|
|
#3511 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
Az ruszyłam je w końcu dzisiaj w tramwaju w drodze na korki ![]() Zgadzam się czekolada najlepsza. Po ostrym, słonym- chpsach pragnę słodkiego ze zdwojoną siłą :P A co ja zrobiłam przez święta? 30 stron ferdydurkę i jeden akrusz maturalny z matematyki. Świetnie
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chcę litr cieplej herbatki z cytrynka i bez cukru! ![]() dziewczyny, macie jakis spis lektur ktore obowiazkowo czytacie do matury ?
|
|
#3513 |
|
Raczkowanie
|
ufff właśnie wróciłam.Obiad zjedzony i obowiązkowo na wizaż sruu
Zimno,zimno.W szkole zadnych szczególnych wzmianek o próbnych maturach ni ma.. wszyscy chyba śpią.co do spisu lektur to chodzi Ci o te,które "teoretycznie"powinni śmy przeczytać,czy te,które same chcemy nadrobic?
|
|
#3514 |
|
Konto usunięte
|
witam
![]() mówie dzisiaj do kumpeli "czytam chłopów dobre to hehe" a on no ja już jestem na 3 tomie stwierdziłysmy ze sie czyta jak prase plotkarską chyba tez poczytam całe. ![]() a co do śmiechu? jako jedyna ze szkoły pisze rozszerzony angielski.... ach to technikum no i mama idzie na studniówke. ale b.dobrze bo mi alkohol bez przypału wniesie
|
|
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
szczerze? nie wiem
nie mam żadnych planów, jakichś marzeń.. na pewno w tygodniu pójdę do pracy, a w weekendy zaocznie do policealnej ale nie wiem jeszcze na jaki kierunek.. hotelarstwo nieee wiem..[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10345542]ja to samo. jedyne co używam bez leku to kredka i tusz. ostatnio kupilam z nivei krem z podkładem. super sprawa. do tego lekko pudrem (masakrejszyn bo mam go już długo, bo mało używam bardzo).a cieni to ni w zą. do tego moje oczy są takie ze ta część powieki co jest przy oku jest zakryta przez tą nad okiem. hehe czyli opadajace powieki [/quote] ja też używam tego z nivei już grubo ponad rok.. do tego czasami się jeszcze przypudruję pudrem w kuleczkach tak lekko a poliki mocniej ![]() a cienie niby mam ale rzadko używam.. prawie w ogóle ;P Cytat:
![]() śliczny uff do 14:15 koniec lekcji a ja o 16 w domu ehhdzisiaj już nam facet z matmy chciał kartkówkę zrobić ale udało nam się przełożyć na jutro.. brr nawet nie jest tak źle, jedyne czym się 'stresuję' to konspektem na ustną bo mamy oddać przed feriami a ja miałam zamiar się za to zabrać w ferie ![]() idę poćwiczyć, potem zacznę powtarzać na jutrzejszą kartkówkę z matmy. |
|
|
|
|
#3516 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Heh.. Po dwóch paczuszkach Katarzynek (pierniki w czekoladzie aaah xD) trochę mi lepiej. Musze się trochę pouczyć
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec jeszcze dlugo. IDe sie uczyc..
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
o matko, jak mi się nic nie chce
![]() próbowałam się zdrzemnąć trochę po szkole, ale nie mogłam usnąć, a potem miałam dziwny telefon dzwonił jakiś młody hmmm chłopak/mężczyzna i się mnie pyta co u mnie czy coś w tym stylu. jako że numer był nieznany, a ja głosu nie kojarzyłam, to się pytam kto to, a on żebym pomyślała. no ale mi nic w głowie nawet nie świtało, więc się pytam znów. a on żebym nie żartowała i się zastanowiła. więc mówię, że naprawdę nie mam pojęcia i niech powie kim jest albo nie wiem. ale on dalej swoje. rozłączyłam się. spytałam potem TŻ czy dawał komuś mój numer ostatnio, ale nie. spytałam czy zna ten numer, też nie. więc ja nie wiem... nie wiem czy powinnam się na niemca uczyć. teoretycznie powinnam mieć jutro klasówkę, ale ponoć ma być przełożona, bo nie wszyscy o niej słyszeli i mieliśmy praktykantów ciągle ostatnio. z tym że to jest predostatnia lekcja do wystawienia ocen. i jeśli jest klasówka, to muszę dostać 5 żeby mieć 5. a jeśli nie ma, to z moich ocen powinien mi 5 bez niczego postawić. nie ukrywam, że wolałabym nie pisać nic jutro, bo nie kręci mnie uczenie się strony biernej dla 4 czasów z modalnymi lub bez
|
|
|
|
#3519 | |
|
Pani Buka
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10345542]ja to samo. jedyne co używam bez leku to kredka i tusz. ostatnio kupilam z nivei krem z podkładem. super sprawa. do tego lekko pudrem (masakrejszyn bo mam go już długo, bo mało używam bardzo).a cieni to ni w zą. do tego moje oczy są takie ze ta część powieki co jest przy oku jest zakryta przez tą nad okiem. hehe czyli opadajace powieki
