Maturzyści 2009 cz. III :) - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-05, 15:31   #3511
gaia
Zadomowienie

Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość

Jechałam dziś do szkoły godzinę z hakiem, ale nie ważne. Przychodze a tam co? MATEMATYKA NIE MA. Na dówch pierwszych godzinach zastępstwo. A potem historia i religia ;| Zamast matmy robiliśmy wiec..zadania z majcy co ciekawe te, ktore..zrobiłam w domu. Jakbym siedziala w domu, to bym się wyspała, nie zmarzła i czytała Ferdydurke. A Ferdydurke.. Ja potrafię stać z większa prędkością, niż to czytam. W ogóle mnie nie wciągnęło, a to już trzecie podejście... I ostatnie, bo jutro zaczynamy omawiać.
Najwyżej będę czytać całą noc, a rpzydałoby się pouczyć fizyki, bo mam 3,3+,4-,5... W święta zrobiłam tlyko rosyjski, matmę oraz zaczęłam phrasale z angielskiego... Wypisałam jakie były w książkach (matrix, think fc, fce gold, total english advanced) i zaczelam wkuwac...
Idę zaraz po chrupki do sklepu, bo bez słodyczy nie mogę
Miałam to samo z tym Fedydurkę, Dzisiejszy polski i panika, bo zaczęliśmy.
Az ruszyłam je w końcu dzisiaj w tramwaju w drodze na korki

Zgadzam się czekolada najlepsza. Po ostrym, słonym- chpsach pragnę słodkiego ze zdwojoną siłą :P

A co ja zrobiłam przez święta? 30 stron ferdydurkę i jeden akrusz maturalny z matematyki. Świetnie

Będę odchudzoną inżynierką
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
gaia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 15:41   #3512
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość

ułaa ile stropni mrozu?
właśnie zrobiłam sobie gorącą herbatkę, chcesz trochę?
- 10 jak wracalam do domu to mi nogi przymarzaly do butow

chcę litr cieplej herbatki z cytrynka i bez cukru!

dziewczyny, macie jakis spis lektur ktore obowiazkowo czytacie do matury ?

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 16:17   #3513
olinka90
Raczkowanie

ufff właśnie wróciłam.Obiad zjedzony i obowiązkowo na wizaż sruu Zimno,zimno.W szkole zadnych szczególnych wzmianek o próbnych maturach ni ma.. wszyscy chyba śpią.co do spisu lektur to chodzi Ci o te,które "teoretycznie"powinni śmy przeczytać,czy te,które same chcemy nadrobic?
Stary 2009-01-05, 16:26   #3514
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

witam
mówie dzisiaj do kumpeli "czytam chłopów dobre to hehe" a on
no ja już jestem na 3 tomie
stwierdziłysmy ze sie czyta jak prase plotkarską chyba tez poczytam całe.

a co do śmiechu? jako jedyna ze szkoły pisze rozszerzony angielski.... ach to technikum

no i mama idzie na studniówke. ale b.dobrze bo mi alkohol bez przypału wniesie
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 16:30   #3515
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
Renia90 ja też tak zdaję
a na co się wybierasz potem?
szczerze? nie wiem nie mam żadnych planów, jakichś marzeń.. na pewno w tygodniu pójdę do pracy, a w weekendy zaocznie do policealnej ale nie wiem jeszcze na jaki kierunek.. hotelarstwo nieee wiem..

[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10345542]ja to samo. jedyne co używam bez leku to kredka i tusz. ostatnio kupilam z nivei krem z podkładem. super sprawa. do tego lekko pudrem (masakrejszyn bo mam go już długo, bo mało używam bardzo).a cieni to ni w zą. do tego moje oczy są takie ze ta część powieki co jest przy oku jest zakryta przez tą nad okiem. hehe czyli opadajace powieki
[/quote]
ja też używam tego z nivei już grubo ponad rok.. do tego czasami się jeszcze przypudruję pudrem w kuleczkach tak lekko a poliki mocniej
a cienie niby mam ale rzadko używam.. prawie w ogóle ;P

