![]() |
#181 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Cytat:
Sorry, I can`t be perfect... / Przepraszam, nie potrafię być doskonała... You were everything, everything that I wanted / Byłeś wszystkim, wszystkim czego chciałam... You've got your dumb friends I know what they say They tell you I'm difficult But so are they / Masz swoich głupich kumpli, wiem co oni mówią, mówią Ci,że jestem trudna... Ale to oni są. rób co chcesz, żyj jak chcesz, w to w co chcesz wierz,co życie daje bierz, bo to jest życie moje, a nie Twoje, wiesz, ja nie mogę Ci dyktować jak masz żyć a jak nie... 600 Stopni Celsjusza w twoich uszach, łbem bit rusza ...
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Przyczajenie
|
Kilka moich ::
*Ile Razy znajdę klucz do szczęścia to Zawsze ktoś Wymieni Zamek... *Życie to bajka.... tylko księciunio chol*rnie daleko ... *Jesli nie spelnia sie moje sny, usmiechne sie chocby przez lzy... *Koniec, końcem... zawsze po burzy musi wstać słońce! ![]() *Znać swoją drogę - to jedno, a iść nią - to drugie *WRÓG MOJEGO ,WROGA JEST MOIM PRZYJACIELEM ![]() * - Nie chcę wszystkiego. - A co chcesz? - Nic. Tylko mnie kochaj. i opis kumpeli : - Ile kosztuje Twoja dusza? - Coo? - Pytam ile kosztuje Twoja dusza! |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
Odziedziczyłaś ogólne zdolności i umiejętności prowokowania losu.
Wyjaśnił mi nic nie wyjaśniając. Jestem załamana w wewnątrz, gdzie tusz się nie rozmazuje. Milczałam lodowato. On milczał cierpiąco. Może patrzymy na tą samą gwiazde. Może tęsknisz tak jak ja? Nigdy tak naprawdę nie wiesz na czym Ci zależy, dopóki tego nie stracisz. Ciebie przeanalizowałam na sto różnych sposobów. To banalnie zabrzmi, ale to na takie chwile się czeka. Czeka się na tego księcia z bajki, który odmienia twoją rzeczywistość, który sprawia, że budzisz się i myślisz, że masz szczęście, bo Go poznałś... <A3
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
Teraz moja twórczość, tylko się nie przestraszcie, bo nie mam talentu x d :
* - Mogę Cię o coś poprosić ? - O co ? - Nic, tylko mnie kochaj . * W twoich oczach odbija się błękitne niebo . * Daj mi znak . . Szkodzi Ci kasy na jednego sms-a ? * Umarła z miłości, bo kochała za bardzo . * Magiczne sny, które mogą się spełnić .
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Gdy jestem w miejscach gdzie byliśmy razem
Przystaję i płaczę ukradkiem Jest w nas coś, czego nikt nam nie ukradnie Wypuść mnie Z objęć nienawiści Rąk pobrudzonych miłością Pyłem pocałunków przykrych Uwierzysz jak dziecko w bajkę na dobranoc, a ja bezczelnie wyznam, że kłamię. "Jeżeli ktoś nie kocha cię tak jakbyś tego chciał, nie oznacza to, że nie kocha cię on z całego serca i ponad siły." "A chciałam powiedzieć Ci wszystko. Wszystko? Bez wyjątku". Śmiać się nieszczęściom w twarz
![]() |
#187 | ||
Zadomowienie
|
Bea`tka, a kradnij, kradnij, fajnie,że się przydadzą
![]() dobre ;D Cytat:
Nielegalnie jest kochać tak jak ja kocham Ciebie ;** Ta miłość dodaję mi skrzyydeeł ;]] <3 ___Ciebie. Jak nikogo i jak nikt inny. ![]() - lubię Waszą historię, jest taka.. miłosna.. - i radosna ![]() Rozłożyło mnie na ringu uczuć ![]() ![]() Chce dzielić z nim,życie. Dam mu wszystko co mogę. <3 Miłośc tu, miłość tam.. Miłość we mnie! ![]() Jeden Twój uśmiech sprawia,że życie nabiera barw <3 Moje życie stało się piękne, od kiedy zagościła w nim miłość ( ; Zaufałam,pokochałam, serce oddałam, uśmiech dostałam ![]() ![]() Raczej nie pomogłam ale się starałam ![]() ![]() Cytat:
