|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
a tigi do kręconych włosów odżywka, albo szampon ma silikony? dzisiaj nałoże jakieś olejki na włosy estelle a ty używasz silikonów do włosów? i osttanie moje pytanie czy jedwab (bez alkocholu) wygładzi włosy czy tylko nabłyszczy? przeglądałam poprzednie strony i widziałam twoje lalki i musze stwierdzić, że tak jak Ole mnie przerażają
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2009-01-04 o 12:06 |
|
|
|
|
|
#3332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bardzo oryginalny Sylwester! ![]() Cytat:
ostatnio mało odzywam się na wątku ale tak jakoś wena piśmiennicza mnie opuściła... miłego popołudnia i wieczorku!
|
||
|
|
|
|
#3333 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
W sekrecie liczę na to, że uda się może łepek luzem dokupić, a potem sama już pokombinuję z makijażem. Perukę różową już wypatrzyłam... ale jakie oczyska przy okazji znalazłam ![]() W załączniku. Już widzę te stylizacje ...Cytat:
. Ale pomyślałam, że chociaż w pracy mogłabym nadrobić, toteż zaczynam kompletować podręczny niezbędnik.Co do samej pielęgnacji - już z dawna zaplanowałam sobie kurację kwasami i jadę z nimi od pierwszego Kosmetyki nakupione, jeszcze tylko Acnederm odbiorę z apteki i jakiś tonik z kwasami dokupię [mam nadzieję, że to nie będzie za dużo dla mojej skóry] - i tak pociągnę do marca.Kosmetyczkę nawiedzam 7 stycznia ![]() Cytat:
Ja po kuracji oczyszczającej wróciłam do silikonów w odżywkach i maskach [nie umikam nawet tych ciężkich, typu cyclo*]. Szampon mam raczej bez. Jestem bardzo zadowolona z takiego zestawu - włosy lśnią jak lustro, są gładkie, lejące, mniej się kruszą. Co do Tigi, szamponu nie znam, odżywki z serii Curls Rock mają silikony [zerknij do skłądowego, 2 były analizowane Cytat:
![]() Ale co zrobić, nie wydam tyle na lalkę, aż takim entuzjastą nie jestem [jeszcze? ] mimo całej jej urody. Za moich czasów też lalki były z całym dobrodziejstwem. Nigdy nie lubiłam sie nimi bawić , no może z wyjątkiem Barbie w tych lalkach chyba najbardziej pociąga mnie fakt, że można tak wiele zmienić, dają szerokie możliwości kreatywnego kombinowania z wizerunkiem. Ta sama postać może mieć wiele wcieleń - od słodkiego aniołka do ponurej diablicy
|
|
|
|
#3334 |
|
Raczkowanie
|
Czesc, mam na imie Sandra.. 18 lat, no teraz bedzie 19
tegoroczna maturzystka, przerazona i pograzona :P.Mam pytanie co myslicie o sztucznych wlosach.. mam studniowke, marzylam o dlugich, pieknych, lejacych sie wlosach.. a niestety sie nie udalo.. gdyz mialam dokloryzacje i duzo eksperymentow z wlosami. I wlasnie mysle nad doczepieniem.. chcialabym jednak was zapytac. Mysle o technice ,,clip in" . Co wy na to?
