![]() |
#2101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !
Cytat:
![]() ![]() ![]() Niech mi ten czas też tak szybko leci!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. zawsze w niedziele koncze kazdy tydzien czyli teraz juz koncze 11, i zacyznam w poniedziałek 12 ! dziewczyny a jak wy sobie radzicie z malejacymi ubraniami
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres Edytowane przez Gizmiatko Czas edycji: 2009-01-04 o 09:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na zakupy ciuchowe na razie nie chodzę... Poczekam jeszcze 6 tyg i trzeba będzie sie zaopatrzyć w ciążowym ![]() ![]() A jak tam z mdłościami?? Bo mi się chyba teraz dopiero zaczynają... z dnia na dzień jest coraz gorzej... i boję sie, że miłość do kibelka zakwitnie... ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2009-01-04 o 09:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
Gizmiątko no powiem ze masz ten brzuszek juz- malutki, ale jest!
Ja narazie brzucha jako tako nie mam, tylko obrosłam w tłuszcz i jakbym byla spuchnieta, a spodnie ciasne!!!! nie mam ochoty nigdzie wychodzic, bo najwiekszym problemem jest dla mnie teraz :w co sie ubrac? nawet mowilam lekarzowi ze juz 2 kg na plusie a on sie zasmial i powiedzial: dzidzia rosnie ale 2 kg to jeszcze nie ma
#2106 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Widzę, że wątek ruszył pełną parą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kurczę, zazdroszczę Wam dziewczyny tych brzuszków, ja mam troszkę odstający, ale wydaje mi się, że to bardziej z obżarstwa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o brzuszek to faktyucznie jak będziesz miałą taki przyrost to mogłoby być trudne... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zadomowienie
|
chyba zrobię sobie zdjęcie i zobaczycie mój brzuchol w 14 tc - padniecie
![]() A poza tym mam mega problem z biustonoszami - wszystko mnie ciśnie, ciągnie, cyce wielkie i ciężkie a ja nie mogę nosić żadnego stanika, bo najlżejszy ucisk powoduje, że mam wrażenie zgagi. No nie mogę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
Gizmiatko to może zasugeruj delikatnie mamie, że jesteś dorosła i cieszysz się, ze tak się o Was troszczy, ale Ty i Twoja dzidzia wiecie najlepiej na co macie smaka, czy jest wam zimno, czy gorąco itd...
Wiem, że z mamami jest ciężko ale warto spróbować... Aż boję sie pomyśleć co to będzie jak dropsik się urodzi ![]() A ja jak mam ochotę na coca colę to wypiję sobie pół szklaneczki ![]() ![]() ![]() Moja mama jak była w ciąży z moim bratem to musiałą mieć przy sobie paczkę chio chipsów paprykowych bo by chyba umarła... mówiła, że normalnie czuła smak w ustach ![]() ![]() musicman ja też z chęcią zobaczę Twój brzusio ![]() Co do staników... już mnie cisną ale do tych moich największych z miseczką B jeszcze się mieszczę... ale pewnie za kilka tyg też będę musiała sie zaopatrzyc w nowe staniczki... Ale nas wydatków czeka ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2009-01-04 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Rozeznanie
|
Fajnie wam, że macie za sobą usg...u mnie problem jest sie dostać prywatnie,a do szpitala najwcześniej na 16.01. Mam mieć do 9 stycznia najpóźniej zrobione i nie wiem co zrobić...
TŻ wczoraj pojechał. Zobaczę go dopiero za 3 miesiące ![]() ![]() Pozdrawiam was i wasze już nie takie małe fasolki Cmok |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozłąki z TŻ-em współczuję bardzo, ale masz nas ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |||||
Zadomowienie
|
Witam. Znowu nie pisałam troche bo w stresie byłam od piątku. Otóż zaczęłam w piątek nową prace. Niby pracuje dla tej samej firmy ale w innym miejscu (dojazdy mnie chyba wykończą) i wszystko wygląda troche inaczej. Przede wszystkim brak organizacji mnie dobił. Z tego wszystkiego głowa mnie rozbolała i trzymało mnie tak 2 dni! Jak pomyśle że jutro znowu jade w to miejsce to mam gęsią skórke. Dobrze że dzidziolek grzeczny był tego dnia i nie musiałam sie jeszcze stresować jak dam rade wytrzymać.
