![]() |
#2431 | |
Raczkowanie
|
Dot.: prośba o radę
Cytat:
Tuż po farbowaniu zawsze wychodzą mi prawie czarne włosy, a po kilku myciach włosy wypłukują się do średniego brązu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy to dobry moment na takie pytanie, ale potrzebuje fryzjera, który przedłuży mi włosy. ma wyglądać naturalnie
![]() pomóżcie please ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Konto usunięte
|
moja koleżanka ostatnio w kenzo przedłużała, wyszło bardzo ładnie i naturalnie, ale ceny zdradzić nie chciała... więc najlepiej przejdź się i spytaj ile musiałabyś zapłacić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie L'Oreal sie szybko wyplukiwal i kolor byl zawsze jak na opakowaniu a wrecz jasniejszy wiec tez bym poczekala jeszcze ![]()
![]() |
#2435 |
Raczkowanie
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;10098426]moja koleżanka ostatnio w kenzo przedłużała, wyszło bardzo ładnie i naturalnie, ale ceny zdradzić nie chciała... więc najlepiej przejdź się i spytaj ile musiałabyś zapłacić
![]() Potwierdzam,w Kenzo robią pięknie przedłużane włoski.Moje służyły mi 2 lata,były to prawdziwe słowieńskie włosy,miękie,delikatne,ci enkie,niekłopotliwe w noszeniu i pielęgnacji.Niestety cena bardzo wysoka 2.500...Choć dziś uważam że popełniłam głupote wydając tyle kasy ale efekt był,mój facet dopiero po dwóch latach gdy mu powiedziałam dowiedział się że to przedłużone włosy,teraz śmieje się że poderwałam go na włosy...sztuczne. |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kachulko, kolor wyszedl mi zbyt ciemny i do tego na jasniejszych pasmach przyjal bardziej, wiec byl nierownomierny, co szczegolnie bylo widac w swietle dzinnym, jak mnie fryzjerka zobaczyla, zalamala rece hehe ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 Edytowane przez Chloestic Czas edycji: 2008-12-16 o 11:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2438 | |
Wtajemniczenie
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;10098426]moja koleżanka ostatnio w kenzo przedłużała, wyszło bardzo ładnie i naturalnie, ale ceny zdradzić nie chciała... więc najlepiej przejdź się i spytaj ile musiałabyś zapłacić
![]() Cytat:
![]() Jakby ktos polecał jeszcze jakiś salon to będę wdzięczna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Ta tytułem wstępu bardzo sie ciesze że powstało takie forum na którym możemy się swobodnie wypowiadać na temat salonów fryzjerskich, ja sama śledzę już to forum juz od dawna aczkolwiek teraz postanowiłam do was dołączyć.
Dzięki wizażowi trafiłam do GAWW a tam moimi włosami zajął sie Tymek i byłam po raz pierwszy zadowolona tak na maxa. Kolor urzymał mi się ponad dwa miesiące, grzywka na skos i mega wycieniowanie za co oczywiście zapłaciłam ponad 300zł bo włosy mam za ramiona. Jakis miesiąc temu zadzwoniłam tam ponownie i chciałam do Tymka zapisać ale go nie było więc nie poszłam wcale ale kilka dni temu koleżanka z Opalenicy powiedziała mi że Tymek ma tam swój salon wiec zadzwoniłam umówiłam sie i pojechałam na podbój Opalecicy ( jedzie sie 30 nim z poznania) No i dziwczyny to był strzał w dziesiatke. Ten fryzjer zapanował nad moimi włosami. Kolor tym razem czarny włosy są lśniące łatwo się układają są znacznie podcięte no i ta grzywka totalna asymetria no i co najważniejsze usługa o ponad połowę tańsza niż w GAWW a fryzjer ten sam. Także ja już poznańskichh fryzjerów opuszczam i zapisuje sie do Opalenicy do Tymka. na prawde serdecznie polecam Edytowane przez Marzenka109 Czas edycji: 2008-12-16 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Przyczajenie
|
a moze poda mi ktos namiar na dobrego ale MĘSKIEGO FRYZJERA??