|
|
|
#3335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Sanddyy zapraszamy tutaj: https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=98 To wątek plotkowy. Edytowane przez karla_92 Czas edycji: 2009-01-04 o 17:47 |
|||
|
|
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie umyłam szamponem z silikonami i odzywką również z silikonami tak się zastanawiam czy ta odżywka z silikonami to coś z drogeryjnych pantene czy może jakaś inna? bo tigi jest za droga zeby ją cały czas używać ale ja zadaje pytań, ale musze coś zrobić z tymi włosami, bo już miałam ochote zacząć prostować, ale szkoda mi tego, że tak długo o nie dbałam, no i latem jak zamocze włosy nie chce wyglądać okropnie tylko dlatego, że nie będe miała dostępu do prostownicy ale zastuj na wątku mam ochote na odzywke tigi do zniszczonych, 100 zł z przesyłką kosztuje 750 ml Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2009-01-04 o 19:58 |
|
|
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
A propo pielęgnacji włosideł - ja od Wigilii myję włosy wygładzającym szamponem Alfaparf z kaszmirem (seria Nutri Seduction), dostałam od taty na Gwiazdkę wieeeelką butlę z pompką - w dzianiu jest super, naprawdę dyscyplinuje te moje grubasy Muszę tylko kiedyś wrzucić jego skład do analizy, bo nigdzie nie mogę znaleźć, więc chyba jeszcze nie był analizowany - kto wie, czy to jego działanie nie jest złudne, a w środku dziadostwo jak się patrzy![]() Koleżanka ma maseczkę z tej samej serii, jest nią zachwycona, zrobiła mi małą odleweczkę i czekam na nią z niecierpliwością aż przyleci pocztą ![]() Znacie kochane jakąś skuteczną odżywkę typowo do włosów farbowanych w rozsądnej cenie? Chciałam kupić Vitamino Color, ale tak mi szkoda kasy w tym miesiącu - mnóstwo wydatków związanych z "życiem na swoim" - nie usmiecha mi się wydawać ponad 40 zł na odżywkę akurat teraz Może znacie coś niedrogiego do pielęgnacji farbowańców? Co u Was słychać? U mnie powoli zaczyna się kierat i sesja, we wtorek zaliczenie, środa egzamin a potem poleci na pewno reszta... koszmar, nienawidzę stycznia ![]() Buziaki |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Wczoraj mąż już lepiej się czuł , gorączka spadła do 37stopnia więc nie jest źle ..i humorek od razu miał lepszy ![]() Więc sądzę że jest jednak ta zależność że jak facet chory to facet zły ![]() ja mam farbowane kłaki i z kilku odżywek jakie stosowałam najbardziej spodobała mi się ODŻYWKA AVONU ta w białej butelce z malinowym korkiem. Używam jej codziennie. I widzę że naprawdę dobrze je pielęgnuje no i kolorek ![]() Nigdy za bardzo avonu nie lubiłam ale ta seria mi podpasowała. ................. Z włosowych informacji- chyba dziś nałożę sobie Wax'a ![]() Ostatnio używałam tylko serii szampon i odzywki z avonu a od czasu do czasu maski mypy.Czas na Wax'a.
|
|
#3339 |
|
Raczkowanie
|
nie było mnie kilka mies i musiałam Was szukać
Mam problem z włoskami - od tych mrozów zaczęły się strasznie elektryzować - macie na to jakąś radę? |
|
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są one ciężkie i mają w składach(albo powinny mieć ) antystatyki które przeciwdziałają elektryzowaniu się włosów. Avon ma jeszcze fajny spray przeciw elektryzowaniu , podobno działa (koleżanka mówiła) choć ja go osobiście nie stosowałam.
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja tradycyjnie u kolezanki więc się witam ![]() I pierwszy raz w nowym roku ![]() Asiu, świetny masz avatarek Sama bym sobie chętnie zrobiła podobny - tylko z jedną z tych mrocznych laleczek ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2009-01-06 o 18:13 |
|
|
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Przyjechaliśmy do domu mojego TŻ pokorzystać z porządnego internetu Sesja u mnie już się rozkręca, dzisiaj miałam ustne zaliczenie, jutro egzamin z andragogiki, jeszcze trochę muszę nad tym dzisiaj posiedzieć, a taaaaaaaak mi się nie chce Może niedługo załatwimy już sobie ten internet w mieszkaniu i wreszcie będzie można z tym normalnie funkcjonować Naprawdę go brakuje po tylu latach korzystania z niego na stałe (w moim domu internet był od 1998 roku, o ile dobrze pamiętam, i naprawdę mi go brakuje ) Nie tylko dla przyjemności, ale nie da się ukryć, że jest bardzo wygodny dla uczelniano-naukowych spraw.
|
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja bym sobie chciała z Tobą porozmawiać a nie, żebyś potem nadrabiała moje epistoły
![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2009-01-06 o 18:46 |
|
|
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lepszy rydz niż nic
|
|
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale obiecuję, że jak następnym razem się do niego wproszę to będzie tak jak dawniej - od 17 do 20 No i mamy jeszcze smsy - to nie to samo ale zawsze coś ![]() A tak btw to mnie się naprawdę powinno odseparować od pieniędzy i od sklepów... Wczoraj miałam korki a dzisiaj poszłam do Rossmanna i kupiłam sobie za to suszarkę do włosów z dyfuzorem Rzadko suszę włosy ale czasami zdarza mi się A zawsze chciałam mieć suszarkę z dyfuzorem, nie wiem po co, ale chciałam
|
|
|
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję Marzenko, byle do przodu
![]() Cytat:
i jestem po prostu zachwycona - prostowanie moich włosów modelem Babyliss który miałam zajmowało mi ponad 1,5 godziny, a efekt i tak był marny - a Remingtonem 20-30 minutek i grubasy proste jak druty ![]()
|
|
|
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś dowiedziałam się że idę w kwietniu na weselisko
Uwielbiam wesela i taka muzykę..Koleżanka mnie zaprasza a to wielki zaszczyt bo ona nawet z rodziny mało osób zaprasza Tylko że mam tylko 2 sukienki powiedzmy że "balowe" a obie już tyyle razy nosiłam że już chciałabym się ubrać w coś nowego i ..tak sobie przeglądam allegro i rozmyślam. Nie chcę typowo balowej sukni,wołałabym coś letnio-balowego.. z cienkiego materiału. Ciężko będzie.. A od jutra nauka do zaliczenia, trzymać w niedzielę kciuki
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() : kciuki:Własnie wróciłąm z pracy i troche sie zdziwiłam gdy na termometrze zobaczylam -18 stopni ale tak byłam ubrana że nie zmarzłam - golf, polar, sewter i gruba kurtka... ![]() Jutro bedę sie wygrzewac na saunie i juz nie moge sie doczekac! takie małe Hawaje mroźną zimą ale generalnie to ja chciałabym juz wiosnę...
