|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki nosisz aparat do zębów? | |||
aparat stały metalowy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
49 | 44,14% |
aparat stały porcelanowy (kosmetyczny) |
12 | 10,81% |
aparat ruchomy |
6 | 5,41% |
nie noszę |
44 | 39,64% |
Głosujący: 111. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dobry Ortodonta, stomatolog, ceny usług , kogo polecamy:)?
Cytat:
![]() nie mozna też zbytnio gumy do żucia żuć. palić papieroski można. uważaj tylko żeby ligaturki się nie przebarwiały. raz na jakiś czas pij wodę z cytryną i będzie ok ![]()
![]() |
![]() |
#392 |
Przyczajenie
|
Zna ktoś dobrego ortodontę we Wrocławiu?
Zależy mi na stałym aparacie estetycznym, ale nie chcę płacić 5000zł;/ Na którejś ze stron przeczytałam o gabinecie stomatologicznym na ul. Galla Anonima.. Czy któraś z Was była tam i orientuje się co do cen takiego aparatu? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź, ponieważ chciałabym założyć aparat jeszcze przed świętami.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja słyszałam jedynie o Klinice Pięknego Usmiechu - że troche się drożą.... obecnie kolega płaci za wizytę 120zł, ja 100zł Jeśli chodzi o ortodontę w Lublinie, to ja chodzę do Multimed'u na ul. Fabrycznej ( KLIK ). Poszłam tam z polecenia. Płaciłam: łuk - 1200zł wizyta - kiedyś 70/80zł, teraz 100zł wizyty ok co 5-6 tyg Lekarz: p. Słotwińska godziny przyjęć: poniedziałek, środa, piątek - 15-18/19 sobota - 8-13/14 Czy jestem zadowolona? Uważam, że zbyt rozbiegło się w czasie założenie górnego i dolnego łuku (rok różnicy, napierw górny, potem dolny), ale i tak uważam, że kobieta się zna na rzeczy ![]() Obecnie mija mi już 2 lata jak noszę aparat. Jak jakieś pytania, to chętnie odpowiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stomatolog w BYdgoszczy
dr Anas Haj Obeid- przyjmuje w jakieś dni w przychodni na wyżynach a poza tym ma prywatny gabinet Bydgoszcz 85-313, ul. Gnieźnieńska 21, tel. (52) 3486790
Podam Ci linka na wypadek gdybyś chciała poznać opinie pacjentów na temat tego stomatologa: http://www.znanylekarz.pl/lekarz-113...-bydgoszcz.php |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Rozeznanie
|
a z KOŁOBRZEGU kogoś polecacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Zadomowienie
|
SZCZECIN
ja polecam dr Słowika z dent-mar na Pocztowej http://www.stomatolog-szczecin.pl/ ceny naprawdę rozsądne, aktualnie pan doktor poprawia robotę po moim ostatnim dentyście..... jestem bardzo zadowolona ![]() a kotś mi może polecić dobrego ortodontę w SZCZECINIE?? może skorzystam z usług ortodonty w dent-mar ale słyszałam że najlepsza jest pani w medicusie... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Czesc! Mnie interesuje aparat porcelanowy/kosmetyczny we Wrocławiu, czy któraś Wizażanka się orientuje, gdzie moge taki założyć? Z góry dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Czy ktoś może polecić dobrego, sprawdzonego otrodontę z Przemyśla, względnie Rzeszowa? Chyba wreszcie zdecydowałam sie na stały aparat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Przyczajenie
|
witam,szukam dobrego ortodonty w jeleniej górze,proszę o informacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich,mam poważny problem z moimi ząbkami szukam dobrego i niedrogiego stomatologa-protetyka w Bydgoszczy może ktoś zna jakiegoś dobrego i godnego zaufania?z góry dzięki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Raczkowanie
|
Drogie Wizażanki, jednym z moich noworocznych postanowień jest zrobić w końcu porządek ze swoim zgryzem. Mam 30 lat na karku, orginalny uśmiech i bardzo boje się dentysty (od zawsze)... Poszukuje dobrego ortodonty w Szczecinie a znaczy to dla mnie, aby możliwie bezboleśnie dał mi w miarę ludzki uśmiech.
