![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Bo razem damy siłę :) Wakacje 2009
Hej dziewczyny!!
Więc tak moim problemem jest tak zwana "oponka" oraz masywne uda ![]() A jak kazdy wie wakacje każdy chce chodzić w mini,stroju kąpielowym czy krótkich szortach... A nagorsze jest to ze mam problemy z nogą więc mam zwolnienie z wf do końca roku ![]() Do paźdzernika chodziłam na sks siatki i kosza oraz chodziłam na tańce a teraz jest juz gorzej ![]() Więc szukam chętnych do grupowej diety "Wakacje 2009" Jak zgłosi sie wasz troszkę to wymyślimy jakieś diety cwiczenia itp Więc zaczynamy ![]() Pozdrawiam i liczę ze ktoś się zgłosi do jutra Papap ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bo razem damy siłę :) Wakacje 2009
Ja! Może i nie mam za dużej oponki, ale za to uda, ogólnie całe nogi chciałabym wyszczuplić.
Więc się przyłącze. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja też się przyłączę !!! Razem nam się uda ;d Tylko jak schudnąć szybko i skutecznie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Więc jest nas juz trójka...
Czym szybciej zaczniemytym lepiej To moze od jutra??
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
COraz więcej
![]() Trzeba coś ustalić by od jutra zacząć a kto się przyłączy w trakcie to tez good ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Wiecie, chyba nie da się szybko i skutecznie.
Do lata mamy ponad 5 miesięcy. Myślę, że na początek to przyda się jakieś oczyszczenie czy coś. Ja mam w domu herbatkę zieloną - oczyszczająca. No i do tego ćwiczenia i dużo wody. Do granic możliwości ograniczyć słodycze i napoje gazowane. Co myślicie?
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]()
Brenda ja marze o wadze 53 kg ;(
Marzenia czasem się spełniają ehh Jak zejde do 60 to bd bardzo zadowolona Mam czas do wakacji zeby pozbyć się około 20 kg ale mam ograniczone cwiczenia i to jest wielki minus L(
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a może powiecie coś o sobie?
Co robicie, itp.
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Mozna jeszcze jakiś jadłospis zrobić moze??
Tylko ze ja mam ograniczenie ruchu plus zwolnienie z wf ![]() Ale ograniczyć słodycze dużo spacerów brak picia gazowanego mnijsze posiłki moze? Ja musze z 20 kg się pozbyć w ciągu 6 miesięcymozna powiedzieć a własciwie to juz w maju sie robi ciepło bo w maju mam bierzmowanie bd kuzynki i nie chce przy nich wyglądać jak jakaś beczka czy coś i bal gimnazjalny więc chcę coś ekstra założyc dlatego muszę sie za siebie wziąść porządnie To napiszcie jak z tym jadłospisem
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Kasiu [ mogę tak `mówić` ], słuchaj, pierwsze pytanie, ile masz lat? bo od tego wszystko zależy.
Już wiem. Twój profil. ![]() No więc, jesteśmy w podobnym wieku, jestem rok młodsza, tzn. tak mi się wydaje. I myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie ograniczenie słodyczy, fast food'ów, itp. A jakich ćwiczeń nie możesz wykonywać?
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2009-01-02 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Kasiu nie martw się , cos poradzimy, zeby się udało. Nawet te 20 kg. Razem łatwiej!!
Ja proponuje tak: 5 posiłków dziennie, małych ale częsciej. Wszelakie herbatki owocowe ale bez słodzenia, woda mineralna niegazowana. Oczywiście słodyczom mówimy "baj, baj maszkary" i musimy sposród 10 jogurtów wybrac ten najlepszy dla nas.. mam na mysli jak najmniejsza liczbę węglowodanów. a jeśli coś o nas.. ja mam na imię Bernadetta, 22 lata studiuję na UW polonistykę zaocznie.. bo mieszkam w Kielcach i tu też chodze do szkoły fryzjerskiej. JEstem w trakcie szukania pracy..wiec co do tyg. to mam wolny.. prócz weekendów.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
No to może teraz ja.
Mam na imię Dominika, 15 lat [ rocznikowo ]. ( nie jestem żadną hot 15 ) Uczę się w gimnazjum, więc mimo wszystko mam bardzo mało czasu [ zajęcia dodatkowe, itp. ]. Strasznie szybko tracę motywacje. Dlatego do tej pory mi się nie udało. Od jutra:
![]() Powodzenia. ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
![]() Ja Mam na imie Kasia 16 lat (rocznikowo) uczę sie w gimnazjum i niestety tez mam mało czasu tym bardziej ze to już ostatni rok więc nauka,nauka,nauka Mam problemy z nogą więc biegi jazda na rowerze odpada A na razie to brzuszki skłon itp ![]() I bardzo bym chciała schudnąć ale też motywacja szybko znika ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Miło Was poznać dziewczynki!!
