|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 balują na studiach cz. IX
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tych, co kupipłam, to napisałam już, że jestem zadowolona, materiały dobrej jakości, dobrze się noszą, miłe w dotyku, nie rozciągają się po praniu, swetry się nie mechacą. A tam nie ma jednej marki, więc i każda metka inna, więc przepisywać wszystkich nie będę. A w sumie nie ma tam nic iprócz miejsca produkcji, składu i przepisów dot prania Edit, pretty daję zdjęcie na mnie. Przepraszam za bałagan w tle. No i kolor w rzeczywistości żywszy, ale zdjęcie bez lampy musiałam zrobić. Wymiary szerokość 37 (dołu, bo góra szeroka jest) długość 60,
wymianka Edytowane przez Tesiaczek Czas edycji: 2009-01-04 o 10:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Zakorzenienie
|
okej, dzieki.. ja widze roznice miedzy trn a innymi.. ale kupujac za 5 zl godze sie na to :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Zakorzenienie
|
obudli mnie o 9.30 na śniadanie, zjedłam i poszłam spać dalej;]
wstałam dopiero teraz ![]() jestem od par dni na diecie i ćwiczę i dzisiaj się pomierzyłam i wyszło 1kg mniej i 3cm ubyło mi w talii ![]() wiem, że to głównie woda ale jest to bardzo motywujące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
Hula gratulacje
![]() jejku dziewczyny... przeraża mnie ta sesja, doszło do mnie wczoraj, gdy siedziałam cały dzień na książkami, że nic nie umiem :O Boje się... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
czekajcie na mnie z nowa czescia
![]() ja juz wczoraj przyjechaam z tz kolo 11 bylismy ![]() dzis mam zakwasy na rekach i ramionach od noszenia walizek;/ o jakich zdjeciach mowicie?? juz wiem ohyda;/ mam sporo nauki i dzis bede caly dzien siedziec narazie uporalam sie z niemieckim ![]() potem lacina;/
Edytowane przez Mariolcia =P Czas edycji: 2009-01-04 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam tak samo ![]() sama sesja wydaje mi się jeszcze odległa w porównaniu do tych wszystkich wcześniejszych egzaminów, zaliczeń, kół ![]() pierwszy egzamin mam już w przyszłym tygodniu w czwartek ![]() a może się okazać, że i drugi mam za tydzień w poniedziałek - albo góra za dwa tygodnie w pon. i jeszcze jeden egzamin 21 stycznia. potem koła, zaliczenia itp ![]() ciężko. dopiero wstałam niedawno. źle się czuje, ale muszę się zmobilizować do nauki i do pakowania - bo za 3h przyjedzie do mnie kolega, który zabiera mi samochodem większość bagaży ![]() miałam jechać z nim, ale się nawet ciesze, że nie jade. bo mogę być dłużej w domu, a poza tym dostałabym chyba zawału podczas tej podróży - wiecie jak to jest, chłopak za kierownicą, plus dwóch kumpli i ja sama, więc nikt nie będzie mnie słuchał jak będę mówić, żeby jechali wolniej ![]() na dodatek ślisko więc już w ogóle bym się bała, pomijając, że jeżdżą jak wariaci;P
![]() |
#4869 |
Zakorzenienie
|
ja za chwile wyjeżdżam więc czekajcie na mnie z nową częścią
![]() zobacze się z P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
Hulcia miłej podróży
![]() a Marta i Pretty pewnie już jadą do 3miasta ![]() ciekawe czy im się udało znaleźć w pociągu ;P tak sobie siedzę pod kocem a obok na fotelu rozwaliła się wielka, kosmata PANIKA co do nauki ![]() jak mnie dopadnie - to koniec ![]() ![]() ![]()
#4871 |
Zakorzenienie
|
a ja sie staram uczyc.. ale idzie mi jeszcze grozej niz wczoraj.. ale juz dzisiaj skoncze robic notatki z tej bezsensownej ksiazki..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiedziałam,że ona może być w kilku miejscach na raz! bo u mnie siedzi na kanapie i się na mnie patrzy,że co chwilę odkładam notatki z ekonomii i coś oglądam w kompie ![]() ![]() Ale teraz się jej boję,skoro jest nie tylko u mnie. Idę do mikro, może zniknie ![]()
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
Tesiaczek
