|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Nie powiem kto tu się ze mnie ostatnio śmiał, że nic nie kupuje
|
#722 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Ale ja się bardzo cieszę, że zdrowiejesz Madziu
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, czy Wy też nie umiecie oszczędzać? (mimo że to nie poszło tylko na kosmetyki )
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
|
#726 | |
|
|
Cytat:
![]() Skończyłam waniliowego ohydka Ziaji
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Uff Nosku
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
)i siedze u nich.Ja mam probki EDM od Hexxi i bede testowala jak je znajde Bo sie szykujemy na zamowienie na luty Jestem strasznie zmeczona i nie mialam jak sie nawet pouczyc trzymajcie kciuki za mnie ,odezwe sie jak bede mogla,ale nie wiem kiedy dokladnie.Jesli bede u rodzicow to napewno a jak nie to nei wiem kiedy ,bo nie wiem kiedy tam nam internet podepna Jejku jak ja bede tesknila
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-01-03 o 22:57 |
|
|
|
#730 |
|
|
staram się nad sobą zapanować, ale wcale mi nie idzie
![]() nie wiem.. może są jakieś metody? ![]() gajuś trzymam kciuki, żeby wszystko się udało, wracaj jak najprędzej
|
|
#731 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja też nie umiem oszczędzać.
![]() Właśnie czuję lekki głód kosmetyczny po tym tygodniu odcięcia od świata. Ale nic nie kupię, to by była przesada. Chciałabym za to w czwartek fajną gazetkę SP albo głupią gazetkę i żeby moje Opium było wciąż na półce w sklepie. To drugie to nawet chyba fajniejsza opcja.![]() --- Gajuś trzymam kciuki, do zobaczenia niebawem, na pewno będzie dobrze wszystko. |
|
|
|
#732 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Słodki Tiaaa, przypadkiem ![]() Cytat:
Cytat:
Oj, chyba tak ![]() Ja też go omijałam, ale EDM nie ominęło mnie. Dostałam próbki od Hexx i wpadłam. Na większe zamówienie piszę się jak najbardziej, a póki co chyba sama zamówię próbki, bo przez parę dni zdążyłam się uzależnić od EDM i nie chcę już nic innego na twarz paćkać. Tiaaa... ![]() Cytat:
Właśnie, Hosenko, nie wstydaj się, nie jesteś sama, zamawiaj śmiało Cytat:
|
||||||
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ledwo człowiek zaspany na wątek wejdzie a tu już kuszenie Ale mnie jakoś na te minerały nie ciągnie, mam swój "oszukany mineralny" podkład L`Oreala i póki co mi wystarcza i innych nie chce mi się testować. Co do oszczędzania to ja umiem zacisnąć pasa jak trzeba, ale jak za długo go zaciskam to potem często sobie odbijam to ze zdwojoną siłą na zakupach ![]() Gajuniu my też będziemy tęsknić Mam nadzieję, że szybko podepną Ci necik w nowym mieszkaniu ice a na przeszpiegi do SP czasem się nie wybierasz? Bo ja tu na perfumy Hypnose poluję Zakochałam się w nich, bo dostałam próbkę w S.
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-01-04 o 08:32 |
|
|
|
#734 |
|
|
Dzień dobry!