Ogólnie to czuje sie dobrze ale pare razy zdarzyło mi sie wymiotować przed samym snem. Dziwne....naogól to się zdarza rano a mi na odwrót. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale dzięki za radę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | |
celebriti
|
Podobno na intensywność mdłości duzy wplyw ma nasze nastawienie. Tak wiec wmawiam sobie, ze nie moge ich miec hihi. A co do reszty: na czczo pije szklanke wody, nastepnie zjadam jogurt lub jakas smakije - w ogole nie mam apetytu. Pije tez zielona herbate. Mnie pomoglo, chociaz troche.
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Zadomowienie
|
Witajcie Mamuśki
![]() U mnie noc minęła spokojnie i już nie było żadnych plamień ![]() ![]() Macie śliczne brzuszki ![]() Co do mdłości próbowałam wszystkich domowych sposobów i nic mi nie pomaga, czasem jest mi lepiej czasem gorzej ale po prostu nauczyłam się z nimi żyć, będzie dziwnie jak minął ![]()
#2122 |
Zakorzenienie
|
pochłonęłam calą miskę rosołku
![]() zobaczymy co teraz będzie się działo... ![]() To mówisz anusia, że muszę się nauczyć z nimi żyć... Będzie ciężko ale spróbuje... |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
Ale naskrobalyście postów
![]() Brzuchy wasze fajne, choć co jeden to inny, i mój do waszych niepodobny ![]() Pisałyście o chipsach i właśnie pochłaniam pake Twistos Fromage.\ Przynam się wam po cichutku że ja nawet chciałabym mieć bliźniaki, tak jak mówicie za jednym zamachem i choć to tzw. double trouble, to również podwójna radość i miłość.Gratuluje Malga19 ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
Myślałam, że to tylko u mnie wizaż nawala ale sądząc po braku jakiegokolwiek posta od 14:32 to nie ja mam problem z odbiorem a Wizaż ma problem z nadaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Rozeznanie
|
No ja myślę, że w końcu pójdę na usg prywatnie do jednego takiego lekarza...tylko, że jednej osobie powiedział, że nie widzi żadnej z komór serca...on to będzie w ostateczności.
To będzie zwykłe usg, moje pierwsze...choć to już 13tc. Mieszkam w Polsce... Mnie przedwczoraj wiezorem wzięły mdłości po kolacji w McDonald's... wiem, że jak się w końcu zwróci zawartość z żołądka to jest o niebo lepiej...Poza tym w ogóle praktycznie nie mam już mdłości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Wtajemniczenie
|
Malga19 Gratulacje
![]() ![]() Fajne brzuszki dziewczyny macie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Troszkę się nie udzielałam, ale czytam na bieżąco ![]() ![]()
![]() |
#2127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile kosztuje? bo chętnie bym zakupiła... ciężko mi wysiedzieć w pracy z mdłościami... a przez nie mam brak apetytu i kółko się zamyka... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 |
Przyczajenie
|
J a też podczytuję i co do mdłości to moje minęły właśnie w 13 tygodniu. Choć przez parę dni miałam koszmar , a teraz póki co spokój.
Co do ubranek na razie nic nie kupuję póki się nie dowiem co tam siedzi. A co do brzuszków to ja nie mieszczę się juz w żadne spodnie . Ale brzuszek nie jest zbyt duży. Póki co zamówiłam już spodnie na allegro żeby mieć w czym chodzić i żeby było wygodnie . |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
BAN stały
|
DZEKUJE WSZYTKIM ZA GRATULACJE!!!!!!
nadal jestem w ogromnym szoku... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eh jak my sobie teraz poradzimy jeszcze trzeba rodzica powiedziec.....to dopiero bedzie sie dzialo.....ooooo bedzie sie dzialo..... na pierwszym usg nie wykryto drugiego dziecka a pozatym tamten GIn to bylo do dupyyy tc pomyslil i dzieci tez ze nie jest 1 a 2 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny...ale się tu działo
![]() ![]() ![]() Malga19 gratulacje bliźniaków ![]() ![]() ![]() groszkolino chyba każdy nawet jeśli planuje dzieciątko to na początku jest w szoku... to naturalne...czy sobie poradzimy...musisz dać sobie troszkę czasu...najważniejsze że masz wsparcie swojej drugiej połowy...a Maleństwo wynagrodzi wszystko ![]() Ania0104 & Gizmiatko fajne Wasz brzusie...Mój B. jak mu mówię że mam już wielki brzuch mówi że duży ale najładniejszy, że mam być z niego dumna bo w końcu to domek naszej dzidzi ![]() Gdzieś czytałam że brzuch delikatnie się zarysowuje w 4 miesiącu...ale to bzdura...mi na początku powiększył się przez to że miałam ogromny apetyt...a gdzieś koło 11 tygodnia widać już było że to dzidzia rośnie...a z nią brzucho ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.