|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 balują na studiach cz. IX
Ja wymieklam z nia
Chciala nam objawic prawde- prosto ze Straznicy
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Wen masz rację.W niektorych momentach cyztając to po prostu parskałam śmiechem
![]() Trochę późno. idę więc już w końcu spać
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale pamiętajcie- obowiązują nas tylko dwa pierwsze przykazania!
bo przecież 10 było dane tylko Izraelitom! no i Jezus - nasz anioł, archanioł. ![]() i jak sobie przypomne jak ta moja koleżanka np w czasie wolnej godziny zamiast rozmawiać z nami (z klasą) to otwierała pismo, gazetki i czytała sobie ![]() współczuje im takiego zaślepienia i nie przyjmowania do wiadomości żadnych argumentów. EDIT a jeszcze do tego tematu - jutro(dzisiaj) mam kolęde ! ;D kurcze a szczerze mówiąc już myślałam, że uda mi się jej uniknąć, a tu kurcze muszą przyjść w ostatni dzień kiedy jestem w domu, jakby nie mogli w ciągu najbliższego 1.5miesiąca przyjść kiedy mnie nie będzie ;P
Edytowane przez zetka89 Czas edycji: 2009-01-03 o 01:23 |
|
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam kolede wczoraj wlasnie i też miałam nadzieję, że uda mi się tego uniknąć
Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2009-01-03 o 09:55 |
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, u mnie batman pewnie przyjdzie po Trzech Królach.Nie cierpię tego, tylko wypytują się o prywatne sprawy. Ciekawe co ja powiem jak będzie się pytał gdzie się uczę Co powiem mu, chodzę na zajęcia z rysunku bo narazie nie studiuję ehh....Też bym najchętniej uciekła. |
|
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
batman
|
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie ma sensu. trzeba sie uczyc. my wstalismy, patrze an zegarek, a tu tak pozno..
|
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
No my z siostrą mówimy tak na księży
Urocze |
|
|
|
#4749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam wczoraj ![]() Cytat:
a rok temu się pytal moich rodizców ile zarabiają...a mama mówi "malo" a on "ile?" itd
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za wścibski człowiek, a ciekawe ile on na tacę dostaje ![]() A tak w ogóle to..., dziewczyny chodzące do Kościoła, dajecie na tacę? Ja bardzo
|
|
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
taca nie idzie do kieszeni ksiedza, do kieszeni ksiedza idzie jego pensja ze szkol, szpitali itp. taca idzie na utrzymanie kosciola i innych dupereli, oni tez placa podatki. ja osobiscie nie daje. oni tez placa do kuri za kazda osobe wpisana w ich ewidencji jako parafianina do kuri, a takze wynajmuja osoby do zrobienia niektorych porac itp.
|
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie daję, najwyżej mama da mi drobne ale sama z siebie nie
|
|
|
|
#4753 |
|
Rozeznanie
|
nic nie chcę mówic , ale -----> poniedzialek !
i zalączyla sie juz mala panika 0.o a jutro trzeba wyjechac .. buuu ((([ bylo wygodnie i milo przeciez w domku ;p] i wsiąde w pociag w ukochanym toruniu , by wysiasc na watpliwej pięknosci dworcu centralnym w wawie.... eh chociaz są tez ogroomne plusy . w koncu <3 nie wybiera ^^ |
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
jaki poniedziałek?
przespałam dwa dni?;P no najlepsze jest, że zawsze jakoś pod koniec, w środku planu kolędy do nas na ulice przychodził. a w tym roku zaczął wczoraj kolęde i drugiego dnia czyli dzisiaj zjawi się u nas bossssko! ![]() cały plan mi to zburzyło bo muszę jeszcze dzisiaj się pouczyć, spakować ( ), pojechać do rodziny, spotkać się ze znajomymi.i ciekawe kiedy to wszystko zrobie skoro na księdza będzie trzeba czekać z 3-4h zanim się w naszym domu zjawi od rozpoczęcia chodzenia pewnie.
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Szafirowa witajmy
jestes z torunia? ja tu sobie studiujea u mnie od rana pada snieg.. milo sie siedzi na necie, ale coz.. sesja wzywa Zetko on specjalnie pewnie w tym roku tak idzie, by sie z Toba zobaczyc :P |
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
C odo tego ile zarabiają księża polecam artykuł który ostatnio pokazał miTŻ