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
macie w załączniku moje studniówkowe cudeńko. ha, a miała byc długa i fioletowa
śliczna sukienka a widziałam w podobnym kolorze, przymierzałam ale inny tylko fason mi nie pasował bo jestem deska i mi się brzydko góra układała

Cytat:
Napisane przez invissible Pokaż wiadomość
Czeeeść.
Mini, śliczny nowy avatar!
śliczny

uff do 14:15 koniec lekcji a ja o 16 w domu ehh
dzisiaj już nam facet z matmy chciał kartkówkę zrobić ale udało nam się przełożyć na jutro.. brr nawet nie jest tak źle, jedyne czym się 'stresuję' to konspektem na ustną bo mamy oddać przed feriami a ja miałam zamiar się za to zabrać w ferie

idę poćwiczyć, potem zacznę powtarzać na jutrzejszą kartkówkę z matmy.

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 16:52   #3516
nicRu
maszyna, nie człowiek

Heh.. Po dwóch paczuszkach Katarzynek (pierniki w czekoladzie aaah xD) trochę mi lepiej. Musze się trochę pouczyć
Stary 2009-01-05, 17:04   #3517
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucrecia3 Pokaż wiadomość
Ale macie fajnie z tymi feriami. Ja niestety mieszkam w tej części Polski, która w tym roku zaczyna najpóźniej((( Dopiero 16 lutego
Spoko tez mam 16 lutego
Wiec jeszcze dlugo.

IDe sie uczyc..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-05, 17:05   #3518
sydunia
Zakorzenienie

o matko, jak mi się nic nie chce

próbowałam się zdrzemnąć trochę po szkole, ale nie mogłam usnąć, a potem miałam dziwny telefon dzwonił jakiś młody hmmm chłopak/mężczyzna i się mnie pyta co u mnie czy coś w tym stylu. jako że numer był nieznany, a ja głosu nie kojarzyłam, to się pytam kto to, a on żebym pomyślała. no ale mi nic w głowie nawet nie świtało, więc się pytam znów. a on żebym nie żartowała i się zastanowiła. więc mówię, że naprawdę nie mam pojęcia i niech powie kim jest albo nie wiem. ale on dalej swoje. rozłączyłam się. spytałam potem TŻ czy dawał komuś mój numer ostatnio, ale nie. spytałam czy zna ten numer, też nie. więc ja nie wiem...

nie wiem czy powinnam się na niemca uczyć. teoretycznie powinnam mieć jutro klasówkę, ale ponoć ma być przełożona, bo nie wszyscy o niej słyszeli i mieliśmy praktykantów ciągle ostatnio. z tym że to jest predostatnia lekcja do wystawienia ocen. i jeśli jest klasówka, to muszę dostać 5 żeby mieć 5. a jeśli nie ma, to z moich ocen powinien mi 5 bez niczego postawić. nie ukrywam, że wolałabym nie pisać nic jutro, bo nie kręci mnie uczenie się strony biernej dla 4 czasów z modalnymi lub bez
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 17:40   #3519
kasiencja
Pani Buka

[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10345542]ja to samo. jedyne co używam bez leku to kredka i tusz. ostatnio kupilam z nivei krem z podkładem. super sprawa. do tego lekko pudrem (masakrejszyn bo mam go już długo, bo mało używam bardzo).a cieni to ni w zą. do tego moje oczy są takie ze ta część powieki co jest przy oku jest zakryta przez tą nad okiem. hehe czyli opadajace powieki
[/quote]

mam ten sam problem ale czasem powieki maluję chociaż przez to okropnie wychodzę na zdjęciach bokiem

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
uff do 14:15 koniec lekcji a ja o 16 w domu ehh
dzisiaj już nam facet z matmy chciał kartkówkę zrobić ale udało nam się przełożyć na jutro.. brr nawet nie jest tak źle, jedyne czym się 'stresuję' to konspektem na ustną bo mamy oddać przed feriami a ja miałam zamiar się za to zabrać w ferie

idę poćwiczyć, potem zacznę powtarzać na jutrzejszą kartkówkę z matmy.
ja konspekt napisałam wczoraj w pół godziny wpisałam do opracowań książki, których nie widziałam na oczy... a przecież wszystko będzie można jeszcze zmienić także dasz radę

ja jestem załamana. byłam tylko na dwóch polskich, a okazało się, że jutro (JUŻ JUTRO) mam sprawdzian z całego średniowiecza polskiego i do tego z geografii ehh może przełożymy bo wszystkiego nie ogarnę...

