|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXV)
Euphoria ... hmmmmmm
|
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Favkes - piękny avatar.
Zresztą zawsze mi się bardzo podobasz, na każdym avatarze ( Proszę nie zrouzmieć opatrznie )Zdecydowałam się na Vanille Cannelle jednak.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2493 | |||
|
Zakorzenienie
|
Homyku-
Cytat:
![]() Cytat:
![]() , obawiam sie, ze prawda jest bardziej prozaiczna: ja po prostu nie jestem wdzieczna modelka, nie potrafie pozowac , a szczegolnie szczerzyc sie do obiektywu Wiekszosc zdjec, ktore nadaja sie do pokazywania, powstaje zazwyczaj z zaskoczenia, badz w momencie, gdy juz sobie odpuscilam pozowanie i "odlecilam gleboko w siebie"; stad zamyslenie, nawet zaduma na paszczy- na pewno nie jest to wynik "naburmuszenia" ![]() Cytat:
Masz racje, choc musze napisac, ze ta ambiwalencja jest frustrujaca , bo generalnie lubie mieszkac za granica, tylko czasami cos sie we mnie buntuje, ze nie moge spedzic z bliskimi tyle czasu, ile bym chciala. Na szczescie zawsze mam przy sobie meza(Wyjawie tez, ze nawet w myslach, nie pozwalam sobie na sprecyzowanie mojego najwiekszego "strachu",... iz nastepnym razem mozemy spotkac sie w wezszym gronie Oczywiscie staram sie o tym nie myslec, (za czesto), ale nie ukrywam, ze chwilami strasznie sie boje tego demona.....)
|
|||
|
|
|
#2494 |
|
Zadomowienie
|
Po wielu latach znów pachnę La Nuit Paco Rabanne. Autocenzura obyczajowa nie pozwala mi opisać jakie asocjacje wywołuje ta rewolucyjna w swoim czasie i nadal awangardowa kompozycja, powiem tylko, że nazwa jest jak najbardziej adekwatna i przytoczę to co o La Nuit pisze niezastąpiony, acz też pruderyjny Jellinek: " Perfumy La Nuit Paco Rabanne (1985) są zapachem ciemnym, mistycznym, gorzkim niczym orzech włoski, słodkim niczym miód, korzennym i gorzkim niczym piżmo"
|
|
|
|
#2495 |
|
Zadomowienie
|
Escada Magnetism na resztkach Coco Mademoiselle
|
#2496 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Lanvin Eclat d'Arpege
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Ocieplaczem z Kenzo Amour
![]() Jakos przezylam ten dzien ( po 12 dniach laby ) ale to sie dzieje na wroclawskich drogach to skandal a chodniki? w drodze z parkingu do szpitala wywinelam orla
|
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
Balsamiczne, kojące i nie tak wyuzdane i wydekoltowane jak Shalimar
|
|
|
|
#2499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrozumiałam nieopatrznie ![]() Cytat:
Ja mam dokładnie tak samo - obsesyjnie myślę o tym, że komuś z moich bliskich może się coś przytrafić , staram sienie dopuszczać do siebie tej myśli. To bardzo trudne - ale świadczy o Twoim wielkim sercu i trosce o innych. |
||
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal Nu edp. i wiecie co? pachnie nadal, bez dopsikow! mroz im niestraszny
Dziewczyny, chcialam oficjalnie pochwalic Zone reakcja blyskawiczna. napisali mi dzis, zebym odeslala zestaw i ze moga zwrocic kaske lub wymienic. na wymiane bede musiala poczekac, bo nie maja juz tych zestawow na stanie, i musza zamowic. poczekam ![]() aaa, i nawet brak paragonu nie jest problemem. milo ![]() Aniolku, czy mowilam juz ze sliczny masz avatar? od wczoraj juz mialam to napisac. to ze piekna z Ciebie dziewczyna to wiesz... ale co fajne, to ta Twoja uroda jest taka wesola, sympatyczna (zawadiacka nawet) no nie da sie Ciebie nie lubic
