![]() |
#4051 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Zakorzenienie
|
OmG: ja też tylko żarówki, a z ta wodą z mycia włosów to szok..normalnie jak "dzień świra"...
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
sory, ze wtrace ale ja tylko przelotem...
dziewczyny ale jestem szczesliwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bylismy z TZ na wizycie ![]() ![]() ![]() tak fikala na usg, ze wymieklam, TZ tez. widzielismy oczka i buzke i nawet jest na zdjeciu buzka ![]() dzidzia jest spora usg policzylo na 13 tydz i 2dni a to 12tydzien i 2 dni wg miesiaczki ale sluchajcie co jest najlepsze - mielismy farta i ktos sie wypisal z badan prenatalnych dzis i idziemy dzis na 19.30 i to do swietnego lekarza ![]() juz nie moge sie doczekac - bedzie usg 4d i gin powiedziala, ze napewno lekarz zobaczy plec - szok ![]()
#4054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mycia naczyć w misce nei uznaje - brzydzę się. Po umyciu jednego taerza woda jest już brudna, tłusta i pływają tam kawałki jedzenia - blaaaaah ![]() łądowarki i "stend-baje" zawsze wyłączam, taki nawyk. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
łe. Svinecka: ale takie usg 3d to musi być super sprawa! Pytanie z dziedziny ginekologii: jak to jest z tymi dniami tuż po miesiączce? 3 dni to tzw niepłodnośc względna i wtedy (chyba, że kobieta ma króciutkie cykle i komórka zdąży dojrzeć - dlatego dni "względne") jest się całkowicie niepłodnym wyłączając ten przypadek w nawiasie..Tak mnie to nurtuje bo byłam przekonana, że tak, a tu się okazało, że koleżanka tak została poczęta. No i mam powód by się troszkę zastanawiać nad tym ![]() Nie panikuję ani nic, chciałam sobie uzupełnić lukę w wiedzy bo teraz już nie wiem. Jak to jest?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4057 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Trochę jestem w szoku czytając niektóre posty. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Madlen to usg 4d
![]()
#4059 |
Zakorzenienie
|
Sory, jeszcze lepiej!
To cudowne wrażenie musi być, dopiero dociera w pełni, ze to na prawdę mały człowieczek jest..kiedy jest pełnowymiarowy.. Chcecie znać płeć?
![]() ![]() |
![]() |
#4060 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No mycie garow w miscie do mnie nie przemawia zupelnie. Nie wierzę ze gary po takim myciu moga byc czyste. Ja musze się nauczyc wyłaczania sprzętów. Kurcze u nas non stop wlączona mikrofala, komp, drukarka itp...a o tych ladowarkach telefonicznych nie miałam pojęcia ![]() Notorycznie nie gasze switła w lazience...a wieczorem wszędzie sa powłączane lampki..momo ze siedzimy tylko w sypialni np. W kuchni halogeniki pod szafkami, w salunie lapmka i w sypialni lampka...zawsze. Cytat:
![]()
![]() |
#4061 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że to 3D ale...
http://www.usg4d.pl/index_files/Page337.htm czad!
![]() ![]() |
![]() |
#4062 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mycie garów we wspólnej misce obrzydliwość, mycie podłogi po płukaniu głowy jakoś tego nie widzę ![]() ![]() Pozostaje mi dbać o wyłączanie światła, wszelkich ładowarek itp, ja nawet energooszczędnych żarówek nie używam, gdyż w naszym przypadku to się nie kalkuluje, bo świecimy mało światła, raczej świeczki i lampka, w kuchni w tygodniu to może 2 godziny dziennie więc nie ma sensu ![]() No i konto oszczędnościowe najlepiej się sprawdza, i nie włażenie na allegro, to dla mnie oszczędność ![]() Svinecko to wspaniale ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-05 o 12:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
Zadomowienie
|
Svinecko ciesze sie ze jestes szczesliwa
![]() ![]() I ze wszystko sie pomalutku uklada Jak widac kruszynka sobie rosnie i ma sie dobrze, a to najwazniejsze ![]() Edit: Nie czytalam tego watku o oszczedzaniu ale powiem jedno nie dajmy sie zwariowac. ![]() Wiadomo gaszenie swiatla jak mnie gdzies nie ma i nie lanie wody bez sensu jak z niej w danej chwili nie korzystam.. Ale wszystko z umiarem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4064 | ||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ceny sa strasznie rozne.....w jednym szpitalu u nas kosztuja 600zl a tam gdzie idziemy maja najlepsze usg w szczecinie i chca 300zl ![]() koszt obejmuje usg czyli przeziernosc karkowa itp..oraz testy biochemiczne to oczywiscie badania nieinwazyjne dlatego chce je zrobic te inwazyjne robi sie gdy jest cos nie tak EDIT: aha i dostalismy sie do swietnego lekarza do ktorego sa bardzo odlegle terminy, ale fart ze akurat sie ktos wypisal
![]() |