Przychodzi mi jedynie do głowy: yeah it makes me smile ![]() I just smile I go ahead and smile ![]() I Laughing through the day, thinking I am never boring / smieje się cały dzień i myślę,że nie jestem nudna ![]() bout the joy ![]() I'm So lucky ![]() Po angielsku lepiej brzmią niż po polsku ![]() _________________________ _______________ .skąpana w promieniach czarnego słońca. ![]() Siedzę na brzegu świata, macham nogami ... ;**
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Do odważnych świat należy. Uwierz w siebie ! Stań przy sterze ! Zawiń w nowym życiu porty. Niech serce będzie Ci mapą, A Uśmiech paszportem. Taki dzień się zdarza RAZ, dziś balanga na FULL GAZ ! Nie poddamy się BROWAROM ! MUZA niech gra pełna para, niech sąsiedzi wala w ŚCIANY, bo TY DROGI NASZ KOCHANY informujesz cały świat, ze DZIŚ KOŃCZYSZ 18 LAT ! ![]() Gdy Ci 18-tka strzeli
masz sto nowych przywileji , od dziś wszystko dozwolone, papierosy, wódka, wino oraz erotyczne kino. Podśpiewując dana, dana baw się do białego rana, możesz głośno się weselić lub numerek sobie strzelić. Gdy zrobi się pogoda to zafunduj sobie loda. Gdy stać cię na cztery kąty możesz tworzyć w nich trójkąty. Wszystko dobrze się ułoży, gdy się go głęboko włoży. Od dziś możesz robić wiele, tego życzą Ci przyjaciele. Nie daj sobie w kasze dmuchać, Dobrych rad się staraj słuchać, Rób pieniądze,lecz uczciwie, Traktuj wszystkich sprawiedliwie, Szanuj zdanie innych ludzi, Kochaj to, co Miłość budzi I nie pozwól, by przykrości, pozbawiały Cię radości. 18 życzeń na 18 urodziny. Rozsądku w życiu, umiaru w piciu, dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia, ciągłej radości, szczęścia w miłości, przyjaciół nowych, snów kolorowych, rodziny licznej, pociechy ślicznej, wspaniałej pracy, wysokiej płacy, domu z ogrodem, psa z rodowodem, pomysłów wielu, dojścia do celu, rekordów bicia, i stuuuuuuuu lat życia. .. By Ci się wiodło wprost znakomicie. W kość zbytnio nie dawało Ci życie! By słońce świeciło wprost nad Twą głową. Byś bawił się zawsze i wszędzie morowo. By Twe pomysły wprost ze złota były- i szybko w banknoty się przemieniły!!! A przyszła... teściowa by była wprost słodka! Byś maił swój dom, auto i kotka. Byś kochać mocno, zawsze miał kogo... no i w ogóle by było CZADOWO ! Na roczek - czerwony smoczek. Na trzy latka - “Chatka Puchatka”. Na pięć latek - parostatek. Na siedem lat - rowerek “Skrzat” A na osiemnastkę co? Harley, skóra to jest to! Ćwieki, chromy, zimna stal. Dajesz kopa, no i w dal! 18-stu stolików z ciastami Zjedzonych wraz z nami 18-stu szampanów na stole Wypitych w naszym gronie 18-stu mln w totka wygranych Byś podzielił się z nami 18-stu wycieczek dookoła świata Na koszt jubilata…
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuję ;* wzajemnie . ![]() Just to prove that I'm telling the truth. \ tylko zeby udowodnic mze mowie prawde . But that's all I had in my jeans at the time. / ale to wszystko co mialam w jeansach wtedy . Paradise isn't lost. / niebo nie jest zagubione . the death of one is a tragedy,but death of a million is just a statistic. smierc jednego jest tragednia, ale smierc milona jest tylko statystyka. I gave my soul to someone else. / oddalam moja duze komos innemu. It was never about him . \ nigdy nie chodzilo o niego .
