|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy cz.II
Czy byłby ktoś chętny na 40 ml Violette-Menthe Charles Brosseau ?
http://www.allegro.pl/item522835531_...au_100_ml.html Aukcja wklejona na Perełkach, długo chyba nie postoi... ![]() Uwielbiam zapach fiołka i szukam idealnego, ten bym brała w ciemno, więc chciałabym się podzielić zawartością flachy ![]() Reflektuje ktoś? Zastanawiam się tez nad rozbrojeniem flachy Cedre-tutaj byłoby dowzięcia ze 25 ml. myślę, że za takie pieniądze, to grzech nie brać ![]() http://www.allegro.pl/item522831729_..._45_50_ml.html Chyba że ktoś połasi się na całe butle, to nie będzie niczego do rozbierania ![]() Edit: Że tak powiem, szybka akcja Cedr wziął i poszedł ! Widzę, że w dobre ręce ![]() Jeśli ktoś zareflektuje na mililitry fiołka, to już u mnie do odebrania ![]() Edytowane przez Twitter Czas edycji: 2009-01-05 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() EDIT Oooo, zdublowałam Polly - sorki, dopiero teraz zauważyłam ![]() Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2009-01-05 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
never say no to panda
|
kriss_de_valnor - Encens dotarł
![]() ![]() dziwne to to, takie... mało kadzidlane, natomiast dużo pieprzu, żywicy i hmmm... mięty, ja tu normalnie miętę czuję ![]()
![]() |
#2345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
never say no to panda
|
Daffodilka - dokładnie
a co do tej mięty - o ile ten cały mastyks to to samo, co grecki mast (pełno tego w Grecji - napoje, olejki, balsamy), to już wiem, co mi taką brudną miętą pachnie ![]() *edit - tak, nie myliłam się, to to samo ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-01-05 o 16:49 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
ja kadzidło czuję ale nie takie jakbym chciała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
To jak już tak offtopujecie.... to mnie się podoba
![]() Co prawda na skórze rozwija mi się bardziej w żywicę niż kadzidło, ale jestem na tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
never say no to panda
|
Dziewczyny od CsP - zajrzyjcie do klubu Fragonardowego, pytanie do Was jest w sprawie CsP :/
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2353 | |
Zadomowienie
|
Do mnie też Encens dotarł. Kriss dziękuję za szybka akcję
![]() Cytat:
![]() Wydaje mi się, ze na globalne testy Encens musi poczekać na cieplejsze dni. Na razie pachnie na mnie bardzo po męsku, trochę kolońsko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mogę się jeszcze dołączyć ? ![]() Chciałabym kilka próbek...
![]() ![]() |
![]() |
#2356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakoś mi to mało miłośnie brzmi. Spodziewałam się czegoś mocno ziołowego, delikatnie doprawionego słodyczą waty cukrowej. Ach te wyobrażenia nieprzystające do rzeczywistości... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy masz może atomizerki?
