pysiu i reszta naszych kobitek planujecie Sylwestra spędzić? Ja mam taką małą domówkę ![]() Tymczasem życzę Wam wszelkiej pomyślności w Nowym Roku i oby dwie cyferki pojawiły się prędko i na stałę
|
|
#253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ew. kieliszek winka i wsio ![]() Cytat:
ale i tak będzie fajnie z mymi chlopakamiJa też życzę Wam wszystkim spełnienia marzeń, wszystkiego coa najlepsze, zdrówka, szczęścia, pieniązków...no i podobnie jak Tereska, byśmy Wszystkie jak najszybciej zobaczyły dwie cyferki ![]()
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja niestety opuściłam się i to masakrycznie Teraz to nawet boje się na wagę wejść, bo pewnie jest ze 3 kg więcej.Sylwestra spędzam z moim przyjacielem i będziemy filmy oglądać. Niestety moja babcia zmarła w pierwszy dzień Świąt (w Sylwestra jest pogrzeb) i nie mam w ogóle ochoty na jakiekolwiek imprezowanie. I chyba też przez to zaczęłam znowu żreć ![]() Życzę Wam kochane w Nowym Roku więcej wytrwałości, zaparcia, dążenia do celu, upragnionych 2 cyferek na wadze i wszystkiego czego sobie wymarzycie. Od 1 biorę się za siebie. Już tak ładnie było.. |
|
|
|
#255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego Sylwestrowania ![]() Cytat:
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
Ja już nie wspomnę ile mniej mogłoby być gdyby nie powolne rozpuszczenie
(( ale nic od jutra będzie już tylko lepiej czego i sobie i Wam z całego serca życzę!!!! |
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwusiu, tak mi przykro z powodu babci
Jak będziesz gotowa to zapraszam znów do nas I ja również poległam na całej linii, ale za chwilkę Nowy Rok i jest okazja na noworoczne postanowienie No i oczywiście szampańskiej zabawy Wam życzę
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Ej laseczki, a gdzie Wy wszystkie jesteście? Co prawda ja zawaliłam sprawę w święta ale już jestem na nowej drodze
Więc wracajcie tu do mnie czym prędzej
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Melduję że na wadze po świętach i nowym roku nadal tyle samo Walcze by zobaczyć kolejny kg mniej ![]() Buziaki dla Was
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam cieplutko
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę cierpliwa, w dodatku dietowanie na SB to czyta przyjemność. Nigdy wcześniej odchudzając się tak dobrze sie nie czułam jak na tej diecie.![]() A jak u Ciebie Teresko? Ważyłaś się może? jak samopoczucie? i łaknienie?
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Pysiu ważyłam się
+3 kg Wściekła jestem na siebie, ale cóż, nie poddaję się
|
#263 |
|
Rozeznanie
|
To ja też się przyłącze do Was.Postanowiłam,że Nowy Rok zacznę od chudnięcia.Próbowałam kilka razy.Zawsze traciłam energię,chęć,motywacje.I zaczynało się od nowa.Jedyny plus jest taki,że od jakiegoś czasu waga stoi w miejscu,a nie idzie w górę.Ważę chyba 102kg.Boje się wejść na wage
a ważyłam się ostatnio miesiac temu.Mam nadzieje,że jak napisze to tu to bedzie to małe przypieczętowanie mojej decyzji.Postanowiłam zacząc małymi krokami.Przeraża mnie wizja schudnięcia np. 30kg.Wiem,że nie bede ważyła nigdy 50 i nawet nie zamierzam o tym myślec.Chce być po prostu zdrowa i móc kupić ładne ubrania w sklepie.Postanowiłam więc myśleć o chudnięciu kilku małych kilogramów.Na początek zejsc z 3 cyfrowej liczby do dwucyfrowej.Postaram sie tu codziennie pisać,bo moze bede wstydziła się wtedy jesc jak pomyśle o przyznaniu sie wam;p Trzymajcie kciuki
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci, że do czasu założenia tego wątku również wstydziłam się napisać ile ważę, zawsze pisałam "dużo za dużo" czy coś w tym rodzaju, ale nigdy konkretnie Ale postanowiłam raz na zawsze przyznać się tu ile ważę i już teraz konsekwentnie chudnąć... różnie z tą konsekwencją bywa, ale najważniejsze, że się nie poddaję, że mimo grzeszków wracam do diety. Myślę, że "wstyd" przed pozostałymi Wizażankami jest silniejszy niż obżeranie się bez pamięci
|
|
#265 |
|
Rozeznanie
|
Witam!moge sie dolaczyc? nie wiem czy mam wartosc 3 cyfrowa boje sie wagi ale napewno
najgorsze jest to ,ze nie staram sie tego zmienic!moze tutaj znajde motywacje i jakiesdiety ktore pomoga mi schudnac chociaz do 70kg
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
![]() Prędzej czy później musimy wadze stawić czoło. A wtedy łatwiej kontrolować jak nam idzie dietka ![]() ja 1go z przerażeniem zobaczyłam 136 (myslalam ze tak kolo 128 bedzie) ale nic. teraz jak widzę ze jest mniej to sie ciesze - a przynajmniej kontroluje to. ps. ja nie czuje sie nawet jak 1/4 potwora ;P zresztą jestem bardzo świadoma swoich mocnych stron w wyglądzie i je eksponuję...resztę...mask uje
|
|
|
|
#267 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie tak jak pisałam waga jak zaklęta pokazuje cały czas 105kg Ok czekam cierpliwie
|
|
#268 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Dziewczyny za miłe przyjęcie.Dzisiaj ograniczyłam już jedzonko,byłam na spacerze po lesie i czuje sie w porządku.Od jutra zaczynam jeść dietetycznie.Tz. nie żadną konkretną dietę,ale inaczej niż teraz.A co myślicie o wstawieniu swoich zdjęć teraz,na początku roku i np. dokładaniu nowych po 2tygodniach albo miesiącu?Sprawdzałybyśmy czy widać różnice?Dodawałybyśmy sobie otuchy?Co Wy na to?
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wstawiania zdjątek to jestem za, ale trochę w innej formie, bo po 2 tygodniach czy nawet po miesiącu może nie być żadnej różnicy w wyglądzie
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem za
![]() Oczywiście jak masz ochotę to wstawiaj chętnie popatrzymy na Ciebie
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.

No i ogólnie mówiąc - Najlepszego kochane 
Cóż mam na koncie? Barszczyk z 4 pierożkami, rybki smażonej 4 kawałki, a później to dopiero pojechałam
Osz, jak tak można było, chyba zaraz popełnię czyn masochistyczny 

I mój żołądek troszkę dzisiaj cierpi, więc mam nadzieję, że obędzie się bez szaleństw
nic nie przytyłam ani grama

narazie
Jak będziesz gotowa to zapraszam znów do nas