[/quote] mam ten sam problem ale czasem powieki maluję chociaż przez to okropnie wychodzę na zdjęciach bokiem Cytat:
wpisałam do opracowań książki, których nie widziałam na oczy... a przecież wszystko będzie można jeszcze zmienić także dasz radę ![]() ja jestem załamana. byłam tylko na dwóch polskich, a okazało się, że jutro (JUŻ JUTRO) mam sprawdzian z całego średniowiecza polskiego i do tego z geografii ehh może przełożymy bo wszystkiego nie ogarnę...lecę się uczyć
|
|
#3520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
Heej
Ja dopiero wczoraj wróciłam do domu z wyjazdu. Ze złym humorem bo koleś mnie normalnie do wiatru wystawił. Miał sie ze mna spotkać ale nie odzywa sie już tydzień. tak nagle przestał sie odzywac. Troche smutno mi z tego powodu... W sobote za to 100dniówka. Sie pobawie, chociaz nie usmiecha mi sie isc bo mialam isc z nim, no ale ide z Braciszkiem wiec tez bedzie dobrze. W miedzyczasie matury... masakra jakas. Dobrze ze za 2 tyg ferie. Ech przepraszam ze sie rozpisalam ale sie wygadac musialam. Buzka. |
|
|
|
#3522 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jutro ostatnia praca klasowa z matmy. Trzeba dobrze wypaść. Zmykam do nauki ![]()
|
|
#3523 | |||
|
Zadomowienie
|
o tak! Cytat:
Cytat:
mam tylko nadzieje,że rzeczywiście tak myślicie, a nie mówicie,żeby było mi miło ![]() ![]() Cytat:
![]() no i jutro nie moge już nie iśc. bo dzisiaj ostatecznie nie poszłam,tylko po urzedach latalam w związku z dowodem... jestem zmęczona, śpiąca, poirytowana i mam okres. ratunku !
|
|||
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() A ja z kolei ostatnie dwa tygodnie lutego, czyli za 6 tygodni... Ledwie weszłam do szkoły, już do historyczki, kiedy ferie Całe popołudnie spałam, ale jeden arkusz z matematyki już zrobiony, teraz drugi i dwieście stron innego świata. Jak zwykle jestem 'na wczoraj' ![]() Tak, czekoladożerca zapewnia Was, ze czekolada dobrana absolutnie na wszystko ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w sumie też nie chciałabym mieć ferii za 2 tyg, ale wizja 6 tygodni bez przerwy w szkole TROCHĘ mnie przeraża. Jestem z okolic Bydgoszczy. Od trzech godzin męczę się nad listem z angielskiego, ale wygląda na to, że skończyłam. Tylko muszę jeszcze to przepisać. Teraz będę uczyć się słówek z niemca, bo jutro będę pytana na…2!!!
|
|
#3526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ucz się języków, na złe Ci to nie wyjdzie Cytat:
![]() ![]() ale za to masz sukienkę w super kolorze ;D zmęczenie, senność, poirytowanie i okres miną, a kolor nie aaaaa, siedzę z farbą na głowie, co to będzie, co to będzie
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą ja nie mam raczej znajomych 10 lat starszych niż ja, z jego miejscowości znam chyba 2 osoby, ale z rocznika 90. jedna nie ma nawet mojego telefonu, druga ma, ale jakoś nie podejrzewam żeby ta osoba dała mój numer komuś zresztą jak wtedy patrzyłam na nk na jego profil (o ile to on), to nie mieliśmy nikogo wspólnego znajomego. Neszikaa z czego ta klasówka? ksh ja się niemca 9 rok uczę i umiem podstawy same Mini to Ty na avatarze? bardzo ładne zdjęcie
Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2009-01-05 o 19:19 |
|
|
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie przybiera kolor skóry i ma efektu maski ![]() (dołączam zdj) właśnie skończyłam ćwiczyć idę się napić, zjeść coś i muszę jeszcze umyć włosy a potem wtykam nos do książki z matematyki
|
|
|
|
|
#3529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jaki kolor jest napisany na opakowaniu ?ah i WOS śmierdzi a Osetia Południowa to już w ogóle. tyle Wam powiem.
|
|
|
|
|
#3530 |
|
Wtajemniczenie
|
Mini na avatarze jesteś bardzo podobna do mojej koleżanki
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
o farbę chodzi? ciemna czekolada
![]() Cytat:
) jest z Ziai nie mam porównania, ale używałam Ziaję i polecam
|
|
#3532 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do kosmetyków to ja muszę kupić sobie jakiś dobrze nawilżający krem do twarzy...
Poleci ktoś? Byle nie tłusty! Na pewno skończy się na Ziaji albo AA.