lecę się uczyć

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 17:45   #3520
zanetka007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
o matko, jak mi się nic nie chce

próbowałam się zdrzemnąć trochę po szkole, ale nie mogłam usnąć, a potem miałam dziwny telefon dzwonił jakiś młody hmmm chłopak/mężczyzna i się mnie pyta co u mnie czy coś w tym stylu. jako że numer był nieznany, a ja głosu nie kojarzyłam, to się pytam kto to, a on żebym pomyślała. no ale mi nic w głowie nawet nie świtało, więc się pytam znów. a on żebym nie żartowała i się zastanowiła. więc mówię, że naprawdę nie mam pojęcia i niech powie kim jest albo nie wiem. ale on dalej swoje. rozłączyłam się. spytałam potem TŻ czy dawał komuś mój numer ostatnio, ale nie. spytałam czy zna ten numer, też nie. więc ja nie wiem...
Sydunia, a może to ten z gg??? Ten starszy co niby Cię skądś zna... Może to jakiś znajomy albo ktoś go zna i dał mu Twój nr...

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 17:53   #3521
maalwiinkaa2
Zakorzenienie

GG do maalwiinkaa2

Heej

Ja dopiero wczoraj wróciłam do domu z wyjazdu. Ze złym humorem bo koleś mnie normalnie do wiatru wystawił. Miał sie ze mna spotkać ale nie odzywa sie już tydzień. tak nagle przestał sie odzywac. Troche smutno mi z tego powodu...

W sobote za to 100dniówka. Sie pobawie, chociaz nie usmiecha mi sie isc bo mialam isc z nim, no ale ide z Braciszkiem wiec tez bedzie dobrze.

W miedzyczasie matury... masakra jakas. Dobrze ze za 2 tyg ferie.

Ech przepraszam ze sie rozpisalam ale sie wygadac musialam.

Buzka.

start: 70,8
teraz: 59/60
cel 1. : 60
cel 2. : 57
maalwiinkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-05, 17:57   #3522
Neszikaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanetka007 Pokaż wiadomość
Sydunia, a może to ten z gg??? Ten starszy co niby Cię skądś zna... Może to jakiś znajomy albo ktoś go zna i dał mu Twój nr...
To było moje pierwsze skojarzenie Może to on?

Cytat:
ja też używam tego z nivei już grubo ponad rok.. do tego czasami się jeszcze przypudruję pudrem w kuleczkach tak lekko a poliki mocniej
a cienie niby mam ale rzadko używam.. prawie w ogóle ;P
A co to za cudeńko? Krem i podkład? Dwa w jednym? bo ja w kwestiach podkładów, podrów, fluidów itd jestem kompletnie zielona...

Jutro ostatnia praca klasowa z matmy. Trzeba dobrze wypaść. Zmykam do nauki
Takes just a touch to drop a stop
On the top of the world.

Wakacje
Neszikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 17:58   #3523
suspense
Zadomowienie

Cytat:
kup czekoladę, czekolada jest dobra na wszystko

o tak!

Cytat:
Bardzo ładna.
Cytat:
Suspense śliczna sukienka, a ten róż taki jakiś malinowy jakby. Taki, że chce się go zjeść...
Cytat:
Bardzo ładny kolor sukienki
Cytat:
śliczna sukienka a widziałam w podobnym kolorze, przymierzałam ale inny tylko fason mi nie pasował bo jestem deska i mi się brzydko góra układała
dzięki dziewczyny mam tylko nadzieje,że rzeczywiście tak myślicie, a nie mówicie,żeby było mi miło

Cytat:
Ja dzisiaj sobie ustawiłam jakąś płytę trash metalową na budzik Myślałam, że umrę, gdy rano zaczęli mi napier**** na gitarach ale sposób dobry, suspense, na pewno się obudzisz
ooo, jutro spróbuje, bo też na 8 mam
no i jutro nie moge już nie iśc. bo dzisiaj ostatecznie nie poszłam,tylko po urzedach latalam w związku z dowodem...

jestem zmęczona, śpiąca, poirytowana i mam okres.
ratunku !
suspense jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 18:05   #3524
Mini007
Zakorzenienie

Cytat:
Mini, śliczny nowy avatar!