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Chciałabym spełnić swoje marzenie ,ale ty nigdy nie będziesz takim prezentem
Wznoszę się na wyżyny rozpaczy , nie wiesz że to przez ciebie ... przechodzisz obok,nie patrzysz już na mnie,jestem powietrzem... Gdybyś tylko powiedział słowo poszła bym z tobą ... Przy tobie się nauczyłam żyć,przy tobie śniłam swoje sny Nim się rozwidni znikną już ... moje tęsknoty, moje marzenia Rozejrzyj się dookoła mnie już z tobą niema,ty nawet nie zauważyłeś Zapomniałam już o tobie,o nas..tak mi się wydawało..tylko.. Nasyć mnie złudzeniami znów powiedz że jak nikt mnie kochasz.. Bo mój świat upada z gwiazd na ziemię kiedy nie ma Cię.. Aniele Usłysz moje myśli które uciszyłeś, Pogrzeb moje serce które zamęczyłeś.. W powietrzu drży list pożegnalny: Tych kilka słów i szara łza... ;(
#191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mmm ;* a te zabieram do siebie. ;* _ MY - nie podzielisz na dwa, no bo jak?! wiem co powiesz. nie mów. nie potrzebuję twoich wyjaśnień. nasze wspomnienia potrafią być zachęcające, ale niektóre są zupełnie przerażające. moja twarz w twoich dłoniach. kim jesteśmy.? ja i ty? twoje opuszki palców na mojej skórze. spalmy te chwile które budzą w nas lęk. najsłodszy smutek w twoich oczach. żegnaj, mój niedoszły ukochany, żegnaj, mój beznadziejny śnie. przyniosłeś mi ból serca, niedoszły ukochany zawsze tak robi. spacerowaliśmy zatłoczoną ulicą, wziąłeś mnie za rękę i ze mną tańczyłeś. chwile. jedną chwilę. kiedy odchodziłeś zostawiłeś pocałunek na moich ustach powiedziałeś mi że nigdy przenigdy nie zapomnisz tych momentów, nie. nigdy nie chciałam zobaczyć cię smutnego myślałam że chcesz tego samego dla mnie. nie mogę chodzić nad ocean, nie mogę jeździć ulicami nocą, nie mogę budzić się rano, bez myśli o tobie. odszedłeś ale wciąż o tobie myślę. i założę się że nic sobie z tego nie robisz. nie możesz po prostu pozwolić mi być? jestem obrócona do ciebie plecami. nie powinnam widzieć jak cierpisz. ty nie powinieneś widzieć jak wylewam atlantydę łez.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
kocham się ze snami,
które noc zamiast Ciebie dał mi. zboże, które jest złociste, będzie mi przypominało Ciebie. i będę kochać szum wiatru w zbożu. proszę Cię.. narysujesz mi baranka? on kochał ją, ona kochała jego. to musiało skończyć się nieszczęściem. nie ma nic gorszego niż nieodwzajemniona tęsknota. to chyba gorsze niż nieodwzajemniona miłość.
#193 |
Wtajemniczenie
|
wciąż warto próbować, nigdy nie jest za późno ...
