|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiem , ze nie moge- bo dupa rosnie ale co tam kcęęęęęęęęęęęęę
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Liluś zawsze dużo jadła, a teraz to dopiero będzie pochłonik ![]() ale jedz na zdrowie Kochana |
|
|
|
#1893 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1894 |
|
Wtajemniczenie
|
e tam nie ważne że rośnie-liczy się to niebo w gębie
![]() Martuś poczęstuj herbatką bo mi się przed chwilą czajnik w pracy popsuł ![]() Kinuś masakrA z tym jedzeniem ale co tam-kocham jeśćedytam masakra co te ruskie pitolce wyprawiają z tym gazem Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-01-06 o 14:00 |
|
|
|
#1895 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja sobie zrobiłam nestle caro
Uwielbiam A teraz poćwiczę rzut naleśnikiem ![]() Dla kasieńki już poleciał, dla Lil też (tzn dla niej dwa...![]() I zrobiłam sobie rumianeczek do płukania O ile znów go nie wypiję.Przyznam się szczerze, że tydzien przed ślubem byłam tak zestresowana , że tylko rumianek trzymał mnie przy życiu. Jakoś jeść nie mogłam i żołądek skurczył mi się tak że na weselu prawie nic nie pojadłam bo momentalnie byłam pełna. Jak sobie przypomne jednak ten ból w piątek rano... jakoś przed spowiedzią tak mnie złapało że ledwo szłam. Czułam jakby mi ktoś jelita sznurkiem ściągnął
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zaraz sobie jeszcze wezmę Teraflu Zatoki, bo coś mnie bolą, wolę taki rozpuszczony proszek łykać niż ibuprom zatoki, po którym miałam ostatnio skutki uboczne .
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja tez sie moge na nalesnika zalapac?
![]() Widze Katarzinko zes sie ciutke zaplatalas hihih. Poczekj pomozemy Ci sie rozplatac ![]() Normalnie przeszukalam sterte kartonow w poszukiwaniu mojej starej deklaracji ubezpieczenia PZU i nic, ciekawe gdzie sie podziala i gdzie ja ja teraz znajde jak nikt jej nie widzial a w bylej pracy jej nie ma bo przed chwila sie pytalam ![]() Jeszcze raz dziekuje za gratulacje. Podobno przesylka ma dojsc w ciagu 3 dni wiec sie pochwale . Lilus czy ty masz jeszzcze urlop??? Gosiu a co do BAJMU nie przeszkadzaja mi wazne ze gdzies z mezorkiem wyjdziemy na 9 dni przed moimi urodzinami Lilus czy ty masz jeszcze urlop? Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-01-06 o 14:10 Powód: bo Lilka mi z urlopem podpada |
|
|
|
#1898 |
|
Wtajemniczenie
|
dzinaleśniki
i bajbatkę.ja Izuś dla odmiany przed ślubem też duzo jadłam, za to na samym weselu bardzo mało tzn obiad-w tym 2 razy rosołczak a potem 2 tatary i koniec.no i torta kawałek. po prostu nie chciało mi się. za to w domu opędzlowałam lodówkę i na poprawinach już sobie nie żałowałam. dlatego u mnie raz stres zajadam a raz mnie odrzuca od jedzonka. rumianku nie piję za to wciągam herbatę mietową-normalnie nosem ![]() Dagmarko nie mam już ale ostatnio szef ma dobry nastrój i odblokował co nieco. narazie go nie ma to wizażuję. gorzej jak wróci, ulotnię się
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-01-06 o 14:15 Powód: bo Dagmarka pyta czy mam urlopik:) |
|
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A mietowa tez wciagam nosem hihihihA powiedz mi czy ty juz wypowiedzenie z pracy zlozylas? Bo teraz jak bedziesz miec kruszynke to mozesz isc na L4 platne 100%
|
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie ważne jasne, że nie ważne jak się kuper ma chudy jak Lilosz ![]() Dla mnie ważne ![]() EDITEK: Lil: Po którymś tam miesiącu pracodawca nie może zwolnić ciężarnej. Chyba po 4 miesiącu ciąży ![]() Dowiedz się pysiu :
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-01-06 o 14:23 Powód: :* |
|
|
|
#1901 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do mięty też uwielbiam
A teraz w Biedronce upolowałam herbatę mięta-jabłko i pochłaniam ją na zmianę z roiboosem w wielkich ilościach![]() Sofko ja mam pytanie- czy ty całkowicie wyeliminowałas sól z jedzonka?Dla celow zdrowotnych czy z przymusu? Lil ty masz szczuplutką figurkę więc nic ci nie zaszkodzi Wcinaj ile wlezie
|
|
#1902 |
|
Wtajemniczenie
|
ech właśnie złożyłam i kończy mi się ostatniego lutego i co teraz Dagmarko?
Kasienko ja tam kocham Twoje kształty także nie marudź:p lof lof lof |