No i zazdroszczę Wam ferii tak szybko... Moje dopiero po studniówce, czyli pierwsze 2 tyg. lutego.

Dziękuję
A ja z kolei ostatnie dwa tygodnie lutego, czyli za 6 tygodni... Ledwie weszłam do szkoły, już do historyczki, kiedy ferie Całe popołudnie spałam, ale jeden arkusz z matematyki już zrobiony, teraz drugi i dwieście stron innego świata. Jak zwykle jestem 'na wczoraj'

Tak, czekoladożerca zapewnia Was, ze czekolada dobrana absolutnie na wszystko
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 18:09   #3525
Lucrecia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cherry90 Pokaż wiadomość
Ja tak samo, ale zobacz: teraz przekoczujemy w szkole, a potem wooolllneee!
Bardziej docenimy ten czas wolny, nie chciałabym w sumie mieć za 2 tygodnie ferii^^
Jesteś może z Poznania? Lub okolic?

Co do próbnych: to nie powinni czasem wszyscy pisać o 9? Też macie po lekcjach? ;O Ja polski będę pisać jednak 2 razy ;]

Ja w sumie też nie chciałabym mieć ferii za 2 tyg, ale wizja 6 tygodni bez przerwy w szkole TROCHĘ mnie przeraża.
Jestem z okolic Bydgoszczy.

Od trzech godzin męczę się nad listem z angielskiego, ale wygląda na to, że skończyłam. Tylko muszę jeszcze to przepisać. Teraz będę uczyć się słówek z niemca, bo jutro będę pytana na…2!!! Cała klasa od góry do dołu na dwóje. Ale z drugiej strony nie ma się, co dziwić skoro przez całą drugą klasę nie mieliśmy niemieckiego, a teraz facetka wróciła i myśli, że jesteśmy jakimiś Niemcami.

HISZPANIA
Lucrecia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 18:11   #3526
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
nie wiem czy powinnam się na niemca uczyć. teoretycznie powinnam mieć jutro klasówkę, ale ponoć ma być przełożona, bo nie wszyscy o niej słyszeli i mieliśmy praktykantów ciągle ostatnio. z tym że to jest predostatnia lekcja do wystawienia ocen. i jeśli jest klasówka, to muszę dostać 5 żeby mieć 5. a jeśli nie ma, to z moich ocen powinien mi 5 bez niczego postawić. nie ukrywam, że wolałabym nie pisać nic jutro, bo nie kręci mnie uczenie się strony biernej dla 4 czasów z modalnymi lub bez
syduniu, powiem Ci jak dobra mama ucz się języków, na złe Ci to nie wyjdzie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Heh.. Po dwóch paczuszkach Katarzynek (pierniki w czekoladzie aaah xD) trochę mi lepiej. Musze się trochę pouczyć
....

Cytat:
jestem zmęczona, śpiąca, poirytowana i mam okres.
ratunku !

ale za to masz sukienkę w super kolorze ;D
zmęczenie, senność, poirytowanie i okres miną, a kolor nie

aaaaa, siedzę z farbą na głowie, co to będzie, co to będzie
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 18:12   #3527
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Neszikaa Pokaż wiadomość
To było moje pierwsze skojarzenie Może to on?
hmmm też tak myślałam, ale on pisał, że znamy się z widzenia, a ja go pewnie nie kojarzę nawet zresztą ja nie mam raczej znajomych 10 lat starszych niż ja, z jego miejscowości znam chyba 2 osoby, ale z rocznika 90. jedna nie ma nawet mojego telefonu, druga ma, ale jakoś nie podejrzewam żeby ta osoba dała mój numer komuś zresztą jak wtedy patrzyłam na nk na jego profil (o ile to on), to nie mieliśmy nikogo wspólnego znajomego.

