|
|
#2431 | ||||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXV)
Cytat:
Te smaki i zapachy nie wracają tak szybko, ja tylko tyle powiem że po rzuceniu palenia codziennie gotowałam,(a zwekle nie gotuje wcale) tak mi wszystko pachniało i smakowało ze po robocie w kurtce i butach wrzucałam do garów składniki, żeby zapoczątkowac proces...i dopiero się rozbierałam... Cytat:
Sabbath! własnie mi się przypomniało, miałam zapytać Cię jako specjalistki czy mirra to rzeczywiście słodkie kadzidło i jak w ogóle nalezy to rozumieć? i pytanie drugie czy to że zapach kadzidlany po dłuższym czasie pachnie jak facet po goleniu to standard czy tylko ja tak mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Big Mama Ty posiadasz coś na kształt biblioteki zapachowej klasyki chyba... ![]() Ja dziś Prada- jakoś najbardziej mi to roboty pasuje i już chyba tak zostanie jako roboczy zapach, dopóki nie dorobię się większej ilości zapachów Kiedyś zapodałam OI do roboty i to był bład..
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Na zdrowy mróz -15 z rana Ambre Sultan
|
|
|
|
#2434 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Wydzieram się radośnie do 'Sunday Bloody Sunday' U2, pachnę niesamowicie udanym miksem Bvlgari Black+New Haarlem Najlepsze życzenia dla Was, przede wszystkim dużo uśmiechu bo 'Życie jest doskonałe, Życie jest najlepsze' (Million Dollar Hotel)
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
#2435 |
|
Zadomowienie
|
Un Bois Vanille SL - w desperacji na ten mróz mega-ogrzewacz
.--- Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wsparcie .
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś pierwszy dzień w pracy po 2 tygodniach lenistwa. Masakr ![]() Przyodziałam się w Molekuły, ale nawet one mnie dzisiaj nie cieszą. Byle do 17
|
|
#2437 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Cytat:
Pierwszy raz w życiu to słyszę, ale już mi się podoba Kocham film, serial i w ogóle generalnie rzecz biorąc czuję z tą postacią ... hmmm... silną więź porozumienia Też lubisz Miasteczko Twin Peaks ? O, i Porcelanka ze swoim moim ulubionym jej zdjęciem ![]() To mamy gang Quentina w komplecie Kiedy spojrzałam na termometr rano to myślałam, że to co widzę to kolejny dowód na to, że godzina 5:20 rzuca mi się na wzrok -16 Anioł rozpostarł przede mną tarczę i jakoś żyję
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-01-05 o 12:12 |
||
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Pure Poison jako ocieplacz - stalam na przystanku okutana w 3 swetry, 2 pary rajstop (na cebulkę cieplej niż 1 grubsza para), gruba zimowa czapka plus specjalny szal do owijania głowy.
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Waham się między Princess a Vanille Canelle
Potrzebuję jakiegoś słodziaka, ale nierozleniwiającego na jazdy.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2440 | |||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cristobal wzbudza powszechne uznanie w mojej pracy. Kilka pań zapisało sobie nazwę .... chyba nie bardzo mi się to podoba - mieścina mała i wszystkie będziemy pachnieć tak samo ![]() .
|
|
#2441 |
|
BAN stały
|
Dzing
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)ale co tu się dziwić, znowu pewnie po krakowsku wstałaś po 12 ![]() do Molekuł dopsikałam Ouarzazate |
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Homyczku..!
Cytat:
Zabić ich dopsikiem! ![]() Nie sądzę. Gdyby mieli, Sabb niechybnie byłaby w posiadaniu Chyba trochę za słabo znam, żeby lubić widziałam parę odcinków, były niezłe. Ale mało telewizyjny ze mnie człowiek. Zresztą, wieczorami trudno byłoby się przebić przez matcyną publicystykę i serwisy informacyjne. Pachnę bosko Must. Chyba nadchodzi wielki comeback.