wciaż warto próbować, choć czasem sensu brak ... Może kiedyś zobaczysz mnie w swoim śnie i wtedy zrozumiesz... Nie dokazuj niunia nie dokazuj.. Wiem, że blisko jest dzień, gdzie się nam spotkają marzenia i sny. Wszystko czego pragne, to powiedzieć, że Cię kocham. <3 Zbyt dużo słodzenia. ;P Błądząc w świetle gwiazd. To że Cię kocham mówiłam wiele razy . |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
trochę z "Bridy" P. Coelho:
"Badamy to, co widzimy, ale nie zawsze to, co widzimy, istnieje naprawdę." "Gdy już znajdziesz swoją drogę, nie lękaj się. Miej odwagę popełniać błędy. Rozczarowania, porażki, zwątpienie to narzędzia, którymi posługuje się Bóg, by wskazać nam właściwą drogę." "Czasami pozwalamy Drugiej Połowie przejść obok, nie akceptując jej lub nie dostrzegając. Wtedy musimy czekać na następne wcielenie, żeby się z nią ponownie odnaleźć. I przez własny egoizm skazujemy się na najgorszą torturę, jaką wymyślił rodzaj ludzki: na samotność." "Całe życie człowieka na Ziemi sprowadza się do poszukiwania Drugiej Połowy. Wydaje mu się, że szuka mądrości, bogactwa czy władzy, ale to nieprawda, bo wszystko, co osiągnie, okaże się puste, jeśli nie uda mu się odnaleźć swojej Drugiej Połowy." "Była przecież jego wielką Miłością, a wielka Miłość stoi ponad prawami tego świata." "To dzięki niej, jej czułości, dobroci i pogodzie ducha, odnalazł na nowo sens życia." "Ta kobieta oddała swoje życie za miłość. Może dla niej miłość była formą walki." "Emocje są jak dzikie konie, trzeba je w końcu uwolnić."
... Though J still can't myself to say That you don't matter anymore... Edytowane przez aaan Czas edycji: 2009-01-03 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Rozeznanie
|
![]()
Cześć dziewczynki.!
![]() Jestem tu nowa. Ciągle kradnę Wasze opisy, ale w końcu postanowiłam pokazać kilka swoich ![]() Tak więc: Zagubiona w świecie marzeń..^ Ogromny ból, przez kilka prostych słów. Czasem problem tak przyciska, że nie wiesz co masz robić.^^ Nasza wspólna droga rozdzielona na dwie ścieżki, Ty tak chciałeś.^ Niespokojna dusza anioła.. Spójrz na niebo i policz gwiazdy. Wierzyłam. Czekam, aż pozbierasz wszystkie swoje myśli.! ^.Ma samotność niczym wszechświat trwa. Ona czy ja..?!?! Zamknę oczy, chcę znów zobaczyć to, co miedzy Nami było.. Fajnie, że jesteś. Polećmy aż do gwiazd. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie takich prostych, a glębokich potrzebuję. O tym że całował itd aaa teraz udaje że nic sie nie stało, jest oschły.. _________________________ zastygła we mnie ta tęsknota ta, która co wieczór wołała `wróć ` spóźnieni kochankowie. spóźniona miłość. Bo czasem warto, wiesz?
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Znów popłynęły nasze wspomnienia
bo czegoś nam, czegoś nam brak Został jeszcze nadziei cień, Kiedyś przecież zapomnę Nie wiem jak mam to zrobić, on zawstydza mnie Muszę mieć, muszę go mieć Kocham Cię, już wiem jedno słowo, cichy szept Kocham Cię, już wiem jedno słowo, a tyle mieści się Człowieku co się z Toba dzieje, zastanów się znów przerwę w życiorysie mam dzisiaj to wiem bo i prawde znam tam na detoxie musisz walczyć sam Juz powolutku nakręcam się...