![]() gg 3823744 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny,
Pierwszy raz zdecydowałam sie umieścić komenatarz na Wizażu..... Byłam w salonie Gaww, wystrój super taki minimalistyczny, atmosfera też fajna..... Kawka, herbatka do wyboru, gazetki...... Ale Sebastian do którego byłam umówiona czysta PORAŻKA ![]() ![]() ![]() A Słyszałyście coś o salonie Maestro>>?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Zakorzenienie
|
ja szczerze polecam Lene z Le Grand, spojrzy na wlosy, twarz i od razu wie co z nimi zrobic, do tego ma spora wiedze na temat fryzjerstwa
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Raczkowanie
|
hej Poznanianki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Przyczajenie
|
Witam, chcę się obciąć na krótko jak na zdjęciach.Obecnie mam włosy do ramion. Mam dylemat miedzy poszczególnymi salonami fryzjerskimi,chodzi mi o salony:
- stylizacja i fryzjerstwo - Łukasz Nowicki- Poznań na Wierzbięcicach- nic nie mogłam znaleźć o tym salonie i fryzjerze ![]() -salon z tradycjami-"Saga"-prowadzi go Rodzina Kamińskich- Poznań ul.Kanałowa tez nic nie ma na forum o tym salonie ![]() - zakład fryzjerski " Paulina" ul.Glogowska 48...słyszałam tylko,ze szefowa dobrze tnie, ale ciężko Ją złapać... Jeżeli ktoś coś wie np.jak tną ,jakie ceny to proszę o info ![]() ![]() z góry dziękuje za info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ktos wie cos wiecej o Lenie z Le Grand??? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 |
Przyczajenie
|
Chciałabym wybrać się do któregoś z salonów Trendy. Czy możecie mi polecić konkretnego fryzjera? Bardzo mi zależy na kimś sprawdzonym... moje włosy po nieudanej trwałej na to zasłużyły. Proszę o pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Przyczajenie
|
Cześć, zadzwoniłam dziś do GAWW żeby umówic się na wizytę u Adama.... i lypa... już nie pracuje... ech śpieszmy się o prywatne numery telefonów naszych fryzjerów tak szybko zmieniają miejsce pracy!! Ktokolwiek widział?Ktokolwiek wie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() aż zadzwoniłam się zapytać o Adama i dowiedziałam się, że najprawdopodobniej otwiera swój salon gdzieś na Wildzie, więc mam nadzieje że odnajedzie się w niedługim czasie ![]() Edytowane przez kachulka Czas edycji: 2009-01-03 o 09:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Przyczajenie
|
no to mnie teraz załamałyście. dziś chciałem się zapisać do Adama :/ ktoś w ogóle wie, jak Adam się nazywa? albo kiedy otworzy ten salon? :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sprawdzony Fryzjer Stylista - Poznań
Witam,
mam pytanie odnośnie fryzjera-stylisty Łukasza Nowickiego z Poznania,który przyjmuje na ul.Wierzbięcice...czy ktoś może korzystał z Jego usług????Proszę o pomoc bo nie wiem czy warto się tam wybrać. Edytowane przez ciekawska27 Czas edycji: 2009-01-03 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Konto usunięte
|
ależ ten wątek ostatnio stracił na wiarygodności
![]() wielka szkoda |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Przyczajenie
|
Witam,widzę,że nikt chyba nie korzystał z usług podanych przeze mnie fryzjerów czyli Łukasza Nowickiego, z usług salonu Saga ...hmmm szkoda o przydała by się jakaś opinia.
pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Rozeznanie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Raczkowanie
|
Ja tam nie wiem, nie ma Adama to tam juz nie ide
![]() Sebastianowi nie byłabym skłonna oddać w ręce swoich włosów, sam WW mnie nie zachęca, a jedyna Pani obcinająca zawsze ma bardzo nie zachęcającą minę, więc też podziękuję ![]() Zostaje mi czekać aż któraś z wizażanek odkryje salon na Wildzie, gdzie stacjonuje Adam, na razie jednak znów umówiłam się do Piotra z Pacykarni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Raczkowanie
|
kachulka - nie trafiłam w Pacykarni na Piotra, byłam kilka razy u Ani, odkopałam już nawet wizytówkę, i chyba tym razem do Piotra się wybiorę. Z Ani byłam zadowolona, jednak zawsze ugrzeczniała moje propozycje.
kinga8888 - nie mieszaj mnie do swoich teorii spisku, dziwi mnie taktyka WW i tyle. Edytowane przez magribi Czas edycji: 2009-01-04 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Raczkowanie
|
Ja dzięki Wizażowi trafiłam do GAWW,do Adama,mimo tylu pozytywnych opinii na Wizażu zawiodłam się,nie dobrał ani koloru,ani fryzury...zresztą pisałam już o tym,w każdym razie chciałam ponownie wybrać się do GAWW,tym razem do Sebastiana,ale po wojnie,która się rozpętała na temat tego salonu-zrezygnowałam...już sama nie wiem co jest prawdą a co nie...Poszłam do studia Metamorfoz na ul.Koscielną do Magdy i wyszłam baaaardzo zadowolona i efektem i ceną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Wtajemniczenie
|
Od kilku miesięcy w tym temacie to tylko GAWW i GAWW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Konto usunięte
|
Cruel a do kogo chodziłas wczesniej?
bo ja przyznam, ze ostanimi czasy cały czas sie na tym wątku opierałam (od jakis 2 lat). Byłam u Magdy - wyszłam zadowolona, ale bez szaleństw. U Krzysztofa z Victoria center - bardzo fajnie mnie obciał, ale co próbuje sie do niego zapisac to terminy strasznie odległe i nie moge sie zdecydować. U Piotra - ciężko mi ocenić bo właściwie naprawiał to co sama zepsułam. Teraz mam metlik w głowie, a dodatkowo ostatnie wypowiedzi w tym watku jakos mi nie pomagają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.