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, z tego co wiem to zawsze mozna wycofac ale sie dowiem ![]() Kasienkoa gdzie ty masz wielka d.... Jakos nie wiedze
|
|
|
|
|
#1904 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też chcę, bo chyba mi apetyt wraca
wczoraj zjadłam tylko jedną kromeczkę chlebka z serem ![]() Kasienka jak zwykle musi pomarudzić o swoim 'dupsku" ale ja lofkam Twe kobiece kształty
|
|
#1905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cholerka
już sobie wyobrażam jak musi Cię nosić. Mnie tak zawsze nosi jak nie jestem czegoś pewna ( w ważnych sprawach oczywiście )Chcę nawet dwa (mimo rosnącej dupy)![]() Cytat:
![]() Zawsze piję miętę jak mam problemy żołądkowe (zazwyczaj po zyganku), dlatego zbyt dobrze mi się sama mięta nie kojarzy. Za to mięta z cytryną już jak najbardziej
|
|
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
ekhm...
może aż tak ogromna nie jest, ale chwila niedopilnowania... i będzie ![]() Dzięki Mariańcia za Twą miłość do mych Rubensowskich kształtów Dżasti Tobie również Playboyku mój
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-01-06 o 14:45 Powód: Justyś nie-Ziółkowska :] |
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Nie uwlaczajac Tobie.... ale.... toc ja w Tobie Rubensowskich ksztaltow nie widze...
A wy????? |
|
|
|
#1908 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiek poleciały naleśniki na zgubę twojej zgrabnej pupci
![]() Co do Bajmu to też nie moje klimaty Lubie tylko "nie ma wody na pustyni" ale to dlatego ze z czyms mi sie kojarzy
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Lilstar tak czytam dzisiejsze posty i trochę nie kumam, tutaj daget pisze o urlopie później coś czytam o ginie i myśle sobie oo chyba się coś święci
. Przewertowałam kilka stron i znalazłam:Cytat:
. Jestem bardzo happy, że masz dwie kreseczki Ja wczoraj byłam na cytologii, bo wcześniejsze wizyty nie wypaliły (raz położna odwołała wizytę, później ja się rozchorowałam). Ale najważniejsze, że mam to za sobą i teraz czekam na wynik.
|
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja widzę
|
|
#1911 |
|
Wtajemniczenie
|
Martuś
![]() teraz za Ciebie kciukasy za wyniki-na pewno dobre ![]() przewertowałam kilka stron o prawie pracy i moje wypowiedzenie traci moc. powiem im będę mieć zapewnienie od doktorka ![]() Mariancia a Ty sobie okulary zmień albo lustro w domu bo Cię kłamie
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-01-06 o 14:54 |
|
|
|
#1912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A tydzień temu ważyłam się i mam 58 .Cytat:
. Na refleksje bierze.
|
|
|
#1913 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm ja powiem tylko tyle: najlepiej jakby Kasia zrobiła sobie zdjęcie w takim ujęciu jak te panie i umieściła je na wizażu- wtedy szanowna komisja (nieco zawstydzona)dokonałaby porównania.
M.a.r.t.a na mnie teksty Beaty nie działają. Mam bardziej rockową duszę
|
|
#1914 |
|
Wtajemniczenie
|
ja lubię Bajmu:....a teraz serca mam 2, smutki 2
![]() na studiach męczyłam to nonstop z racji tego że słuchałyśmy nałogowe Radia złote przeboje
|
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje.
Ostatnio to w ogóle czuję się jakaś połamana. W kościach mnie łamie, zatoki szaleją, serducho kłuje, brzuch pobolewa. Niech mi to szybko przejdzie, bo nie lubię narzekać.
|
|
#1916 |
|
Wtajemniczenie
|
a może jakieś gruntowne przebadanie tak dla swojej spokojności? co Martuś?
|
|
|
|
#1917 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
toż to istna dzasta na tym 'obrazku" ![]() Cytat:
no to super a dziś dopiero wtorek a jak zareagował B na takie wieści??
|
|
|
#1918 |
|
Wtajemniczenie
|
w sylwestra powiedział mi że nie może się doczekać jak mu powiem zę mi się @ spóźnia
![]() ![]() a dzisiaj zadzwoniłam do Niego i spytałam czy siedzi wiem wiem umiem stopniować napięcie i odrazu wiedział o kaman cieszy się Wariat![]() i następna Ty Dzastorku mój musisz sobie co nieco lepsze sprawić bo ja tam nie widzę tego co widzisz Ty ![]()
|
|
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

jak zwykle

masakrA z tym jedzeniem ale co tam-kocham jeść

.

hand-made: urodzinowo na 40tkę

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wczoraj zjadłam tylko jedną kromeczkę chlebka z serem
. A tydzień temu ważyłam się i mam 58
. Na refleksje bierze.