|
|
|
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A internet - gwarantuję się załatwi Buziak, buziak i jeszcze raz : buziak !!! Wszystkiego najlepszego i - oczywiście - własnego internetu ! wstydź się, wstydź ! Wygląd może w pierwszej fazie i ładniutki, ale potem ... Od kogo ten prezent ?! Dlaczego : ciężko ?! Poszukaj cocktil'owej sukni . Musisz tylko wiedzieć : południe czy wczesny wieczór. I najważniejsza zasada : kolory od białego do `ecru - zarezerwowane dla panny młodej. |
|
|
|
|
|
#3353 | ||||||
|
|
Siema
![]() Znowu brakuje mi czasu, a zima wysysa ze mnie siły życiowe... i zamiast "coś" robić, to zmuszona jestem uciąc sobie drzemke po pracy ![]() Cytat:
Co do produktów drogeryjnych z silikonami, moje włosy są super po maskach Joanny, a to raptem jakieś 6-7 zł za słoiczek. Z czystym sumieniem polecam Cytat:
Cytat:
A co do sukienki, to teraz tyle fajnych kreacji można dostać zawsze kiedy przechodzę koło witryn sklepów odzieżowych to żałuję, że nie mogę zaszaleć z kreacjami. Sukienki na mój gust są po prostu śliczne - krótkie, niepowydziwiane, ładne kolorystycznie i odmienne do wiecznie panujących barw... myślę, że na bank coś znajdziesz.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[a co "se" będę żałować kilku zł ]... te co kupiłam trochę za jasne, ciemniejszego koloru prawie nie znać na powiece... ale będę się nimi dzielne malować po przybyciu na miejsce pracy
|
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3355 | |
|
|
Cytat:
![]() A laleczkę proszę wybrać, ja się zajmę resztą, tylko dopiero wieczorem, bo w pracy nie mam PS
|
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę
|
|
|
|
|
|
#3357 | |
|
|
Cytat:
hulaj dusza [bo np. z tego co wiem czasem pracodawcy blokują czasem niektóre popularne strony, wyszukiwanie określonych haseł, a wręcz szpiegują pracowników pod kątem przeglądanych stron ]Ale teraz net na stanowisku pracy to właściwie konieczność.
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet Cię nie pytałam, ale mam nadzieję, że płytki są ok, chodzą? Bo moje niestety grzecznie leżą na półce - nie mogę oglądać u siebie bo mi się tnie
Sądzę, że to po prostu kwestia odpowiednich kodeków, więc nawet jakby u Ciebie też się tak robiło, to ściągnięcie kodeków nie powinno być problemem |
|
|
|
|
#3359 |
|
|
Na razie testowała jedną i było w porządku
Ale i tak z neicierpliwością czekam na niedzielę , jakoś tak fajniej jest
|
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A już myslałam, że obejrzysz wszystkie za jednym zamachem i nie będzie Ci się chciało uczestniczyć w naszym coniedzielnym sexie ![]() Jak pisałam Ci tą karteczkę miałam jeszcze dopisać "Z pozdrowieniami dla męża" |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

, dama z avatara jest tylko marzeniem
miłego popołudnia i wieczorku!
] mimo całej jej urody. 

zawsze kiedy przechodzę koło witryn sklepów odzieżowych to żałuję, że nie mogę zaszaleć z kreacjami. Sukienki na mój gust są po prostu śliczne - krótkie, niepowydziwiane, ładne kolorystycznie i odmienne do wiecznie panujących barw... myślę, że na bank coś znajdziesz.
]