|
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
Homyku, Tymeno, Porcelanko
Santorio życzę wytrwałości i trzymam kciuki za walkę z nałogiem .Tymeno co u Ciebie słychać w walce z nałogiem? Katt, Aniele, Fav, Porcelanko - piękne kobiety spoglądają z Waszych avatarów. Wieczorowo pachnę Coriolan Guerlain. |
|
|
|
#2502 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Mam bardzo podobnie. Chyba Ja już jako trzylatka ryczałam po nocach kiedy dotarło do mnie, że moja mama kiedyś umrze Dzisiaj rano koleżanka mi przekazała, że dziewczynie, którą znam od podstawówki ciężko zachorowała mama. Jest po wylewie, pod respiratorem i ... jest źle Jej tata nie żyje już od dawna a teraz mama tak ciężko zaniemogła i być może przyjdzie najgorsze ![]() Nawet nie utrzymujemy regularnych kontaktów a tak cholernie mi przykro z powodu tej sytuacji. Kiedy się słucha o takich tragediach to własne problemy wydają się żałosne Gdyby moja mama umarła to ja bym się chyba zabiła Cytat:
![]() Kochana jesteś Tym bardziej, że sama jesteś prześliczna i na pewno nie łatwo zasłużyć sobie u Ciebie na komplemencik ![]() Wierz mi, że można mnie nie lubić. Nawet ja czasami samej siebie nie lubię ![]() Co nie zmienia faktu, że lubię słuchać jak ktoś mi mówi, że nie można mnie nie lubić Dobra, koniec tego cukru ![]() Albo i nie koniec, bo przecież muszę oświadczyć, że Pink Sugar pachnę ![]() Tharoonie, składam buziaczka na futerku białego tygrysa
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-01-05 o 20:23 |
||
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, Wszystkie jesteście piękne
Pachnę Flowerbomb a na nadgarstku Soir de Lune...muszę je mieć, tylko one takie drogie. |
|
|
|
#2504 | ||||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
(ja chyba niewiele zrozumiałam ) a propos ze wszystkich określeń zapachów najbardziej mnie jednak zaskakuje "słony" nie potrafię sobie tego zwizualizowaćCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
)Cytat:
a zaczęła się kojarzyć robotniczo.....Cytat:
![]() (taka trochę modlitwa wyszła)
|
|
|
#2505 |
|
never say no to panda
|
możę tu uda Ci się zapolować
http://www.allegro.pl/item522018464_...miniatury.htmla ja zmyłam wszystko i zaaplikowałam na 'czysto' Demeter Dirt - śliczne, barrrrdzo pieprzowe, suche i wytrawne a z buteleczki bije zapach takiej cudnej leśnej próchnicy
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-01-05 o 21:28 |
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Po kąpieli balsam Gucci EDP II
|
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
Cały dzień moją bronią przeciwmrozową był Smok.
A wieczorem, w nagrodę za przetrwanie poniedziałku wzięłam gorącą kąpiel w płynie kokosowym i wysmarowałam się masłem kokosowym. Czuję się, jakbym się wytarzała w Rafaello ![]() Chyba dodam jeszcze kropelkę Cadjmere...
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
Euphoria :P
|
|
|
|
#2509 |
|
Wtajemniczenie
|
Na przekór mrozom - Dune Sun
|
|
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
Na osłodę życia, i poprawę humorku Britney Spears Fantasy ...
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
Na rozgrzewkę w zimną noc będzie eLka LL.
Nie mam odwagi wyjść spod koca pod prysznic, buu.
|
#2512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
Dołóżkowo zaaplikowałam sobie Pink Sugar.
