|
|
#2011 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Cytat:
ja tam też znalazłam moją faworytkę, ale jeszcze sie upewnia i chodze po innych salonach, co do DEMI to byłam i w Lubartowie i w Lublinie i w obu salonach są te same modele, wiec nie ma co się fatygować do Lubartowa :P
|
|
|
#2012 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weż tez pod uwage, ze stoi sie jednak trochę czasu z bukietem w reku, więc jak jest bardzo cięzki to podobno o niczym sie innym nie mysli, tylko gdzie by go położyć, bo rączki bolą - tak słysząłam;]
|
|
|
|
|
|
#2014 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kształt super. tez coś będę kombinować z okrągłymi. Najgorszy dla mnie bukiet to 2-3 badyle kantadesek/kalii ani to uroku nie ma, ani nie wiadomo jak to nosic hehe. choć ja akurat te kwiaty lubię i wkomponowane w coś wyglądają super ![]() tak jak tutaj - wycięłam ze zdjecia znajomych
|
|
|
#2016 |
|
Raczkowanie
|
Mój TŻ właśnie mi wczoraj powiedział że on planuje kupić garnitur w lipcu (ślub mamy 25.07) bo on jeszcze może przytyć/ schudnąć /zmienić mogą mu się wymiary albo urośnie
no załamka po prostu ehh, teraz jeszcze mi doszło zamartwianie się o garnitur , a wciąż zamartwiam się o moją suknię, której nie mam ale tak wogóle to ja optymistka jestem z małą dozą czarnowidztwa ![]() Poza tym jak sobie tu czytam to ja jestem jeszzze daleko w tyle z przygotowaniami
Edytowane przez Gosiczek Czas edycji: 2009-01-06 o 10:49 Powód: literówki ;) |
|
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam niczego. i czarnowidztwo ostatnio jest u mnie coraz częstsze ;/ nie wiem co z suknią bo zdecydowac sie nie moge. TZ juz chce garnitur namierzyć - tylko jak skoro nie wiadomo jaka bedzie suknia? lista gości tez nie jest kompletna - mamy dylemat kogo zapraszac. zostało pół roku a tu nie ma zadnego postepu...
|
|
|
#2018 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez marzedowna Czas edycji: 2009-01-06 o 12:03 |
|
|
|
|
|
#2019 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wcześniej zawsze podobały mi się wachlarze z kwiatów.
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak jak obiecalam piszę Wam o mojej kolacji w jedlinie
![]() musze przyznac, że było bardzo miło i bardzo bardzo elegancko Cała restouracja byla dla nas ale stolik mielismy przygotowany w oddzielnej salce, pięknie nakryty, świece, wino juz od progu przywitali nas serdecznie i pogratulowali wygranej w nagordzie bylo napisane, że mamy po lampce wina ale bardzo miły kelener co jakiś czas przychodził i nam doalewal i w rezultacie wypilismy cala butelkę ![]() jednym słowem mowiąc byl to bardzo miły wieczór |
|
|
|
|
#2021 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie chcę ciężkiej sukni, ale i bukietu tez nie będę dźwigać. Moja wiązanka będzie delikatna i niezbyt ciężka. Chociaż może do lipca wyrobię sobię bicepsy i tricepsy i taka nawet 5kg wiązaneczka nie będzie dla mnie żadnym ciężarem.Cytat:
Gosiczku - mamy ślub tego samego dnia. Ja będę ślubować u Św. Józefa o 17.00, a ty?? Edytowane przez Amira_2007 Czas edycji: 2009-01-06 o 13:09 |
||
|
|
|
|
#2022 |
|
Rozeznanie
|
Moja koleżanka miała z kantadesek i ważyło to sporo bo podnosiłam...poza tym te kwiaty mnie nie kręcą....dla mnie są brzydkie i zbyt popularne podobno...