http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,...as=2&startsz=x Zetka ja na księdza czekałam wczoraj 6 godzin! Bo zaczął chodzić w nasyzm bloku od góry zamiast od dołu jak zawsze...
Edytowane przez e_myszka Czas edycji: 2009-01-03 o 12:07 |
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Mycho bardzo dobry artykul.. niestety wiele osob sie wypowiada a nie wie jak jest, ot takie tam stereotypy :P
a teraz poraz sie w koncu umyc i ubrac i do nauki. o! |
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie tak pomyślałam, że chyba specjalnie mi to zrobił!
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeey
![]() Marta czekam na Twoj numer pamietaj! ![]() Ogladam powtorke YCD i ide zaraz do matmy. Do Gdyni jednak jade jutro rano
|
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wam powiem, że niech ta dziewczyna pisze sobie co chce!! Ważne, że w coś wierzy, nie ważne jaką wiarę wyznajesz, ważne że wierzysz w Boga. I nie ważne, czy jest to jakiś tam Budda, Allah czy ktoś tam... Przecież Bóg jest jeden...a pod jaką jest nazwą to nie ważne!
a tak w ogóle to nic nie jest ważne ![]() .. nie no, ale denerwuje mnie w ŚJ np. to, że nieustannie wręcz namawiają, nakręcają ludzi, by wstąpić do ich wiary! :| Czy my katolicy/chrześcijanie tak robimy?! ... I tylko chodzą po tych domach, rozdają jakieś gazetki, książki i męczą ludzi swoimi gadaniami... tyle.
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez czytam watek o ŚJ i uwazam jak jak DsC (BTW, skad wzial sie Twoj nick?). Niech kazdy sobie wierzy w co chce. Jesli nie robi mi tym krzywdy to mnie to nie przeszkadza.
|
#4762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Dla mnie też jalepiej jakby co Cytat:
![]() A u mnie nie wiem, kiedy chodzi ksiądz, ale to nie ważne, bo do nas i tak pewnie nie zawita ![]() Wiecie, co? Kocham wyprzedaże ![]() Fakt, jedno bolerko po dokładnym obejrzeniu pójdzie chyba na all, bo coś mi się nie widzi, ale jestem zadowolona I jescze w pon i wt idę na ciąg dalszy
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znowu to samo... Ja tez kocham wyprzedaze... Za 60zł kupilam... jedna bluzke <sciana>
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tesiaczku, pokaż nietoperki?? ... uwielbiam nietoperki ![]() ale teraz znowu przerzuciłam się na golfiki bez ramion... kupiłam sobie 3 takie same tylko w innych kolorach
|
|
#4765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu nie zawita ![]() do mnie też mógłby nie zawitać;P a jeszcze jak proboszczunio przyjdzie to koniec ![]() zna się 'prywatnie' z rodzicami i wtedy następuje co najmniej 45minutowa rozmowa i śmiechy - a ja siedzę jak głupek i chce już wyjść z pokoju;P Cytat:
![]()
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaaaa... Kocham interesy. Na pewno zostane bizneswoman
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
<Swiat przed Tobą Shi...
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( może jeszcze wylądujemy w tym samym hehe bo ja tez jutro rano jade do Gdańska)Numer wysłałam ![]() Wczoraj nie co zabalowałam z koleżankami ( wypiłam 6 piw). Przy powrocie do domu spotkałam tż i jego kolegów i coś mi odwaliło to powiedziałam wszystkim że jest mi zimno i ide do domu, odwróciłam się i poszłam. Tż się na mnie wkurzył, a ja jeszcze nie wiem czemu wyłączyłam telefon i biedak dzwonił do mojego brata dowiedziec się czy wogle dotarłam do domu
|
|
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko dwa są takie, że potrzebuję pod nie jakieś jednokolorowe bluzeczki/golfiki, a ja nic takiego nie mam Bo ja się przeprowadziłam tutaj, gdzie mieszkam jakieś 2 lata temu i od tego czasu nawet nie byłam w tym kościele. @ lata temu byliśmy na etapie przeprowadzki, więc wiadomo, w zeszłym roku nie mieliśmy jeszcze dzwonka, więc też ne wiadomo, kiedy przyjdzie a w tym już jest, ale moja mama i tak pewnie by nie wpuściła
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku gdzie Ty takie tanie rzeczy znajdujesz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

Chciala nam objawic prawde- prosto ze Straznicy 

, u mnie batman pewnie przyjdzie po Trzech Królach.
Co powiem mu, chodzę na zajęcia z rysunku bo narazie nie studiuję

?

(((
ja tu sobie studiuje