Fajne ciuszki ![]() ![]() Kiedy macie zajęcia?? Bo tak wszystkie już wyjeżdzacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie się nie dziwi, tylko się bezczelnie ze mnie śmieje! ![]() ![]() aż się cała trzęsie! ale też jej się nie dam i najpierw pójdę się spakować i wrócę się uczyć i może już jej nie będzie ![]() ![]() Cytat:
![]() ja mam już jutro zajęcia ![]()
![]() |
#4875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nowe ![]() Ja też zaczynam jutro i to jednym kolosem. I mam jutro na 8.00 a kończę o 19.30. A w środku okienko, tak długie, że się zanudzę, ale za krótkie, żeby do domu wrócić ![]()
![]() |
#4876 |
Zakorzenienie
|
O to dziwne, bo na politechnice tam gdzie się uczyłam jest właśnie taki rozkład
![]() Semestr zimowy
Słuchajcie a jak ktoś ma szczęście ![]() Edytowane przez Deborah100 Czas edycji: 2009-01-04 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
Koniec z moim lenistwem. Zaczynam sie uczyyyyyyyc... Boje sie, ze nie zdaze. Mam 3 tygodnie, a materiału ze hoho. Buuuuu
#4878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
*neologizm, rozdwojenie i roztrojenie w przypadku tej pary jest zdecydowanie zbyt łagodnym słowem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
damy radę ![]() Cytat:
U mnie między przerwą egzaminacyjną a poprawkową jest coś takiego jak ferie ![]() A Ty ich nie masz tylko 12 kończy się sesja a 13 już poprawkowa - masakra! Tak, jak zaliczysz w terminie, to masz wolne ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4880 |
Adwokat diabła
|
Hej, no wiec co zjazd mam zaliczenia.
![]() w walentynki mam zaliczenie z mikroekonomii, pod koniec stycznia mam zaliczenie z psychologii, pozniej jak leci juz kilka zaliczen w ciagu jednego dnia.. nie dam rady =( najbardziej mnie ta matma pograza, bo z innych przedmiotów to dam radę. to tyle co napędziłyście i mnie na narzekanie sesjowe.. ogólnie to zaspałam na zajecia z anielskiego, pozniej ide na 18.30 na cwiczenia z zarzadzania..
![]() |
#4881 |
Zakorzenienie
|
Glosuje za tym, zeby na czas sesji zamknac wizaz.pl
#4882 |
Adwokat diabła
|
no co Ty
![]() ja jak się zaprę to nie wejdę, bo coraz to mniej kusi mnie na wizazu siedzieć ![]()
![]() |
#4883 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym wtedy zwariowala.. i chyba wszystkie inne portale czytala Cytat:
no i sie ucze i robie sobie wizaz w nagrode np. za skonczony dzial czy rozdzial itp ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
zabrakło mi toreb
![]() ![]() mam już spakowaną walize, torbe dużą, kuferek, dużą kosmetyczke(taką co do waliz się bierze - czyli to prawie jak mała torba jest;P) i dużą torbe na ramie. a jeszcze jedzenie do spakowania, 2 pary butów, płaszcz, część notatek itd ![]() tragedia ![]()
#4885 |
Zakorzenienie
|
hahaha Zetka
![]()
#4886 |
Adwokat diabła
|
wow wizaz działa
![]()
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
aż nie chce mi się wierzyć, że wizaż działa znowu
![]() część bagaży już w drodze do 3miasta ![]() ![]() ![]() ogólnie to - leń połączony z widokiem śmiejącej się ze mnie kosmatej paniki na fotelu obok ![]()
#4888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wielka torba pojechała, kufer też i duża torbo-kosmetyczka ;P plus do tego wielka reklamówka z moim płaszczem ![]() ![]() a jutro będę jechać z wielką walizą - mam nadzieje, że zamki nie pękną bo jest na styk załadowana;P dużą torbą na ramie i jedną torbą podróżną ![]() ![]() ![]() sama nie wiem co ja w tych wszystkich torbach mam;P
![]() |
#4890 |
Zakorzenienie
|
teraz mi coś Wizaż szaleje...
![]() cholera, siedziałam 4h przy fizyce, szczypią mnie oczy, boli mnie głowa... a przede mną jeszcze 30 zadań z chemii na dzisiaj. miodzio! ![]() i doszłam do wniosku, że styczeń będzie wycięty z mojego życiorysu... ![]() ja chce woooolne! ![]() zetka Tobie tira potrzeba ![]() Shir coś Ty wymyśliła! never! ja bym chyba zwariowała wśród tych książek... a Wizaż, wejść co kilka godzin coś poczytać... czemu nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.