![]() |
#3511 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
Az ruszyłam je w końcu dzisiaj w tramwaju w drodze na korki ![]() Zgadzam się czekolada najlepsza. Po ostrym, słonym- chpsach pragnę słodkiego ze zdwojoną siłą :P A co ja zrobiłam przez święta? 30 stron ferdydurkę i jeden akrusz maturalny z matematyki. Świetnie ![]()
![]() |
#3512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chcę litr cieplej herbatki z cytrynka i bez cukru! ![]() dziewczyny, macie jakis spis lektur ktore obowiazkowo czytacie do matury ?
![]() |
#3513 |
Raczkowanie
|
ufff właśnie wróciłam.Obiad zjedzony i obowiązkowo na wizaż sruu
![]()
#3514 |
Konto usunięte
|
witam
![]() mówie dzisiaj do kumpeli "czytam chłopów dobre to hehe" a on no ja już jestem na 3 tomie stwierdziłysmy ze sie czyta jak prase plotkarską ![]() ![]() a co do śmiechu? jako jedyna ze szkoły pisze rozszerzony angielski.... ach to technikum ![]() no i mama idzie na studniówke. ale b.dobrze bo mi alkohol bez przypału wniesie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | |
Zakorzenienie
|
szczerze? nie wiem
![]() ![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10345542]ja to samo. jedyne co używam bez leku to kredka i tusz. ostatnio kupilam z nivei krem z podkładem. super sprawa. do tego lekko pudrem (masakrejszyn bo mam go już długo, bo mało używam bardzo).a cieni to ni w zą. do tego moje oczy są takie ze ta część powieki co jest przy oku jest zakryta przez tą nad okiem. hehe czyli opadajace powieki [/quote] ja też używam tego z nivei już grubo ponad rok.. do tego czasami się jeszcze przypudruję pudrem w kuleczkach tak lekko a poliki mocniej ![]() a cienie niby mam ale rzadko używam.. prawie w ogóle ;P Cytat:
![]() ![]() śliczny ![]() uff do 14:15 koniec lekcji a ja o 16 w domu ![]() dzisiaj już nam facet z matmy chciał kartkówkę zrobić ![]() ![]() idę poćwiczyć, potem zacznę powtarzać na jutrzejszą kartkówkę z matmy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
maszyna, nie człowiek
|
Heh.. Po dwóch paczuszkach Katarzynek (pierniki w czekoladzie aaah xD) trochę mi lepiej. Musze się trochę pouczyć
![]()
#3517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiec jeszcze dlugo. IDe sie uczyc.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Zakorzenienie
|
o matko, jak mi się nic nie chce
![]() próbowałam się zdrzemnąć trochę po szkole, ale nie mogłam usnąć, a potem miałam dziwny telefon ![]() ![]() nie wiem czy powinnam się na niemca uczyć. teoretycznie powinnam mieć jutro klasówkę, ale ponoć ma być przełożona, bo nie wszyscy o niej słyszeli i mieliśmy praktykantów ciągle ostatnio. z tym że to jest predostatnia lekcja do wystawienia ocen. i jeśli jest klasówka, to muszę dostać 5 żeby mieć 5. a jeśli nie ma, to z moich ocen powinien mi 5 bez niczego postawić. nie ukrywam, że wolałabym nie pisać nic jutro, bo nie kręci mnie uczenie się strony biernej dla 4 czasów z modalnymi lub bez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |
Pani Buka
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10345542]ja to samo. jedyne co używam bez leku to kredka i tusz. ostatnio kupilam z nivei krem z podkładem. super sprawa. do tego lekko pudrem (masakrejszyn bo mam go już długo, bo mało używam bardzo).a cieni to ni w zą. do tego moje oczy są takie ze ta część powieki co jest przy oku jest zakryta przez tą nad okiem. hehe czyli opadajace powieki
[/quote] mam ten sam problem ale czasem powieki maluję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja jestem załamana. byłam tylko na dwóch polskich, a okazało się, że jutro (JUŻ JUTRO) mam sprawdzian z całego średniowiecza polskiego i do tego z geografii ![]() lecę się uczyć ![]()
![]() |
#3520 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Zakorzenienie
|
Heej
Ja dopiero wczoraj wróciłam do domu z wyjazdu. Ze złym humorem bo koleś mnie normalnie do wiatru wystawił. Miał sie ze mna spotkać ale nie odzywa sie już tydzień. tak nagle przestał sie odzywac. Troche smutno mi z tego powodu... W sobote za to 100dniówka. Sie pobawie, chociaz nie usmiecha mi sie isc bo mialam isc z nim, no ale ide z Braciszkiem wiec tez bedzie dobrze. W miedzyczasie matury... masakra jakas. Dobrze ze za 2 tyg ferie. Ech przepraszam ze sie rozpisalam ale sie wygadac musialam. Buzka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3522 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jutro ostatnia praca klasowa z matmy. Trzeba dobrze wypaść. Zmykam do nauki ![]() ![]()
![]() |
#3523 | |||
Zadomowienie
|