Dziewczęta moje kochane, ja też się powoli żegnam, jadę dziś do Warszawy ![]() Mam w tym tygodniu 5 zaliczeń i kolosów, proszę trzymajcie kciuki. ![]() Strasznie mi ciężko, spać nie mogłam, obudziłam się z płaczem. Grudzień był taki spokojny, byliśmy tak blisko siebie, a teraz znowu rozłąka i strach
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko, ale Ty nie masz się czego bać, B. od Ciebie nie odejdzie przecież
A po sesji będą ferie i znów się spotkacie A w między czasie dojdą Twoje kosmetyczne cudeńka na pocieszenie, którymi koniecznie musisz się nam pochwalić ! Może zrobimy Ci nalot A ja jutro jadę na Lublina, i właśnie się zastanawiam , jakie kosmetyki wziąć ze sobą
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku, Madzia dobrze mówi, nie smuć się
Dziewczyny jak u Was temperatura dziś? Bo tej nocy z niedzieli na poniedziałek ma być atak mrozu, ale w sumie to zapowiadali, że już wczoraj miało być zimno a u mnie od rana są zaledwie -4 stopnie Może tylko tak straszą i nie będzie tych -20, bo przecież ja jutro zamarznę w drodze do pracy
|
#737 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a spośród czego wybierasz? chyba że ze wszystkiego ![]() Cytat:
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że ze wszystkiego
Tzn. głównie z miniaturek i próbek - chce trochę na wyjeździe zużyć Gromadziłam je a teraz nie mogę się zdecydować co mam wziąć
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Nowa gazetka jest w wątku naturowym
![]() Ninuś właśnie te mrozy to na południu Polski mają być, czyli u mnie
|
|
#740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chociaż i tak nie będę miała kiedy się wybrać.. dopiero w niedzielę, w czwartek nie zdążę, w piątek próbna matura i studniówka, w sobotę trochę pośpię i pójdę na zajęcia, ych może przesadzają.. ci od pogody mają do tego skłonność
|
|
#741 | ||||
|
|
Cytat:
Dziewczyny Naprawdę bardzo mi pomaga to co mówicie, przynajmniej jakiś głos rozsądku A swoją drogą, czy ja jestem nienormalna że go tak kocham? ![]() Cytat:
Lublin jest teraz pięknie ośnieżony A z kosmetyków bierz ile się da Cytat:
Cytat:
![]() Madziu zainspirowało mnie to co wczoraj napisałaś o tym oszczędzaniu i tak sobie myślę że chyba pora zacząć
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od siebie powiem, że to norma.. widuję TŻ tylko w weekendy i to jest w pewnym sensie fajne, bo zdążam za nim zatęsknić i wiem co tracę, jak go nie ma.. ale np. w wakacje, kiedy widujemy się prawie dzień w dzień, zaczyna mnie denerwować, kłócimy się i w ogóle mam go dość rozłąka jednak jest dobra
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Nosuś nie jesteś nienormalna, po prostu boisz się rozłąki i to nic dziwnego
![]() Ja też się postaram nie myśleć o tym zimnie, choć i tak pada śnieg cały czas i tylko patrzę jak go przybywa
|
|
#744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie jesteś
Cytat:
Cytat:
Bardzo pomaga, jak planuje zakupy - to kupię w tym miesiącu, tamto w przyszłym Dużo pomaga także po porostu nie wchodzenie na allegro Aha, no i konsekwentne dążenie do ograniczenia zapasów - nie mieć tego samego kosmetyku w liczbie większej niż 2 (nie dotyczy to rzeczy typu żel pod prysznic/szampon, bo to mi schodzi regularnie; oraz kolorówki ). Ja mam ustawiony taki "limit" - nie chcę zejść na koncie poniżej pewnej kwoty Zawsze mnie mama uczyła, że trzeba mieć "awaryjne" fundusze i tak mi zostało.