![]() |
#2358 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Myszko ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- Nosku czekam na Twoją odpowiedź ![]()
![]() |
#2359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybym brała jakąś flaszkę to taki koszt wysyłki nie byłby duży, ale biorąc pod uwagę, że chodzi mi tylko o małe próbki, zaczynam się zastanawiać. Napiszę wieczorem, albo nawet wcześniej jaką ostatecznie podejmuje decyzję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz głównie czekam na odp noska, jeżeli nosek zadeklaruje zakupy to zapytam Princesski czy nadal byłaby zainteresowana zakupem i tym razem tańszą wysyłką... jeśli obie zgodzicie się na zakupy próbek i wysyłkę 6$ to będzie po prostu git majonez ![]() ![]() Pamiętajmy ,że dzisiaj do wieczora jest ostateczny termin i porozsyłam namiary na konto, zależy mi na czasie co by promocja mi nie uciekła ![]() ![]() Ustalimy również przelicznik waluty wieczorem z lekką górką na prowizję i ewentualna minimalną zmianę waluty w ciągu tych dni ![]() Jeżeli wszystko pójdzie gładko do piątku wyślę zlecenie na Lucky ![]() Wiem ,że oni jeszcze potrzebują kilka dni na przygotowanie i wysyłkę także jak przyjdzie potwierdzenie na mail wszystko Wam napiszę ![]() Potwierdzone zamówienia już wrzuciłam do koszyka, także zbliżamy się do celu ![]()
![]() |
#2361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2362 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
otóż to.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dziewczyny od perfum Prada Prada w osobach:
BeYourself - 10 ml Nebraska - 10 ml Betty83 - 15-20 ml Winter76 - 10 ml BigMama - reszta (boże, do siebie gadam ![]() Perfumy kupiłam przed świętami, ale prosiłam, żeby wysłano je po świętach, coby nie marzły biedactwa w jakimś magazynie w razie gdyby poczta się nie wyrobiła. Okazało się, że po świętach mieli przerwę i wysłali perfumy w poniedziałek (5.01) Myślę, że jutro będą już u mnie. Zapytuję niniejszym, jak zrobimy z atomkami (o 10tki chodzi) - ślecie swoje, czy mam załatwiać ? (ewentualnie mogę wysłać w 5tkach plastik lub szkło od Gwai) .
#2364 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hej.
Jesli chodzi o atomki to ja aktualnie pustych nie mam,jakbyś miała jakiś dla mnie(obojetnie czy szklany,czy plastik) to bym była happy ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
Nevado, przygarnij mnie bo koncze Rock Crystal.
Przygarniesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Wtajemniczenie
|
Yhym
![]() Czyli wkładam do koszyka Durbano Rock Crystal 100ml - 115$? Zaraz piszę PW z namiarami na konto, napisz mi proszę adres wysyłki i rodzaj przesyłki w Polsce.... Dzisiaj podam przelicznik waluty i proszę o wpłatę jeszcze jutro ![]() Nasza lista wygląda tak: agaa13 125$ orenda Serendipitous 38$ noseknosek - ? zizou Serendipitous 38$ nevada87 - 70$ + próbki = 127$ SpanishMyszka - ? Dorota-Coco - Rock Crystal 115$ Zamykam narazie listę, chyba ,że ktoś zrezygnuje ![]()
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2009-01-06 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 |
Wtajemniczenie
|
SpanishMyszko, Nosku, jak sprawa u Was wygląda?
Chciałabym dziewczynom przedstawić konkretne dane ![]()
#2369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ------------------------------------ Aby wszystko było jasne zrobię pierwsze obliczenia już teraz i wszystko wytłumaczę ![]() średnia wartość waluty na dzień dzisiejszy to ok3,10zł Agaa13 - zamówienie na 125$ - 387,50zł + wysyłka z Lucky 8$ - ok25zł + wybrana metoda wysyłki w Polsce - aguś sprawdź proszę koszt sama gdyż pomimo kilkakrotnej próby wdarcia się w cennik ciągle wyskakuje mi błąd ![]() orenda - zamówienie: Serendipitous 38$ - 117,80zł + wysyłka z Lucky 8$ - ok25zł + 10zł Paczka priorytetowa + próbka + darmowa próbka zizou - zamówienie: Serendipitous 38$ - 117,80zł + wysyłka z Lucky 8$ - ok25zł + 10zł Paczka Priorytetowa + darmowa próbka chocolate greedy Dorota-Coco - Durbano Rock Crystal 115$ - 356,50zł + wysyłka z Lucky 8$ - ok25zł + odbiór osobisty 0zł;-) + Bois 1920 ja ![]() Po odjęciu pieniędzy z konta wyliczę realny kurs dolara i oddam ewentualne górki ![]() ![]() Jak tylko wyślę zamówienie napiszę i podam ewentualny numer, wszystko na bieżąco będę relacjonować ![]()
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2009-01-07 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.