Neszikaa z czego ta klasówka?

ksh ja się niemca 9 rok uczę i umiem podstawy same

Mini to Ty na avatarze? bardzo ładne zdjęcie

Edytowane przez sydunia
Czas edycji: 2009-01-05 o 18:19
Stary 2009-01-05, 18:26   #3528
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neszikaa Pokaż wiadomość
A co to za cudeńko? Krem i podkład? Dwa w jednym? bo ja w kwestiach podkładów, podrów, fluidów itd jestem kompletnie zielona...
ja też jestem zielona, zawsze się bałam że kupię nie taki jak trzeba, za ciemny albo coś dlatego sięgnęłam po to cudeńko i już się z nim nie rozstaję
fajnie przybiera kolor skóry i ma efektu maski no i jest lekki, w końcu krem
(dołączam zdj)

właśnie skończyłam ćwiczyć idę się napić, zjeść coś i muszę jeszcze umyć włosy a potem wtykam nos do książki z matematyki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nivea.jpg (10,4 KB, 11 załadowań)

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

i jeszcze tutaj!
Stary 2009-01-05, 18:32   #3529
suspense
Zadomowienie

Cytat:
syduniu, powiem Ci jak dobra mama ucz się języków, na złe Ci to nie wyjdzie

....

ale za to masz sukienkę w super kolorze ;D
zmęczenie, senność, poirytowanie i okres miną, a kolor nie

aaaaa, siedzę z farbą na głowie, co to będzie, co to będzie
no dobra, udało Ci się mnie pocieszyc

a jaki kolor jest napisany na opakowaniu ?

ah i WOS śmierdzi a Osetia Południowa to już w ogóle. tyle Wam powiem.
suspense jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 18:41   #3530
Lucrecia3
Wtajemniczenie

Mini na avatarze jesteś bardzo podobna do mojej koleżanki

HISZPANIA
Stary 2009-01-05, 18:42   #3531
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
a jaki kolor jest napisany na opakowaniu ?
o farbę chodzi? ciemna czekolada

Cytat:
ja też jestem zielona, zawsze się bałam że kupię nie taki jak trzeba, za ciemny albo coś dlatego sięgnęłam po to cudeńko i już się z nim nie rozstaję
fajnie przybiera kolor skóry i ma efektu maski no i jest lekki, w końcu krem
(dołączam zdj)

właśnie skończyłam ćwiczyć idę się napić, zjeść coś i muszę jeszcze umyć włosy a potem wtykam nos do książki z matematyki
a ja słyszałam, że o wiele lepszy podkłado - krem ( ) jest z Ziai nie mam porównania, ale używałam Ziaję i polecam
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2009-01-05, 18:48   #3532
zanetka007
Wtajemniczenie

Co do kosmetyków to ja muszę kupić sobie jakiś dobrze nawilżający krem do twarzy...

Poleci ktoś? Byle nie tłusty!
Na pewno skończy się na Ziaji albo AA.

- zalatana! studentka -

Edytowane przez zanetka007
Czas edycji: 2009-01-05 o 18:52
Stary 2009-01-05, 18:54   #3533
gaia
Zadomowienie

ja tam w podkłado-kremy nie wierzę Zresztą we wszystko co jest 2, 3, 4.....n w jednym
ja by ukryc hmm swoją twarz używam true match minerals- dla mnie dobry, bo nie wysusza

dobra poczytałam ferdydurke, pojezdziłam na rowerku, teraz idę pod prysznic

ksh to może nie trzymaj zbyt długo tego na głowie. mojej siostrze z czekolady wyszły kruczo czarne... potem była u fryzjera się ratować

zanetka któraś jakieś 2 dni temu już pytała o te nawilżające kremy

Edytowane przez gaia
Czas edycji: 2009-01-05 o 19:11
Stary 2009-01-05, 18:55   #3534
Flames
Zakorzenienie

Ale mam lenia... Czuję się taka zmęczona i śpiąca...