o tak! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no i jutro nie moge już nie iśc. bo dzisiaj ostatecznie nie poszłam,tylko po urzedach latalam w związku z dowodem... jestem zmęczona, śpiąca, poirytowana i mam okres. ratunku ! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() A ja z kolei ostatnie dwa tygodnie lutego, czyli za 6 tygodni... Ledwie weszłam do szkoły, już do historyczki, kiedy ferie ![]() ![]() Tak, czekoladożerca zapewnia Was, ze czekolada dobrana absolutnie na wszystko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3525 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w sumie też nie chciałabym mieć ferii za 2 tyg, ale wizja 6 tygodni bez przerwy w szkole TROCHĘ mnie przeraża. Jestem z okolic Bydgoszczy. Od trzech godzin męczę się nad listem z angielskiego, ale wygląda na to, że skończyłam. Tylko muszę jeszcze to przepisać. Teraz będę uczyć się słówek z niemca, bo jutro będę pytana na…2!!! ![]()
![]() |
#3526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale za to masz sukienkę w super kolorze ;D zmęczenie, senność, poirytowanie i okres miną, a kolor nie ![]() ![]() ![]() ![]() aaaaa, siedzę z farbą na głowie, co to będzie, co to będzie ![]()
![]() |
#3527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Neszikaa z czego ta klasówka? ksh ja się niemca 9 rok uczę i umiem podstawy same ![]() Mini to Ty na avatarze? bardzo ładne zdjęcie ![]() Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2009-01-05 o 18:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie przybiera kolor skóry i ma efektu maski ![]() ![]() (dołączam zdj) właśnie skończyłam ćwiczyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3529 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jaki kolor jest napisany na opakowaniu ![]() ah i WOS śmierdzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3530 |
Wtajemniczenie
|
Mini na avatarze jesteś bardzo podobna do mojej koleżanki
![]()
#3531 | |
Zakorzenienie
|
o farbę chodzi? ciemna czekolada
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3532 |
Wtajemniczenie
|
Co do kosmetyków to ja muszę kupić sobie jakiś dobrze nawilżający krem do twarzy...
Poleci ktoś? Byle nie tłusty! Na pewno skończy się na Ziaji albo AA.
- zalatana! studentka - Edytowane przez zanetka007 Czas edycji: 2009-01-05 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Zadomowienie
|
ja tam w podkłado-kremy nie wierzę
![]() ![]() ja by ukryc hmm swoją twarz ![]() dobra poczytałam ferdydurke, pojezdziłam na rowerku, teraz idę pod prysznic ksh to może nie trzymaj zbyt długo tego na głowie. mojej siostrze z czekolady wyszły kruczo czarne... potem była u fryzjera się ratować ![]() zanetka któraś jakieś 2 dni temu już pytała o te nawilżające kremy ![]()
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2009-01-05 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
Ale mam lenia... Czuję się taka zmęczona i śpiąca...
Co do kremów to ja używam już od dłuższego czasu oliwkowy z Ziaji ( z tej firmy tylko ten mi podchodzi, kupiłam 2 inne ale leżą całe w łazience)... Nie jest zły, ale zaczynam się rozglądać za czymś lepszym.. Aaa i niedawno kupiłam jakiś nawilżający z Garniera, ale chyba nie jest dla mnie. Użyłam go 2 razy, strasznie mnie piecze po nim skóra.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ziaja oliwka jest ak dla mnie za tłusta. ja używam takie bardziej wodne a nie tluste, dobre było: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11680 zapach ![]()
![]() |
#3536 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie nie wiedziałam, na którym z wątków był poruszany temat kremów...
Po prostu nic. Trzeba iść pochodzić po drogeriach i się rozejrzeć.
![]() |
#3537 |
Wtajemniczenie
|
O... ja też przeważnie wybieram ciemną czekoladkę.
#3538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do podkładów jeszcze to ja kupuję też te bo są na moją kieszeń, a nie stać mnie na takie podkłady czy pudry za 30zł. gaia kiedyś chorowałam na ten zapach i w ogóle na te kosmetyki, ale chyba już przesadziłam bo mi się znudziły ![]()
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2009-01-05 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a teraz, z racji dobrego nastroju, walnę sobie test maturalny z polskiego ![]()
![]() |
#3540 |
Zakorzenienie
|
Jako że wkręcił mi się temat studniówkowy do głowy, a niemiecki mnie nie przyciąga do siebie, to mam kilka pytań
![]() ![]() zakładacie rajstopy czy pończochy? bo ja nigdy pończoch nie nosiłam i tak się zastanawiam czy wygodne i w ogóle ![]() ![]() jak się czeszecie? w ogóle dzisiaj na wfie nic nie robiłyśmy i usiadłyśmy z dziewczynami na materacach, a obok dwóch chłopaków od nas z klasy. i zaczęłyśmy coś między sobą o studniówce gadać. a oni zaczęli się z nas śmiać, że oni nie będą mieli problemu, każdy będzie tak samo wyglądał i nie będą obgadywać i się przejmować, że ten to ma garnitur w prążki, ten gładki, a ten brązowy. a my jak wejdziemy na salę, to zaczniemy, że ta ma za długą sukienkę, a ta krótką, ta zieloną, a ta ma falbanki itp itd. na co któraś powiedziała, że właśnie po to idzie na studniówkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.