Tak przeglądam forum i net i w kręgu moich zinteresowań znalazły się dr Katarzyna Jamroszczyk, dr Izabella Doniec Zawidzka i dr Hannna Bielawska. Czy, któraś z Was ma może jakieś doświadczenia z w/w?? Zależy mi aby Dr na widok mojej wady się nie załamała, bo tego bym chyba nie przeżyła.. dodam, że czeka mnie raczej na/pewno rwanie kilku zębów więc szukam zdecydowanej i silnej ręki.. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś zna super dentystę w Białymstoku???? Proszę o pomoc!!PILNA SPRAWA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Przyczajenie
|
OPOLE
jESTEM ZAINTERESOWANA DOBRYM IMPLANTOLOGIEM W OPOLU I NIE MOGĘ ZNALEŚĆ GABINETU ,SŁYSZAŁĄM O JEDNYM IMPLANTOLOGU W OPOLU LECZ MA RÓŻNE OPINIE Z PRZEWAGĄ TYCH NA "NIE" MAM NADZIEJĘ IŻ JEST W OPOLU ......JESZCZE JAKIŚ DOBRY STOLATOLOG ZAJMUJĄCY SIE TĄ DZIEDZINĄ............. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
warszawa-ochota
zna moze ktoś dobrego stomatologa z warszawy? najbardziej interesuje mnie ochota...(rakowiec) z góry dzieki wielkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Przyczajenie
|
hej. Czy moglby mi ktos polecic ortodonte w Olsztynie? jest spory wybor a ja nie chcialabym zle trafic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was ma doświadczenia z Klinika MEDENT 3 na Fasolowej?
Proszę o Wasze opinie, ponieważ w najbliższym czasie chcę tam założyć stały aparacik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Przyczajenie
|
Dot.: Tani dobry dentysta WROCŁAW !!! i najlepiej aby mial znieczulenie WAND ...:((((
ja nie boję się igły ble znieczulenie było dobre, aktualnie mam zęby jak podziurawioną kartkę i chciałabym, zebyz nieczulenie po prostu było dobrze zrobione i zadziałało, czy ktoś miał duże problemyz z zębami a mimo to na fotelu nie czuł bólu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tani dobry dentysta WROCŁAW !!! i najlepiej aby mial znieczulenie WAND ...:((((
ja chodze do dariusza klimka na karlowicach, bardzo profesjonalnie, ok 100zl ze znieczuleniem
![]()
![]() |
![]() |
#409 |
Zadomowienie
|
a na kase chorych mozna na psim polu
![]()
![]() |
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
ORTODONTA KRAKÓW
Potrzebuje poleconego ortodonte z krakowa, bardzo proszę o jakieś namiary i większy opis ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#411 |
Raczkowanie
|
czy naprawdę nikt nie zna dobrego stomatologa z dąbrowy górniczej albo sosnowca? tylko proszę nie Marzannę Danecką bo ceny ma z kosmosu i liczą się dla niej tylko pieniądze... gdy siadłam na fotel i zobaczyła że mam założone korony to nie pytając mnie o problem odrazu zaproponowała zdjęcie starych koron i założenie nowych oczywiście za odpowiednią kasę ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny znacie może jakiegoś dobrego ortodontę we Wrocławiu? Zależy mi na aparacie stałym, przezroczystym, w miarę rozsądnej cenie i najlepiej, żeby efekty były widoczne po paru miesiącach, a nie latach.. Proszę, pomóżcie, chodziłam kiedyś do ortodontki, miałam ruchomy i niestety tylko naciągała na kasę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Takie rzeczy to tylko w Erze ![]() Ale tak serio, to aparaty nosi się "w latach" ponieważ zęby nie przesuwają się drastycznie z dnia na dzień o np. 1 cm ![]() A chciałam zaznaczyć, że efekty są widoczne w miesiącach, ale nie wystarczające do tego, aby usunąć całą wadę (choć znam przypadek, że chłopak nosił aparta 11 miesięcy, ale to była tylko niewielka korekta wady zębów). Z reguły zakładając aparat stały, jest ot już na tyle duża/"niewygodna" wada, że konieczne jest noszenie apartu stałego przez klika lat. Pozdr, Khem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Przyczajenie
|
Ortodonta- Białystok
Witam
![]() Szukam dobrego ortodonty w Białymstoku ![]() Jeszcze jedna prośba... może wiecie, ile kosztuje tam wizyta i ogólne ceny aparacików u tych specjalistów? ![]() Edytowane przez agus949 Czas edycji: 2009-01-23 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ortodonta- Białystok
i ja sie pod tym podpisze droga ale skuteczna ... niestety
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
odradzam szarmach....ma tyle pacjentów ze nie wyrabia...pozatym niemiła osoba, chyba ze dasz jej kase od razu sie łasi :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Rozeznanie
|
i tu masz racje ale kobita zna sie na rzeczy
inni polecani i znajacy sie na rzecyz to dr grodzka ,dr sobolewska ,dr musiatowicz
![]() |
#419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a pacjentow... rzeczywisciie ma mase. jutro ma wizyte ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Przyczajenie
|
Witam. Polećcie, proszę, dobrego ortodonte na terenie Jaworzna, Mysłowic i Katowic...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.