Nie wyobrażam sobie noszenia takich słodziaków poza łóżkiem i to łóżkiem w wersji: zakutanie w kołdry i koce, nie żadne tam zabawy
|
|
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2515 |
|
never say no to panda
|
jejkuś, złą aukcję wkleiłam
ale tak to jest, jak się za dużo rzeczy na raz obserwuje (pierwszy spostrzeżony soir zlinkowałam z obserwowanych :/) -> o to mi chodziło: http://www.allegro.pl/item523229031_...owy_folia.html*edit - żeby nie robić offtopu, do poduchy będzie Molinardowa Figa, juz dawno ze sobą nie spaliśmy
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-01-05 o 22:24 |
|
|
|
#2516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pachne mixem Bombka i SdL Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2009-01-05 o 22:50 |
||
|
|
|
#2517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak Ci w końcu wyślę, ale co uśmiechów wyduszę, to moje Cytat:
![]() I jeszcze co do noszenia czerni - ja noszę, bo jest piękna, przepiękna, bez zagłębiania się w jakąś dodatkową ideologię. (Gdybym miała nosić coś co pasuje do mojego charakteru, musiałby to być majtkowy róż. Upolowałam dziś zegarek - wreszcie Ochrzciłam nadgarstkowo Wengelkiem. Takoż potraktowałam się globalnie.
|
|
#2518 | |
|
BAN stały
|
Witaj
Cytat:
Ja tam wierzę ![]() --- Niczym. Gardło zaczyna mnie boleć. Pięknie
|
|
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Uch, alem skonana.
Przez godzinę usiłowałam uśpić dziecko różnych sposobów się imając (również kołysanek, czułem głosem śpiewanych m.in. o kotku, któremu śniła się rzeka mleka, na którą to kołysankę dziecię odśpiewywało na monotonną indiańską nutę : nie koteeek nie miaał nie mliekaa nie ćpiii wprawiając matkę w nerwowy chichot ; tatuś przejął opiekę i proszę - po pięciu minutach śpią oboje w najlepsze ) Na noc założyłam żężąbra - ojojoj ... nie był to dobry pomysł zaczyna mnie ssać z głodu ![]() EDIT: gwoli wyjaśnienia - nie żężąbr zaczyna ssać, tylko w żołądku , no wiecie...
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-01-05 o 23:27 |
|
|
|
#2520 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo omamijmy go tak, żeby napisał pracę za mnie Aniołku - Ty wiesz co ja myślę na temat Twojej urody. I wiesz... jakoś tak mi się sprawdza w życiu, że dziewczyny o anielskich twarzyczkach są naprawdę wild at heart Cytat:
...trzeba było im podać nazwę największego śmierdziucha jakiego znasz, a piotem twierdzić, żąe po prostu pachnie inaczej na ich skórze ![]() Cytat:
![]() Narty się udały? Dziękuję za miłe powitanie [quote=tharoon;10357095]Homyku, Tymeno, Porcelanko Katt, Aniele, Fav, Porcelanko - piękne kobiety spoglądają z Waszych avatarów. [/quote] Dziękuję ![]() Jak ja Cię luubię! * * * Znowu mieszanka Bvlgari Black + New Haarlem. Jakby te zapachy MIAŁY być razem od początku, jakby się uzupełniały, ale nie tworząc całości... razem są zbyt bujne by zamknąć je w całość, upchnąć je w jakieś ramy... Szybują, wchodzą z sobą w dialog, nie mogą się sobą nasycić jednocześnie zachowując konwencję wyważonej, kulturalnej rozmowy. A na aerobicu, jak się spociłam pachniały jeszcze piękniej
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

)

Oczywiscie staram sie o tym nie myslec, (za czesto), ale nie ukrywam, ze chwilami strasznie sie boje tego demona.....)

reakcja blyskawiczna. napisali mi dzis, zebym odeslala zestaw i ze moga zwrocic kaske lub wymienic. na wymiane bede musiala poczekac, bo nie maja juz tych zestawow na stanie, i musza zamowic. poczekam
.

(ja chyba niewiele zrozumiałam
nie potrafię sobie tego zwizualizować