Co do kremów to ja używam już od dłuższego czasu oliwkowy z Ziaji ( z tej firmy tylko ten mi podchodzi, kupiłam 2 inne ale leżą całe w łazience)... Nie jest zły, ale zaczynam się rozglądać za czymś lepszym..

Aaa i niedawno kupiłam jakiś nawilżający z Garniera, ale chyba nie jest dla mnie. Użyłam go 2 razy, strasznie mnie piecze po nim skóra..
Flames jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-05, 19:01   #3535
gaia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Flames Pokaż wiadomość
Ale mam lenia... Czuję się taka zmęczona i śpiąca...

Co do kremów to ja używam już od dłuższego czasu oliwkowy z Ziaji ( z tej firmy tylko ten mi podchodzi, kupiłam 2 inne ale leżą całe w łazience)... Nie jest zły, ale zaczynam się rozglądać za czymś lepszym..

Aaa i niedawno kupiłam jakiś nawilżający z Garniera, ale chyba nie jest dla mnie. Użyłam go 2 razy, strasznie mnie piecze po nim skóra..

ziaja oliwka jest ak dla mnie za tłusta.
ja używam takie bardziej wodne a nie tluste, dobre było:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11680

zapach

Stary 2009-01-05, 19:07   #3536
zanetka007
Wtajemniczenie

No właśnie nie wiedziałam, na którym z wątków był poruszany temat kremów...
Po prostu nic. Trzeba iść pochodzić po drogeriach i się rozejrzeć.

- zalatana! studentka -
Stary 2009-01-05, 19:12   #3537
Lucrecia3
Wtajemniczenie

Cytat:
O... ja też przeważnie wybieram ciemną czekoladkę.

HISZPANIA
Stary 2009-01-05, 19:25   #3538
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:

a ja słyszałam, że o wiele lepszy podkłado - krem ( ) jest z Ziai nie mam porównania, ale używałam Ziaję i polecam
też posiadam i faktycznie też jest dobry.. jednak daje troszkę pomarańczki i trzeba uważać z ilością, ale jak się daje umiarkowanie to także jest ładny efekt.. no i uważam że dobrze nawilża

co do podkładów jeszcze to ja kupuję też te bo są na moją kieszeń, a nie stać mnie na takie podkłady czy pudry za 30zł.

gaia kiedyś chorowałam na ten zapach i w ogóle na te kosmetyki, ale chyba już przesadziłam bo mi się znudziły

i jeszcze tutaj!

Edytowane przez Renia90
Czas edycji: 2009-01-05 o 19:27
Stary 2009-01-05, 19:29   #3539
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gaia Pokaż wiadomość
ksh to może nie trzymaj zbyt długo tego na głowie. mojej siostrze z czekolady wyszły kruczo czarne... potem była u fryzjera się ratować
wyszedł mi baaardzo ciemny brąz Ale się cieszę, bo lubię siebie w takim kolorze

a teraz, z racji dobrego nastroju, walnę sobie test maturalny z polskiego
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2009-01-05, 19:58   #3540
sydunia
Zakorzenienie

Jako że wkręcił mi się temat studniówkowy do głowy, a niemiecki mnie nie przyciąga do siebie, to mam kilka pytań

zakładacie rajstopy czy pończochy? bo ja nigdy pończoch nie nosiłam i tak się zastanawiam czy wygodne i w ogóle i czy mi tyłek nie zmarznie

jak się czeszecie?

w ogóle dzisiaj na wfie nic nie robiłyśmy i usiadłyśmy z dziewczynami na materacach, a obok dwóch chłopaków od nas z klasy. i zaczęłyśmy coś między sobą o studniówce gadać. a oni zaczęli się z nas śmiać, że oni nie będą mieli problemu, każdy będzie tak samo wyglądał i nie będą obgadywać i się przejmować, że ten to ma garnitur w prążki, ten gładki, a ten brązowy. a my jak wejdziemy na salę, to zaczniemy, że ta ma za długą sukienkę, a ta krótką, ta zieloną, a ta ma falbanki itp itd. na co któraś powiedziała, że właśnie po to idzie na studniówkę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości