![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Narciso Rodriguez For Her edt + Clinique Stay true , i inne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1007263 2]coś u mnie za baze sephory?[/quote]
sorki, ale nic z tych rzeczy akurta nei potrzebuje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie?
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Euphoria na pewno nie , chyba zaraz napiszę w wątku ![]() Dziękuję ale póki co nie skorzystam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
No dzięki, przyda się bo cieżko o skuteczną wymiankę ajk się ma tak mało do wyboru na wymiankę jak ja, i w dodatku nie chce się najbardziej chodliwych zapachów. ehhh no zobaczymy może z kimś będę kompatybilna wymiankowo
![]() pozdrawiam ciepło również. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Może Brit Red Burberry ok 75\100 ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
No cóż z nut by wynikało że mi będzie odpowiadał ale niestety nosząc zapach wrażenia miałam całkiem odmienne od wąchania z blotterka: ten kwas na dłuższa metę i lukier no nie chcę tak pachnieć.
Także nie dla mnie on, niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
BAN stały
|
Dot.: Narciso R.For Her edt, Delicious Night + Clinique Stay true , i inne
Cos u mnie za Narciso??? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=297733
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
a moze zainteresuje Cie paleta DiorGlam 001 z małym ubytkiem za NR EdT
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12411 Paleta jest bez lancuszka i pedzelka Gdzies je posialam po odpieciu, bo strasznie przeszkadzaly przy malunkach. Ale nie ma co zalowac, bo pedzelek byl okropnie drapiacy. Gorny prostokat byl mazniety doslownie prae razy (widac jeszcze wytloczona gwiazde), dolny byl uzyty kilkanasice razy, ubytek mniej niz 10%. Wymianam ja, bo mam jeszcze wersje 002 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za NR?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243274 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety żadne palety na dzień obecny mi nie potrzebne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam się kurczowo tego że na dziś dzień poszukuję soczystości rześkości ( bez cukru najchętniej bo tego mam pod dostatkiem we flowerbombie), także nic dla siebei nie znalazłam. dzięki, pozdro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
A moze jakis zapach z mojego watku Cie zainteresuje za NR? Poza watkiem mam jeszcze Tumulte Lacroix do oddania 48/50 ml.
Pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe zapachy różnorodnie, ale nic z tego co mnie aktualnie zaprząta głowę, Lacosta kusi ale obiecałam sobie nie zatoczyć koła i po latach nie wracać, bo wiem ze mnie zmęczą na dłuższą metę, także nie wybrałam nic, a tak baj de łej to też rozglądam się za Cinema YSL, która u Ciebie na wish liscie. Coż, pozdrawiam, papa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Za Night Dealicius proponuję:
Pure Poison ok. 27/30 ml My Insolence ok. 40/50 ml Euphoria Blossom ![]() The One ok. 27/30 ml Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2008-12-22 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Hej
Widzę, że za NR masz wiele propozycji, więc nawet nie startuję ![]() Ale może za DKNY ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Nola_ zaraz do ciebie zajrzę ale z góry mówię że nei dla mnie OI - no nie mogę jej na sobie, zbyt orientalna? india shop , łotewer,
LadyDIOR- poisony mnie nie interesują (na razie bo gust mi się zmienia )wszystkie zapachy miałam które proponujesz ale co Blossom pomyśle, prześpie się z tym jutro odpiszę jak jeszcze będzie aktualne to może się zdecyduję, bo skoro i tak D. Night już nie używam to po co ma mi leżec blossom bym poużywałą chocbył to mój letni zapach, ale chętnie go sobie "dokończę" a zawartość flaszeczek podobna, nie rozdrabinam się co do mililitrów. ![]() Madzikon85 - No niestety jakoś na razie nie po drodze mi z Burberry niezły jest ale nie tego teraz szukam. Ale startuj startuj - tutaj zawsze warto wychodzić z propozycjami bo ja sama mam niewiele a na wydaniu na razie tylko te dwa zapachy a jednak ktos chętny jest tylko mnie średnio odpowiadają zapachy najczęściej wymieniane albo też mam za mało na te co pragnę. ale warto zawsze się upomnieć ![]() Edit: Nola_ - juz przeglądnęłam no i nie za za bardzo na wymianę jest co z tegoco widać to głównie odlewki, a mnie interesuje za NR flakon. Widzę u ciebie stellę a właśnie jestem na tropie poznania stelli tylko tych wersji sheer (gdyż nie jestem fanką róży jako takioej samej w sobie, a ponoć w sheer jest niezła kombinacja). Szkoda, że to tylko próbka. Pozdrawiam. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2008-12-22 o 23:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem zdecydowana na wymiankę Delicious Night za Euph Blossom reszta już chyba an PW, ponieważ wymieniam się po raz pierwszy to wyśle pierwsza of kors, tylko co do szczegółów sie na PW dogadajmy bo cała operacja i tak po świętach. pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Swietnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Narciso R.For Her edt, Darling KM + Clinique Stay true , i inne
A może wymieniłabyś ew L'instant za HC? Tylko musiałabym je jeszcze raz przetestować, bo ostatnio wąchałam którąś wersję i wiem, że mi się podobała
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.