- zalatana! studentka - Edytowane przez zanetka007 Czas edycji: 2009-01-05 o 19:52 |
|
|
|
#3533 |
|
Zadomowienie
|
ja tam w podkłado-kremy nie wierzę
Zresztą we wszystko co jest 2, 3, 4.....n w jednym ja by ukryc hmm swoją twarz używam true match minerals- dla mnie dobry, bo nie wysuszadobra poczytałam ferdydurke, pojezdziłam na rowerku, teraz idę pod prysznic ksh to może nie trzymaj zbyt długo tego na głowie. mojej siostrze z czekolady wyszły kruczo czarne... potem była u fryzjera się ratować ![]() zanetka któraś jakieś 2 dni temu już pytała o te nawilżające kremy
Edytowane przez gaia Czas edycji: 2009-01-05 o 20:11 |
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam lenia... Czuję się taka zmęczona i śpiąca...
Co do kremów to ja używam już od dłuższego czasu oliwkowy z Ziaji ( z tej firmy tylko ten mi podchodzi, kupiłam 2 inne ale leżą całe w łazience)... Nie jest zły, ale zaczynam się rozglądać za czymś lepszym.. Aaa i niedawno kupiłam jakiś nawilżający z Garniera, ale chyba nie jest dla mnie. Użyłam go 2 razy, strasznie mnie piecze po nim skóra.. |
|
|
|
#3535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ziaja oliwka jest ak dla mnie za tłusta. ja używam takie bardziej wodne a nie tluste, dobre było: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11680 zapach
|
|
|
#3536 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie nie wiedziałam, na którym z wątków był poruszany temat kremów...
Po prostu nic. Trzeba iść pochodzić po drogeriach i się rozejrzeć.
|
|
#3537 |
|
Wtajemniczenie
|
O... ja też przeważnie wybieram ciemną czekoladkę.
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i faktycznie też jest dobry.. jednak daje troszkę pomarańczki i trzeba uważać z ilością, ale jak się daje umiarkowanie to także jest ładny efekt.. no i uważam że dobrze nawilża co do podkładów jeszcze to ja kupuję też te bo są na moją kieszeń, a nie stać mnie na takie podkłady czy pudry za 30zł. gaia kiedyś chorowałam na ten zapach i w ogóle na te kosmetyki, ale chyba już przesadziłam bo mi się znudziły
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2009-01-05 o 20:27 |
|
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale się cieszę, bo lubię siebie w takim kolorze ![]() a teraz, z racji dobrego nastroju, walnę sobie test maturalny z polskiego
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
Jako że wkręcił mi się temat studniówkowy do głowy, a niemiecki mnie nie przyciąga do siebie, to mam kilka pytań
![]() ![]() zakładacie rajstopy czy pończochy? bo ja nigdy pończoch nie nosiłam i tak się zastanawiam czy wygodne i w ogóle i czy mi tyłek nie zmarzniejak się czeszecie? w ogóle dzisiaj na wfie nic nie robiłyśmy i usiadłyśmy z dziewczynami na materacach, a obok dwóch chłopaków od nas z klasy. i zaczęłyśmy coś między sobą o studniówce gadać. a oni zaczęli się z nas śmiać, że oni nie będą mieli problemu, każdy będzie tak samo wyglądał i nie będą obgadywać i się przejmować, że ten to ma garnitur w prążki, ten gładki, a ten brązowy. a my jak wejdziemy na salę, to zaczniemy, że ta ma za długą sukienkę, a ta krótką, ta zieloną, a ta ma falbanki itp itd. na co któraś powiedziała, że właśnie po to idzie na studniówkę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.

W święta zrobiłam tlyko rosyjski, matmę oraz zaczęłam phrasale z angielskiego... Wypisałam jakie były w książkach (matrix, think fc, fce gold, total english advanced) i zaczelam wkuwac...

68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60

nie mam żadnych planów, jakichś marzeń.. na pewno w tygodniu pójdę do pracy, a w weekendy zaocznie do policealnej ale nie wiem jeszcze na jaki kierunek.. hotelarstwo 

dzwonił jakiś młody hmmm chłopak/mężczyzna i się mnie pyta co u mnie czy coś w tym stylu. jako że numer był nieznany, a ja głosu nie kojarzyłam, to się pytam kto to, a on żebym pomyślała. no ale mi nic w głowie nawet nie świtało, więc się pytam znów. a on żebym nie żartowała i się zastanowiła. więc mówię, że naprawdę nie mam pojęcia i niech powie kim jest albo nie wiem. ale on dalej swoje. rozłączyłam się. spytałam potem TŻ czy dawał komuś mój numer ostatnio, ale nie. spytałam czy zna ten numer, też nie. więc ja nie wiem...

mam tylko nadzieje,że rzeczywiście tak myślicie, a nie mówicie,żeby było mi miło