|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My Style Diary VI
Zuzka jak zwykle - super.
Mam do Ciebie pytanie co masz pod ta sukienka ? Tez sobie ja kupilam, ale wydaje mi sie ze jednak dekolt jest zbyt duzy i nie czuje sie tak najlepiej . To jakis topik na ramiaczkach ?
|
|
|
|
#1892 |
|
Zadomowienie
|
zuza jak dla mnie to jeden z najgenialniejszych zestawów jaki widziałam! strasznie mi się podoba! Powiedz w co jesteś dokładnie ubrana.
EDIT: Czy to jest ta sukienka z haftem? Czy myślisz, że udałoby ci się jeszcze jedna zdobyć dla kochanego poppeciaka?
lewa jest już zajęta. Edytowane przez Poppet Czas edycji: 2009-01-06 o 10:39 |
|
|
|
#1893 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja sama nie jestem wielka fanka legginsow, ale do takich butow, to chyba najlepsze wyjscie ![]() dziekuje ![]() Cytat:
A mam problem zeby obejrzec Twoje zestawy, pozniej sprobuje raz jeszcze. Ale z tego co widze, ladnie ![]() Cytat:
No dekolt jest za duzy, masz racje Dlatego ubralam czarny top. Nie ma innego wyjscia. A Ty jaka klupilas? I co myslisz o rozmiarowce? Znalazlas S? Na mnie ta M byla akurat
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie podoba mi się zestawienie tak fajnej sukienki z legginsami, zdecydowanie ubrałabym kryjące rajstopy
![]() Cytat:
hehe co do mandatów, żadna przyjemność
|
|
#1895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, to ta z haftem.Mam legginsy, top czarny, sukienke bershki buty z sh, torebke z zary, sweterek kremowy H&M... a o bieliznie to nie bede pisac ;p Kochanie, dla Ciebie normalnie wszystko, tyle ze moze byc problem z rozmiarem. Same L zostaly u mnie. A bede w weekend, moge sprawdzic. Madziulka - dziekuje za opinie, kombinowalam z rajstopami, nie bylo zle. Ale do butow z wycietym przodem nie ubiera sie rajstop. Nie zebym byla maniaczka utartych schematow... ale cos w tym jest
"Wierzę, że tam w górze jest coś, co czuwa nad nami. Niestety, jest to rząd". Moja strefa, mój blog http://sannas-land-of-illusion.blogspot.com/ Edytowane przez zuza678 Czas edycji: 2009-01-06 o 10:46 |
|
|
|
|
#1896 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję zuziu za odpowiedź
super wyglądasz! powtórzę się I jakbyś znalazła mniejszą tę sukienkę to weź mi oczywiście wszystkie koszta poniosę a jak się spotkamy to postawię lody
|
#1897 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuza
pieknie ! zastanawiam się czy nie opusciłabym troszke nizej tych legginsów na kostki:PMags, Czarownica Gosia równiez mi się podoba
|
|
|
|
#1898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gratuluję pomysłu ![]() Zuza ładna sukienka i fajnie podkreśla kształty a co do leginsów to może lepiej by wyglądały leginsy z gumką na stpoie ![]() butki butki butki
|
|
#1899 | |
|
Wtajemniczenie
|
czarownicagosia, bardzo udany zestaw, świetne buty i ta "energetyczna" czerwień
no i figlarna poza ![]() ![]() obydwa mi się bardzo podobają ![]() klasa zestaw ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo ładnie wyglądałaś, miałam pytać skąd kiecka ale już sie doszukałam
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poppet jesli chcesz te kiecke to pisz do mnie na PW . Bylam wczoraj i ze 3 M-ki jeszcze zostaly !
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Mags1983 - dziekuje
Mnie rowniez podoba sie Twoj zestaw z kamizelka mm111111 - dziekuje ![]() tylko na chwile - dziekuje ![]() Ambrella - dziekuje
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
wcale,a wcale nie bede oryginalna- swietnie wygladasz!
-ja wlasnie czegos podobnego szukam,ale niestety bez wieszych sukcesow![]() W najblizszy weekend tez szykuje mi sie rodzinna imprezka w lokalu,wiec moze pojde za Twoim przykladem, zmobilizuje sie od cykniecia fotki i sie ujawnie na MSD
|
|
|
|
#1904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1905 | ||
|
Rozeznanie
|
Do twarzy te zywe kolory
Jak zwykle pieknie i elegancko Sympatycznie Cytat:
![]() Cytat:
, zobacz w zalaczniku
|
|
|
#1906 | ||||
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wyglądasz super! Dziękuję ![]() Cytat:
Ostatnio zapragnęłam koloru właśnie
|
|
|
#1907 |
|
Zadomowienie
|
aniser - koniecznie! teraz jak już powiedziałaś słowo to musisz tak zrobić, wiec czekamy na zdjęcie!
