|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Cytat:
powodzenia !! ![]() i napisz jak bylo na Madagaskarze
|
|
|
#4712 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() Oczywiście napiszę mam nadzieję, że sie uśmieję jak dzieciak
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
może ja też się wybiorę hihi
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
Agnusek będę o Tobie myślała baaardzo gorąco żeby powiodło Ci się na tej rozmowie.
Byłam dziś u okulistki... i znowu pogorszyła mi się wada ![]() Teraz mam -4.5 i -3.5 ![]() I w ogóle grubas ze mnie i wciąż chce mi się jeść i jestem zła na siebie!!!! |
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też pogorszyła się wada wzroku, ale sama jestem sobie winna, bo nie noszę regularnie okularów ![]() A zimą zawsze chce się jeść więcej niż wiosną i latem - ja też zauważyłam u siebie wzmożone jedzenie .A za 4 mies. ślub Muszę się trochę odchudzić!!!
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Aziss ja nosze okulary już od 4 klasy podstawówki więc chyba to już z 10 lat! Są częścią mojego życia dzięki nim w ogóle widzę.
Chyba bez nich zabiłabym się na ulicy! Ale jak zaczęłam nosić okulary to miałam -0.75 a teraz... kurde no trochę mnie to martwi. |
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Ja noszę okulary od 3 lat dopiero. Zaczynałam z wadą -0,75, teraz mam -1,0.
Teraz zaczęłam myśleć o soczewkach, ale męczą się oczy jak je mam przez 10h dziennie ![]() Ale będą dobrym rozwiązaniem na ślub
|
#4718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też mam okularki i odkąd kupiłam nowe, to noszę je regularnie Też jestem krótkowidzem i niestety ta wada dość szybko postępuje...
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki czy smakuje wam wino Carlo rosii czerwone półwytrawne?? Bo ja czerwonego nie pijam, a na wesele chcieliśmy kupić. Bo się okazało że carlo rosii nie robi półsłodkich, musimy wybrać półwytrawne.
I co dobre jest?
|
|
|
|
#4720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A u mnie jest biało i jeszcze pada śnieg!!!
|
|
#4721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
my kupujemy carlo rossi biale i rozowe
|
|
|
#4722 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny!!! Nie jesteście żadnymi grubasami - zabraniam Wam tak mówić!!!
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja jestem i to strasznym
|
|
#4724 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
No ja tez mam wade wzroku i tez juz dobre 10 lat nosze okulary. Najpierw trafilam na niekompetentna babke, ktora zamiast dac mi okulary "-" to dala "+" przez co wada wzroku mi sie powiekszyla.
Pozniej poszlam do innej okulistki, zmienila okulary na "-" jak trzeba i od tamtej pory moja wada stoi w miejscu. Niby na lewe oko widze gorzej jak na prawe, ale w obu szklach mam -1,5 i widze dobrze. Wkurzaja mnie te okulary, bo zima sa ciagle zaparowane, do tego TZ ciagle mi je brudzi. Wolalabym nosic soczewki, ale nie moge ich za dlugo nosic, bo zaraz oczy mi wysychaja i zaczynaja bolec, obraz sie zamazuje i jest lipa. Ale tak bylo w miesiecznych i 3 tygodniowych jonsona. Na sylwka kupilam jednodniowe jonsona i patrze, ze to jest strzal w 10tke. Po zalozeniu wogole ich nie czulam, oko bylo nawilzone jak potrzeba, nawet w nich zasnelam a po obudzeniu sie normalnie zdjelam, mimo, ze po nocy oko jest badzo suche a soczewka moze sie przykleic. Nawet dobrze widzialam i dalej ich nie czulam, co przy 3 tygodniowych czulabym potworn suchosc w oku. Tylko ta cena jest poalajaca. Chyba bede kupowac przez allegro, bo wydawac 110 zl w salonie optycznym za jedno opakowanie, ktore starscza na 15 dni to przesada uwazam. Ale na slub na pewno kupie. ![]() A u mnie widze, ze metabolizm sie poprawil. Latam do kibla 2-3 razy dziennie na dluzsze posiedzenie. Tak biegalam, gdy wazylam 56 kg i bylam chuderlakiem. Ale zauwazylam, ze ta poprawa od razu odbila mi sie na wadze, bo powoli spada. No i ogolnie zauwazylam zmiane w wygladzie swojego ciala, z czego jestem bardzo happy. Moja dupcia w rozmiarze 38 bardzo mi sie podoba Tylko gora w rozmiarze 40 mnie z lekka dobija Najwazniejsze, ze nie czuje sie juz pulpetem a malutkim pulpecikiem.