#198 |
Wtajemniczenie
|
o ciesze sie ze chociaz komus sie przydały. ; d
Twoje tez boskie ; * smakuje jak mango. wiesz? ; > wszystko co ma początek musi mieć kres. .więc dlaczego oczy ma pełne łez? dławi aż braknie jej tchu. od samotności która w sercu..' wtopiona.w.rzeczywistość. tak obok siebie.ale wciąż niewidzialni.. głowy mamy w chmurach po to by być bliżej słońca ;d Podejdź tu do mnie. bo nie ma ze mną nikogo. ;> ja czuję ten moment kiedy to uderza w sercu < 3
#199 |
Raczkowanie
|
1.Teraz jest pustka
kurz na ustach mężczyzna o którym milczę. 2.Boli mnie serce.Nie dziwie mu sie. 3.Zakochałam się. On wybrał inną. Na wspolnej fotografii dorysowałam mu wąsy. Mineło. 4.- Zostawiłam otwarte okno. - Kochanie, jest tyle otwartych okien i tak mało czasu.. 5.A wiec to juz trzy lata odkad Cie nie ma. Ja wciaz zyje- tak jak prosiles. Kazdego ranka polykam garsc tabletek przeciwdepresyjnych, zgodnie z zaleceniem doktora. Zima- karmie sikorki. Latem-ogladam zachód slonca. Z okna mego pokoju. Wychodze z domu dwa razy w tygodniu. Raz na cmentarz i raz do kosciola. Do kosciola. By wykrzyczec Bogu, ze w niego juz nie wierze. Wiesz?Nawet sie usmiecham. Trzy razy dziennie-tak jak prosiles. I juz nie placze. A ludzie mówia, ze nie mam serca. I nawet nie wiedza, ze maja racje. Nie mam serca. Umarlo razem z Toba. 6.Jeśli przeze mnie kiedykolwiek będziesz czuł smutek - przepraszam, że jestem, ze spotkałeś mnie na swojej drodze życia... 7.w osobie, z którą się przyjażniłam umarła dusza.
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
Nowy wątek! Ojć, mam małe zaległości.
Złapałam się na tym, że podświadomie czekam, aż on nie wróci na zawsze. I przygotowuję się do tego psychicznie, że kiedyś będę musiała żyć dalej sama. Mam teraz w sobie dużo czułości i chłonę każdą dobrą chwilę. A może już tak będzie zawsze? A dziś już zapomniałam, znów zaczynam żyć od nowa. Już rano chciałam obudzić się w pałacu, w jedwabnej pościeli, koło zupełnie nowego księcia, a tu nic z tego. Przyniósł mi herbatę, aż zamarłam z wrażenia. Jego rzeczywiście jest dwóch. Lęki, depresja, życie pod kołdrą, bo świat zewnętrzny boli i przeraża. To kochaj mnie trochę mniej, ale błagam, daj mi wreszcie zasnąć. Wczoraj po raz pierwszy od wielu dni przytulił mnie nagle i trwaliśmy tak splecieni bez słowa, a ja czułam mimo wszystko jakiś związek z nim i z jego ciałem, ale to była tylko chwila. Bo on jest również chory na samego siebie. Uwolniłam się od miłości do niego, od nadziei i beznadziei, od napięcia i oczekiwania, od picia i niepicia. To z jednej strony wspaniałe uczucie, z drugiej - totalna pustka. Edytowane przez Bniewie Czas edycji: 2009-01-03 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
z zimna dobyć ciepły głos
może znaczysz więcej niż sam wiesz głodni wrażeń obiecanych jeden wieczór, jeden taniec może nie chcę być twoim grzechem może pragnę cię bardziej niż ktokolwiek kiedyś pragnął cię wymazałam cię ze wspomnień a to co me miało wszystko ci zastąpić naiwność taka, że aż miary brak sprzedajmy wszystko, co się sprzedać da, na pociąg będzie i na chleb pod słońcem tyle miejsca jest
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Ale czy to wiadomo, na co ktoś patrzy?
Sądzi się, że na to czy na tamto patrzy, a on może patrzy w siebie. O, w sobie też ma człowiek widoki. Cenię ludzi, o których z góry wiem, że nie dadzą się łatwo odgadnąć, jeśli w ogóle. Życia, choćby nie wiem, ile się przeżyło, też się nie rozumie. Lecz nawet w chwilach tak okrutnych Pamiętaj, że nic się nie zmienia. Że kiedy upokarzam cię to robię to By bardziej cię kochać Nie ufaj ludziom, którzy ciągle głaskają cię, ściągają czapki. Oni nie dadzą ci tego co mogę dać ci tylko ja. To co czujesz, to co wiesz...