jak ja bym chciała być w gimnazjum.... ;( Kasiu- a skoro Ty nie mozesz takich ćwiczeń, to najlepszy dla Ciebie basen.. ma funkcje rekreacyjne, rehabilitacyjne i odchudzające.. 2-3 razy w tyg. albo ile dasz rade. Nawet jak ktoś ma jakies kontuzje to polecają basen jako rehabilitację, więc na pewno Ci nie zaszkodzi. Ja właśnie zrobiłam brzuszki, 15 min hula hop i zpaliłam 200 kcal na rowerku. I ciesze się, ze odchudzacie się mądrze. Kiedy byłam w gimnazjum wraz z koleżanką sie odchudzałysmy. Ja to jeszcze jakos powoli, ale ona, jadła moze 400 kcal dziennie ( same chlebki wasa i jogurt) brała tabletki błonnikowe i non stop biegała w domu.. fakt schudła bardzo, kazdy jej zazdroscił itp. ale potem.. tak przytyła ze sobie schrzaniła metabolizm i cięzko jej było potem zrzucić chociaż kilogram. Wiec Wy robicie mądrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
![]()
Myślałam o baseniku i miałąm z niego rehabilitację ale teraz mam fizykoterapię i lekarz zabronił
![]() A tak po za tym to bd roić 80 brzuszkó narazie dziennie ![]() ![]() Jogurciki,ciemny chleb,warzywa,owoce,gotow ane jajka ryba A jeśli uda mi sie schudnąć to obecałAM sobie kolczyka w pępku bo teraz by to wyglądało blee ;( Marzy mi sie bikini i właśnie ten kolczyk... A więc Witaj dieto ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ja zaczynam od poniedziałku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ja tez od poniedzialku tak ostrzej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Ja też zacznę od poniedziałku bo nauka to mniej czasu na jedzenia jak ktoś to już powiedział a tym bardziej zemam jutro gości wiec bd obiadek ale i tak się ogranicze do minimum ale ciasto bd bo to imieniny cioici xD
Ale mi sie nie chcę iść do szkoły ![]() I tym bardziej ze mam karte z matmy któej wogóle nie kumam ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Mogę się przyłączyć?
No więc ja też chcę schudnąć z brzucha i ud. I wymodelować łydki, bo się trochę zapuściłam przez ostatnie 2 lata :P. Coprawda nie jest ze mną tak źle (wszyscy na mnie krzyczą, że chcę się odchudzać ![]() Co polecacie w tym celu? ![]() Ja zaczynam dzisiaj. Plan jest taki: ograniczam słodycze do minimum. Nie mogę ich tak po prostu od razu wyrzucić, bo szybko się poddam, dlatego będę to robić stopniowo. Na pewno zaprzyjaźnię się z wodą mineralną i zieloną herbatą ("czystej" niesmakowej czerwonej NIGDZIE nie mogę znaleźć -.- ). Wprowadzenie 5 posiłków dziennie będzie straszliwie tudne, bo przez więkość tygodnia wychodzę z domu o 7/8 i wracam ok. 18. Niebardzo wiem co z tym fantem zrobić. Biorę do szkoły kanapki, ale to chyba mojej diecie nie pomoże (nie mogę się wyrzec białego pieczywa). Ponadto postaram się jeść śniadania z węglowodanami, a kolacje typowo białkowe (tylko muszę się dowiedzieć co jest na takie śniadania i kolacje najlepsze). Co do ćwiczeń, jak najlepiej wykorzystać: stepper, skakankę i hula-hop w celu schudnięcia z nóg i brzucha właśnie? Chciałabym połączyć stepper, skakankę, hula-hop, przysiady i brzuszki. Ewentualnie nożyce pionowe, jeśli wreszcie dowiem się, jak się je robi ![]() Czekam na Wasze relacje i porady no i życzę Wam powodzenia, szybkiego osiągnięcia pożądanego efektu na zawsze ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() winyl - na śniadanie najlepszy jest serek wiejski, mozesz do niego wkroic sobie papryczke np. czy ogorka , jesli chodzi zaś o biało, to dużo jest np. w piersi z kurczaka. Ja tez nie raz jadam na śniadanko owsiankę, dodaje do niej banana i przechów kilka i owczywiście chude mleczko. Zazdroszczę Ci stopera. Też sobie muszę kupić. Te ćwiczenia które napisałas, są ok. Z przysiadami trzeba ostrożnie, bo jak się źle robi mozna sobie nadwyręzyć kolanka. Tu macie przykładowe dobrze wytłumaczone ćwiczenia na brzuch i talię : http://www.modeling.pl/?sub=artykuly...0&dz=11&page=1 a tu na nogi, uda i pośladki. http://www.modeling.pl/?sub=artykuly...8&dz=11&page=1 wiadomo, ze nie musicie od razu robić wszystkich tylko stopniowo, a z czasem zwiększać powtózenia. I nie można mówić, ze od poniedziałku.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
WINYL ja ten serek wiejski to bym polecala na kolacje...! na sniadanie nie mozna tylko tyle zjesc... zreszta zaczynamy od weglowodanow... wiec zjedz cos pozywnego
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Zobaczycie, razem osiągniemy wiele a we wakacje będziemy się chwaliły nowym seksonym bikini! Ja na pawde musze schudnab bo twarz mam ładną, a wszystko psuje mi moja okropna figura.ja postanowiłam też biegać sobie wieczorem okło 20.10
![]() I stosujmy sie do zasady: ŚNIADANIE JAK KRÓL,OBIAD JAK NORMALNY CZŁOWIEK, A KOLACJA JAK RZEBRAK. Edytowane przez Cola17 Czas edycji: 2009-01-03 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od tej właśnie chwili! Ja wiem, że jak teraz nie schudnę do idealnej figury to po prostu będę tyć i tyć i w końcu będę gruuuuba. Dlatego trzeba się wziąć za siebie, póki nie ma aż tak wiele do roboty!
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hehe, dobre
![]() ![]() ja włąsnie jem śniadanko, kawa, jajecznica z dwoma plasterkami chudej wędlinki plus kromka pełnoziarnistego chlebka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.