Ja też wyrabiam mięśnie na siłowni, fitnessie itd. Jeszcze tylko o basen nie zaczepiłam bo w taki mróz się nie chce w wodzie chlapać nawet w tej najcieplejszej. Chcę "schuść" (wg pewnej 16latki na jakimś forum, normalnie jak zobaczyłam jej wersję 'schudnąć' to weszła mi w obieg i ciągle podśmiewam się z tego) koło 5kg ale jak mi się uda choć 3 będę zadowolona
|
|
#2023 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2024 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)Piękny bukiet ten co wcześniej wkleiłaś, taki bym chciała. A z jakiej on kwiaciarni? Cytat:
![]() A ślub bardzo wcześnie bo o 14, ale nie było innych godzin do wyboru za bardzo
|
|
|
#2025 |
|
Raczkowanie
|
Adres tej strony to: http://www.salon-demi.pl/index2.html
|
|
#2026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mamy problem ze znajomymi ![]() Cytat:
bo znajomi są spoza lublina. Mi sie ogromnie jej bukiecik podobał i nie wiem czy podobnego sobie nie zrobię
|
|
|
#2027 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale max 130 osob Cytat:
totalnie mi się nie podoba, ale oczywiście kwestia gustu i może tego koloru, który jak dla mnie zdecydowanie za mocny
|
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj wyglada na niepoukładany bo wycięłam go ze zdjęcia i nie mogłam do końca wymazać tła. I nie widać bukietu 'z boku' - to mam gdzieś na innym zdjęciu. to nie była taka kulka jak sie moze wydawac po tym ujęciu co wkleiłam. a zreszta co sie bede tłumaczyć
|
|
|
#2029 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was kochane w nowym roku
Dawno nic nie pisałam ale śledziłam was regularnie . Jestem dumna, bo w końcu zamówiliśmy OBRĄCZKI Ja chciałam z białego złota, mój TŻ z żółtego i w końcu poszliśmy na kompromis i kupiliśmy klasyczne 4mm obrączki z białego złota, ale nierodowanego [ nie będą takie jak srebrne tylko lekko żółtawe] . Następny krok SUKNIA . W tym tygodniu rajd po salonach z mamą (w Waw i Lublinie) i muszę coś znaleźć, bo do końca stycznia muszę ją już zamówić . potem dodatki ... Wcześniej myślałam w zasadzie tylko nad bukietem z róż ale jeśli zdecydowałabym się na zwiewną suknię jak np Valdemar czy Carla to chyba lepiej pasowałoby coś innego... znalazłam na stronie http://www.kwiaty.lublin.pl/ długi bukiet który mi się nawet podoba... ale co to za kwiaty??? Co byście wybrały do tych sukien? I w tym tyg zaczynamy nauki . Jednym słowem wszystko na raz przygotowania nabierają rozpędu. Do godziny zero już tylko 5 mies. i 2 tyg
I'm running from the light, running from the day to night Edytowane przez Miira Czas edycji: 2009-01-06 o 16:25 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2030 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ten bukiet z róż....umieram...przepięk ny, zdradź mi z jakiej stronki go masz....plizzzz
|
|
|
#2031 |
|
Raczkowanie
|
szukam sali weselnej na 200 osób w okolicach lublina. Może znajcie coś fajnego? Słyszałam o Szalonym kogucie, że tam jest sala na 300 osób ale nawet nie znam adresu? Może któraś z was zna?
|
|
|
|
|
#2032 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale jakoś nie wyobrażam sobie takiej zwiewnej jak mgiełka sukni z okrągłym bukietem, coś dłuższego sprawia, że suknia wydaje się być jeszcze bardziej lekka![]() Aaa i obrączki takie delikatne - idealnie pasują. Ja ostatnio zaczynam się w końcu cieszyć tym zalążkiem przygotowań
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na jaką datę szukacie?? |
|
|
|
|
|
#2034 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też ciągle szukam tego idealnego bukieciku. Chcialabym jakis delikatny i myślalam albo o miniaturkowych różyczkach, albo małych tulipankach, albo właśnie frezjach... Ale na co sie zdecydować?? Czy w kwiaciarniach są jakieś katalogi? Moje poszukiwania skumulowały sie do tej pory w internecie, więc nie mam pojecia jak to wygląda... A ja Drogie Panie odkryłam sklep ze ślicznymi butkami ślubymi (oczywiście). Może pamiętacie-ale do tej pory napalona bylam na salon Ryłka, ale kiedy zobaczyłam TE SKÓRZANE CUDEŃKA, to malo nie zemdlałam ![]() Sklep znajduje sie na ul. Narutowicza. Nazwa na razie mi wyleciała z głowy-ale jest koło sklepu Cymberline. Jak przypomnę sobie nazwę to napiszę A teraz sie znowu zaczytuję
|
|
|
|
|
|
#2035 |
|
Rozeznanie
|
Dominów 80
|
|
#2036 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Na chwilę obecną myślę o dekoracji sali. Mam już koncepcję, zastanawiam się nad wykonaniem, ile mogłoby kosztować wynajęcie kogoś do zrobienia takich dekoracji? Mam na sali 4 słupy, które fajnie by wyglądały owinięte światełkami +materiałem plus ściana ze światełkami za miejscami Młodej Pary. Pytanie ile kosztuje taka przyjemność???