#203 |
Raczkowanie
|
~ strach przed działaniem wyklucza z gry. ~ "Nikt nie może uciec przed głosem własnego serca" i trochę twórczości własnej, niekoniecznie udanej, ale spróbować można ![]() ~ od dziś niebo mamy wspólne.
~ wciąż odwracamy spojrzenia... ~ miłoś bywa ciężka, ale jej brak - cięższy. ~ cudowny jesteś, wiesz? ~ ciągle błądzę, chociaż stąpam po prostej ścieżce. ~ ...a wszystko inne to tylko zbędne dodatki. ~ usiądę na zimnej ziemi i będę patrzeć jak spada śnieg. ~ kiedy wierzyłam w bajki, byłam szczęśliwa. ~ i chociaż nie jest wysoki, przystojny, nie ma białego konia ani korony - to mój książę. ~ brak odwagi, bo zrobić pierwszy krok.
#204 |
Zadomowienie
|
* Czekała na powiew wiatru.
* Spójrz na mnie i powiedz, że kochasz. * Zabawką w twoich dłoniach nie chcę być. * Myślałeś, że jestem silna. * Samotnemu, bogatemu mężczyźnie brak do szczęścia tylko żony. * Oryginalna mieszanina bystrej inteligencji, sarkastycznego humoru, powściągliwości i dziwactwa. * Spędzać wieczory na oglądaniu zachodów słońca. * Zatęskniła za jego skarpetkami porozrzucanymi po całym pokoju. * Nie jesteś wiarygodny. * Nie uwierzę w twoją pseudo szczerość, przecież zawsze kłamiesz. * Poczuć jeszcze raz przyjemne kołatanie serca. * Motyle w brzuchu nie pozwalają spać. * Spędzić z tobą noc. Jedną. I drugą. I wszystkie, do końca życia. * Nie zależy już mi na niczym. * Wszystko jest niczym bez ciebie. * Spójrz w moje oczy i zobacz, że czekałam na ciebie całe życie. * Zbyt dumna.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
___Jedno spojrzenie Twoich oczu.
___Mogłabym zrobić wszystko by czuć Twoją miłość. ___Chciałabym czuć, że Twoja miłość się nie skończy. ___Potrafię usłyszeć to,że mówisz moje imię. ___Jak błysk z wczoraj. ___To wszystko znów się dzieje. ___Nie ma powodu by udawać. ___Wspomnienia biorą nade mną kontrolę. ___Teraz czuję,że jestem gotowa by znów spróbować. ___Jeszcze raz tylko ty i ja. ___Teraz jesteś tu, by mnie prowadzić. ___Pragnę tylko tego gorąca. ___Nasza miłość będzie nieskończona. ___I to czyni mnie szaloną. ___Miałam to uczucie,że należymy do nocy. ___Myślałam,że mogłabym.
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Onax3, Near- genialne Wy < 3
------------- a jak bardzo mnie kochasz? rzuć wszystko! chodź się całować! cisza nas nie krępuje. uwielbiał każdy kawałek mnie. i przemień się w drzewo. a ja je obejmę. Ale za każdym razem kiedy jesteś blisko, moje serce bije szybciej. tu strach bokiem przemyka. między chwilą a chwilą, ciszy usta zatyka. wyryj w moim sercu siebie. naprawdę zimno. tak zwyczajnie mijasz mnie. nigdy nie chciałam być twoja. jeśli miłość jest egoistyczna . jestem największą egoistką na świecie . nie boję się łez ani innych słów bo wiem, że zrozumiesz mój lęk przed przyszłością. miłość nie zazdrości? Kiedy zaczynasz sobie ufać, natychmiast przestań. Jeśli ma choć trochę rozumu, uświadomi sobie, co stracił. Nadszedł jednak czas, by odrzucić strach. siedziała ściśnięta pomiędzy przeszłością i utraconą przyszłością, i czuła, że się dusi. Każde milczenie zdaje się dwukrotnie dłuższe niż w rzeczywistości. niech się dzieje, co chce. na nic w życiu nie ma reguły... Nie znasz dnia ni godziny. czyli historia tramwajowej znajomości. wiem jak boli cisza w odpowiedzi na wołanie. wewnątrz pragnień jestem drzewem. chora na zazdrość. słodkim szeptem w środku nocy... już nie ja. nie ze mną. w czarnym pokoju szukam tożsamości. niby nic. i niby nikomu nie zazdroszczę... zwykły uśmiech. tak naiwny. jestem jakaś obca. skończyło się wszystko... dziś nadchodzi dzień, w którym kończy się sen... czy ktoś chociaż wie, po co żyjemy? kocham się w każdym twym oddechu. tam, gdzie miłość ma swoją cenę, nie ma zaufania... lecz to tak bardzo boli. nikt nie mówił, że będzie łatwo. nie chce już wierzyć cud. nie trać sił.