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o okulary to ja miałam 2 poważne soki wady.
Od -0.75 na -1.75 a potem na -3.5 i -4.0 Kiedyś nosiłam soczewki bausha ale oczy mi bardzo wysychały. Potem w vision expres doradzili mi Johnson Activ Viue Oasis czy jakoś tak i te były super. Jaga co zrobiłaś z tym metabolizmem że tak latasz do WC ja jakoś nie mogę się załatwić póki kawy nie wypiję albo nie zjem kisielku. A tak sama z siebie to raz na 2 dni, chociaż nie jem takich ciężkich rzeczy staram się dużo pić i jem activię. Aha a co do wina to moja znajoma proponuje mi Varnę bo to ten sam gatunek i jest Białe i czerwone.
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2009-01-03 o 14:38 |
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym metabolizmem to ja w zasadze nic nie robilam. Samo mi sie tak zrobilo w czasie, gdy sie rozchorowalam n grype. Mimo, ze w zasadzie nic nie jadlam (bo nie mialam sily nic jesc, bo nie bylam glodna i nie mialam sily cokolwiek zrobic) to i tak latalam 2 razy do toalety. Czasem moj organizm robi mi takie niespodzianki. Rok temu bylo podobnie. Po zakonczeniu ogolniaka tez to samo bylo i tak sama z siebie gubilam kg. Widac moj organizm stwierdzil, ze czas pozbyc sie termoizolacji. (przez ostatni rok schudlam w zasadzie 10 kg )Ja Varne polecam.
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2009-01-03 o 14:48 |
|
|
|
|
#4728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie 12.01 idę do okulisty, bo mi się rozwaliły oprawki, to zanim wyrobię nowe, to zrobię badanie czy innych szkieł nie trzeba... ale powiem wam, że w okularach widzę rewelacyjnie, natomiast jak je zdejmuję, to masakra.... mam wadę -0.75 i -1 i zawsze bez okularów widzialam w miare dobrze..... teraz jest kicha...ale na slub ich nie założę ![]() co do grubości...przy wzroście 161cm ważę 64 kg...coraz gorzej ze mną, wiem, że sie powinnam odchudzić i właśnie ta świadomość sprawia, ze tyję ![]()
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Mi na metabolizm pomaga pomelo i ogólnie żarcie z dużą ilością błonnika. Ale mam też zapas colon c, czyli czysty błonnik. Ale jem go w ostateczności, bo paskudny jest w konsystencji
Chociaż, skoro kisiel lubisz, to może ta glutowatość ci nie będzie przeszkadzać JA nie mogę tego przełknąć![]() A co do carlo rossi, to słyszałam, że jest trochę za drogie jak na swoją jakość. Tzn, można kupić lepsze winka za tę cenę Podobno spadła im jakość, kiedy zrobili się taką znaną marką Ale plus z tego jest taki, że skoro ludzie znają carlo rossi, to będą widzieć, że to nie jakieś byle jakie wino![]() Aha, a jeśli chodzi o okulary, to ja też noszę. Nie muszę cały czas, tylko do czytania, na zajęcia i do tv, ale ja noszę cały czas bo uważam okulary za świetny sposób poprawienia urody Odsuwają uwagę od mojego trochę zbyt dużego nosa I wyglądam z nimi zdecydowanie lepiej niż bez
Edytowane przez ilonkaczapela Czas edycji: 2009-01-03 o 14:55 |
|
|
|
#4730 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a czy można kupić szkła jednodniowe, ale z odpowiednimi mocami? Powiedzcie mi proszę jak to wygląda. Ja pewnie się zdecyduję na szkła, ale tylko ze względu na wesele, bo chcialabym wszystkich dobrze widzieć