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa: EDM się opieram
Za to zamawiam znowu z Ziaji Pro - a to przez Dimiti kóra napisała że chce coś i czy ja tez chce zamówić - bo już sie niedługo skończy.Nosku: Zapłakany nosek do góry Gayenko: ale my przeciez będziemy tęsknić za Tobom Jezzzuuu jutro do pracy Alez będzie gonitwa w pracy ... już sie boje Pewnie nie bede miała czasu wizażować ![]() Co do oszczędzania, to ja dostając wypłate od razu przelewam sobie ponad połowę na konto oszczędnościowe. Nie kupuję drogich kosmetyków (nooo teraz poszalałam z Chanelkami i BC ale szybko sie to nie powtórzy, poza tym dostałam dodatkowe fundusze wiec mogłam sobie pozwolić na ten wybryk). RAZ tylko byłam spłukana do zera
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-01-04 o 11:10 |
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nosku nie jesteś nienormalna No albo mam taki charakter po prostu, albo nie kochałam tak bardzo Nie wyobrażam sobie spędzania z kimś 24h na dobę w swoim przypadku, ale umiem zrozumieć, że ktoś tego potrzebuje Magda na ile jedziesz? ![]() Co do oszczędzania to i u mnie ta umiejętność niespecjalnie się wykształciła Rodzice zawsze się dziwią jak na tyle lat pracy można mieć tak mało odłożone![]() Ale ja uważam, że po pierwsze nie zarabiam tyle, żeby nie wiadomo ile odłożyć, poza tym oszczędzać będę jak już skończę studia i przestanę za nie płacić i zacznę bardziej samodzielne życie. Ale teraz też obiecałam sobie i od kilku m-cy dotrzymuję słowa i przelewam zaraz po wypłacie określoną sumę na drugie konto i choćby się waliło i paliło nie ruszam tych pieniędzy Mnie oprócz nałogu kosmetycznego rujnują ciuchy i wyjścia na miasto- tu kompletnie nie umiem zaoszczędzić, jak mam ochotę na coś to zamawiam bez względu na cenę ![]() Ale nigdy nie miałam tak, żeby być całkiem spłukaną, bez złotówki
|
#747 | ||||||||
|
|
Cytat:
Jak mamy dla siebie mało czasu to wiem, że szkoda go tracić na głupie gadanie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Muszę sobie odciąć allegro A co do zużywania zapasów to właśnie wchodzę w tę fazę i chcę zredukować wszystko do jakiejś sensownej liczby. Do tego czasu nie będę kupować dubli. ja póki co też Cytat:
Cytat:
najlepiej takim bez karty ![]() Cytat:
Cytat:
Karty kredytowej ja też nie chcę
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam w ING - bez opłat za prowadzenie, kase wypłacić/przelać można bez prowizji tylko RAZ w miesiącu, więcej razy - prowizja 10 zł (to tak zeby zniechęcić, w końcu ma sie oszczedzać). Podglad przez neta, oprocentowanie chyba 5,5 (- podatek belki ) - zawsze więc dodatkowe złotóweczki przybęda
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwoniła do mnie koleżanka, już na 100% postanowione, że idziemy na to wesele za 2 tygodnie, bo będzie potem transport z powrotem do Krakowa
![]() Tak więc mam 2 tygodnie na znalezienie butów, kupno rajtek(ale rajtki dopasuję do butów, bo jak znajdę np. fioletowe peep-toe to wtedy rajty kupie w podobnym, ale ciemniejszym odcieniu, bo mi się takie połączenie podoba i trochę ożywi moją czarną kieckę Resztkę próbki Hypnose zaś wykorzystam do wypachnienia się
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero wstałam
Jak mi się jutro nie chce iść do pracy to masakra Ja oszczędzać chyba umiem, tzn. ostatnio w sumie nie oszczędzałam, ale jakoś rok temu to tak, i mam te moej oszczędności zainwestowane, tylko że przez to co się działo na rynku wszystko poleciało na łeb na szyję Ale teraz od nowego roku opracowuję specjalny plan oszczędzania, zwłaszcza że przymierzamy się do mieszkania na swoim i trzeba będzie zacisnąć pasa Ale dam radę.
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

(mimo że to nie poszło tylko na kosmetyki

)i siedze u nich.
i bede testowala jak je znajde
trzymajcie kciuki za mnie ,odezwe sie jak bede mogla,ale nie wiem kiedy dokladnie.

Ale nic nie kupię, to by była przesada. Chciałabym za to w czwartek fajną gazetkę SP albo głupią gazetkę i żeby moje Opium było wciąż na półce w sklepie. To drugie to nawet chyba fajniejsza opcja.

Nie mam siły nadrobić teraz wątku, jestem potwornie niewyspana i zmęczona (nie ma to jak odpoczynek za miastem
Mam nadzieję, że szybko podepną Ci necik w nowym mieszkaniu 
Naprawdę bardzo mi pomaga to co mówicie, przynajmniej jakiś głos rozsądku
Pewnie nie bede miała czasu wizażować 
) - zawsze więc dodatkowe złotóweczki przybęda
Ale dam radę.