#207 |
Marudziara
|
Czy mozna sie zmienic z miłości ??
...Hold me... Thrill me... Kiss me... Kill me... miss you... DlaCiebieKochanieZrobięWs zystkoBoCięKochamTyJesteś MoimSwiatłem Kiedy się kocha, wszystko nabiera głęgszego sensu. Jeżeli potrafisz opisać miłość, znaczy to, że nie potrafisz kochać. Miłość jest czymś, co się tworzy...we dwoje... Kropla miłości jest więcej warta niż ocean dobrych chęci i rozumu..... Miłość jest jak roślina, trzeba ją pielęgnować. Nie ma takiej przeszkody, której miłość nie mogłaby pokonać Kocha sie za nic. Nie istnieje zaden powód do miłości W miłości dwie wolności łączą się w jedną, słodką niewolę Wiara i miłość są w życiu najważniejsze a rodzą się one z nadziei. Tak łatwo kochać kogoś. Tylko być kochanym trudniej. Szczęście to druga osoba obok mnie, to największy dar wszechświata. jest na świecie taka gwiazdka która, tylko dla mnie świeci ;** trudno tak, razem być nam ze sobą, bez siebie nie jest lżej... śpieszmy się kochać ludzi , tak szybko umierają = miłość to piękny kwiat i aby przetrwał trzeba o niego dbać RAZEM Kochaj i szalej i nie myśl co dalej ... Kochać, a być kochanym to dwie różne rzeczy
#208 |
Marudziara
|
No pokaż! Pokaż mi niebo
Ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę... Nic nie powiemy,będziemy niewidzialni-sami dla siebie,zawsze idealni Po Prostu Bądź, Przytul Jak Nikt, Aż Serca Kiedyś Przestaną Nam Bić Miłość Puka Do Każdego Z Nas Trzeba Ją Tylko Wpuścić... Tymbark przemawia: "Zakochaj się" - zadanie wykonane : ) BuZ!Ak W pYs!a DlA mOjEgO m!s!a... BuZ!Am ŁoBuZ!AkU mÓj... Zagrajmy w kalambury! Poczułam do Ciebie sześcioliterowe słowo na 'em' hm Gdybym mogła, schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni... Odkąd Cię pokochałam moja samotność zaczyna się o dwa kroki od Ciebie.
#209 |
Raczkowanie
|
And I'll never give myself to another the way I gave it to you // I nigdy nie dam nikomu siebie w taki sposób jak dałam Tobie
Po kolana w trawie, po szyje w chmurach ... Should've never let you enter my door // Nigdy nie powinnam otworzyć Ci moich drzwi znów mi do głowy przyjdziesz ty... W życiu mi sie 'cos popsuło' I gotta check into rehab 'Cause baby you're my disease // Powinnam iść na kuracje odwykową Ponieważ kochanie jesteś moja chorobą
![]() |
#210 |
Rozeznanie
|
Tyle osób podgląda ten dział, a tak mało daje swoje opisy ; d .
* Ciemność dziś otuli mnie, Nie obudzę nigdy się. * A co powiesz na to, żebyśmy byli razem ;> ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.