Ja mam w jednym oku -1,75 i w drugim -1,5.A na przemianę materii świetnie wpływa blonnik, suszone owoce, czerwona i zielona herbatka Jaga, ja podobnie tak jak Ty, dość często odwiedzam WC
Nasz dzień: 12.09.2009 Zawsze będę wierzyć... Edytowane przez agnusek22 Czas edycji: 2009-01-03 o 15:09 |
|
|
|
#4731 |
|
Zadomowienie
|
a z winek to ja lubię najbardziej Hoja de Primavera
półsłodkie hiszpańskie winko, cena za butelke ok 10zł, jest REWELACYJNE! kupimy na wesele chyba to i nie to, ze oszczędzamy na gościach, ale po prostu wiemy, że jest smaczne
I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie... Edytowane przez Strobiluska Czas edycji: 2009-01-03 o 15:01 Powód: literówka |
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
ja biales ju zkupilam - Vaernę właśnie, a czerwone mialy być inne a przyszly 8inne i mnialy byc do wymiany.
To mnie przekonałyście. ja tam po swiętach to z bólem staje na wadze ![]() 73 kilo ech z 2 miesiące nim to zgubię. ale znowu zacznę ćwiczenia z Cindy C. i będzie zapewne lepiej. Do tego więcej I fazy SB i będzie całkiem ok ![]() U mnie dziś normlanie syberia, dobrny puszek z nieba sypał ale do tego wiało okropnie! blee Buziaki
|
|
|
|
#4733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kuzynka za carlo rossi nie przepada, za to varna jej podpasowala. Mnie Varna bardzo smakuje z polslodkich, ale i tak wole bycza krew (egri bikawer). ![]() Cytat:
)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() My dzis bylismy na zakupach i troche poszalelismy heheh noo ale coz czasem trzeba, ale az sie boje sprawdzic stan konta teraz post do konca miesiaca ![]() Baja gratuluje dostania pracy
|
|
|
|
#4737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem zakupoholiczką na odwyku, ale lubię słuchać, co inni sobie nakupowali
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
dla siebie 2 bluzeczki, dla tżta 2 bluzeczki, filtr do wody bo mamy bardzo zakamieniona i wychodzi bllleee herbata i jeszcze tam jakies jedzonko i troszke kaski poszlo
|
|
|
|
#4739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4740 | ||
|
Zakorzenienie
|
u mnie też biało
Cytat:
Cytat:
ja mam post do pierwszej wypłaty bo za dużo szaleje ostatnio w pon jadę na dwa dni na szkolenie później dalej szkolenie i praca w lutym dopiero będzie wypłata pierwsza a miałam zaproszenia kupić a kupiłam golf i bluzkę
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

Tylko strasznie bolała mnie głowa, więc wypilam tylko dwa małe drinki i wytrzymałam do 3. Ale w Nowy Rok weszłam pełna energii i siły, więc mam zamiar to wykorzystać
Przygotowuję się do rozmowy kwalifikacyjnej, o której chyba już wspominałam. Powtarzam sobie niemiecki, a właściwie gadam sama z sobą
Poza tym zbliża się sesja i muszę dziś jakiś esej napisać. A od pon. zajęcia :/ 

Muszę się trochę odchudzić!!!

Ale zauwazylam, ze ta poprawa od razu odbila mi sie na wadze, bo powoli spada.
No i ogolnie zauwazylam zmiane w wygladzie swojego ciala, z czego jestem bardzo happy.