|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10365276] a co do siedzenia nam na głowie to przeciez mozemy stworzyc trojkącik
![]() [/quote] Macie jeszcze jeden wolny pokoik ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10368705] przyszły mi maseczki: banankowa i truskawkowa [/quote] Do mnie też dzisiaj przybyły ![]() Tylko ja tak się spieszyłam przy zamawianiu, że nawet nie doczytałam, że one są w proszku. Jak otworzyłam paczkę to się przstraszyłam, że one zamarzły ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#332 | ||||
Zakorzenienie
|
A to ćwoki jedne.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję Ewuniu. ![]() Wypoczywaj Aniu, główka do góry. ![]() ![]() Twardy dysk pracuje. ![]() ![]() O racuszki posypane truskawkami do TŻ-ta Virgo proszę się zgłosić. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |||
Konto usunięte
|
no sie dowiedziałam od Asi ze sa w proszku
![]() a co do racuchow to sie mozemy kiedys umowic i se zrobimy takie pyszniutkie jak ostatnio ![]() ![]() pieknie pachnie ![]() smakowicie wyglada ![]() no i uczynila mnie piekna ![]() ![]() zwie sie energizujaca i buzia po niej taka swiezutka i gladka, ładnie odzywiona. balam sie ze mi sciagnie skore bo ja raczej z suchogębych ale na szczescie sie tak nie stalo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ania, moze gdzies skoczymy razem ![]() ![]() Cytat:
![]() proscie a bedzie wam dane.... ![]() a co do ciuszków zwierzakowych to po powrocie do domu, pokazałam kombinezon z tej stronki TŻowi i spytałam czy kupimy taki kici zeby nie marzla na polku, a on popatrzyl na mnie z litoscia, pogłaskał jak male dziecko po glowie i spytal:"a jak juz bedzie taki miec to co? pojdziecie razem ulepic bałwana?" ![]() nadal sie zastanawiam czy powinnam sie obrazic za te słowa i strzelic focha.... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10375169]no sie dowiedziałam od Asi ze sa w proszku
![]() a co do racuchow to sie mozemy kiedys umowic i se zrobimy takie pyszniutkie jak ostatnio ![]() ![]() pieknie pachnie ![]() smakowicie wyglada ![]() no i uczynila mnie piekna ![]() ![]() zwie sie energizujaca i buzia po niej taka swiezutka i gladka, ładnie odzywiona. balam sie ze mi sciagnie skore bo ja raczej z suchogębych ale na szczescie sie tak nie stalo ![]() ![]() ![]() a co do ciuszków zwierzakowych to po powrocie do domu, pokazałam kombinezon z tej stronki TŻowi i spytałam czy kupimy taki kici zeby nie marzla na polku, a on popatrzyl na mnie z litoscia, pogłaskał jak male dziecko po glowie i spytal:"a jak juz bedzie taki miec to co? pojdziecie razem ulepic bałwana?" ![]() nadal sie zastanawiam czy powinnam sie obrazic za te słowa i strzelic focha.... ![]() Słyszysz Sis? Kolejny zakup nas czeka. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10375169]
a co do racuchow to sie mozemy kiedys umowic i se zrobimy takie pyszniutkie jak ostatnio ![]() ![]() ![]() ![]() pieknie pachnie ![]() smakowicie wyglada ![]() no i uczynila mnie piekna ![]() ![]() zwie sie energizujaca i buzia po niej taka swiezutka i gladka, ładnie odzywiona. balam sie ze mi sciagnie skore bo ja raczej z suchogębych ale na szczescie sie tak nie stalo ![]() ![]() ![]() pragnę jej ![]() ja tez marze o taaaaaakich wieeeelkich zakupach Ania, moze gdzies skoczymy razem ![]() ![]() ![]() ![]() a co do ciuszków zwierzakowych to po powrocie do domu, pokazałam kombinezon z tej stronki TŻowi i spytałam czy kupimy taki kici zeby nie marzla na polku, a on popatrzyl na mnie z litoscia, pogłaskał jak male dziecko po glowie i spytal:"a jak juz bedzie taki miec to co? pojdziecie razem ulepic bałwana?" ![]() ![]() ![]() [/quote] ![]() Magda i Basia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nakladaj ta zamarznieta mache i gadaj jak wraznia ![]() oj Candace mowi prawde ![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10375169]no sie dowiedziałam od Asi ze sa w proszku ![]() a co do racuchow to sie mozemy kiedys umowic i se zrobimy takie pyszniutkie jak ostatnio ![]() ![]() pieknie pachnie ![]() smakowicie wyglada ![]() no i uczynila mnie piekna ![]() ![]() zwie sie energizujaca i buzia po niej taka swiezutka i gladka, ładnie odzywiona. balam sie ze mi sciagnie skore bo ja raczej z suchogębych ale na szczescie sie tak nie stalo ![]() ![]() ![]() a widzisz, to sie pomyliłam- zwracam honor, przepros to biedne wyglodzone zwierze ze je tak okrutnie obrazilam... ![]() ja tez marze o taaaaaakich wieeeelkich zakupach Ania, moze gdzies skoczymy razem ![]() ![]() dziekuje ![]() proscie a bedzie wam dane.... ![]() a co do ciuszków zwierzakowych to po powrocie do domu, pokazałam kombinezon z tej stronki TŻowi i spytałam czy kupimy taki kici zeby nie marzla na polku, a on popatrzyl na mnie z litoscia, pogłaskał jak male dziecko po glowie i spytal:"a jak juz bedzie taki miec to co? pojdziecie razem ulepic bałwana?" ![]() nadal sie zastanawiam czy powinnam sie obrazic za te słowa i strzelic focha.... ![]() ![]() ![]() ![]() nie mam pytan ![]() kurka chyba musze brac truskawe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
U mnie juz -16, suni tym razem nawaliła tylna łapka bidulka.........