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2009-01-06 o 18:43 |
|
|
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie do dziewczyn ślubujących w Świętej Rodzinie, myslalyscie o dekoracji kosciola? Mi znajomy Ksiadz, który nam bedzie najprawdopodobniej udzielal slubu mowil, ze proboszcz sie nie zgadza na dekoracje sztucznymi kwiatami (np. gotowe bukiety z dekoratorni wzdłuz ławek), a że w cenie slubu jest juz organista i kwiaty na oltarz...Ale jesli ja bym, chciala przybrac klęczniki i może ławki, tp zostaja zywe kwiaty lub materiał. Tzreba by sie zgadac z ludzmi, którzy mają po nas slub, można by się było złożyć.
oshinek u mojego kuzyna tak bylo, super wygląda dekoracja "ołtarzyka" u nas jest zwykly material, a pod spodem światełka choinkowe, ale jedna para i kiepsko to wyglada, myslalam, zeby doweisic po oprostu jeszcze z jedna parę, zobacze jak to wyjdzie Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2009-01-06 o 19:22 Powód: ort i dopisek |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2038 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie kobiety, jestem po raz pierwszy na tym forum, a ślub 11 lipca 2009, jak to w jakiejś baśni dawno temu czytałam "czasu wiele niewiele"
Od pewnego czasu miewam sny w których na własnym weselu wyglądam koszmarnie i zawsze w tym śnie podchodzę do lustra i włosy lipa, suknia lipa, czarne rajstopy itd. Dzisiaj weszłam na kilka stronek lubelskich punktów sprzedaży sukien i sie zdziwiłam ogromnie jak zobaczylam, że termin realizacji w sklepie na Głębokiej wynosi 4 miesiące. W następnym tygodniu ruszam na sklepy. Poczytałam troszke forum i widzę, że jestem w lesie. Mój przyszły towarzysz życia jak do tej pory nie ma nic do powiedzenia , bo uważa że jest jeszcze bardzo wcześnie, a mi się wydaje że tak zawsze będzie mówił aż do ostatniej chwili. Dziewczyny nie wiem co pisałyście wcześniej, bo tyle tego jest, że musiałabym urlop wziąć w pracy żeby wszystko przeczytać ... ale może któraś z Was była tak dobra i doradziła jakiegos dobrego fryzjera, ewentualnie któregoś odradziła. Nie mam zielonego pojęcia gdzie można sie GODNIE MŁODEJ uczesać. Nie mam też rozeznania w makijażu. Może coś mi polecicie. Od dzisiaj zaczynam śledzić forum, mam nadzieje że będzie mi pomocne w tym ostatnim czasie.
|
|
|
|
|
#2039 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny. Jutro wybieram się w poszukiwaniu zaproszeń na ślub i kompletnie nie mam pojęcia , gdzie iść
. Znacie jakiś fajne drukarnie????? Gdzie zamawiacie swoje zaproszenia ??? Miira piękna ta suknia z różami, taka delikatna i baardzo romantyczna. Strzał w 10 Pochwale się też troszeczke,ja w poniedziałek ide na 1 przymiarke mojej sukni....ehhh nie moge się doczekać . Nie da się opisać tego uczucia, kiedy się tak stoi w tej jedynej, najpiękniejszej sukni i w welonie......miodzio.....Eh..niech już będzie ten poniedziałek.
Ty i ja, najmniejsze państwo świata. ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090509580413.html Edytowane przez pokropce Czas edycji: 2009-01-06 o 20:04 |
|
|
|
|
#2040 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
może Małgiew k/ Świdnika mają sporą salę, ale musiałabys się dowiedziec na ile max, uważam że 200 to raczej sie zmieści. Na początku tego roku będzie remont i zmiana całkowita wystroju ... widziałam, nawet nawet. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

ja tam też znalazłam moją faworytkę, ale jeszcze sie upewnia i chodze po innych salonach, co do DEMI to byłam i w Lubartowie i w Lublinie i w obu salonach są te same modele, wiec nie ma co się fatygować do Lubartowa :P

za 4 dni
flejksy
ale tak wogóle to ja optymistka jestem z małą dozą czarnowidztwa 

Cała restouracja byla dla nas 
ale max 130 osob