#4065 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() super ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4067 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Apropo dzidzi,zaraz wpadnie do mnie na kawe kumpela która ma 4 miesieczną dzidzie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4068 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję wszystkim za życzenia zdrowia. Coś w tym jest, bo już czuję się lepiej ![]() ![]() Wysłałam Ci zaproszenie ![]() Nie znam się na cenach tych badań, ale ta technika 3d czy tam 4d niesamowita! Właściwie przed urodzeniem można zobaczyć malństwo ![]()
![]() |
#4069 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Svinecko, super. Daj potem koniecznie znać co i jak ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4070 |
Zakorzenienie
|
No, to teraz mam was wszystkie na n-k i będę się na zdjęcia gapićć
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4071 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja stwierdziłam, że skoro studiuję dziennie to całą kasę którą zarabiam przepuszczę na dopieszcznie i egoistyczne przyjemności. A co się będę! Cytat:
Burżuj! Pączek 3 zł! ![]() ![]() ![]() Ja tu tylko przelotem bo wpadłam zabrać swoje rzeczy, wczoraj pakowałam się w biegu i nawet książek nie wzięłam, a co dopiero ciuchów (albo na odwrót). Na razie też nie będę mieć chyba dostępu do internetu, no, chyba, że wrócę do domu. A, jeszcze Wam coś zabawnego napiszę ![]() ja: ej, przystojny buzi chcę TŻ: [czerwieni się i daje buzi] ja: widzisz, ona jest o rok starsza, starszym też się podobasz! koleżanka1: ale się zawstydził! koleżanka2 która nam poleciła salę na sylwestra: [biegnie cała happy w naszym kierunku] ej, moja mama powiedziała, że jesteś bardzo fajny i w ogóle! za***isty jesteś! koleżanka1: nawet tym bardziej starszym! ![]() TŻ: [spalił się ze wstydu] A my od tamtej pory się z niego nabijamy... Ale tylko troszkę. Szczerze mówiąc wkurzające jest to, że tylko zjawi się w pizzerii, a już wszyscy się zlatują żeby z nim pogadać bo niby taki fajny jest ![]() Dobra, lecę się pakować dalej, do usłyszenia kiedyś tam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4072 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4074 |
Zakorzenienie
|
Haniu, chyba jednak jutro zostaniemy tam, bo dziś jeszcze trochę rzeczy mam do spakowania
![]() ![]() Dziewczyny, dzięki za zaproszenia na n-k! ![]() a wątek o oszczędzaniu też widziałam i smiałam się, że musimy wprowadzić te zasady, bo po zapłacie za wynajem to uuuuh ![]()
#4075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozatym mam traumę bo kiedyś zaplesniaal mi w takiej niewyjęta skarpetka ![]() Czyli dziś wina i mizianka jeszcze nie bedzie ![]() A co do oszczędzania...teraz mi sie przypomnialo ze dawno, dawno jak bylam mala u moich sąsiadów cała rodzina kompala się w jednej wodzie...od najmlodszego do najstarszego..a pięcioro ich było ![]() Swoją droga ciekawe czy dalej maja takie praktyki...i dziwic się ze poźniej w autobusie, na poczcie czy w kolejce w spozywczaku nos wykręca od smrodu. ---------------------- Kupilam nam kominiarki i bardzo, bardzo sie cieszę ![]() teraz poszukuję bielizny termoaktywnej ![]()
![]() |
#4076 | |
Zakorzenienie
|
Nie, chyba nie, ja myślę że to oni są wypaczeni
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Podobnie słyszałam, o zbieraniu wody zużytejdo wiaderka np. na płukanie garów czy inne historie, i spuszczanie nią w kibelku ![]() Zmieńmy temat lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Zakorzenienie
|
Poczytałam trochę ten wątek o oszczędzaniu. Czasami taka paranoja, że szok. Jak można zlewać wodę do mycia włosów, a potem tym myć podłogę, ścierać kurze itp? Można potem jeszcze psa wykąpać, zasłonki wyprać, okna umyć a na konieć wyprać dywan
![]() Ja np. zakręcam wodę, jak myję zęby..to chyba jedyny przejaw mojej oszczędności. Ale chyba się zastanowię nad jakimiś innymi - tylko muszą być racjonalne!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4078 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziewczyny zdam relacje jak wroce wieczorem - troche sie stresuje tymi badaniami i TZ tez
#4079 | |||||||
Rozeznanie
|
Uwaga, strzelam mega posta. Przepraszam ale się rozpisałyście
![]() Sviniecko ![]() ![]() Diano, Etko- nie mam Was na nkl, jak to zmienić? Dianę może ściągnę od Madlen, jeśli jest ostanią dodaną osobą ![]() Cześc Poemi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Z tą krótką grzywką to myślałam że się załamię, bo to zaufany fryzjer mnie tak urządził i to przed obroną ![]() ![]() Kurde, prawda? Mam takie samo wrażenie- jakie Wy fajne jesteście ![]() Cytat:
![]() Zaciekawiło mnie.. Zwłaszcza komentarze o myciu naczyń w misce. Pycha. Zaraz tez poczytam. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A nie wykupili mi, dorwałam dwa ostatnie opakowania ![]() Hani chyba nie trzeba przekonywać do leczenia się czymś mocniejszym ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.