![]() ![]() zamiast torebki..... ![]() idę spac slicznotki ![]() ![]() a jak tam zamówienia truskawkowe? vatuja czy nie? dostała juz któras z Was??? papa ![]()
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja robię dwa razy w tygodniu na zmianę. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10375169]no sie dowiedziałam od Asi ze sa w proszku ![]() a co do racuchow to sie mozemy kiedys umowic i se zrobimy takie pyszniutkie jak ostatnio ![]() ![]() pieknie pachnie ![]() smakowicie wyglada ![]() no i uczynila mnie piekna ![]() ![]() zwie sie energizujaca i buzia po niej taka swiezutka i gladka, ładnie odzywiona. balam sie ze mi sciagnie skore bo ja raczej z suchogębych ale na szczescie sie tak nie stalo ![]() ![]() ![]() a widzisz, to sie pomyliłam- zwracam honor, przepros to biedne wyglodzone zwierze ze je tak okrutnie obrazilam... ![]() ja tez marze o taaaaaakich wieeeelkich zakupach Ania, moze gdzies skoczymy razem ![]() ![]() dziekuje ![]() proscie a bedzie wam dane.... ![]() a co do ciuszków zwierzakowych to po powrocie do domu, pokazałam kombinezon z tej stronki TŻowi i spytałam czy kupimy taki kici zeby nie marzla na polku, a on popatrzyl na mnie z litoscia, pogłaskał jak male dziecko po glowie i spytal:"a jak juz bedzie taki miec to co? pojdziecie razem ulepic bałwana?" ![]() nadal sie zastanawiam czy powinnam sie obrazic za te słowa i strzelic focha.... ![]() Strzelaj focha i powiedz że za taką przykrość musi coś ci kupić....hihihihi Oj kusicie tymi maskami, ale nie kupie nie kupie,...bo kasy nietttttttttttttttttttttt ttttttttttt |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak, ja i Sis właśnie hodujemy swoje rzęsy, żeby móc trzepać nimi przed facetami. ![]() ![]() ![]() Śpij zdrowo Moniś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10375169] a co do racuchow to sie mozemy kiedys umowic i se zrobimy takie pyszniutkie jak ostatnio ![]() a widzisz, to sie pomyliłam- zwracam honor, przepros to biedne wyglodzone zwierze ze je tak okrutnie obrazilam... ![]() a co do ciuszków zwierzakowych to po powrocie do domu, pokazałam kombinezon z tej stronki TŻowi i spytałam czy kupimy taki kici zeby nie marzla na polku, a on popatrzyl na mnie z litoscia, pogłaskał jak male dziecko po glowie i spytal:"a jak juz bedzie taki miec to co? pojdziecie razem ulepic bałwana?" ![]() nadal sie zastanawiam czy powinnam sie obrazic za te słowa i strzelic focha.... ![]() ![]() ![]() ![]() Ładnie proszę ![]() Trzeba mu było powiedzieć, że owszem bałwana będziecie lepić ale pod warunkiem że użyczy wam swojej marchewki ![]() Candace prawdę ci pooowwwiieeeeeeeeee ![]()
![]() |
#346 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do mnie przyszlo takie za 30zl i cisza (tfu!) dobrej nocki ![]() Cytat:
![]() by sie Pani zdzwila ![]() ![]() ![]() ja sie nie moge powstrzymac i chce mis ie robic codziennie... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja już zdążylam jechac do roboty i wócić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Konto usunięte
|
pokoiku drugiego nie ma
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a na co mi bedzie pozniej ta jego odmrożona marchewka.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest już normalnie dostepna na stronie Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie stać mnie już na ciuchy w tym miesiącu, właśnie oddałam mamie 800zł ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://muffinek.blogspot.com/search?q=racuszki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Basieńko, uważaj na siebie. ![]() Zmykam Kochane. Trzeba się wysypiać, bo podczas snu człowiek rośnie. A jak nie człowiek, to chociaż rzęsy. ![]() Jutro rano mamy jakieś spotkanie z szefem o 7:45, więc jak nie uda mi się zajrzeć przed, to dopiero po przywitam się. ![]() Dobranocka Truskaweczki, Tru snów. ![]() Edytowane przez AsikS Czas edycji: 2009-01-06 o 21:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#351 | ||
Zakorzenienie
|
hehhe
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#352 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez dynia18 Czas edycji: 2009-01-06 o 21:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10375916]pokoiku drugiego nie ma
![]() ![]() [/quote] ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Re: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10375916] racuszki jak racuszki, tylko ja jak robie ciasto to białko ubijam na piane i daje mnoooostwo jabłuszków i cynamonu ![]() ![]() a na co mi bedzie pozniej ta jego odmrożona marchewka.... ![]() Ubijać pianę ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy odmrożona ale na pewno w rozmiarze xxxs ![]() A mnie nie mogłaś? ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też zmykam - PA!
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję Basieńko ![]() ![]() Dziękuję Moni. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tak tak, idz do lozeczka ![]() ![]() dobrej nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Zadomowienie
|
Calutki dzień mnie nie było a tu tyle stron .. lecę nadrabiac co nowego..ale najpierw zajrzałam się przywitac..
#359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.