|
|
#2444 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
No niby tak, ale ja mam tentencję do rzucania się w różne nisze od razu bez rozpoznania klasyki. Do dziś powszechna dezaprobatę budzi fakt ze nigdy nie słuchałam Metalliki, Black Sabbath, iron Maiden.... A co do Cristobala, to go już chyba wycofali- czy ja się mylę
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() ja na przykład chciałabym wąchnąć edp, ale na All się nie pojawia ![]() a edt niby nie ma , ale jest Podesłać ? (jak już fiolki dotrą)
|
|
#2446 | |
|
czyli Endżi
|
Homyczek!
Cytat:
Chyba o 18 w niedziele czy jakoś tak W każdym razie wersja filmowa podoba mi się chyba jeszcze bardziej - nie wymaga systematyczności oglądania a przemyca skondensowaną pigułkę tego co najlepsze Och, ogniu krocz za mną... ![]() Cały czas Angel. Mam na stanie 4 flaszki więc co se mam żałować...
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Drugi dzień z rzędu Gucci PH. Zaraz zmywam się z pracy i idę do domu. Oczywiście, żeby dalej pracować :/ Zapowiada się kilka ciężkich tygodni, ale co tam, ważne, że fajnie pachnę i że bajkowo na dworze
|
|
|
|
#2448 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Miałam taki okres, że chodziłam po Sephorach i zadawałam dziwne pytania np. o Nu, Balenciagę, Winter Delice i inne i się dziwiłam gdzie Wy to wszystko testujecie i kupujecie...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-01-05 o 12:53 |
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już zdążyłam kilka razy obejrzeć, a kaseta ze ścieżką dźwiękową ze starości mi się rozsypała Ale z powodzeniem mogłabym jeszcze raz...Dopsikałam się nieprzyzwoicie Miyako |
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zna. ![]() Gdybyś chciała, mogę Ci skopio... znaczy tfu tfu, użyczyć kopię zapasową mojego cd ze ścieżką do Twin Peaks. ![]() Z okazji przeglądu próbek nadgarstkowe testy L’Eau Trois i Olibanum.
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Dolce Vita w ramach prób ratowania się z rana. Też dziś prawie nie spałam...
|
|
|
|
#2452 |
|
Konto usunięte
|
BC dziś pachne.
|
|
|
|
#2454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tez mialam ten plusowominusowy problem Sabbath nawet nauczycielki to zauwazaly, ale nigdy mnie nikt nie uswiadomil ze to jakas dysfunkcja.a sprawdzac obliczenia moglam po tysiac razy i nie zauwazalam. dzis Kenzo Amour
|
|
#2455 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
niedługo może wymyślą dysbiologię lub dysgeografię, z tą dyskalkulią to może być coś na rzeczy, ale w dysortografię to ja nie wierzę podobno pachnę Pradą- ale nic nie czuję kurka!
|
|
|
#2456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tymeno po 2 tygodniach laby na pierwszy dzien do pracy chanel 5 premiere....
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wtedy bój się!Polly - akcja "fiolka" zakończona sukcesem, tak więc wiesz... Będzie kuszenie Dosmoczyłam się do tych słodkości. Ja nie mogę, wrrrr. Czemu jak miałam swoją flaszkę to Smok grymasił, a jak nie mam i używam tylko z próbki, to zachwyca? Świnia, a nie smok
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-01-05 o 14:56 |
|
|
|
|
#2458 |
|
Wtajemniczenie
|
Do tej pory Sweet Darling, a teraz pachnę Nuit d'Ete Joop.
ROZ-ter-KO, jeszcze raz dziękuję
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie przed chwila dotarły Allure edp i siedze sobie w ich obłoku
Bosko mi
|
|
|
|
#2460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.

.
Sam ratrak, stojący bez ruchu - owszem. Czasami ktoś w środku pił piwo, ale żeby użytkował zgodnie z przeznaczeniem - nigdy. 
Anioł rozpostarł przede mną tarczę i jakoś żyję 

Zabić ich dopsikiem!

(jak już fiolki dotrą)