|
#1908 | |
|
Wtajemniczenie
|
pięknie!
naprawdę bardzo mi się podoba swoją drogą też mam tą sukienkę ale w kolorze szarym ![]() Cytat:
, ciesze się że ją kupiłam! a na dodatek pamiątka z Krakowa (jedyny minus to taki że nie jest z przeceny, ale właśnie pewnie teraz miałabym problem ze znalezieniem swojego rozmiaru)aa wiesz mierzyłam później z ciekawości M, to szelki mi odstawały i marszczył się ten haft, no nie wyglądało to dobrze na mnie
Edytowane przez ona123ona Czas edycji: 2009-01-06 o 19:29 |
|
|
|
|
#1909 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje
Ciekawie wyglada Twoj stroj, milo to ogladac ![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() no na pewno juz bys S nie znalazla, a na Tobie to sie nie dziwie ze M wisiala szara sliczna
|
|
#1910 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czekam na Twoj zestaw, tylko nie kaz mi dlugo czekac
"Wierzę, że tam w górze jest coś, co czuwa nad nami. Niestety, jest to rząd". Moja strefa, mój blog http://sannas-land-of-illusion.blogspot.com/ Edytowane przez zuza678 Czas edycji: 2009-01-06 o 20:59 |
|||||||
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie, zwłaszcza torebka
![]() , mam wrażenie, że krótsza jest na mnie, ale może dlatego, że naciągam ją wyżej, żeby więcej z boku, przy kieszeniach zwisało, jeśli wiesz co mam na myśli . No i osobiście wolę legginsy do samej kostki, bo nie skracają wtedy sylwetki.
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ladnie, chociaz jak patrze to juz mi zimno, ja bym zamarzla, nawet w najcieplejszym lokalu
Cytat:
|
|
|
|
|
#1913 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hmm, za bardzo nie zrozumielam Ale wiesz, moze Ty masz po prostu mniejszy rozmiar, co? ja co najwyzej podciagnac moge te wewnetrzna warstwe, bo zewnetrzna swobodnie opada, jest szeroka dosc na dole, nie opina mi sie. Moze S jest wezsza tam . No ale w S to bym sie w biuscie w zyciu nie zmiescila Cytat:
Tak, wiem wiem, wcale sie nie dziwie Dzieki
|
|
#1914 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przepraszam Cię za moją wścibskość wiem że mogłabym poczytać na ten temat ale jest leniuch
|
|
#1915 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zdradzisz gdzie ją kupiłas? Do drugiego dorzuciłabym jakiś szerszy pasek.
|
|
#1916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Raczej sobie myslalam,ze taki wizazowy szaraczek ze mnie i malo kto mnie kojarzy,a juz zeby ogladac Tym bardziej wiec mi milo, no i teraz nie ma wyjscia-postaram sie o fotki![]() Przy okazji musze sie pozalic-pogalopowalam dzis po slynna Bershkowa sukienke,nawet znalazlam wisniowa eMke, wiec ucieszylam sie ogromnie,no i na tym radosc sie skonczyla przod wygladal dobrze,ale z tylu te "szelki" od lopatek w gore okropnie mi sie marszczyly no i kiecka zostala w sklepie...
|
||
|
|
|
#1917 |
|
Zadomowienie
|
niestety nie zawsze to co nam się podoba - pasuje nam. Znam to aniser. Nie martw się, 50 zł zostało w portfelu na coś innego
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a 50zl w portfelu zostalo.... az do Zary , gdzie wolaly do mnie "kup nas,kup nas" znane zamszowe oxfordy i trzeba bylo wyciagnac z portfela jeszcze jedna 50 dla towarzystwa |
|
|
|
|
#1919 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A sukienka sie nie martw, znajdziesz jeszcze lepsza ![]() Cytat:
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładny
nie wiem czemu ale ja zawsze mam obawy co do czerwieni a u Ciebie tak ślicznie wyszło i do tego rajstopki
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

Ja sama nie jestem wielka fanka legginsow, ale do takich butow, to chyba najlepsze wyjscie
A mam problem zeby obejrzec Twoje zestawy, pozniej sprobuje raz jeszcze. Ale z tego co widze, ladnie
Ale i tak Ci zazdroszczę... Ja mam prawo jazdy od 7 lat i jeszcze ani razu nie jeżdziłam. Mam jakiś paniczny lęk i nie mogę się przełamać. Moja mama marzy, żebym dostała mandat 

naprawdę bardzo mi się podoba
Zdradzisz gdzie ją kupiłas? Do drugiego dorzuciłabym jakiś szerszy pasek.